bugün
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı12
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi10
- anın görüntüsü12
- muhalifler neye muhalifler12
- karınız istese sözlüğü bırakır mısınız16
- aykolik yetkili olsun kampanyası23
- putin doğalgazı kesince karanlıkta kalan avrupa9
- sırrı süreyya önder24
- bronzlaştırıcı yağ8
- cumhurbaşkanlığı yolunda kaç chp'li telef olacak14
- yazarların ruh hali9
- menzil şeyhinin çakarlı aracı20
- pakistan ve hindistan denze düşse kimi kurtarırsın20
- 1 115 000 tl lik restoran hesabı9
- aykolik'in eski sevgilisinden şok açıklamalar9
- 22 cm penise sakso çekmek10
- akepeye oy verenlerin tipleri29
- yobazlar ve gericilerdeki pakistan hayranlığı28
- ekrem imamoğlu88
- kabataş yalanı23
- pazardan ne alsam9
- hayvanseverlik adı altında insan düşmanlığı yapmak15
- mahmud abbas9
- iyi giyinen kadınlar16
- akp için 3 kelime yakıştır11
- fay hattına kazıp kontrollü kırmak34
- kedi besleyen kızların ortak özellikleri16
- kasko fiyatları8
- filistini destekleyen yahudi delege11
- yola saçılan içkileri talan eden izmirliler12
- espressolab24
- erdoğan sonrası hükümet34
- her çarşamba 20 lik çıtır için aynı otele gitmek12
- gulmekicinyaratilmis13
- aykolik'in akbilini doldurmak11
- aykolik masklavi buluşması8
- galatasaray lı olmanın çok masraflı olması27
- bantla bantla da nereye kadar12
- okunan kitabı anlatamamak9
- asya'nın en iyi 100 üniversitesinin 4'ü türkiye de20
- en uzun bekletilmiş erkek10
- akpli arkadaşınızı banyoda yıkar mısınız8
- yolda namaz kılan davarlar12
- deprem oldu19
- 4 hak mezhep9
- aşağılık insanlar11
- fotokopici bi erkek39
- kendisinden ayrılan kadını rahatsız eden erkek10
- 27 nisan 2025 eyüpspor galatasaray maçı13
- aknaz beyaz peynir11

entry'ler (31)
yeni sezon urunlerde cok acayip indirim yapan web sitesi.
adidas, nike filan hepsinde indirim var.
updigo.com adresinde hizmet veriyor.
inceden bir arastirma sonrasinda guvenilir oldugunu dusunerek verdigim siparis gayet basarili sekilde bugun elime gecti ki dun siparis vermistim.
ayrica paketin icinden cikan sevimli hediye icin de tesekkur ediyorum. optum updigo.
adidas, nike filan hepsinde indirim var.
updigo.com adresinde hizmet veriyor.
inceden bir arastirma sonrasinda guvenilir oldugunu dusunerek verdigim siparis gayet basarili sekilde bugun elime gecti ki dun siparis vermistim.
ayrica paketin icinden cikan sevimli hediye icin de tesekkur ediyorum. optum updigo.
(bkz: trimx)
yana döne aradığım sakızdır.
çiğnenebilir olmasının hiç de önemi yok hem de. bulan gören olsa da mesaj uçursa, ben de gelip satın alsam bile dedirtir aynı zamanda bu sakız.
çiğnenebilir olmasının hiç de önemi yok hem de. bulan gören olsa da mesaj uçursa, ben de gelip satın alsam bile dedirtir aynı zamanda bu sakız.
provokasyon
nevruz bayramı
ne de güzel denk gelmiş öyle.
nevruz bayramı
ne de güzel denk gelmiş öyle.
