entry'ler (59)

sözlük yazarlarının itirafları

onceden kotu zamanlar gecirirken ileride gelecek guzel gunleri dusunup motive olurdum. artik her zaman yasanabilecek bi olumsuzluk oldugunun bilincinde, gayet hakli bir anksiyetenin icinde cirpinip duruyorum. karamsarlik degil. kabullenis.

sözlük yazarlarının itirafları

3 gundur yasadigim seyin tarifi yok, 3 gundur yasiyor muyum bunu da bilmiyorum. o standart, hep yakindigim hayatima donmek icin neler vermezdim. cok gucsuzum. utaniyorum kendimden. en ufacik seyde yikiliyorum. sogukkanli olamiyorum. kotu ihtimaller disinda hicbir seye odaklanamiyorum. nolur bitsin bu kabus. nolur.

tendon kesilmesi

basina gelen biri beni yesillendirebilir mi? el cerrahisi bulamiyorum hicbir devlet hastanesinde. 2 gundur elimdeki tendonlar kesik ve mudahale edilemiyor nasil bir sey bu ya?

kaşarın aslında masum bir şey olması

kasar masum olabilir ama fonetigi tam bir orospu. kasar desenize bi. nasi agizda yayiliyo.

amerikan bayraklı don giyen türk erkeği

eger bulge yeterince hossa milli duygularimi birazcik susturabilirim.

alkol aldıktan sonraki gün yaşanan anksiyete

beni sabahin 6sinda uyandirip icimden gecmis orospu cocugu anksiyetedir. basa cikicam lan seninle, amina koyucam senin. iki keyiflendik diye alacakli gibi gelip gunumu mahvediyo ya.

üstteki yazara ne ısmarlarsın

gravy soslu somonlu kedi mamasi.

kalbi olmadığını bilmeyen denizanası

kalbin yok beynin yok neyin var senin götveren.

bir sözlüğü kalitesiz yapan detaylar

göt yalatmak ile ilgili her gün konuşulması.

sözlükte bi anda çalan aptal müzik

beni sinir hastası etti bak. kudurttu beni.o tınıyı duydugum anda telefonu fırlatıyorum artık.

baileys

yüzde 17 alkolle bu kadar müthiş soft bir tat olamaz ya. hayvan gibi kafama dikesim var serefsizi. bira bardagina dokup fondipleyesim var.

there is a light that never goes out

keşke ismim double decker bus olsaydı. o ne tatlı bir telaffuz allahın cezası içim gitti.

baslikta artilanmayan tek kisi olmak

bir pacavra gibi hissettiren hareket. belli ki seri artilanmis basliktakiler. ama ben bir hic gibi yok sayilmisim. yetim gibi, kimsesiz gibi kalivermisim orada.

kokina

aptal bir cicek. guzel desen degil kokmuyo da. gerizekalinin teki.

grup seksin faydaları

birlik beraberligi ogretmesidir. el ele verildiginde (euheuhe) neler basarabileceginizi gosterir.

seyrek kaşın muhteşem bi şey olması

yuzun yarisini kaplayan kalin kas asiklari ile adile nasit sevdalisi ince kascilarin zoruna giden gercek. seyrek kas bir durustur. siz de bunu anlayamazsiniz.

yediği ayazı öve öve bitiremeyen kurt

ben var ya ayazi bir unuturum aklin sasar dese bi hayret edersin, bu kurt manyak bi sey dersin mesela. ama zaten kurtlara default olarak gelen bu ozelligiyle ovunuyorsa muhatap bile olunmamasi gereken bos beles kurttur.

hergün günün doğum günüdür

bi de ilkbaharda usul usul yürüyelim dimi toprak ana hamiledir simdi basimiza is acmayalim.

insanlara bi abi bi amca diyerek kafayı yedirtmek

istemsiz yaptigim ruh hastaligi. hitap etme konusunda cok sikinti yasiyorum ya. kasiyere de balim diyecek gibi oluyorum da tutuyorum bazen.

2024ün hepimizi sikecek olması

hepimizin tatli tatli hedefler yaparken, bu sene var ya uffff derken icten ice bildigimiz gercek. ama savasacak miyiz? sonuna kadar.
© copyright 2005 - 2026