bugün
- nervionun merak ettiği yazar14
- merak edilen erkeğin patates çıkması7
- dikkatleri çeken sözlük kızı5
- merak edilen sözlük erkeği6
- en merak ettiğin ulu yazarı22
- kürtler 5 yıl icerisinde türkiye yi ele gecirirler13
- kız arkadaşa gökyüzünü hediye etmek18
- selamın aleyküm desem kaç kişi aleyküm selam der10
- şımarık yazarlar4
- bu sözlükte beni herkes tanır7
- hapishanede yatmak karıyla yatmaya benzemez5
- profiline bakılan yazara bildirim gelmesi4
- profil fotoğrafı koymayan erkek4
- erkeklerin zeki kadın sevmemesi4
- sözlük kızlarından hiç astronot çıkmaması8
- sinirli kadını sakinleştirmek13
- ciguli vs velvet7
- yalnizca deli yalnizca sair21
- nickinde k harfi olan yazara olan aşkım15
- arkadaşlar bakar mısınız21
- türkiye çağ atlarken chp ne yapıyordu4
- aile hekimine ilaç yazdırmak3
- atatürkün bilimden en uzak sözü4
- katatespizartmasi17
- ağzında sakızı şişirip arsız arsız patlatan kız2
- sünnetten akılda kalanlar5
- yazarların en son kravat taktığı tarih3
- gideyim de bir kahve yapayım2
- yeni seçimde akp halka ne vaadedebilir sorunsalı11
- anıtkabire gitmek vs hacca gitmek5
- kitap okurken ağlamak8
- ton balığını kim yiyor sorunsalı8
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak16
- kadın erkek ilişkisindeki en önemli şey3
- kitap okurken ağlayan erkek5
- özlem tekin5
- uzun ve ince sigara içmeye alışmak5
- burak demirbilek5
- rüyada zehra güneş'e sarılmak5
- hac davetinin iman edenlere değil insanlara olması2
- nervio21
- iran da 120 çocuğun öldüğü okul saldırısı7
- evlenip boşanmış erkeklerin değerinin düşmesi9
- pkklı anaları3
- telefonun başında çaresiz beklediniz mi5
- hmm diye mesaj yazan türk kızı5
- keko saç tıraşı2
- şeyh olup milleti söğüşleme işi2
- insan olmaya ceyrek kala7
- hayat pahalılığı2
beyni yıkanmış mankurtun biri yüzünden bir haftadır çaylak olan yazar. ha, çaylaklık cezası doğrudur. ona itirazım yok. itirazım kamal atatürk'e aşağılık bile denmeyecek ithamlarla saldıran bir orospu çocuğuna ceza verilmemiş olması.
adam diyorum, bakmayın adam değil de lâfın gelişi işte. adam nasıl bir rahle i tedristen geçmişse atatürk'ün türklük'ünden başlıyor saydırmaya. kendisine sorsanız recep tayyip erdoğan'dan büyük yoktur ama akp hükümeti içinde numunelikler dışında türk bile yoktur. ben gürcü yüm karım da arap demiş mi? demiş! abdullah gül afedersiniz ermeni değil mi? ermeni! 61 inci hükümet içinde kripto ermeni ve kürt kaynıyor mu? kaynıyor!
ama bu türklük iddia eden kripto ermeniye sorsanız recep tayyip erdoğan, hani milliyetçiliği ayaklar altına aldık diye recep tayyip erdoğan başımıza gelen en büyük nimet! dibimizde suriye'deki türkmenler'i korumak için binlerce kilometre öteden raşit dostum güçleri gelmiş. kimden koruyor? recep tayyip erdoğan'ın mit müsteşarı olacak hakan fidan denen soyunu kimseciklerin bilmediği kişinin tırlar dolusu mühimmat götürdüğü öso ve ışid terör örgütlerinden. öte yanda ırak'taki türkmenler'in koruyanı hiç yok. hakan fidan kürt ve ışid güçlerini anlaştırdı. olan türkmenler'e oldu. haydi bunların bir kısmı alevi ya da şii diyelim. beride doğu türkistan'da uygur türkleri'ne oruç tutmak bile yasak. üstelik hepsi sünni. e, niye kimseden gık çıkmıyor?
