bugün
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle17
- sözlüğün en tipsiz kız yazarı8
- su tabancasından su içen çocuk4
- sözlüğün kapanması4
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler8
- estetik ameliyat olan kişiyi ziyaret etmek3
- blackberry6
- burçlara inanmak3
- sebahattin şirin14
- tenis oynayan erkek2
- anın görüntüsü15
- esrar içip müzik eşliğinde sevişmek8
- çerçeve yasa23
- kalp krizi8
- yakışıklı erkek görünce verilen tepkiler2
- hiçbir servet zamanı satın alamaz11
- bir erkeği yakışıklı gösteren 3 şey3
- sözlük yakışıklıların fotoğrafları9
- arkadaşlar bana müsaade2
- apo piçtir piç kalacak12
- eksi oy alan tanımları siliyorum2
- kırathanede one more cup of coffee dinlemek2
- malum takımın azalarak bitecek olması6
- romelu lukaku7
- hangi film karakteri olmak isterdiniz3
- eski türkiye5
- ultravesti tiribün liderinin gözaltına alınması3
- z jenerasyonunun önceki nesilden az zekalı olması4
- kova burcu2
- profilini gizli tutma nedeni9
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu12
- bu plak para eder mi3
- herkes öldüğü hal üzere diriltilecektir2
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı6
- numan kurtulmuş3
- aslolan fenerbahce dir andavalı4
- türk milletine kurulan pusu7
- aslolan fenerbahce dir vs frank lucas3
- rabbin sana verecek ve sen hoşnut olacaksın2
- allah'ın delili hazreti mehdi5
- ümmetçilerin vatan sevgisi5
- ipsala vs kapıkule2
- 1 milyon dolar ama sözlükte nude'un dolaşacak5
- true'nun sözlüğe küsmesi6
- mel melin palavra sıkması7
- en sevdiğin eşofmana çamaşır suyu dökülmesi5
- ismet'in domuz çukulatası getirmesi7
- poğaca ile kahvaltı yapmak8
- akp iktidarının yaptığı en önemli hizmet6
- kendi doğum gününü unutmak3
entry'ler (577)
Hayatlarinda bir defa olsun televizyona cikabilme heyecaniyla kendisine ilgi gosteren temiz, saf insanlarimiz ile egosunu ve midesini sisirmeye bir turlu doymayan kadin. Etin kilosunun altinla yaristigi ulkemde agzindan salyalar akarak yemek yerken gordukce aklima kucuk cocuklarin, hamilelerin geldigi bir programin sunucusudur.
satis politikasini belirleyenin kafasini merak ettigim. protesto ederek g3 aldigim. biraksaniz 6 ayda telefon kendi kendine yuruyerek gelirdi.
simdilerde anne olanlardir.
para icin kendini dunyanin en sinir bozucu kadinina dovdurten ceza ya diyecek laf bulamadigimdir.
özcan denizin para için yapmayacağı şeyin olmadığının ispatıdır.
turkiye fiyati 1399 tl olarak aciklanmis ve hayal kirikligi yaratmistir.
asker bekler gibi yolunu gözlediğim, hiç çaresiz yeni bebeğim olacak telefonüstü. onun o 5.5 inchlik ekranını pudralayıp, pamuklara sarıp, kucağımda sallaya sallaya uyutmak istiyorum. *
okumakta olduğum ve beni büyük bir ikileme düşürmüş olan ahmet ümit eseri. yazarın daha sonra çıkmış romanlarını önceden okumuş biri olarak baş komiser nevzat ın büyük bir patlamada eşiyle birlikte ölen çocuğun bir kız olduğunu hatırlamakla birlikte; bu eserde yer alan "Sevgilim Tiner" başlıklı bölümde komiserimizin ölen oğlunun hayaletiyle uykusundan uyanması beni şoka uğratmıştır. her kitabını kana kana su içer gibi okuyup bitirdiğim ahmet ümit in böyle bir hata yapmayacağından emin olarak acaba işin içinde başka bit yenikleri mi dolaşıyor diye heyecanlanmaktayım.
cihan beyin bir zamanlar bihter ile behlülün gizli gizli buluştukları otel odasında kalmakta olduğu dizi.
survivor yarışmacısıdır.
geçen gün tozunu aldığım albümü şuanda kulaklarımda bangır bangır çalarken; bana hala ilk dinlediğimde duyduğum kalp atışlarını, burun sızısını, gözyaşarmalarını nasıl hissettirebildiğine inanamadığım zat. hele ki albümü bundan 6 yaş küçükken; bir eşim, bir işim ve doğmayı bekleyen bir oğlum yokken aldığımı düşününce...
Anne Karnındaki Bebeğe Şarkılar - Touching Calm.
bu sezonun birinciliği hakedeni çoktan belli olmuş ses yarışması programı.*
ancak kalbin hüzünle kilitlenmiş en derinlerindeki boş odalarında yankılanabilecek bir şarkı. öyle ilginç bir hüzün zerk ediyor ki, saatlerdir dinliyorum, fakat çözemiyorum.
bir müzik öğretmeni: ne tarz müzikler dinliyorsunuz?
bir öğrenci: track müzik dinliyorum. *
bir öğrenci: track müzik dinliyorum. *
kar ve sisin dayanılmaz beyazlığı... nerede sis bitiyor nerede kar başlıyor göremiyorsunuz bile. okul yolunda uçurumdan yuvarlanmamak adına hatim indirdikten sonra nefes nefese geçiyorsunuz elleri buz kokan çocukların karşısına. ne kadar, ne kalitede, ne verebilirsiniz ki ve öncelikli derdi ellerini yeniden hissetmek olan bu çocukların kaçta kaçı görür, duyar, anlar sizi? yıl 2012...
beklenilenin çok çok üzerinde yapımlardır. "do re mi fa sol", "klasik" ve "bir milyonerin aşkı" farkına bile varmadan gözyaşları süzer yanaklarınızdan. "biz" den bir şeyler bulmanız kuvvetle muhtemel.
--spoiler--
klasik isimli yapımda gözleri yaşla dolu bir gelin fotoğrafı vardır ki hatırladıkça gözlerim dolar.
--spoiler--
--spoiler--
klasik isimli yapımda gözleri yaşla dolu bir gelin fotoğrafı vardır ki hatırladıkça gözlerim dolar.
--spoiler--