bugün
- günde 3 litre su içen yürüyen damacanalar9
- ordunun derelerinin yukarı akmaması5
- recep tayyip erdoğan'ın kazanmasının asıl nedeni7
- denize bakan ev2
- biriyle flörtleşmeye üşenmek3
- iremga32
- ultraslanın faaliyetlerini durdurması2
- yunusların sapık olması3
- 40 yaşına gelmiş çocuksuz insan4
- azrail gelse ona ne derdiniz14
- yemek yapmayı bilmeyen kadın10
- iyi parti vs zafer partisi2
- günaydın çocuklar2
- anın görüntüsü28
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması29
- modern çağın mutsuzluk nedenleri3
- mansur yavaş'ın iyi parti'ye geçmesi2
- sözlük erkeklerinin göğüsleri19
- afrika sömürülmese gelişmiş olur muydu5
- kötü insanlar kötü olduklarının farkında mıdır3
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması27
- akp4
- haftanın gammazları listesi25
- kızlar acilen konuşmamız gerek19
- tem şubenin sözlükte kavga etmesi8
- süleymancılar10
- gammaz arkadaşlar acil baksın8
- uludağdaki gambaz zulmüne uğrayan yazarlar9
- parcalandim toparlanamiyorum3
- nick vermeden bir yazara seslen11
- narsist birine aşık olmak5
- sözlük erkeklerinin memeleri8
- ilk göktürk2
- herkese garip size normal gelen şeyler17
- bir şey söyle2
- sibel can'ın uludağ sözlük nicki6
- iki zenciyle aynı odada uyumak9
- bu saatte hala uyumama sebebi4
- velvet8
- aykolik 31 çekmeyi nerden öğrendi sorunsalı11
- en sevdiğiniz hayvan4
- şükredilecek şeyler9
- dayanamayıp kitap almak7
- sözlüğe efsane filmler bırak7
- kocu7
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği6
- anne ile seks yapmak5
- ben sözlüğü ciddiye almıyorum karizması11
- hindistan'a atom bombası atmak7
- sözlükte çok az hamferdi olması5
entry'ler (155)
zerre albümünün ilk klibi de bu şarkıya çekilmiştir. klip de şarkı kadar güzel olmuş *.
öss 2008'de eşit ağırlık 1 bölümünden 288.848 puan alan gol kralımız. okuldan 77.824 puan gelmiş.*
http://www.fenerbahce.org/icerik/haber/12386/
http://www.fenerbahce.org/icerik/haber/12386/
nev'in dertli şarkısı. özellikle içinde barındırdığı ney sesiyle insanı alıp başka alemlere götürür. alkolle birlikte tüketilmesi derin hasarlara sebep olabilir *.
ne kadar büyük bir golcü olduğunu bu gece tekrar göstermiştir. 118. dakikada dünyalar başımıza yıkılmışken tekrar ortaya çıktı ve bizi ipten aldı, attığı penaltıda da ters köşe yapması hadisenin harika bir sonu oldu. (bkz: ayağına sağlık)
fenerbahce ülker'den ayrılıp maccabi tel aviv'le anlaşmış basketbolcu.
insanın duygularının içine eden hooverphonic şarkısı. hüzünlü bir anda dinlendiğinde huzur verir, sakin bir anda duyulduğunda da hüzne boğar.
duyduğum en masum tezahüratlardan biridir, çocukluk günlerini hatırlatır. geçen gün mahallede top oynayan çocuklar yenilen tarafa böyle bağırıyorlardı, bir an karşı tarafa geçip hediyemiz olsun, hamam parası olsun diye bağırmak geldi içimden ama yapmadım.
dolmuş yolculuklarında sıkça duyduğumuz, duydukça can sıkan laf öbeği. müsait bir yerde kalabilir miyim? demek insana niye bu kadar zor gelir anlamadım arkadaş iki kelime daha fazla söyleyince dilin mi aşınacak? şoför abilerimizi, inmek istedikleri yeri bu şekilde belirten yolculara karşı önlem almaya davet ediyorum.
boston celtics'in kazanıp şampiyon olmasını beklediğim serinin altıncı maçı. kobe seriyi uzatmak için yoğun çaba gösterecektir ama bu gece iyi motive olmuş celtics savunmasına karşı lakers'ın pek şansı olduğunu düşünmüyorum.
son birkaç gündür durmaksızın dinlediğim mira şarkısı. şarkının garip bir atmosferi var. *
girecek yazar arkadaşlara başarı dilediğim sınav. kasmayın, rahat olun, boş bıraktıklarınızı sallamaktan kaçının. kolay gelsin.
turnuvaya şov yapmaya gelmiş milli takım teknik direktörüdür(maalesef). akşam oynanan maçta gördük ki bu turnuvayı kendini avrupa kulüplerine pazarlayabilmek için basamak olarak kullandığı aşikardır. futbolda kötü oynayıp kaybedersin ama takımımızın, turnuvanın ilk maçında fiziksel olarak bu kadar yetersiz kalmasını ben kabul edemiyorum. buna bir de devre arasında yaptığı akıl almaz mevlüt-sabri değişikli eklenince hücum etkinliğimiz sıfırlandı. tamam orta saha dışında diğer iki bölgede çok iyi oyuncularımız yok bunları biliyoruz ama mücadele olarak da portekiz'in gerisinde kalmamız ileriye dönük hiçbir umut belirtisi ortaya koymadı. bu maçtan gereken derslerin çıkarılması lazımdır diyeceğim ama biliyorum ki yüce imparator(!) ders almaz ders verir.
yazık...
yazık...
kaliteli tripodlar üreten bir firma.
an itibariyle fenerbahce.org 'da kulübüyle anlaşıldığı açıklanmış futbolcu.
29 mayıs çekilişinin kazanan numaraları; 2 14 37 41 45 46.
serinin üçüncü maçı, iki maç sonunda seride durum 1-1'dir.
paul pierce ve lebron james'in aşık atışması şeklinde geçen serinin yedinci maçı. celtics adına ray allen'in kötü performansına karşılık p j brown'ın ekstra katkısı galibiyeti getirdi. ilk periyodun bir kısmı hariç maç başabaş geçti, cavaliers maç boyunca hiç öne geçememesine karşılık bitime 3 dakika kala farkı 1 sayıya indirdi ama hücumdan sayı bulamayınca boston maçı koparmayı bildi. kısaca zevkli bir mücadeleydi, yedinci maça yakıştı.
(bkz: henry chinaski)
- hayri abi sıra sende sen geçecen kaleye.
- s.ktir lan bilerek yedin.
- abi hani herkes birer gollüğüne geçecekti kaleye.
- s.ktir lan bilerek yedin.
- abi hani herkes birer gollüğüne geçecekti kaleye.