bugün
- yaşlandığının farkına varmak6
- sözlük kızları çirkin oldukları için buradalar3
- arkadaşlar bi bakar mısınız4
- sigara içmeyen erkek3
- hutiler suudlara saldırdı ne olacak4
- sözlüğün çok durgun olması6
- sıcak hava vs soğuk hava6
- güldür güldür vs çok güzel hareketler 22
- eşitlik mi özgürlük mü2
- sözlük yazarlarının kekleri2
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler5
- geleceğe yolculuk vs geçmişe yolculuk4
- yeni partinin çerçeve yasa kararı13
- 2000 doğumlu kızlar6
- ekşi sözlük referans17
- müzik dinlemek2
- arabayla almanya'dan türkiye'ye gitmek7
- yaşlı izlenimi veren isimler2
- arkadaşlar hesabımı sildim haberiniz olsun3
- ev almak isteyenlere tavsiye7
- ekonomi16
- sakallı aşçı4
- türkiye11
- ulu parti5
- evlenmeme nedenleri4
- corona adasında bira tadımı yapacak uzman ilanı4
- mekke anlaşması20
- baliye balayına gitme ezikliği4
- ingiliz ajanları5
- gammazlığı elinden alınan yazar15
- özgür özel6
- çerçeve yasaya hayır diyen yeni parti vekilleri2
- koko14
- ekonomi çok güzel2
- bakan göktaş'tan şehit ailelerine müjde11
- merfulu11
- spor olsun diye her yere yürüyen insan10
- yazarların para ödediği yapay zekalar7
- burak kut4
- dönen tekme atabilen sözlük yazarları7
- recep tayyip erdoğan6
- çocuğuna kendi ismini veren ebeveyn4
- kod yazarken müzik dinlemek6
- kürt sorunu4
- yeni parti7
- en gey özelliğiniz7
- terörsüz türkiye den rahat olan kesim2
- yanlışlıkla gey olmak9
- din ve ahlak5
- torpil peşinde koşan tip5
entry'ler (155)
zerre albümünün ilk klibi de bu şarkıya çekilmiştir. klip de şarkı kadar güzel olmuş *.
öss 2008'de eşit ağırlık 1 bölümünden 288.848 puan alan gol kralımız. okuldan 77.824 puan gelmiş.*
http://www.fenerbahce.org/icerik/haber/12386/
http://www.fenerbahce.org/icerik/haber/12386/
nev'in dertli şarkısı. özellikle içinde barındırdığı ney sesiyle insanı alıp başka alemlere götürür. alkolle birlikte tüketilmesi derin hasarlara sebep olabilir *.
ne kadar büyük bir golcü olduğunu bu gece tekrar göstermiştir. 118. dakikada dünyalar başımıza yıkılmışken tekrar ortaya çıktı ve bizi ipten aldı, attığı penaltıda da ters köşe yapması hadisenin harika bir sonu oldu. (bkz: ayağına sağlık)
fenerbahce ülker'den ayrılıp maccabi tel aviv'le anlaşmış basketbolcu.
insanın duygularının içine eden hooverphonic şarkısı. hüzünlü bir anda dinlendiğinde huzur verir, sakin bir anda duyulduğunda da hüzne boğar.
duyduğum en masum tezahüratlardan biridir, çocukluk günlerini hatırlatır. geçen gün mahallede top oynayan çocuklar yenilen tarafa böyle bağırıyorlardı, bir an karşı tarafa geçip hediyemiz olsun, hamam parası olsun diye bağırmak geldi içimden ama yapmadım.
dolmuş yolculuklarında sıkça duyduğumuz, duydukça can sıkan laf öbeği. müsait bir yerde kalabilir miyim? demek insana niye bu kadar zor gelir anlamadım arkadaş iki kelime daha fazla söyleyince dilin mi aşınacak? şoför abilerimizi, inmek istedikleri yeri bu şekilde belirten yolculara karşı önlem almaya davet ediyorum.
boston celtics'in kazanıp şampiyon olmasını beklediğim serinin altıncı maçı. kobe seriyi uzatmak için yoğun çaba gösterecektir ama bu gece iyi motive olmuş celtics savunmasına karşı lakers'ın pek şansı olduğunu düşünmüyorum.
son birkaç gündür durmaksızın dinlediğim mira şarkısı. şarkının garip bir atmosferi var. *
girecek yazar arkadaşlara başarı dilediğim sınav. kasmayın, rahat olun, boş bıraktıklarınızı sallamaktan kaçının. kolay gelsin.
turnuvaya şov yapmaya gelmiş milli takım teknik direktörüdür(maalesef). akşam oynanan maçta gördük ki bu turnuvayı kendini avrupa kulüplerine pazarlayabilmek için basamak olarak kullandığı aşikardır. futbolda kötü oynayıp kaybedersin ama takımımızın, turnuvanın ilk maçında fiziksel olarak bu kadar yetersiz kalmasını ben kabul edemiyorum. buna bir de devre arasında yaptığı akıl almaz mevlüt-sabri değişikli eklenince hücum etkinliğimiz sıfırlandı. tamam orta saha dışında diğer iki bölgede çok iyi oyuncularımız yok bunları biliyoruz ama mücadele olarak da portekiz'in gerisinde kalmamız ileriye dönük hiçbir umut belirtisi ortaya koymadı. bu maçtan gereken derslerin çıkarılması lazımdır diyeceğim ama biliyorum ki yüce imparator(!) ders almaz ders verir.
yazık...
yazık...
kaliteli tripodlar üreten bir firma.
an itibariyle fenerbahce.org 'da kulübüyle anlaşıldığı açıklanmış futbolcu.
29 mayıs çekilişinin kazanan numaraları; 2 14 37 41 45 46.
serinin üçüncü maçı, iki maç sonunda seride durum 1-1'dir.
paul pierce ve lebron james'in aşık atışması şeklinde geçen serinin yedinci maçı. celtics adına ray allen'in kötü performansına karşılık p j brown'ın ekstra katkısı galibiyeti getirdi. ilk periyodun bir kısmı hariç maç başabaş geçti, cavaliers maç boyunca hiç öne geçememesine karşılık bitime 3 dakika kala farkı 1 sayıya indirdi ama hücumdan sayı bulamayınca boston maçı koparmayı bildi. kısaca zevkli bir mücadeleydi, yedinci maça yakıştı.
(bkz: henry chinaski)
- hayri abi sıra sende sen geçecen kaleye.
- s.ktir lan bilerek yedin.
- abi hani herkes birer gollüğüne geçecekti kaleye.
- s.ktir lan bilerek yedin.
- abi hani herkes birer gollüğüne geçecekti kaleye.