bugün

arda turan

yaklaşık bir haftadır caylaktım. sebebi ise malum. asırı derecede futbol entrysi girmem ve bazı akılsızlara akıl vermeye calışmam. neyse iki gün önce geri döndüm. lakin baktım da ortalık yine boktan gözükmüyo. iki çift laf etmezsem kanser olurum.

bi kere tanımımızı yapalım. arda turan, sene basından beri her türlü b.kun üzerine atılmaya calışıldıgı adamdır. 22 gibi genc bi yasta gs kaptanlıgına getirilmiş, bunun agırlıgını kaldırır mı kaldıramaz mı ayrı bi konu. fikrimce kaldırır. zaten mac içinde diğer arkadaşlarının dediklerine harfiyen uydugunu düşünüyorum ben bu adamın. mesela ne bileyim ayhan "arda, olm yakın oynasana bana top al benden" ya da emre asık'ın "arda geriye gel olm biraz" falan dediğinde "siktirin ya, ben kaptanım, bana emir mi veriyosunuz?" triplerine girecegini sanmıyorum.

ikincisi baktım da bu adama en cok kafayı fenerbahceli dostlarımız takmış. işte bunu anlamıyorum adamım. neden çünkü bi sebepleri yok. ne bileyim, senin takımında da genc, altyapından cıkardıgın bi yıldız olur, gelir karşılaştırırsın. eyvallah derim o zaman. zira hangi büyük takımlar bu konuda kapışsalar ikisinin de aynı dereceden bi argümanı vardır elinde. misal real madrid - barcelona. real madrid messi'ye inat cristiano ronaldo'yu getirdi. artık sittin sene bunun muhabbetini yaparlar. işte burada su soru geliyo? be fenerli kardeşim, din kardeşim, güzel kardeşim? senin elinde ne'n var? ama onların da arda'ya karşılık ortaya bi adam sunmaları pek de uzun sürmedi. arda vs kazım baslıkları bi an için sözlük alemine bomba gibi düştü ama aynı bomba bazılarının elinde cok gecmeden patladı.

sonra efendime söyleyeyim, bi konu cıktı. "eheheh emre'yi aldık, şimdi sıra arda'da. nıhahah". eee? evet eee? arda'yı alınca nolucak? söyle cümleler dökülmez mi o güzel agzından? "şeceresine, geçmişisine bi bakalım bu elemanın. hımmm galatasaray'ın alt yapısınd... neyse siktir et." cıkar cıkar. yeminle cıkar. ama sen bunu kendine yedirebilirsen - ki yedirebildigin emre belözoglu vakasıyla ayan beyan ortada - bana göre hava hos. bende yalan yok arkadaş. emre'nin sizin formanızı giymesini sevmedim. arda'nın giymesine heralde cıldırırırım falan. ama arda'nın fb forması giymesi konusunda avucunu yalayacak bi taraf varsa, o biz olmayacagız, emin ol.

bi baska konu. arda terbiyesiz, karaktersizmiş. bi dakka ben bi balkonda mahalleye dogru hönkürerek kahkaya atayım, beş dakka sonra gelicem.

tik tak, tik tak, tik tak..

geldim. ama hala arada kahkayayı basıyorum bilmiş ol. arda karaktersiz ha? vay bea? n'aptı afedersin? anana mı sövdü, sokakta bacına bakıp, "uff sunu bana bi gece versinler, serefsizim köpek ederim kapımda" mı dedi? naaptı? emre gibi tribünlere kol hareketi mi cekti? ugur boral gibi provokasyona mı yattı? kimsenin sütte cıkma ak kaşık oldugunu iddaa falan etmiyorum birader. arda da insan. sen "saracoglu'nda küfür yok" de, sonra 90 dakka millette ana bacı bırakma, oh ne ala.

son sözüm su. arda'ya en az bi mac ceza gelecekmiş. gelsin, bal ilen gaymak olsun yigidime. komplo teorisi falan kurmadım kafamda. ceza alacak bi hareket yaptıysa alacak elbette cezasını. deginmek istedigim konu su. bazı arkadaşların gelip bu baslıgın altına kusmalarından tiksiniyorum ve hala düşünüyorum. nedeni ne? haset, cekemezlik, eziklik? neyse siz düşünedurun dostlar, ben bi kosu gidip paf takımın antremanını izliyeyim. zira göz yeni yıldız adayı görmek ister.