67 saniye basketbol için uzun bir süre. son topun bende kalmasına yönelik oynardım. son hücumu yapıp sayıya ulaşırdım. ve bu oyunu zirvede bırakırdım.
bir başka kariyer rekorunu da bu gece kırmış olan basketbolcu. andrew bynum, pau gasol gibi bir pota altına sahip olan la lakers potasına 23 dakikada 17 sayı bırakarak kariyer rekorunu kırmıştır. keşke 30 dakikalara yakın süre alsa da gerçek kimliğini yansıtabilse dediğimiz basketçi.
clippers'ın takım kimyasını bozduğunu düşündüğüm kısa forvet.
tamam kimse 2007-08 wizards'ındaki performansını beklemiyor belki ama, oynadığı oyun çok iç açıcı değil. verdiği istatistiklere bakarak da söylemiyorum bunu. bir clippers'lı olarak perşembeye kadar takas edilip yerine bir şutör ve atletik bir forvetin alınması gerektiğini düşünüyorum.
tamam kimse 2007-08 wizards'ındaki performansını beklemiyor belki ama, oynadığı oyun çok iç açıcı değil. verdiği istatistiklere bakarak da söylemiyorum bunu. bir clippers'lı olarak perşembeye kadar takas edilip yerine bir şutör ve atletik bir forvetin alınması gerektiğini düşünüyorum.
arayıp da bulunamayandır. nice cevherler heba oldu uğrunda. sırf bu golü ararken kendisini apansız bir şekilde kim kardashianın seksi görüntülerinde bulan milyonlar var.
oyun stilini hiç beğenmememe rağmen, son haftalarda yaptıkları karşısında takdir ettiğim basketbolcu. ama o milli takımda şut atmaktan çekinen tavrı ve suratındaki boş ifade geçmeden ısınamayacağım o ayrı.
haftalardır adam akıllı maç yayınlamayan cnntürk'ün bu seneki en başarılı seçimi olacak olan maç.
sınav süresinin sonlarına doğru, salonda bekleyen gözetmenin de yavşamasından ötürü "kopya çekerim böylelikle bir soru daha yaparım" diye düşünen tip de olabilir. olmayabilir de.
uyandığınızda, "keşke gördüklerimi yaşasaydım" dediğiniz rüyalardır.
hali hazırda 150'yi aşkın ön-kayıt almış organizasyondur. bu sene basket sahaları çok eğlenceli olacak.
su götürmez bir gerçektir.
üçü bir arada gibi bir topçu bu. yerine ve zamanına göre bakıyorsun dwight howard olup 17 board yapıyo, yeri geliyor nash olup 20 asist yapıyor, kimi zaman da formsuz bir kobe olup 18 sayı atıyor. sorun şu ki bunları aynı anda yapıyor. allahsız.
bugünden itibaren suriye'de yasaklanmış olan güzide uygulama. kendileri de bu duruma "sad day for freedom" diyerek çok güzel mesaj vermişler.
yapması en zor iştir. cebinizde çakmak, kibrit ya da benzeri şeyler yoktur. sigaranın çok ufak bir bölümünde bir kızıllık görürsünüz. bu sizi umutlandırır. zira çakmak isteyecek durumlar da yoktur. zorlarsınız gırtlağınızı, çekersiniz çekersiniz... bir zaman sonra yorulursunuz, son bir kez daha çekersiniz. ve başardığınızda o sigarayı keyifle içersiniz.
uyku düzeni bozulmuş olan tayfa da olabilir.
- elber'in ölmesi. elbere saygı adı altında turnuva teklifi alınmış olması.
- zeytinburnuspor ile türkiye kupasını kazanarak uefaya katılmam ve uefa kupasını almam, ancak tüm bunlar gerçekleşirken bir lig bile yükselememiş olmam.
- yıldıray baştürkün bir sezonu 40 gol 40 asist tarzında bir istatistikle kapatmış olması.
- real madridin zambrotta için; zidane, figo + 20m $ verip transfer etmesi. akabinde zambrottayı 5m $'a satması ve zidane'ı 30m $'a geri alması.
- zeytinburnuspor ile türkiye kupasını kazanarak uefaya katılmam ve uefa kupasını almam, ancak tüm bunlar gerçekleşirken bir lig bile yükselememiş olmam.
- yıldıray baştürkün bir sezonu 40 gol 40 asist tarzında bir istatistikle kapatmış olması.
- real madridin zambrotta için; zidane, figo + 20m $ verip transfer etmesi. akabinde zambrottayı 5m $'a satması ve zidane'ı 30m $'a geri alması.
steve nash'in oyunu domine etmesinin sonucu olarak phoenix suns'ın kazandığı maç. minnesota'nın kadro kalitesini oyuna yansıtamadığı bir diğer karşılaşma daha oldu böylece.