bugün
- cedidacer'in fenerbahçeli bir ezik olması7
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük9
- gram altın8
- annesizlik4
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak4
- kötü hissedildiğinde rahatlamak için yapılan şey5
- türk dizileri2
- hassas biri olmak2
- seküler kız muhafazakar erkek birlikteliği4
- türk kızlarının sekste başarısız olması3
- sözlük kadınlarının bugünkü kombini16
- evrim3
- chp'nin hali ne olacak33
- iran'ın bahreyn'deki abd donanmasını vurması3
- the boys vs invincible2
- bir kadını sarhoş edip onunla birlikte olan erkek18
- kaç gösteriyorum diyen kadının yaşını tahmin etmek2
- cinsel taciz6
- kaçak elektrik kullanan doğulu vatan haini8
- sizi en çok ne üzer2
- sonradan severim diyerek ilişkiye başlamak12
- başarılı sigara bırakma teknikleri10
- kimseye borç vermeyen insan11
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- babam ve oğlum filmindeki saçma duygusallık8
- sedat pekmez24
- m r e r e c t o19
- en sevdiğiniz müzik türü10
- diamond bosphoruss denen yazar22
- sözlük kızlarının favori sözlük erkekleri6
- 9 haziran 2026 akit tv'ye el hareketi yapan dayı7
- matrix2
- star wars2
- beyazsemsiyeliyabanci48
- yalnızlık4
- koca bulmak5
- satrançtaki en güçsüz taş3
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle61
- uysaljakoben buraya bak aslanım6
- gocu27
- sözlükte erkekleri istemiyoruz24
- önemli olan eğitim mi yoksa karakter mi6
- onca zorluğun arasında mağaraya resim yapan tip3
- türk kızının bumble da yazdığı erkek kriterleri2
- iran'dan israil'e tehdit3
- belfastta cihatçının kafa kesmesi4
- sözlükte erkekleri taciz eden kızlar tam liste9
- tai lung11
- kadınların kadınlarda kıskandığı şeyler6
- ilgi manyağı olmak5
dünyalar tatlısı mini mini bir yeğenim var. altı yaşında bir prenses. bizimle konuşurken bile utanan, güler yüzlü bir bebiş... aile terbiyesi verilen, iki yabancı dil öğrenmeye başlayan bir çocuk. bu güzel evladın ülkenin aydınlık geleceğinde yer alması için çabalayan bir de güzel ailesi var.
ailesi bu çocuğun eline kesinlikle tablet vermiyor. ben onun gözünde ailenin isyankar abisiyim. çünkü benimleyken oyun oynuyor, tatlı yiyebiliyor vs vs... geçende ailesinin yanında ilk kez eline telefonumu verdim. hesapta çocuğa youtube'da insanlık tarihi ile ilgili çocuklar için hazırlanmış ufak bir video izletecektim. telefonun sesini de köklemiştim yani...
fakat ne olduysa telefondan resmen şu sözler duyuldu:
"senin kardeşini de *ikerim.", "dört tane adamın arasında ne yapıyormuş." beynimden aşağıya kaynar sular döküldü. yeğenim küfürleri anlamasa bile kullanılan agresif dilden rahatsız oldu. gözlerinin yaşardığını gördüm. o hırsla telefonu parçalayacaktım. ailesi afallasa da "ne izletiyorsun çocuğa" dememek için kendilerini tuttular. allahtan babası akıllı bir insan youtube'da reklama denk geldiğimi anladı. ama bütün gece utanç duydum. doğru tahmin ettiniz, reklam tiktok denilen zürriyetsizlerin uygulamasına aitti.
bu yolunu yordamını *iktimin programını yazanları, youtube'yi istila eden reklamları hazırlayan ajans sahibi ve çalışanlarını, bu rezil programa içerik hazırlayan kullanıcılardan herhangi birisine bile denk gelsem, allah yarattı demeden ağızlarını burunlarını ellerine veririm. bu iş bununla da kalmayacak. büyük ihtimalle programın yasaklanması için, en azından belli yaşın altındaki çocuklarımızın zihinlerini katletmelerini engellemek için Bilgi Teknolojileri ve iletişim Kurumu nezdinde girişimde bulunacağım. sizin ben amk!
ailesi bu çocuğun eline kesinlikle tablet vermiyor. ben onun gözünde ailenin isyankar abisiyim. çünkü benimleyken oyun oynuyor, tatlı yiyebiliyor vs vs... geçende ailesinin yanında ilk kez eline telefonumu verdim. hesapta çocuğa youtube'da insanlık tarihi ile ilgili çocuklar için hazırlanmış ufak bir video izletecektim. telefonun sesini de köklemiştim yani...
fakat ne olduysa telefondan resmen şu sözler duyuldu:
"senin kardeşini de *ikerim.", "dört tane adamın arasında ne yapıyormuş." beynimden aşağıya kaynar sular döküldü. yeğenim küfürleri anlamasa bile kullanılan agresif dilden rahatsız oldu. gözlerinin yaşardığını gördüm. o hırsla telefonu parçalayacaktım. ailesi afallasa da "ne izletiyorsun çocuğa" dememek için kendilerini tuttular. allahtan babası akıllı bir insan youtube'da reklama denk geldiğimi anladı. ama bütün gece utanç duydum. doğru tahmin ettiniz, reklam tiktok denilen zürriyetsizlerin uygulamasına aitti.
bu yolunu yordamını *iktimin programını yazanları, youtube'yi istila eden reklamları hazırlayan ajans sahibi ve çalışanlarını, bu rezil programa içerik hazırlayan kullanıcılardan herhangi birisine bile denk gelsem, allah yarattı demeden ağızlarını burunlarını ellerine veririm. bu iş bununla da kalmayacak. büyük ihtimalle programın yasaklanması için, en azından belli yaşın altındaki çocuklarımızın zihinlerini katletmelerini engellemek için Bilgi Teknolojileri ve iletişim Kurumu nezdinde girişimde bulunacağım. sizin ben amk!
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar