bugün
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı13
- fiziği güzel sözlük kızları10
- sözlük yazarlarının benzediği ünlü sayısı8
- fakir siniri6
- hiçbir kanuna uymayan akp'li zenginler6
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması21
- arkadaşlar beni hanginiz takipten çıktı4
- sözlükte kavga edecek birini bulamamak9
- 21 ocak 2025 bolu kartalkaya otel yangını3
- kazada otomobil ikiye bölündü haberindeki otomobil9
- dilf2
- serenay sarıkaya'yı beğenmeyen erkek13
- aklınıza gelen şarkı sözü3
- ups boobss nickli yazar5
- türk ekonomisinin susurluk u2
- fatma betül sayan kaya57
- sözlüğün bu kadar çok böceği bir araya toplaması2
- tipi olmayan komik çocuk2
- memelerin çok acayip birer organ olması4
- 8 saniye süren osuruk3
- iletişim başkanı duran'ın fon açıklaması2
- cips yerken çıkan ses yan komşuya kadar gidiyor mu3
- geri kalmış ülkelerdeki milliyetçilik akımı2
- kalp krizi geçirseydim3
- kurşuni renkler dinlerken hüngür hüngür ağlamak3
- şampuan önerisi8
- kolunu sıkınca biceps kası ortaya çıkmayan erkek4
- allah diye bir varlığın olmaması5
- işe dans ederek gitmiyorsanız o işi bırakın3
- 29 eylül 2026 slovakya kazakistan maçı3
- sözlüğün aptal kaynaması4
- yazarların ihtiyacı olan şey2
- tr den sonradan gelmeler yüzüne imajın zedelenmesi12
- tinder da ilk mesaj olarak stack sormak2
- amerika da yaşadığını zanneden yazar3
- nokia 33104
- mis gibi sözlük2
- rastgele bir yazar seçip karabüyüyle öldürmek4
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı38
- açık oylamalardaki mantık hatası3
- false3
- kendisiyle övünen insanlar15
- karton toplayan piç2
- muhallebici açıyoruz isim önerileri13
- o gece neredeydin3
- ktç'yi kafes dövüşüne davet etmek2
- toplumun çöküşü2
- 29 eylül 2026 finlandiya beyaz rusya maçı3
- 29 eylül 2026 moldova faroe adaları maçı3
- gündoğdu gıda3
çıkalı aylar yıllar oldu belki ben inatla oynamadım. ama hakkında yazılıp çizilen herşeyi de takip ettim ve gün geldi oynadım.
şimdi öyle çok süslü işin erbabı gibi laflar edemicem kısaca belirtmek istediğim 2 konu var.
görsel
yukardaki görselden söz edicem.
1. konu mw3 başındaki şarjör atma sahnesiyle bu oyundaki benzeri bir sahnedeki mermi var/yok muhabbeti ile güya mw3'e bok atılmak isteniyor.
ama?
bu oyunda yanan ışık, lamba artık her ne sikimse ateş ettiğiniz de asla bir reaksiyon göstermiyor. tavan spotlarını patlatamıyoruz mesela. görsel eklemek isterdim tabi ama üşengeçliğin verdiği boşvermişlikten ötürü hiç uğraşmak istemedim. yani? benim mw3'üme çamur atmaya yeltenenlerin aslında oynadıkları oyunun mw3 kadar olmadığını görmeleri bilmeleri falan filanı gerekir.
2. konu da şu;
tamam artık klasikleşmiş "çok kısa", "şu kadar saatte bitiyo", "daha uzun olaydı eti de bol olaydı" tarzı lafları hep duyarım. ki bunları alayı abartıdan ibaret çoğu zaman.
gel gör ki battlefield 3 için böyle dense hiçte itiraz etmem çünkü hepi topu 12 görevden ibaret bir oyun...
ulan o kadar yazılıp çiziliyor paragraf paragraf açıklamalar yapılıyor ya... işte ben onun kafasını merak ediyorum.
yahu bikere olağanüstü görseller, efektler, oh yes çok gerçekçi lafları edenlere şaşıyorum! karakterleri mw3 ün yanına yaklaşamaz bile amına koyim! hele hele silahlar hohoy... hangi gerçeklik hangi görsel demezler mi adama lan?
tamam gölge oyunları güzel ışık perspektiv falan filan ama kıyaslanan oyuna bakıyorum mw3. hani şimdi hiç te fanboyluk yapmaya gerek yok ezmek istesem 10 paragraf yazarım heralde bf3 ile ilgili ama lüzum yok.
hiç mi güzel yanı yok? var tabi. o da koşarken şarjör değiştirebilmemiz ve ateş edebilmemizdir. bundan gayri ıslak sigara dalı gibi..
not: görsellerle oyunu ezme hakkım saklı bulunmaktadır. *
şimdi öyle çok süslü işin erbabı gibi laflar edemicem kısaca belirtmek istediğim 2 konu var.
görsel
yukardaki görselden söz edicem.
1. konu mw3 başındaki şarjör atma sahnesiyle bu oyundaki benzeri bir sahnedeki mermi var/yok muhabbeti ile güya mw3'e bok atılmak isteniyor.
ama?
bu oyunda yanan ışık, lamba artık her ne sikimse ateş ettiğiniz de asla bir reaksiyon göstermiyor. tavan spotlarını patlatamıyoruz mesela. görsel eklemek isterdim tabi ama üşengeçliğin verdiği boşvermişlikten ötürü hiç uğraşmak istemedim. yani? benim mw3'üme çamur atmaya yeltenenlerin aslında oynadıkları oyunun mw3 kadar olmadığını görmeleri bilmeleri falan filanı gerekir.
2. konu da şu;
tamam artık klasikleşmiş "çok kısa", "şu kadar saatte bitiyo", "daha uzun olaydı eti de bol olaydı" tarzı lafları hep duyarım. ki bunları alayı abartıdan ibaret çoğu zaman.
gel gör ki battlefield 3 için böyle dense hiçte itiraz etmem çünkü hepi topu 12 görevden ibaret bir oyun...
ulan o kadar yazılıp çiziliyor paragraf paragraf açıklamalar yapılıyor ya... işte ben onun kafasını merak ediyorum.
yahu bikere olağanüstü görseller, efektler, oh yes çok gerçekçi lafları edenlere şaşıyorum! karakterleri mw3 ün yanına yaklaşamaz bile amına koyim! hele hele silahlar hohoy... hangi gerçeklik hangi görsel demezler mi adama lan?
tamam gölge oyunları güzel ışık perspektiv falan filan ama kıyaslanan oyuna bakıyorum mw3. hani şimdi hiç te fanboyluk yapmaya gerek yok ezmek istesem 10 paragraf yazarım heralde bf3 ile ilgili ama lüzum yok.
hiç mi güzel yanı yok? var tabi. o da koşarken şarjör değiştirebilmemiz ve ateş edebilmemizdir. bundan gayri ıslak sigara dalı gibi..
not: görsellerle oyunu ezme hakkım saklı bulunmaktadır. *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar