bugün
- saraca finch house2
- 15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı18
- sarhoşken yapılmış en aptalca şey13
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması13
- evliliğin anlamı4
- fenerbahçe9
- günaydın4
- ağlayarak 31 çekmek2
- gençlerbirliği6
- kadın olmanın avantajları16
- sözlükteki fenerbahçeliler9
- askerde 200 metre atışı yapmak15
- nervio22
- g i l d e d l i l y18
- uludağ sözlük evreni10
- kızlar çaylak olunca nickaltında ağıt yakan tipler15
- hayatın kuralları9
- yaşamak istenilen şeyler10
- dem'in bize elektriği parayla satamazsınız demesi19
- kadın sürücü görünce yapılması gerekenler11
- asimilasyon harika bir şey2
- hangi manifest kızı ile sevişmek isterdin6
- türkiye'ye geldim11
- geceye bir şarkı bırak10
- kurtar bizi müsavat16
- fotoğraflarda bir türlü gülemeyen insan6
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı25
- penisi seks objesi olarak görmek7
- bir bayan yazarın erkek yazarla kavga etmesi10
- her şeyi açıklayan en kısa cümle8
- hiçbir hobisi olmayan düz insan5
- kankadan sevgili olur mu5
- fırçaya takılıp gelen tuvalet deliği kapağı4
- okan buruk10
- yazarların sevmediği insan türleri2
- sözlükte kafa açıcı başlık olmaması9
- alevi kızların alev alev yanması13
- engelli kızı kaçırıp 4 kişinin istismar etmesi10
- damarsız tüysüz manisa yaprağı25
- anın görüntüsü30
- bir yazar entry ni beğenmedi4
- kürtsüz türkiye4
- friedrich hegel la bi cay icek7
- iremga31
- ismail kartal4
- chplilerin camileri ahıra çevirmesi20
- devran dönecek8
- erkeğe ihtiyacım yok diyen kadın2
- alkolsüz sosyalleşmede zorlanmak4
- trans kadın çekiciliği5
sevdiği entry'ler
Yeni fobi yüklendi şu an. Hayırlı olsun.
Her ameliyat sonrası çok fazla acı var zaten. O hasta neler hissetti kim bilir?
Her ameliyat sonrası çok fazla acı var zaten. O hasta neler hissetti kim bilir?
son yılların en sikandal videosu.
kimse kusura bakmasın.
(video artık mevcut değil)
kimse kusura bakmasın.
(video artık mevcut değil)
hayvanlarin asiri hissiyatli olma durumudur.. hisli hayvan kopektir. kedi falan hikayedir, kedi onundeki yemege bakar oturur, bi gun iki gun yemek koymazsan kalkar seni yer.. obur tarafta bir tembel hayvan butun gun oturur, bi ise karismaz, ruhsuzdur..ama bi kopek boyle degildir..hislidir, aciyi, siziyi ve hatta depremi hisseder ve yasar.. depremde kediler saga sola kacarken kopekler sahibini uyarir.. boyledir bunlar.. onceden hissetmede ustlerine bi baykuslar vardir, onlar da ketumdur, mustezidir..aci...
Çok fena bir hastalık. insanların bilmediği konularda ki özellikle bu bir hastalık ise dalga geçmemelerini rica ediyorum. Bir de benim doğumdan sonra bipolar tanısı alıp "allah'ım şimdi ne halt edeceğim?" Diye gece gündüz düşünüp, ne kadar üzüldüğümü bilemiyorsunuz.
Hayal görüyorsunuz asla hayal olduğuna inandıramıyorlar. Size göre %100 gerçek. Misal yanından geçtiğiniz bir grup insan hakkınızda konuşuyor, eminsiniz ama öyle bir şey yokmuş işte.
insanlar size güzel olduğunuz için bakıyor mesela ama siz sanıyorsunuz ki adınıza instegram hesabı falan açıldı ya da youtube'da videolarınız var biri sizi rezil etti ünlendiniz, o yüzden size bakıyorlar. Allah'ım bu ne pis hastalık. Bunun bir tarifi yok.
