bugün

sevdiği entry'ler

tendon kesilmesi

hemen özel mözel bir sekilde tedavi ol allah korusun kalıcı bir his kaybı sakatlığa dönebilir mazallah. tabi tıpçı arkadaşlar daha detaylı bilgi verebilir.

çok geçmiş olsun.

cilt bakımıyla kafayı bozmak

sigara içmeyen ve kirli havaya maruz kalmayan birinin cilt bakımına ihtiyacı yok. illa bakımlı görünmek istiyorsa bir noktada estetik yaptırmak zorunluluk olacak zaten.

kadın götü koklamaktan hoşlanıyorum

bir programda yapılan ilginç şaka!

(video artık mevcut değil)

gizlice soad dinleyip headbang yapmak

insanları rahatsız etmemek için odasına çekilip kulaklıklarını takarak müziğin sesini sonuna kadar açan kişinin gerçekleştirdiği deşarj edici hareket.

mail attım yalnızlığa

kurumsal bir sap olduğunuzun göstergesidir. ya da değildir ya tam emin olamadım bu saatte şimdi. fazla çakmağı olan var mı? heh teşekkürler. ne diyorduk sahi. öyle işte.

varlığınızın değerli olduğu yerde kalın

kimsenin sizi ezmesine, uzuntunuzunden mutlu olmasına izin vermeyin. el üstünde tutan, siz gülünce gülen, ağlayınca ağlayan, kıymet veren kişilerin yanında olun. diğer türlerin vurun tötüne..

evet

alman usulü salatalık turşusu

parmak kadar şeylerin de haz ve tatminkarlık verebileceğinin yegane kanıtı olan, şekerli turşucuk.

gizlicesoaddinliyorum

(bkz: )

https://youtu.be/L-iepu3EtyE?si=cwEXbYC7OtHWbFwx

gri eşofman giyen erkek

Talebine arti bir ile destekliyorum.

Gri eşofman, erkek özgürlüğüdür!
erkekler de vardır! Erkekler de vardır!
Çekin eşofmanları ve hemen fotoğraf paylaşarak ne kadar da özgür oldugunuzu kanıtlayın.
Merceğimi alıp geliyorum çabuk.

gizlicesoaddinliyorum

Daha da çok seviyorum artık. iyi ki varsın.

gizlicesoaddinliyorum

sevdiğim bir grubu dinliyor. sevdim mi nedir ?
© copyright 2005 - 2026