bugün

sevdiği entry'ler

çocukluğu fakirlikle geçmiş yazarlar

1998 senesiydi o zamanlar tabi ben 8 yaşlarındayım. Kapıcıydık biz. Neyse. O zamanlar televizyon atarileri meşhurdu hemen hemen her çocukta vardı. Ama bizde yoktu. Birgün apartmanda oturan çocuklar bi evde toplandılar atari oynamak için sonra nasıl olduysa ben ve abim onların evine gittik onlar atari oynadılar abimle ben onları izledik. Neyse onlar oyun oynadıktan sonra mutfağa girdiler biz de merak edip onların yanlarına gidelim dedik baktık pasta mıydı çikolata mıydı birşeyler yiyorlardı tam içeri girecektik abimle bana siz gelmeyin dediler. Bu olay hep içimde ukte kalmıştır.

hizliresimcom daki yatağa çırılçıplak uzanmış adam

görsel

askerlerimizi 4 defa zehirleyen catering firması

sadece manisa'da son 1 ayda 4 defa askerlerimizin zehirlenmesine neden olan catering firmasıdır.

firma: (bkz: rota yemekçilik ticaret anonim şirketi)

kim bu rota yemekçilik tiç. aş?

manisa'da üst üste 4 defa zehirlenen askerlerimize yemek veren, askeri birliklere catering hizmetleri veren firma.
firma, ankara merkezli.
yani büyükbaş bir firma.

firma ile ilgili haber içeriklerine an itibariyle erişim sağlayıcıları birliği tarafından ANKARA 5. SULH CEZA HAKiMLiĞi'nin 31-05-2017 tarih ve 2017/4020 sayılı kararı ile erişim engeli uygulanmakta.

4 defa üst üste sen benim askerlerimi zehirleyeceksin.
ama ticari itibarın zedelenmesin diye devlet seni koruma altına alacak ve haberlere erişim engeli koyacak.

vay anasını sayın seyirciler...

Rota Yemekçilik A.Ş Ankara merkezli bir firma.
Firmanın internet sitesinin ana sayfasında yazılanı okuyunca tehlikenin boyutlarını daha iyi anlıyoruz.

http://rotayemekcilikas.com/

--spoiler--
“Toplu yemek sektöründe başta olmak üzere TÜRKiYENiN BÜYÜK METROPOLLERiNDE DEVLET DAiRELERi ASKERi BiRiMLER HASTANELER, OKULLAR ÜNiVERSiTELER, FABRiKALAR , ŞANTiYELER , HAVA YOLU iKRAM HiZMETLERi ve TÜM BESLENME iHTiYACI olan sektörlere uzman genç ve dinamik kadromuzla, RESMi ve GAYRi RESMi KURUM ve KURULUŞLARIN ihtiyacı olan, sabah kahvaltısı öğle yemekleri, akşam yemekleri toplu yemekler ve mesai yemekleri olmak üzere tüm etkinlikleri, üstün performanslı hizmetlerimizle hep yanınızda olmaya çalıştık.”
--spoiler--

belli nasıl da hep yanımızda olduğunuz...

firmanın referansları arasında ise :
ŞiŞLi ETFAL EĞiTiM VE ARAŞTIRMA HASTANESi, ZEKAi TAHiR BURAK KADIN VE DOĞUM HASTALIKLARI HASTANESi, ANKARA EĞiTiM VE ARAŞTIRMA HASTANESi, ELMADAĞ DEVLET HASTANESi, ULUCANLAR GÖZ EĞiTiM VE ARAŞTIRMA HASTANESi, 75.YIL AĞIZ VE DiŞ HASTANESi, MAMAK AĞIZ VE DiŞ HASTANESi gibi kurumlar bulunuyor.

rota şirketinin bunlar ilk vukuatları değil.
aynı şirket daha önce de tatal yemekçilik olarak kurulmuş, daha sonra 2-3 defa ismi değişmiş.
lakin bu isim değişiklikleri olsa da şirket sahipleri ve ortakları hep aynı kalmış.

