bugün
- nickten isim tahmini yapmak25
- geceye bir şarkı bırak10
- hakkımda bilmeniz gerekenler32
- travesti sesi çekiciliği6
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası16
- kıl erkeğin süsüdür14
- bu saatte içen sözlük yazarları6
- gece denize girmek5
- 55 kilo üstündeki sözlük kızları8
- uyumadan kayda değer bir şey bırak4
- yazarların şu an yapmak istedikleri şey10
- nick vermeden bir yazara seslen14
- bikininin iç çamaşırından ne farkı var3
- ioçk14
- grup seksin mantığı10
- müslüman cinler3
- 20 lik kızlara yazmaya utanmak4
- dünyaya çocuk getirmek10
- bilgi içeren entry girelim hadi6
- akrep burcu4
- yatın artık orçolar3
- görükle'ye gelen erkek yüklü kamyonet6
- her şey senin istediğin gibi olsaydı5
- nasıl yani hala kavga başlamadı mı6
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak16
- dünyanın en samimi cümlesi6
- arkadaşlar bir şey dicem5
- gecenin köründe5
- vantilatör2
- şarap içemeyen erkek6
- sözlükte kıllı erkek istemiyoruz5
- her yaptığı olay olan insanlar3
- yoğurt mayalayan kızı üzmek11
- nervio burak demirbilek evliliği13
- yeni parti46
- nohut yaptım nası olmuş10
- baş karakteri olmak istenilen roman4
- abberline'ı kulaklarından tavana asmak6
- yorgun mermi vs nervio12
- berlin de lgbt yürüyüşüne araçla saldırı2
- lazerle göğüs kullarını alan erkek5
- arkadaşlar bir şey soracağım15
- doğu batı sentezi2
- pişt bi baksanıza buraya kankalarım8
- kıllı göbeğe başını yaslayıp uyumak6
- ford taunus6
- çaylak olunca intihar eden yazar5
- opel türkiye ve neskar bursa rezaleti2
- seni karım yapacağım3
- birader beyefendiler birader bey yazarlardır2
çıkalı aylar yıllar oldu belki ben inatla oynamadım. ama hakkında yazılıp çizilen herşeyi de takip ettim ve gün geldi oynadım.
şimdi öyle çok süslü işin erbabı gibi laflar edemicem kısaca belirtmek istediğim 2 konu var.
görsel
yukardaki görselden söz edicem.
1. konu mw3 başındaki şarjör atma sahnesiyle bu oyundaki benzeri bir sahnedeki mermi var/yok muhabbeti ile güya mw3'e bok atılmak isteniyor.
ama?
bu oyunda yanan ışık, lamba artık her ne sikimse ateş ettiğiniz de asla bir reaksiyon göstermiyor. tavan spotlarını patlatamıyoruz mesela. görsel eklemek isterdim tabi ama üşengeçliğin verdiği boşvermişlikten ötürü hiç uğraşmak istemedim. yani? benim mw3'üme çamur atmaya yeltenenlerin aslında oynadıkları oyunun mw3 kadar olmadığını görmeleri bilmeleri falan filanı gerekir.
2. konu da şu;
tamam artık klasikleşmiş "çok kısa", "şu kadar saatte bitiyo", "daha uzun olaydı eti de bol olaydı" tarzı lafları hep duyarım. ki bunları alayı abartıdan ibaret çoğu zaman.
gel gör ki battlefield 3 için böyle dense hiçte itiraz etmem çünkü hepi topu 12 görevden ibaret bir oyun...
ulan o kadar yazılıp çiziliyor paragraf paragraf açıklamalar yapılıyor ya... işte ben onun kafasını merak ediyorum.
yahu bikere olağanüstü görseller, efektler, oh yes çok gerçekçi lafları edenlere şaşıyorum! karakterleri mw3 ün yanına yaklaşamaz bile amına koyim! hele hele silahlar hohoy... hangi gerçeklik hangi görsel demezler mi adama lan?
tamam gölge oyunları güzel ışık perspektiv falan filan ama kıyaslanan oyuna bakıyorum mw3. hani şimdi hiç te fanboyluk yapmaya gerek yok ezmek istesem 10 paragraf yazarım heralde bf3 ile ilgili ama lüzum yok.
hiç mi güzel yanı yok? var tabi. o da koşarken şarjör değiştirebilmemiz ve ateş edebilmemizdir. bundan gayri ıslak sigara dalı gibi..
not: görsellerle oyunu ezme hakkım saklı bulunmaktadır. *
şimdi öyle çok süslü işin erbabı gibi laflar edemicem kısaca belirtmek istediğim 2 konu var.
görsel
yukardaki görselden söz edicem.
1. konu mw3 başındaki şarjör atma sahnesiyle bu oyundaki benzeri bir sahnedeki mermi var/yok muhabbeti ile güya mw3'e bok atılmak isteniyor.
ama?
bu oyunda yanan ışık, lamba artık her ne sikimse ateş ettiğiniz de asla bir reaksiyon göstermiyor. tavan spotlarını patlatamıyoruz mesela. görsel eklemek isterdim tabi ama üşengeçliğin verdiği boşvermişlikten ötürü hiç uğraşmak istemedim. yani? benim mw3'üme çamur atmaya yeltenenlerin aslında oynadıkları oyunun mw3 kadar olmadığını görmeleri bilmeleri falan filanı gerekir.
2. konu da şu;
tamam artık klasikleşmiş "çok kısa", "şu kadar saatte bitiyo", "daha uzun olaydı eti de bol olaydı" tarzı lafları hep duyarım. ki bunları alayı abartıdan ibaret çoğu zaman.
gel gör ki battlefield 3 için böyle dense hiçte itiraz etmem çünkü hepi topu 12 görevden ibaret bir oyun...
ulan o kadar yazılıp çiziliyor paragraf paragraf açıklamalar yapılıyor ya... işte ben onun kafasını merak ediyorum.
yahu bikere olağanüstü görseller, efektler, oh yes çok gerçekçi lafları edenlere şaşıyorum! karakterleri mw3 ün yanına yaklaşamaz bile amına koyim! hele hele silahlar hohoy... hangi gerçeklik hangi görsel demezler mi adama lan?
tamam gölge oyunları güzel ışık perspektiv falan filan ama kıyaslanan oyuna bakıyorum mw3. hani şimdi hiç te fanboyluk yapmaya gerek yok ezmek istesem 10 paragraf yazarım heralde bf3 ile ilgili ama lüzum yok.
hiç mi güzel yanı yok? var tabi. o da koşarken şarjör değiştirebilmemiz ve ateş edebilmemizdir. bundan gayri ıslak sigara dalı gibi..
not: görsellerle oyunu ezme hakkım saklı bulunmaktadır. *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar