bugün
- sözlük erkeklerinin göğüsleri15
- iki zenciyle aynı odada uyumak9
- ellerim bos gonlum hos5
- zall özel mesajları okuyor mu sorunsalı6
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması27
- bana sesini yükseltme diyen partner4
- şükredilecek şeyler9
- kızlar acilen konuşmamız gerek19
- şeytanla pazarlıkta istenecek saçma şeyler2
- lanetli çaylak3
- haftanın gammazları listesi25
- dejavu yaşamak6
- anın görüntüsü22
- herkese garip size normal gelen şeyler17
- aykolik 31 çekmeyi nerden öğrendi sorunsalı11
- en son ne yediniz5
- osimhen lukaku vlahovic salah6
- bir kızı meyveli sodaya alıştırmak5
- iç gıcıklayıcı bir şey söyle7
- hindistan'a atom bombası atmak3
- mastürbasyon yapmayı unutmayın6
- sözlüğe efsane filmler bırak2
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması24
- tarih tekerrür eder mi6
- zorunlu eğitim paradoksu3
- 13 ağustos 2026 15 ilde fırtına alarmı2
- kaslı serseri mi göbekli iş adamı mı6
- dayanamayıp kitap almak2
- uyuyan kızın ayaklarını koklamak4
- sözlük sadece bilgi edinmek için değildir2
- ben sözlüğü ciddiye almıyorum karizması11
- hangi sözlük kızının sağ koltuğuna oturursunuz9
- kingdom come deliverance 22
- pforzheim den talimat alan yazarlar5
- zeytin ağacı2
- yiyip yiyip kilo almamak4
- hurdacı aganın anlattığı kıssa2
- zeki insanlar5
- mehdinin bir anda gelecek olması11
- ferhat mardin2
- ülkemde başı açık kadın görmek istemiyorum4
- süleymancılar6
- beyin ameliyatından çıkmak7
- damarsız tüysüz manisa yaprağı6
- ispartalı kızların gül kokması8
- gammaz olup kimseyi gammazlamamak8
- iha yaptı siha yaptı7
- sağ koltukta bacağını elleten erkek7
- ahmet mümtaz taylan3
- 13 ağustos 2026 kolombiya depremi11
entry'ler (155)
zerre albümünün ilk klibi de bu şarkıya çekilmiştir. klip de şarkı kadar güzel olmuş *.
öss 2008'de eşit ağırlık 1 bölümünden 288.848 puan alan gol kralımız. okuldan 77.824 puan gelmiş.*
http://www.fenerbahce.org/icerik/haber/12386/
http://www.fenerbahce.org/icerik/haber/12386/
nev'in dertli şarkısı. özellikle içinde barındırdığı ney sesiyle insanı alıp başka alemlere götürür. alkolle birlikte tüketilmesi derin hasarlara sebep olabilir *.
ne kadar büyük bir golcü olduğunu bu gece tekrar göstermiştir. 118. dakikada dünyalar başımıza yıkılmışken tekrar ortaya çıktı ve bizi ipten aldı, attığı penaltıda da ters köşe yapması hadisenin harika bir sonu oldu. (bkz: ayağına sağlık)
fenerbahce ülker'den ayrılıp maccabi tel aviv'le anlaşmış basketbolcu.
insanın duygularının içine eden hooverphonic şarkısı. hüzünlü bir anda dinlendiğinde huzur verir, sakin bir anda duyulduğunda da hüzne boğar.
duyduğum en masum tezahüratlardan biridir, çocukluk günlerini hatırlatır. geçen gün mahallede top oynayan çocuklar yenilen tarafa böyle bağırıyorlardı, bir an karşı tarafa geçip hediyemiz olsun, hamam parası olsun diye bağırmak geldi içimden ama yapmadım.
dolmuş yolculuklarında sıkça duyduğumuz, duydukça can sıkan laf öbeği. müsait bir yerde kalabilir miyim? demek insana niye bu kadar zor gelir anlamadım arkadaş iki kelime daha fazla söyleyince dilin mi aşınacak? şoför abilerimizi, inmek istedikleri yeri bu şekilde belirten yolculara karşı önlem almaya davet ediyorum.
boston celtics'in kazanıp şampiyon olmasını beklediğim serinin altıncı maçı. kobe seriyi uzatmak için yoğun çaba gösterecektir ama bu gece iyi motive olmuş celtics savunmasına karşı lakers'ın pek şansı olduğunu düşünmüyorum.
son birkaç gündür durmaksızın dinlediğim mira şarkısı. şarkının garip bir atmosferi var. *
girecek yazar arkadaşlara başarı dilediğim sınav. kasmayın, rahat olun, boş bıraktıklarınızı sallamaktan kaçının. kolay gelsin.
turnuvaya şov yapmaya gelmiş milli takım teknik direktörüdür(maalesef). akşam oynanan maçta gördük ki bu turnuvayı kendini avrupa kulüplerine pazarlayabilmek için basamak olarak kullandığı aşikardır. futbolda kötü oynayıp kaybedersin ama takımımızın, turnuvanın ilk maçında fiziksel olarak bu kadar yetersiz kalmasını ben kabul edemiyorum. buna bir de devre arasında yaptığı akıl almaz mevlüt-sabri değişikli eklenince hücum etkinliğimiz sıfırlandı. tamam orta saha dışında diğer iki bölgede çok iyi oyuncularımız yok bunları biliyoruz ama mücadele olarak da portekiz'in gerisinde kalmamız ileriye dönük hiçbir umut belirtisi ortaya koymadı. bu maçtan gereken derslerin çıkarılması lazımdır diyeceğim ama biliyorum ki yüce imparator(!) ders almaz ders verir.
yazık...
yazık...
kaliteli tripodlar üreten bir firma.
an itibariyle fenerbahce.org 'da kulübüyle anlaşıldığı açıklanmış futbolcu.
29 mayıs çekilişinin kazanan numaraları; 2 14 37 41 45 46.
serinin üçüncü maçı, iki maç sonunda seride durum 1-1'dir.
paul pierce ve lebron james'in aşık atışması şeklinde geçen serinin yedinci maçı. celtics adına ray allen'in kötü performansına karşılık p j brown'ın ekstra katkısı galibiyeti getirdi. ilk periyodun bir kısmı hariç maç başabaş geçti, cavaliers maç boyunca hiç öne geçememesine karşılık bitime 3 dakika kala farkı 1 sayıya indirdi ama hücumdan sayı bulamayınca boston maçı koparmayı bildi. kısaca zevkli bir mücadeleydi, yedinci maça yakıştı.
(bkz: henry chinaski)
- hayri abi sıra sende sen geçecen kaleye.
- s.ktir lan bilerek yedin.
- abi hani herkes birer gollüğüne geçecekti kaleye.
- s.ktir lan bilerek yedin.
- abi hani herkes birer gollüğüne geçecekti kaleye.