Koskoca dünya minicik oluyor ve siz o minicik dünyaya sıkışıyorsunuz. Daha nasıl anlatabilirim? Anlatmayayım başıma gelen rezillikleri. Ileride oğlum büyüyüp okur da annesinin bu rezil hallerinden haberdar olmasın.
Lütfen bize karşı anlayışlı ve sabırlı olun. Bu arada ilaç tedavisi çok etkili. Şu an için çok üst sınır değilim ancak atak geldiği zaman beni tutabilene aşk olsun! Şimdilik bu kadar yazacaklarım, evet!
Hayal görüyorsunuz asla hayal olduğuna inandıramıyorlar. Size göre %100 gerçek. Misal yanından geçtiğiniz bir grup insan hakkınızda konuşuyor, eminsiniz ama öyle bir şey yokmuş işte.
insanlar size güzel olduğunuz için bakıyor mesela ama siz sanıyorsunuz ki adınıza instegram hesabı falan açıldı ya da youtube'da videolarınız var biri sizi rezil etti ünlendiniz, o yüzden size bakıyorlar. Allah'ım bu ne pis hastalık. Bunun bir tarifi yok.
Koskoca dünya minicik oluyor ve siz o minicik dünyaya sıkışıyorsunuz. Daha nasıl anlatabilirim? Anlatmayayım başıma gelen rezillikleri. Ileride oğlum büyüyüp okur da annesinin bu rezil hallerinden haberdar olmasın.
Lütfen bize karşı anlayışlı ve sabırlı olun. Bu arada ilaç tedavisi çok etkili. Şu an için çok üst sınır değilim ancak atak geldiği zaman beni tutabilene aşk olsun! Şimdilik bu kadar yazacaklarım, evet!
Memlekette kaybolan sözlük ruhunu yeniden tesis etmekçün çabalıyor adamlar. Takdire şaaayan. Kütüphane kurdular, güzel radyo yayınları var. Burası gibi birahane ortamı yok. Ne güzel.
yanlış yönlendirmedir. sözlükteki ilk başlık klavyedir.
keşke " takımı için kavga eden insanlar" olarak açılsaydı dediğim başlık. fanatizm göreceli bir kavram olduğundan dolayı, kavga eden insanları anlamamak onları aptal olarak yargılama hakkını vermez.
gerçekten aptal olan ve yıllardır bunun farkına varmayan insanlardır.
durun, hemen atlamayın "hadi lan erkek adam takım tutar" - "erkek adam takımına laf söyletmez" gibi klasik cümleler kurmayın. çünkü ben "erkek adam takım tutmaz" demedim. tutar. ben de tutuyordum bi ara, neden tutmayayım. ya da atlayın lan. aptalsınız nası olsa. sallamıyorum sizi.
erkek adam gerektiğinde takımı için kavga da eder, buna aptallık denmez. ama gerektiğinde ve etmesi gereken kişiyle kavga eder. ama biz öyle mi yapıyoruz? hayır! bugün fenerbahçe şampiyon oldu diye herkes feneri şerefsiz, şikeci bir takım gibi görüyor. öyle değil de demedim ha, bilmiyorum.
benim aptal dediklerim -zaten anlamışsınızdır- takımına hiç bir getirisi olmayan kavgalara giren insanlar. kavga ettiğide amcasının oğlu, sınıftan arkadaşı, üst kat komşusu.. işte bu aptallıktır, cahilliktir, oyalanmaktadır.
biz bu futbolda senelerdir oyalanıyoruz. -kendi içimizdeki futbolda, kendi ligimizde yalnız- işimizi gücümüzü bırakıp maç izliyoruz, sevinince ortalığa deli gibi ateş edip balkondan aptallığımızı izleyen aptal gençleri öldürüyoruz. annemizden, babamızdan kısıp sevgimizin bir kısmını hiç tanımadığımız, görmediğimiz insanlara ayırıyoruz*. bu oyalanmaktan başka bir şey değildir, ne derseniz deyin.
