bugün

galatasaray

Hatay karşısında düşündüğümü gerçekleştiren takımım. Yenilecegimizi biliyordum. Zerre umutlu değildim . Toz kadar umutlu olsam bile burda entry yazardım mac oncesi. Skor tahminim 2-0 veta 3-1 di.

Hatay'a veya başka takıma yenilebilirsin. Ligimizde birçok anadolu kulübü 3 büyükleri yenebiliyor artık. Ama sahaya galatasaray çıkıyorsa , oyunu bu şekilde oynamaz. Ruhsuz, isteksiz olmaz. sahaya çıkan takım zaten şampiyon olma umidinde de değildi benim gibi. Her hallerinden belliydi. Çünkü o tren kaçtı. Sivas ve rize maçlarında şampiyonluk gitti. Bu maça gs'li oyuncular şampiyonlugun az da olsa ihtimali için bile çıkmadı.

Peki o zaman galatasaray niye ruhsuz oynadı diye yakınıyorum şampiyonluk ümidi ile çıkmadilarsa? Çünkü taşıdıkları forma ve o formaya gönül veren taraftarının onuru için ruhla, azimle oynamalılar. Kaybetseler bile o azim ortaya konmalıydı.

Yoksa sivas maçıyla zaten taraftarın büyük kısmı şampiyonluğun gittiğini kabullenmişti.
© copyright 2005 - 2026