bugün
- erdoğan'a oy verdim ben itim diyen adam8
- düşün ki o bunu okuyor14
- uludağ sözlük yazarlarının yaşamak istediği ülke18
- günümüz ilişkileri9
- atatürk ten soğumak10
- kemal kılıçdaroğlu43
- istanbul11
- kelleri rahatlatacak cümleler11
- frank lucas nickli yazar15
- büyü yapmak istediğiniz yazarlar11
- sözlük hanımlarının bugünkü kıyafetleri87
- erdoğan ın mal varlığı9
- 16 yaşında kız 28 yaşında erkek ikişkisi13
- eski karım okuyor burayı güzel şeyler yazın lütfen9
- chp15
- gereksiz bir bilgi ver10
- anın görüntüsü36
- sevildiğini anlamayan erkek16
- evlenince karınız sözlüğe girmenize izin veriyormu17
- erector'un kitap satmaya çalışması10
- kadına şiddet uygulayan adamı tekme tokat dövmek8
- kızlara yakışmayan 3 şey12
- emdi dolar yardırur12
- üstteki yazara vermek istediğin öğüt10
- şaka maka hanımı 6 gündür görmemek11
- şarkıcı kadınların şarkıları haramdır hadisi16
- gokyuzundekiyildizlar9
- merkeze gidip karı kız kesmek14
- 3 tane karısı olan refah partili milletvekili40
- lord marcus amoralist poyomsos9
- tayyip erdoğan lı yeni 200 lük banknot9
- samsun da yolun ortasında namaz kılan adam13
- kenan evren kahraman mı yoksa hain mi sorunsalı12
- klarnet calan sarapci koala 614
- uludağ sözlüğün en güzel yanları13
- sözlükteki amacınız nedir8
- fakirler umurumda bile değil dönemi11
- excornist18
- queen ravennaya uçan süpürge hediye etmek8
- sözlükten bir kızla evlenmek9
- true'nin lezbiyen gay biseksüel trans çıkması9
- akp'lilerin suriyelileri hiç eleştirmemesi22
- iki erkeğin tokalaşmasında tehlike var8
- ordu darbe yapmalı mı11
- erkeklerin karşılıksız sevmemesi10
- ak parti seçmeni seçimde neyi kazandı11
- günümüz şarkılarının sarmıyor olması8
- galatasaray21
- 4 haziran 2023 galatasaray fenerbahçe maçı12
- mansur yavaş'ın korkak olduğu gerçeği8

entry'ler (1050)
Küçük prens, kara balık gibi resimli öğretici edebi ve felsefi değeri olan eserleri oku. Okuduktan sonra da fotolarını atarsın instagram'a.
Edit: kitap okuyacak kadar boş olmadığına göre corona aşısını bulman yakındır diye umuyorum.
Edit: kitap okuyacak kadar boş olmadığına göre corona aşısını bulman yakındır diye umuyorum.
Türk insanı şöyledir böyledir genellemelerini sevmem. Türk insanı kendini dünyanın merkezinde sanan, Onun bunun tipini parasını karakterini eleştiren sivilceli bir ergendir.
Bakıyorum da hiç üşenmiyorsunuz.
Arkadaşlar çok eşcinsel ınsan var. 60-70 yıl ömrümüz var. Ondan sonrası da meçhul kimse ondan sonra garanti bir öbür taraf varmış gibi konuşmasın. Yani 60-70 yıllık ömürde de birbirimizin özgürlüklerini ve hür iradesiyle verdiği kararlara saygı duyalım . Toplumsal düzeni bozmadığı sürece insanların cinsel kimliklerine karışmayalım. Ne güzel olur değil mi ?
beni açık oylamayın evlenmek için çok gencim.
çok kafa yormaya gerek yok. böyle sorular soran ergenler için hepsi 15 saniye.
gün geliyor 30 yaşına 20 yaşından daha yakın oluyorsun. o zaman böyle konuşmamayı öğreniyorsun.
Ailemle kutluyorum.
Ağaç,tombala,süsleme,mandalina,karışık çerez, cips ve kola. Benim için ideal bir kutlama olacak. Benimki gibi kutlama da eziklik olarak görülebilir ama ben mutluyum. Herkese çok güzel bir yıl diliyorum şimdiden.
Ağaç,tombala,süsleme,mandalina,karışık çerez, cips ve kola. Benim için ideal bir kutlama olacak. Benimki gibi kutlama da eziklik olarak görülebilir ama ben mutluyum. Herkese çok güzel bir yıl diliyorum şimdiden.
Benim evimde var bugün aldım. Kudurmak isteyen kudurabilir.
Chevrolet bak diğerlerine güç yetmez.
senden daha güzel senden daha güzeeeeeeeel...
Mesaj alımınız açıksa penis fotoğrafı görmek istediğinizi düşünen yazarları barındıran sözlükte normaldir.
22 yaşında .
Benim annem 4 çocuk büyüttü . Hasta olunca başımda bekledi sabahlara kadar uyumadı. Evin temizliği çamaşırı bulaşığı ütüsünü yemeğini hepsini o yaptı. Bu kadar cefakar bir insan topluluğuna aralarından çıkacak 3-5 itin yüzünden laf söyleme hakkını kendinizde görüyorsunuz ya acıyorum size. Bir kadın katledilince bunu haklı göstermek için ortaya böyle anti tezler atarak katillerin yanında yer alacak kadar da alçaksınız. Ikı tane kızdan ret yedi diye kadın düşmanı kesilen ergenler topluluğu tiksiniyorum sizden.
O saatte orda ne işi varmış?Demek ki onun da gönlü varmış. Ay pardon o söz burda değildi.
Bir insanın beni kendiliğinden seveceği kadar yakışıklı değilim. Kendimi sevdirmek için harcayacak enerjim de yok. Bu yüzden sevilmiyorum.
Parfüm şişesi , ch good girl.
inşallah bu yüzden yalnız kalıyorumdur. güzel haber tuttum bu haberi.
Chevrolet aveo hb. 2007 tüplü ayağımı yerden kesiyor.
2 yıldır ilişkim yok. Birine ilk mesajı atamam. O atsa devamını getiremiyorum. Sonuç olarak bomboş bir insanım.