durun, hemen atlamayın "hadi lan erkek adam takım tutar" - "erkek adam takımına laf söyletmez" gibi klasik cümleler kurmayın. çünkü ben "erkek adam takım tutmaz" demedim. tutar. ben de tutuyordum bi ara, neden tutmayayım. ya da atlayın lan. aptalsınız nası olsa. sallamıyorum sizi.
erkek adam gerektiğinde takımı için kavga da eder, buna aptallık denmez. ama gerektiğinde ve etmesi gereken kişiyle kavga eder. ama biz öyle mi yapıyoruz? hayır! bugün fenerbahçe şampiyon oldu diye herkes feneri şerefsiz, şikeci bir takım gibi görüyor. öyle değil de demedim ha, bilmiyorum.
benim aptal dediklerim -zaten anlamışsınızdır- takımına hiç bir getirisi olmayan kavgalara giren insanlar. kavga ettiğide amcasının oğlu, sınıftan arkadaşı, üst kat komşusu.. işte bu aptallıktır, cahilliktir, oyalanmaktadır.
biz bu futbolda senelerdir oyalanıyoruz. -kendi içimizdeki futbolda, kendi ligimizde yalnız- işimizi gücümüzü bırakıp maç izliyoruz, sevinince ortalığa deli gibi ateş edip balkondan aptallığımızı izleyen aptal gençleri öldürüyoruz. annemizden, babamızdan kısıp sevgimizin bir kısmını hiç tanımadığımız, görmediğimiz insanlara ayırıyoruz*. bu oyalanmaktan başka bir şey değildir, ne derseniz deyin.
Türk sinema oyuncusu.
istanbul'da doğdu. Vefa Lisesi'nden mezun oldu. Sanat hayatı, "Zoraki Tabip" adlı tiyatro oyunuyla başladı. 1 yıl kadar Kenterler Tiyatrosu'nda çalıştıktan sonra Devekuşu Kabare Tiyatrosu'nda görev aldı. 1973 yılında Ertem Eğilmez'in yönettiği bir filmle sinemaya adımını attı ve kalabalık kadrolu filmlerde rol almaya başladı.
Türk sinemasında başta inek Şaban tiplemesi olmak üzere canlandırdığı pek çok tiple sevenlerinin kalbinde taht kuran Kemal Sunal, 7'den 70'e herkesin sevgisini kazandı.
Türk sinemasının en büyük komedyenlerinden biri olan Sunal, peşpeşe çevirdiği filmlerle ticari açıdan büyük başarı kazandı. Filimlerde cogu zaman saf,sansli ama iyi yurekli karakterlerin rollerine girdi.1974 yılında evlendi. Ali ve Ezo adlarında, biri kız diğeri erkek iki çocuğu oldu. 1977'de Antalya Film Festivali'nde En iyi Erkek Oyuncu ödülünü alan Sunal, oyunculuğu ve özellikle değişik tiplemesiyle Türk sinemasında komedi oyunculuğuna yeni bir soluk getirdi. 1990'lı yıllardan itibaren filmleri kesintisiz olarak televizyonlarda yayımlanmaya başladı; ama kendisi bu gösterimlerden hiç para kazanmadı.
12 Eylül öncesi dönemde yarım bıraktığı üniversiteyi, Marmara Üniversitesi iletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünü'nden mezun olarak 1995 yılında bitirdi ve yüksek lisans yapmaya başladı. Hayatı boyunca toplam 82 filmde rol aldı. 3 Temmuz 2000 tarihinde Balalayka adlı filmin çekimlerine başlamak için Trabzon'a gitmek üzere bindiği uçakta kalkıştan hemen önce geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yumdu.
istanbul'da doğdu. Vefa Lisesi'nden mezun oldu. Sanat hayatı, "Zoraki Tabip" adlı tiyatro oyunuyla başladı. 1 yıl kadar Kenterler Tiyatrosu'nda çalıştıktan sonra Devekuşu Kabare Tiyatrosu'nda görev aldı. 1973 yılında Ertem Eğilmez'in yönettiği bir filmle sinemaya adımını attı ve kalabalık kadrolu filmlerde rol almaya başladı.
