bugün
- küresel15
- cin8
- gavs'ın faziletleri8
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri27
- ulunun en tatlı 5 kızı15
- beyaz eşya dükkanında çalışan kız13
- insan olmaya ceyrek kala15
- tütsülenmiş yiyecekler8
- furkan bölükbaşı15
- v a m p i r o v22
- atatürk'ün papanın iznik ziyaretine izin vermemesi16
- 1.50 boyundaki kızın 1.90 erkek istemesi22
- diyanet'in kuran kursunda 17 çocuğa tecavüz27
- müzik öğretmeninin çocukları istismar etmesi21
- 21-22 mayıs 2025 aykolik masklavi istanbul zirvesi26
- anın görüntüsü14
- vatan haini nasıl olur28
- ak parti anketlerde önde26
- yarın denize girecek olmam9
- gençler namaz var mı9
- erkek erkeğe aşk8
- iş kadını ile sevgili olur musunuz18
- kameranın icadından sonra dini mucizelerin durması17
- diploma iptaline ilişkin tebligat21
- künefe bağımlılığı11
- arkadaşlar sizce bu ayakkabı nasıl14
- türkiye laiktir laik kalacak20
- çalınan kol saatinin chp binasında bulunması12
- imamoğlu çalmamıştır diyebiliyor musunuz11
- limonlu makarna8
- en son ne yediniz11
- dinsiz diye bir insanı sevmemek14
- boğaziçi üniversitesinde yaşasın şeriat sloganı10
- işsizler tüm gün ne yapıyor sorunsalı10
- 30 yaşına gelip hala düzen kuramamak8
- özledim mesajı19
- öğretmenlerin aldığı maaş helal mi sorunsalı15
- sen yokken tadı tuzu yok sözlüğün9
- selahattin demirtaşın serbest kalması11
- yarın vurduracak olmam11
- alkol dostunuzdur8
- köpekler toplandığında sokaklarda geyik göreceğiz8
- kürtçenin resmi dil olmasını istiyoruz15
- üniversiteyi bitirmek10
- sanatçılar terörsüz türkiye istemiyor mu11
- selam arkadaşlar napıyorsunuz10
- 15 mayıs 2025 özgür özel habertürk canlı yayını8
- profilinde aslan kaplan fotosu olan insan8
- sürekli filistinden bahsedilmesi8
- karınız sizi aldatsa ne yaparsınız12

entry'ler (121)
izinli mail pazarlamada en uygun yöntemlerden birisi toplu mail uygulamasıdır. info uzantılı maillerden çok direk tanıdık firmayı, ürünü hizmeti bilen kişilere mail atmak pazarlama faaliyetini sonuca götürmekte etkin, bu bağlamda https://www.n-mailer.com ile çalıştım oldukça başarılı sonuç aldım.
üç ana paslanmaz çelik tipi östenitik, ferritik ve martensitiktir. Bu üç tip çelik, mikro yapıları veya baskın kristal fazı ile tanımlanır.
metalürjide paslanmaz çelik, minimum %10,5 krom elementi içeren bir demir-karbon alaşımı olarak tarif edilir. krom elementi çeliği paslanmaya karşı koruyan temel bileşendir. ismini bu çeliklerin, diğer çelikler gibi lekelenmemesi, korozyona uğramaması ve paslanmamasından almaktadır. bu malzeme aynı zamanda, alaşım tipi ve kaliteleriyle detaylandırılmamış şekliyle, özellikle havacılık endüstrisinde korozyon dayanımlı çelik olarak da adlandırılır. normal günlük yaşamımızda dahi her an çatal-bıçaklardan saatlere kadar bu ürünlerin çok geniş bir şekilde kullanıldığını görürüz.
TradeAtlas ihracat yapmak, ihracatını artırmak veya çeşitlendirmek isteyen firmaların, GTiP kodu ile veya ürün ismine göre güncel YURTDIŞI ithalatçı firma bilgisi sağlayan e-ticaret sitesi.
http://www.tradeatlas.com
http://www.tradeatlas.com
Dünya kupasını almasını istediğim takım,yıldızlar topluluğu yedeklerinden bir takım daha oluşturulsa kupanın en büyük favorilerinden biri olur ama ortasaha bölgesinde biraz sıkıntıları olduğunu düşündüğüm riquelme'nin maradona olduğu sürece milli takım defterini kapatması arjantin milli futbol takımının en büyük dezavantajı olacağını düşündüğüm takım.
güzel bir japon filmi, yeşil çam filmlerine benzetenler olmasına rağmen filmde ki konuşmalar soundtrackleri hikayeleriyle özgünleşen duygusal bir film bence izlenebilecek bir film, izle sevmeye tövbe edersin o derece yani * .
kore,japonya,ispanya,çek cumhuriyeti.
Matematik hocası:eeeeee abi ben bu soruyu nasıl çözerim?
x:hoca değilmisin?
x:hoca değilmisin?
izlerken "yip man vur vur şu ingiliz piçine vur Allahını seversen daha çok vur durma sakın" dedirten serinin devam filmi.
--spoiler--
hele ki bruce lee'nin ip man'dan wing chung öğrenmek için geldiği sahne çok güzeldir.
--spoiler--
ayrıca uzak doğu dövüş sporlarının boks,kick boks gibi kabagüce dayalı sporların yanında nekadar estetik,hızlı ve içinde gerçekten birşeyler barından sporlar olduğunu bir kez daha göstermiştir. devam filmini sabırsızlıkla bekliyoruz.
--spoiler--
hele ki bruce lee'nin ip man'dan wing chung öğrenmek için geldiği sahne çok güzeldir.
--spoiler--
ayrıca uzak doğu dövüş sporlarının boks,kick boks gibi kabagüce dayalı sporların yanında nekadar estetik,hızlı ve içinde gerçekten birşeyler barından sporlar olduğunu bir kez daha göstermiştir. devam filmini sabırsızlıkla bekliyoruz.
chief marketing officer'ın kısaltması pazarlama direktörü.
ahmet çakarın içtiğinden bende istiyorum dedirtecek söylem.
futboldan anlamadığını düşündüğüm futbol yorumcusu, kewell'ı kim tanıyor diye sormuşluğu vardır ilginç tabi.
cevabı, messiyle birlikte xavi ve iniesta üzerinede nekadar veriyorsunuzdur o derece yaniiiii * .
rövanşta atın intikamı olmasın dedirten bir skorla bitmiş olan maç.
ben ibrahimede söyledim atın intikamı fena olur diye demedimmi ibrahim.
(bkz: demedi deme ibrahim)
ben ibrahimede söyledim atın intikamı fena olur diye demedimmi ibrahim.
(bkz: demedi deme ibrahim)
yaw adamın bari oynadığı klubu doğru yazın arkadaş dedirten insanın sinir katsayısını yükselten haber. riquelme nezamandan beridir river plate'in oyuncusudur. maradonayıda şenol güneşin yardımcılığına getirin olsun bitsin nede olsa habercilik anlayışı bu.
[http://www.tumspor.com/ha...onda-Riquelme-sesleri.php]
daha bu şekilde bir sürü link var riquelme inşallah kariyerine maradonadan bile daha çok sevildiği klübünde devam eder.
[http://www.tumspor.com/ha...onda-Riquelme-sesleri.php]
daha bu şekilde bir sürü link var riquelme inşallah kariyerine maradonadan bile daha çok sevildiği klübünde devam eder.
git kumda oyna sen , kimin evini sormuştun? onlar taşındı be gülüm, şekilinde cevap verilebilir.
(bkz: hacı koş koş espri yapılıyor)
(bkz: hacı koş koş espri yapılıyor)
müsebbibi benim, diyebilecek babadır * .
(bkz: lost)
(bkz: iris)
(bkz: prison break)
(bkz: spartacus blood and sand)
(bkz: kyle xy)
(bkz: how i meet your mother)
(bkz: heroes)
(bkz: iris)
(bkz: prison break)
(bkz: spartacus blood and sand)
(bkz: kyle xy)
(bkz: how i meet your mother)