bugün

sinem örsçek

asagidaki spoilerdan da okuyacaginzi gibi artik is sahibi hatta yonetici olmus kisiliktir. kislik diyorum lakin sozluk formatina uysun diye. aslinda karaktersiz demem gerekiyordu. onca issiz yaninda cumhurbaskanina bagirdigi icin mi is sahibi oldu? ya da soyle acalim konuyu o kadar koyun arasinda issizim dedigi icin mi yonetici oldu?

patavatsizlik yapip isi kapmasi ustune izmiri begenmeyip antalyada yonetici yapilmasini anlamiyorum. aslinda psikoloji de mendil satan cocuklarla ilgili soylenen "bir kez alirsaniz cocuga iyili kettiginizi sanmayin aslinda kotuluk etmektesinizdir, arkasi gelir artik cocugu devamli mendil satarken goruceksiniz" cumlesini mi yoksa "aglamayana meme yok" sozunu mu dile getirmek lazim bilemiyorum.

biline birsey ulkemin artik koyun olmasi. prim verilmemesi gerekenlerin birakin primi artik primator oldugu.

--spoiler--
Cumhurbaşkanı Abdullan Gül'ü izmir ziyareti sırasında "issizlik" nedeniyle protesto ederek gündeme gelen izmirli Sinem Örsçek, işe başladı. Cumhurbaşkanlığı'nın aracılığı ile Antalya'da iş görüşmesi yapan Örsçek dün ilk mesaisini yaptı. Habertürk'ün haberine göre, Örsçek'in bir turizm firmasında yönetici pozisyonunda işe başladığı belirtiliyor. Cumhurbaşkanlığı, Örsçek'e önce izmir'de iş olanakları sundu. Ancak Antalya'da kendi evi bulunan Örsçek, izmir'deki işleri beğenmedi ve Antalya'da çalışmak istedi. Bunun üzerine Cumhurbaşkanlığı Antalya'daki turizm alanında hizmet veren 3 firma ile Sinem Örsçek'in görüşmesini sağladı.Pazartesi günü son iş görüşmesini yapan Örsçek, dün, bir turizm firmasında yönetici pozisyonunda göreve başladı.
--spoiler--
© copyright 2005 - 2026