Türk sinemasında başta inek Şaban tiplemesi olmak üzere canlandırdığı pek çok tiple sevenlerinin kalbinde taht kuran Kemal Sunal, 7'den 70'e herkesin sevgisini kazandı.
Türk sinemasının en büyük komedyenlerinden biri olan Sunal, peşpeşe çevirdiği filmlerle ticari açıdan büyük başarı kazandı. Filimlerde cogu zaman saf,sansli ama iyi yurekli karakterlerin rollerine girdi.1974 yılında evlendi. Ali ve Ezo adlarında, biri kız diğeri erkek iki çocuğu oldu. 1977'de Antalya Film Festivali'nde En iyi Erkek Oyuncu ödülünü alan Sunal, oyunculuğu ve özellikle değişik tiplemesiyle Türk sinemasında komedi oyunculuğuna yeni bir soluk getirdi. 1990'lı yıllardan itibaren filmleri kesintisiz olarak televizyonlarda yayımlanmaya başladı; ama kendisi bu gösterimlerden hiç para kazanmadı.
12 Eylül öncesi dönemde yarım bıraktığı üniversiteyi, Marmara Üniversitesi iletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünü'nden mezun olarak 1995 yılında bitirdi ve yüksek lisans yapmaya başladı. Hayatı boyunca toplam 82 filmde rol aldı. 3 Temmuz 2000 tarihinde Balalayka adlı filmin çekimlerine başlamak için Trabzon'a gitmek üzere bindiği uçakta kalkıştan hemen önce geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yumdu.
işemek önemlidir, çişi olan acılar içinde tek gözü açık uyur.*
sözlük yönetimi bir yerden sonra bıraktı sözlüğü. Ne haliniz varsa görün dediler ve gittiler. Uludağ sözlük para getiren bir platform da değil artık büyük ihtimalle. Güzel bir başlık açayım diyorum on numara fikir gelmiş Aklıma . Sonra başlığın sol framede nasıl gözden kaybolduğunu izliyorum. O sırada yükselen başlıklar :
anın görüntüsü
sözlük kızlarının meme şekilleri
sözlük kızıyla yatmak
bir iki tane yazar ismi
bla bla bla.
anın görüntüsü
sözlük kızlarının meme şekilleri
sözlük kızıyla yatmak
bir iki tane yazar ismi
bla bla bla.
Oralarda biyerde "captain" olacaktı
sinema tarihinin gördüğü en fantastik karakterdir.
konuşması, yürüyüşü ve mimikleri; 7 dalda oscar almaya yeter.
haaa unutmadan; kaptan jack sparrow.
konuşması, yürüyüşü ve mimikleri; 7 dalda oscar almaya yeter.
haaa unutmadan; kaptan jack sparrow.
%90'ı Messi falan değildir. Agüero, Di Maria, Mascherano, Dybala gibi isimler %10'lık kısıma mı giriyor yani? Bu kadar yıldız oyuncu? Hadi Mascherano yaşlı onu sayma da diğer 3 isim? 1 gol attı diye bu kadar büyütmemek lazım bence Messi'yi. Fransa çok kötü futbol oynasa da bu maç devleşecektir ve Arjantin kekolarına "yallah Arjantin'e" diyecektir.
anıtkabir slogan atıp propoganda yapılacak yer değildir. 1 koli erzaklık tipler gelmiş anıtkabir'de Her yer Tayyip, her yer Erdoğan diye bağırıyor, daha önce bu insanların kazanılması gerektiğini düşünüyordum ama artık bunlar ile beraber yaşamak zorunda olmaktan tiksiniyorum.
https://twitter.com/Darkw...dOsgPVFmqFozhL2w&s=19
https://twitter.com/Darkw...dOsgPVFmqFozhL2w&s=19
en sevmediğim hitap cümlesidir. birader, kardeş, abi, dayı, neyse de kral kelimesi.. çocuklara paşa denir mesela.. paşam şunu getir filan diye. ama yetişkin insanlar için olmaz. inşallah hiç bir lavuk bana öyle hitap etmez.