aynı kişiler şu an rota yemekçilik tic. aş olarak faaliyetlerine devam ediyor.
görsel

biliyorum ki uludağ sözlükte de bu başlığa engelleme gelecek.
bu yavşak yandaşlarla mahkeme mahkeme uğraşamam, o yüzden şirket ortaklarının isimlerini yazmıyorum.

ya da şöyle yapayım, şirket ortakları: v.a, o.a, i.a ve k.d.

son olarak bu rota yemekçilik aş'nin sahiplerinin diyarbakırlı olduklarını yazsam bana faşist der misiniz?

ek:
(bkz: askerlerimizi zehirleyen tavuklar/#36958488)

erişim engeli olmayan linkler;
http://www.ajanskonya.net...e-ait-patronu-h17064.html
http://kemalistportal.com...a-nerelere-yemek-veriyor/
http://odatv.com/yine-man...ehirlenme-1706171200.html

babam annemi aldatıyor ne yapmalıyım

babana söyle aldatmasın.

cami imamının 38 kilo esrarla yakalanması

allah kabul etsin. hangi cami kardeş? bende cumaya başlayayım artık diyordum. lokasyon verirsen sevinirim.

selam ve duman ile.

burger king e giden insan zekası

lahmacun yiyen ortadogulu essek beyani.
hamburger'i sizin o pis yagli ortadogu yiyeceklerinize her zaman tercih ederim.

bensu soral sevişme sahnesi

görsel

anın görüntüsü

görsel
Annem her ay bana kontür gönderirdi Alanya'da zor durumda kalmayayım diye ve hep bu tarihte gönderirdi. Okuma yazması yoktu ama çok zeki bir kadındı annem. Tek tük harfleri birleştirip okuyabiliyordu yazıları ama okuyamıyordu mesela şubat yazısını okuyabiliyordu kendince. Liseye giderken ona hep kitap okurdum oda benim için patik örerdi üşüyüp hasta olmayayım diye. Çok eğlenirdik yazın her çarşıya çıkışımızda bana dondurma alırdı hiç bir zaman boş döndüğümüzü bilmezdim. Birgün dondurma aldı bana, sen neden yemiyorsun dedim Can'ım istemiyor derdi ama aslında parası olmadığı için kendine almazdı. Çocuk aklı işte bende yerdim o dondurmayı.. Kendisi yatıramazdı faturalarını herşeyi ona öğretmeye çalışırdım son Zaman'larda artık elektrik faturalarını kendi yatırmaya başlamıştı. Evde ben olmadığımda hilal yardım ederdi ona çocukluk arkadaşım.. Babam yoktu ama onun yokluğunu hissettirmedi bana hiç bir zaman.. Bugün cüzdanıma baktım 5tl vardı sadece 5tl. Ne yaparım Nasıl geçinirim diye düşündüm sonra gelir bir yerden nasibim dedim. Akşam eve geldim liseden kalma bir belgemi aramak için odaya girdim. O belgemin arasında bu takvim yaprağı vardı tarihi görünce gözlerim doldu. Arasını açtım içinden bu paralar çıktı. Olduğum yere oturdum hıçkıra hıçkıra ağladım. Aklım almadı Nasıl olur dedim ben bunu daha önceden Nasıl görmedim. Ellerimi kendimi hissetmemeye başladım defalarca anne anne diye bağırdım. Biliyordum o bu evin içindeydi ve hala bana yardım etmeye çalışıyordu. Kimse sesimi duymadı.. Bana son kez ayırdığı kontür parasını bile gönderemedi.. Onu çok özlüyorum.. Bugün onun yanına gitmek istedim sadece onun yanında olmak istedim Nasıl öldürürüm kendimi diye düşündüm yapamadım gene yapamadım.. Anneni çok öp olur mu ? Kokusunu içine Çek'e Çek'e öp olur mu ?

sözlük yazarlarının çizimleri

görsel

demir tava geldi kömür akıl başa geldi omür bitti

Türk atasözü...
Kazanılan, bedeli ödenen yaşam tecrübesinin mükafatı, karşılığı, değerlendirme şansı ve zamanı olmamasıyla ilgili.

