bugün
- 3 ağustos 2026 aykolik gocu buluşması17
- şükürcülük4
- eli olmayanlar nasıl 31 çekiyor4
- kızlar naber10
- öğrencilik halleri3
- tutuklanmamak için akp'ye katılmak12
- gece gece bana bi çakmak lazım diyen kız7
- çok sıcak olması4
- manifest5
- mürted öldürmek2
- asgari ücretle çalışan yazarlar4
- komşuya kahveye gitmek8
- kız arkadaşına mini etek giydiren erkek13
- hamama gitmek4
- erdal beşikçioğlu16
- yağmurcu neden akpli8
- parmak kılları4
- arkadaşlar kahve içiyorum5
- g3 ile intihar etmek2
- en tehlikeli insan tipleri6
- taşaklardan birinin kayıp olması11
- tüik'in temmuz enflasyonu6
- ömer çelik'in ertuğrul özkök'e franco tepkisi4
- pazartesi diyete başlamak2
- nervio hamferdi10
- bacınızı üniversiteye gönderir miydiniz2
- askeri ücretle evlenebilir mi12
- yar2
- rak2
- aklınıza gelen şarkı sözü10
- 3 ağustos 20263
- aile hekimi2
- çay içen kız13
- trivagoya bakmadın mı2
- mod geldi mod geldi4
- iş ilanı2
- sinem dedetaş10
- smallville'deki konuk oyuncular6
- galatasaray10
- yanlış ata oynamak3
- arıların biraz mallaşmış olması4
- yeğen2
- bacanak3
- ütü13
- gammazların göze batması2
- sözlükler arası savaş çıksa11
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık15
- 03 ağustos 2026 abd iran müzakereleri4
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı2
- borsa4
entry'ler (155)
zerre albümünün ilk klibi de bu şarkıya çekilmiştir. klip de şarkı kadar güzel olmuş *.
öss 2008'de eşit ağırlık 1 bölümünden 288.848 puan alan gol kralımız. okuldan 77.824 puan gelmiş.*
http://www.fenerbahce.org/icerik/haber/12386/
http://www.fenerbahce.org/icerik/haber/12386/
nev'in dertli şarkısı. özellikle içinde barındırdığı ney sesiyle insanı alıp başka alemlere götürür. alkolle birlikte tüketilmesi derin hasarlara sebep olabilir *.
ne kadar büyük bir golcü olduğunu bu gece tekrar göstermiştir. 118. dakikada dünyalar başımıza yıkılmışken tekrar ortaya çıktı ve bizi ipten aldı, attığı penaltıda da ters köşe yapması hadisenin harika bir sonu oldu. (bkz: ayağına sağlık)
fenerbahce ülker'den ayrılıp maccabi tel aviv'le anlaşmış basketbolcu.
insanın duygularının içine eden hooverphonic şarkısı. hüzünlü bir anda dinlendiğinde huzur verir, sakin bir anda duyulduğunda da hüzne boğar.
duyduğum en masum tezahüratlardan biridir, çocukluk günlerini hatırlatır. geçen gün mahallede top oynayan çocuklar yenilen tarafa böyle bağırıyorlardı, bir an karşı tarafa geçip hediyemiz olsun, hamam parası olsun diye bağırmak geldi içimden ama yapmadım.
dolmuş yolculuklarında sıkça duyduğumuz, duydukça can sıkan laf öbeği. müsait bir yerde kalabilir miyim? demek insana niye bu kadar zor gelir anlamadım arkadaş iki kelime daha fazla söyleyince dilin mi aşınacak? şoför abilerimizi, inmek istedikleri yeri bu şekilde belirten yolculara karşı önlem almaya davet ediyorum.
boston celtics'in kazanıp şampiyon olmasını beklediğim serinin altıncı maçı. kobe seriyi uzatmak için yoğun çaba gösterecektir ama bu gece iyi motive olmuş celtics savunmasına karşı lakers'ın pek şansı olduğunu düşünmüyorum.
son birkaç gündür durmaksızın dinlediğim mira şarkısı. şarkının garip bir atmosferi var. *
girecek yazar arkadaşlara başarı dilediğim sınav. kasmayın, rahat olun, boş bıraktıklarınızı sallamaktan kaçının. kolay gelsin.
turnuvaya şov yapmaya gelmiş milli takım teknik direktörüdür(maalesef). akşam oynanan maçta gördük ki bu turnuvayı kendini avrupa kulüplerine pazarlayabilmek için basamak olarak kullandığı aşikardır. futbolda kötü oynayıp kaybedersin ama takımımızın, turnuvanın ilk maçında fiziksel olarak bu kadar yetersiz kalmasını ben kabul edemiyorum. buna bir de devre arasında yaptığı akıl almaz mevlüt-sabri değişikli eklenince hücum etkinliğimiz sıfırlandı. tamam orta saha dışında diğer iki bölgede çok iyi oyuncularımız yok bunları biliyoruz ama mücadele olarak da portekiz'in gerisinde kalmamız ileriye dönük hiçbir umut belirtisi ortaya koymadı. bu maçtan gereken derslerin çıkarılması lazımdır diyeceğim ama biliyorum ki yüce imparator(!) ders almaz ders verir.
yazık...
yazık...
kaliteli tripodlar üreten bir firma.
an itibariyle fenerbahce.org 'da kulübüyle anlaşıldığı açıklanmış futbolcu.
29 mayıs çekilişinin kazanan numaraları; 2 14 37 41 45 46.
serinin üçüncü maçı, iki maç sonunda seride durum 1-1'dir.
paul pierce ve lebron james'in aşık atışması şeklinde geçen serinin yedinci maçı. celtics adına ray allen'in kötü performansına karşılık p j brown'ın ekstra katkısı galibiyeti getirdi. ilk periyodun bir kısmı hariç maç başabaş geçti, cavaliers maç boyunca hiç öne geçememesine karşılık bitime 3 dakika kala farkı 1 sayıya indirdi ama hücumdan sayı bulamayınca boston maçı koparmayı bildi. kısaca zevkli bir mücadeleydi, yedinci maça yakıştı.
(bkz: henry chinaski)
- hayri abi sıra sende sen geçecen kaleye.
- s.ktir lan bilerek yedin.
- abi hani herkes birer gollüğüne geçecekti kaleye.
- s.ktir lan bilerek yedin.
- abi hani herkes birer gollüğüne geçecekti kaleye.