türk demek ırkçılık. türkiye cumhuriyeti'ne tabelalarda bile tahammül yok. türkiye desen geçmiş olsun. ve şu durumda kalkıp hâlâ 2023 muhabbeti yapıyor bu soyunu siktiğim! ve bu kanı bozuk hâlâ sözlük'te. ben işlediği suçu polise bildirince de sahte kahramanlık yapıyor. neymiş, elimden gelsem dünyayı yasaklatırmışım! e be amına koduğumun soysuzu, o taptığın recep tayyip erdoğan sırf kendi yaptığı yolsuzluk ve hırsızlıklar dillendiriliyor diye twitter'dan youtube'e kadar her şeyi yasaklatmadı mı? ulaştırma bakanlığı'nın tepesindeki "gerekirse www'dan çıkarız" diyen lütfi elvan yok mu? insanların sigarasından, içkisine, sevgilisiyle gezmesinden, kaç çocuk yapacağına kadar bok yedi başı gibi her halta karışan ben miyim? yoksa sen, evet sen... yalancı, ikiyüzlü, soysuz, kanı bozuk bir orospu çocuğu musun?
adam diyorum, bakmayın adam değil de lâfın gelişi işte. adam nasıl bir rahle i tedristen geçmişse atatürk'ün türklük'ünden başlıyor saydırmaya. kendisine sorsanız recep tayyip erdoğan'dan büyük yoktur ama akp hükümeti içinde numunelikler dışında türk bile yoktur. ben gürcü yüm karım da arap demiş mi? demiş! abdullah gül afedersiniz ermeni değil mi? ermeni! 61 inci hükümet içinde kripto ermeni ve kürt kaynıyor mu? kaynıyor!
ama bu türklük iddia eden kripto ermeniye sorsanız recep tayyip erdoğan, hani milliyetçiliği ayaklar altına aldık diye recep tayyip erdoğan başımıza gelen en büyük nimet! dibimizde suriye'deki türkmenler'i korumak için binlerce kilometre öteden raşit dostum güçleri gelmiş. kimden koruyor? recep tayyip erdoğan'ın mit müsteşarı olacak hakan fidan denen soyunu kimseciklerin bilmediği kişinin tırlar dolusu mühimmat götürdüğü öso ve ışid terör örgütlerinden. öte yanda ırak'taki türkmenler'in koruyanı hiç yok. hakan fidan kürt ve ışid güçlerini anlaştırdı. olan türkmenler'e oldu. haydi bunların bir kısmı alevi ya da şii diyelim. beride doğu türkistan'da uygur türkleri'ne oruç tutmak bile yasak. üstelik hepsi sünni. e, niye kimseden gık çıkmıyor?
türk demek ırkçılık. türkiye cumhuriyeti'ne tabelalarda bile tahammül yok. türkiye desen geçmiş olsun. ve şu durumda kalkıp hâlâ 2023 muhabbeti yapıyor bu soyunu siktiğim! ve bu kanı bozuk hâlâ sözlük'te. ben işlediği suçu polise bildirince de sahte kahramanlık yapıyor. neymiş, elimden gelsem dünyayı yasaklatırmışım! e be amına koduğumun soysuzu, o taptığın recep tayyip erdoğan sırf kendi yaptığı yolsuzluk ve hırsızlıklar dillendiriliyor diye twitter'dan youtube'e kadar her şeyi yasaklatmadı mı? ulaştırma bakanlığı'nın tepesindeki "gerekirse www'dan çıkarız" diyen lütfi elvan yok mu? insanların sigarasından, içkisine, sevgilisiyle gezmesinden, kaç çocuk yapacağına kadar bok yedi başı gibi her halta karışan ben miyim? yoksa sen, evet sen... yalancı, ikiyüzlü, soysuz, kanı bozuk bir orospu çocuğu musun?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar