bugün

izne çıkmak

Uzun zamandır düşünüp bugün yürürlüğe geçirdiğim eylem. Son zamanlarda bana yakışmayan hareketlerde bulundum. Ne zamandır kendime kızıp duruyordum hatta kulaklarımı bile çektim lan *
Amma velakin yeterli gelmedi kendimi cezalandırarak vicdan muhasebemi azaltmak istedim. izne ayrılmam küçük bir başlangıç.
Ben burayı çok seviyorum üye olduğum ilk zamanlardan beri rutin olarak profillerine bakmayı alışkanlık ettiğim yazarlar var.
Misal;
* (bkz: Metrobüste yer kapan mühendis)

Bana karşı saygı ve sevgi çerçevesinden zerre şaşmayıp, halimi hatrımı sorup sessizce, karşılıksız sözlükte sörfüne devam etmiştir.

* (bkz: Oytunkaran)

Siz her ne kadar biz 11. Nesilleri sevmesenizde sizin sürekli buralarda olmanız bana keyif veriyor. Nedenini bir ara ciddi ciddi düşündüm. Online olduğumda sizin entry bildiriminiz gelmezse bildiğiniz huysuzlaşıyordum. Sanırsam size alıştığımdan.

* (bkz: aslolan Fenerbahçedir)

Beni istediğimden fazla tanıması beni rahatsız etsede yine benim için oldukça değerli bir yazar. Bana önerdiği kitap (kinyas ve Kayra) ve şarkı (three days grace- never too late) itinayla okuyor ya da dinliyor ve seni sürekli anıyorum. Ha bu arada buradan doğru yolu bulman umuduyla ayrılıyorum. Bir gün Beşiktaş tribünlerinde birlikte tezahürat yapmak ümidi ile.

* (bkz: nokwey)

beni bursa sokaklarında amansız yakalayan bir yazar. O gün bugündür bir sabah olmadı onun şiirleriyle uyanmayayım. ilk geceler şiirlerine kayıtsız kaldım ama her birini tek tek okudum. Daha sonra bu şiirlerin kadını olmadığımı söyleyerek kelimelerini benim için harcamamasını rica ettim. Bir gün o kadar uzun, samimi güzel bir yazı yazmış ki ona sosyal hesaplarından birinin linkini göndermeyi teklif ettim kabul etmedi. Gecelerimin şiirli geçmesi onun her geçen gece için dilediği bir dilekti. Bir süredir ben de dilek dilemeye başladım. Tüm şiirlerin ve yazıların için teşekkür ederim. Şiirlerinde ki kadın olmadığımı söylememim sebebi bunu hakemediğimi düşünmemdir. Şiirli geceler..

* (bkz: kukla)

Benim için resmen ilaçsın, adranalinsin. (hemen gö*ün kalkmasın) moralimin bozuk bir mehtap misali melankoli olduğum günlerde profilini tafan ettiğim doğrudur. Sen bünyemde ilaç görevi gördüğünden canım sıkkın olduğunda çevrimdışı olarak profilini ziyaret edeceğim. iyi ki varsın. Seni çok seviyom lan.

* (bkz: protest sanayici)

Sözlükte hayran kaldığım bir yazar. Betimleme yapacak olursam benim için ayaklı gazete. Bazen bu kadar bilgiye nasıl sahip olduğunu merak ediyorum. Bir ara (aramızda kalsın) nick altına uzun uzun yazıp entry uplamadan sildim. Sebebi ise sayısalcı olmamı bahane ederek dil bilgime güvenmemem. Bir ara bu korkumu aştığımda nick altının babasını yazıcam sana *

* (bkz: taluyka)

Karşılıklı birbirimizi oylayarak sanırım defalarca öbüştük. Şüphesiz sen bunu bir tek bana yapmıyorsun. Hâlbuki artık açık oylandığında gıdık almıyordum. Neyseki yol yakınken döndüm ve sipariş ettiğim gelinliği bir kere denedikten sonra faturası ile iade ettim. Zaten ne evliliği canım! 8 kardeşin en küçüğü olarak aile geleneğimiz gereği en son ben evleneceğim. Seni de bu kadere ortak etmeyecek kadar da alçak gönüllü biriyim işte. Sen kaç kurtar kendini.

* (bkz: usta shifu)

Benden hem nefret eden hem de herkesden çok seven biri. Sana diyeceğim
- bir ilişkide iki deli olmaz,
- Bir ipte iki cambaz oynamaz,
- bir çöplükte iki horoz ötmez.
işte bunlar hep kader. Çokta şeyapmamak lazım.

* (bkz: ac dc dinleye dinleyen kız)

Sana bir çift lafım var. Siktin formatı eyledin viran. Bir sana alışamadı bu gönül. Bu da sana ve sevgiline (hani şu öbüşerek fotoğraf çekindiğin varya kız hah o) gecikmiş sevgililer günü hediyesi.
https://youtu.be/fOZnGFQRdko

Bunlar da sevdiğim saydığım yazarlardandır;

* (bkz: çok uzaktan geçen bir gemi),
* (bkz: miku),
* (bkz: nutellalı balık ekmek),
* (bkz: isimsizin1i),
* (bkz: lm3allem),
* (bkz: wers)
* (bkz: walkin)

Edit: o değilde bu kafa iznine ayrılan yazarlar nereye yazıyor onu bulamadım ya. Hatta burası nerde, ben nerdeyim?

Edit2: Ayrılmadan önce son olarak söyleyeyim adını yazmayı unuttuğum yazarlar da olabilir. Bu hafızamın bana yaptığı bedenimin alışık olduğu ipnelikleridir. Onun pisliği bana işte böyle. O yüzden sakın ola kimse gönül koymasın zaten tek gözüm kapalı yazıyorum. Uyku vaktim çoktan geçti benim. Entrymi dahi dalga konusu olmasını göze alıp kontrol etmeden upluyorum. Atladığım yazarlardan çokca özür diliyor ve tüm sözlük halkını saygı ve hürmetle selamlıyorum. (Oha lan kendimi miting yapan eylemci Başkanı gibi hissettim) Neyse
Aylavyu sözlük.