bugün
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye34
- ak parti kaybedince ak troller ne yapacak12
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması40
- recep tayyip erdoğan27
- sibel kekilli6
- vexillarius the slayer4
- dünyanın en kısa fıkralarından biri5
- leonidas5
- akp denince akla ilk gelenler7
- cumhurbaşkanı olacak olmam3
- sizde hiç utanma yok mu4
- fiziği güzel sözlük kızları47
- yeni uyanmış kadın güzelliği12
- evlenme teklifi bekleyen erkek7
- simko314
- ups boobs'un yeni nicki7
- dünyanın en kaba dilinin hollandaca olması3
- ibne11
- kadın ayağı vs memesi6
- fetö de kandırılmış ekonomi dış güçler2
- bir akp liyi ciddiye almak3
- apoya villa2
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaklı olay7
- elma yiyen erkek3
- adalet sağlanana kadar sözlükte yazmamak2
- türkler balık hafızalıdır5
- arap aksanı7
- süresiz nafaka8
- sözlüğün kızgınlık dönemine girmesi5
- nervio13
- günaydın aşk çiçeğim mesajı atmayan erkek6
- cemal enginyurt3
- birinin sizi ilk hatanızda hayatından çıkarması4
- seviştikten sonra teşekkür etmekk11
- paralar gettiii3
- sözlük erkeklerinin memeleri5
- ispanya da maricarmen isyanı5
- baklavalık yufka ile börek yapmak3
- hoca fetişizmi2
- memeleri kafam kadar kız21
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak13
- bilime göre türkçenin konuşulan en eski dil olması7
- kemal kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı olması3
- 29 yaşındayım hiç sevgilim olmadı3
- başkanlık sistemi4
- memeye ilgi duyan kadın3
- fatma betül sayan kaya58
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı19
- iş yerinde sinir krizi geçirmek3
- hata yapmaya hakkımız yok mu2
dünyalar tatlısı mini mini bir yeğenim var. altı yaşında bir prenses. bizimle konuşurken bile utanan, güler yüzlü bir bebiş... aile terbiyesi verilen, iki yabancı dil öğrenmeye başlayan bir çocuk. bu güzel evladın ülkenin aydınlık geleceğinde yer alması için çabalayan bir de güzel ailesi var.
ailesi bu çocuğun eline kesinlikle tablet vermiyor. ben onun gözünde ailenin isyankar abisiyim. çünkü benimleyken oyun oynuyor, tatlı yiyebiliyor vs vs... geçende ailesinin yanında ilk kez eline telefonumu verdim. hesapta çocuğa youtube'da insanlık tarihi ile ilgili çocuklar için hazırlanmış ufak bir video izletecektim. telefonun sesini de köklemiştim yani...
fakat ne olduysa telefondan resmen şu sözler duyuldu:
"senin kardeşini de *ikerim.", "dört tane adamın arasında ne yapıyormuş." beynimden aşağıya kaynar sular döküldü. yeğenim küfürleri anlamasa bile kullanılan agresif dilden rahatsız oldu. gözlerinin yaşardığını gördüm. o hırsla telefonu parçalayacaktım. ailesi afallasa da "ne izletiyorsun çocuğa" dememek için kendilerini tuttular. allahtan babası akıllı bir insan youtube'da reklama denk geldiğimi anladı. ama bütün gece utanç duydum. doğru tahmin ettiniz, reklam tiktok denilen zürriyetsizlerin uygulamasına aitti.
bu yolunu yordamını *iktimin programını yazanları, youtube'yi istila eden reklamları hazırlayan ajans sahibi ve çalışanlarını, bu rezil programa içerik hazırlayan kullanıcılardan herhangi birisine bile denk gelsem, allah yarattı demeden ağızlarını burunlarını ellerine veririm. bu iş bununla da kalmayacak. büyük ihtimalle programın yasaklanması için, en azından belli yaşın altındaki çocuklarımızın zihinlerini katletmelerini engellemek için Bilgi Teknolojileri ve iletişim Kurumu nezdinde girişimde bulunacağım. sizin ben amk!
ailesi bu çocuğun eline kesinlikle tablet vermiyor. ben onun gözünde ailenin isyankar abisiyim. çünkü benimleyken oyun oynuyor, tatlı yiyebiliyor vs vs... geçende ailesinin yanında ilk kez eline telefonumu verdim. hesapta çocuğa youtube'da insanlık tarihi ile ilgili çocuklar için hazırlanmış ufak bir video izletecektim. telefonun sesini de köklemiştim yani...
fakat ne olduysa telefondan resmen şu sözler duyuldu:
"senin kardeşini de *ikerim.", "dört tane adamın arasında ne yapıyormuş." beynimden aşağıya kaynar sular döküldü. yeğenim küfürleri anlamasa bile kullanılan agresif dilden rahatsız oldu. gözlerinin yaşardığını gördüm. o hırsla telefonu parçalayacaktım. ailesi afallasa da "ne izletiyorsun çocuğa" dememek için kendilerini tuttular. allahtan babası akıllı bir insan youtube'da reklama denk geldiğimi anladı. ama bütün gece utanç duydum. doğru tahmin ettiniz, reklam tiktok denilen zürriyetsizlerin uygulamasına aitti.
bu yolunu yordamını *iktimin programını yazanları, youtube'yi istila eden reklamları hazırlayan ajans sahibi ve çalışanlarını, bu rezil programa içerik hazırlayan kullanıcılardan herhangi birisine bile denk gelsem, allah yarattı demeden ağızlarını burunlarını ellerine veririm. bu iş bununla da kalmayacak. büyük ihtimalle programın yasaklanması için, en azından belli yaşın altındaki çocuklarımızın zihinlerini katletmelerini engellemek için Bilgi Teknolojileri ve iletişim Kurumu nezdinde girişimde bulunacağım. sizin ben amk!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar