tevrat

tahrip ve tahrif edilmiş günümüz tevrat' ından birkaç bölüme göz atalım ve bugün bir din devleti olan isral' e düşman olmakta (yahudilere demiyorum, israil devletine diyorum) ne kadar haklı olduğumuzu görün.

israil devleti, katildir, acımasızdır, gaddardır!!!

“şimdi git... onların herşeylerini tamamen yok et ve onları esirgeme; erkekten kadına, çocuktan emzikte olana kadar hepsini öldür.” (tevrat, i. samuel bölümü, 15/3)

“ve allah’ın rab onları senin önünde ele vereceği, ve sen onları vuracağın zaman; onları tamamen yok edeceksin; onlara ahdetmeyeceksin ve onlara acımayacaksın.” (tevrat, tesniye bölümü, 7/3)

“ve kapıların daima açık duracak; milletlerin servetini ve sürgün getirilen krallarını sana getirsinler diye gündüz kapanmayacaklar. çünkü sana kulluk etmeyen millet ve ülke yok olacak; ve o milletler tamamen harap olacak.” (tevrat, işaya bölümü, 60/11-12)

“bir şehre karşı cenk etmek için ona yaklaştıgın zaman, onu barışıklığa çağracaksın. ve vaki olacak ki, eğer barış cevabı verirse, ve kapılarını sana açarsa o vakit vaki olacak ki, içinde bulunan büyün kavim sana angaryacı olacaklar, ve sana kulluk edecekler.” (tevrat, tesniye bölümü, 20/10)

“ve onlar dedi; israil’in allah’ı rab şöyle diyor: herkes kılıcını beline kuşansın, ve ordu gahta kapıdan kapıya dolaşsın ve herkes kendi kardeşini ve herkes kendi arkadaşını ve kendi komşusunu öldürsün.” (tevrat, çıkış bölümü, 32/27)

“onların kökü kurudu, meyva vermeyecekler, doğursalar da rahimlerinin sevgili meyvasını (çocuklarını) öldüreceğim. ” (hoşea bölümü, 9/1)

*****

el-kahhar!

cedit: copy-paste hatası düzeltildi. *