sözlük erkeklerinin fotoğrafları

italya - venedik

görsel

yunanistan - lefkada

görsel

dubai - safari

görsel

çin - şangay

görsel

ukrayna - kiev

görsel

ingiltere - londra

görsel

görsel

görsel

gürcistan - tiflis (tek başına olumca foto çekilmiyor haliyle)

görsel

güney afrika - cape town

görsel

arnavutluk (yine tektim :( )

görsel

ölü deniz (araya tr karışmış)

görsel

katar

görsel

rusya moskova

görsel

azerbaycan - bakü

görsel

almanya - düseldorf

görsel

mısır - kahire

görsel

fransa - paris

görsel

ırak - kürt bölgesi

görsel

libya

görsel

isviçre - cenevre

görsel

çek cumh. - prag

görsel

romanya - bükreş

görsel

ve tabiki hollanda - amsterdam (evet cigara içtim, mantar ve kek yedim)

görsel

görsel

görsel

danimarka - kopenhag

görsel

görsel

görsel

kıbrıs

görsel

norveç

görsel

görsel

sırbistan - belgrad (bira festivali)

görsel

görsel

bosna - saraybosna - banja luka - mostar
görsel
görsel
görsel

ermenistan

görsel

yeter bu kadar daha yaklaşık 20 ülke daha var ama yoruldum. foto yüklemesi sıkıntılı sözlüğe.

fotoların hepsini kendim çektim. fotolardaki de evet benim.

umarım sizlerde gitmediyseniz gidersini.

edit: fotolar karışmıştı düzelttim.

iett de sakat yolcuya yer vermeyen insanlar

şuan taksim'e gidiyorum. belediye otobüsünde ortada ayakta dikiliyorum. az evvel sakat bir yolcu bindi. 35 yaşlarında erkek kendisi. kartı bastı ve yanıma kadar zor bela bastonuyla yürüdü. onu o halde yürürken görenler umursamadı hiç. bir kişi bile yerinden kalkıp '' buyur kardeş '' deyip yer vermedi. yanıma doğru yaklaştı adam, az daha düşecekti kolundan tuttum. kolları yara bere içinde. sanırım ağır sedef hastası ve büyük bir ihtimalle bacaklarını da yaralar sardığı için gücü kalmamış bastonla yürümeye çalışıyor. boncuk boncuk terlemiş adam , çok enerji harcadığı belli. abi dedim şuradaki gence söyleyeyim oraya otur dedim. gülümsedi bana. yok yok sağ ol, böyle iyiyim dedi. o an o kadar duygulandım ki, aslında adam sırf kolundaki yaralar yüzüne ayakta gitmek istiyor. kimseyi rahatsız etmeyim derdinde. tam karşıdaki 40 lı yaşlarında kapalı kadın da adamın kollarına bakıp yüzünü ekşitiyor. elindeki baston falan kimsenin umurunda değil. şöyle çevreme bakıyorum ulan bir kişi bile yer vermiyor. ayakta 3-4 kişiyiz, adamı net görüyorlar ama vicdanları yok. insanlık ölmüş otobüste. adamın elindeki bastonu alıp tüm yolculara soksam sinirim geçmez.

görsel

omuzunu dürttüm adamın. abi şu bastonu bana verir misin dedim. adam anlamasa da hafifçe kafasını sallayıp verdi. kaldırdım bastonu havaya ve dedim ki;

'' bu sakat abiyi görüp de yer vermeyenler, umarım bir gün bu bastonu kendi ellerinde görürler''

herkes şaşkın bana baktı. noluyo amk der gibi herkes oturduğu yerden ayağa kalkıp yer vermek istedi. uğultu oluştu otobüste. '' şöyle buyur, böyle gel'' herkes yer göstermeye başladı. sonra nihayet abimiz boş koltuğun birine otudu.

görsel

hülasa şimdi çıt çıkmıyor amına kodum otobüsünde. böyle böyle insanlığı öğretmek lazım. kimse sessiz kalmamalı.

edit: kuki halen otobüste misin diyenler var. hayır hastaneden yazdım bunu. artiz misin lan deyip ebimi siktiler. ahhhhhhhh.

hasta başında mastürbasyon rezaleti

Memlekette uyumaya gelmiyor.
© copyright 2005 - 2026