bugün
- salat namaz değildir12
- eski sevgilisine dönenlerden tavsiyeler4
- cemil tugay7
- kuran allah kelamı olarak ezeli mi5
- tombik döner dünyanın en iyi sandviçi4
- sözlük yazarlarının seksi kombinleri13
- izmir'in mis gibi kokması4
- dudak dolgusu yaptıran kadınların ördeğe dönüşmesi6
- kudüs üç semavi din için önemlidir3
- denize düşsen nervio'ya mı sarılırsın bik bik'e mi4
- tekrar izlenebilecek diziler2
- game of thrones taki kerhaneci24
- 40 yaşında bekar erkek5
- enayimiknatisi9
- izmire ilk hizmetin 30 sene sonra ulaşması9
- anın görüntüsü30
- bu durumda ne yapardınız9
- salah namazdır2
- bir gün herkes ak partili olacak14
- okul saldırısı5
- arkadaşlar çüş3
- hiçbir şey yapası olmamak2
- çarşamba akşamı evde oturmak2
- oytunkaran nerde sorunsalı4
- ak partiye geçen herkesin mutlu olması6
- yok çok sevişmenin hiç zararı yok11
- televole kültürünün dilimize kazandırdığı terimler9
- mezut barzani nin yahudi olması18
- nokia2
- iltica ve mel'in birlikte sunduğu radyo programı14
- cedidacer8
- 5 yıl önceye geri gitmek4
- 7 ekim 2026 cemil tugay'ın akp'ye katılması10
- gina abi2
- iranlı kızlar2
- ak partinin chp'ye diz çöktürmesi11
- karasburg2
- bursa da kadın katiline sosyal medya ilgisi14
- çocuğa israil diye isim koymak17
- bik bik'in çıkartıp masaya vurması4
- bir kızın size aşık olduğunu gösteren detaylar3
- ak parti'nin cemil tugay paylaşımı17
- sözlük kavgasını en iyi anlatacak yönetmen19
- gavur izmir den mümin izmir e7
- meksika açmazı macerası12
- cesete hakaret13
- parcalandim toparlanamiyorum314
- arkadaşlar şifalandım11
- çığlık filmindeki çığlık ın kovaladığı kızın adı5
- küfür etmeyi maharet sanan insan modeli5
entry'ler (319)
Frida kahlo'yu kapak konusu yapıp Wikipedia dan öteye geçmemiş yayın.
Kapak tasarımları psikoloji bozan yayin evi.
Kişi ne oldum değil , ne olacağım demelinin en bariz örneğidir kendisi.
106.5 frekansında bursa yayın yapan bir radyo olup, dinlenilmesi tavsiye edilir .
müzikte en yeniyi değil, en iyiyi yayınlar. klasik müziğin yanı sıra, yabancı ve türk pop müziğinin en seçkin sanatçılarının parçalarına yer verir. teknik altyapısı en yeni teknolojik cihazlarla dizayn edilmiştir ve üstün ses kalitesiyle dikkati çeker.
yayınına başladığı günden bu yana dinleyicilerden yoğun ilgi gören radyo park, bursanın ulusal markalara açılan mecrası olma yolundadır.
http://www.radyopark.com.tr/index.htm
müzikte en yeniyi değil, en iyiyi yayınlar. klasik müziğin yanı sıra, yabancı ve türk pop müziğinin en seçkin sanatçılarının parçalarına yer verir. teknik altyapısı en yeni teknolojik cihazlarla dizayn edilmiştir ve üstün ses kalitesiyle dikkati çeker.
yayınına başladığı günden bu yana dinleyicilerden yoğun ilgi gören radyo park, bursanın ulusal markalara açılan mecrası olma yolundadır.
http://www.radyopark.com.tr/index.htm
şarkılarını ezbere bilen meksikalılar ile tanıştım. daha nolsun...
meksikada tanınan iki türkten biridir. diğeride tarkan. gittim gördüm, şahit oldum. malum dünya kupası.
bursa'da verdiği konser ile neden ricky martin'i bu kadar övdüklerini anlayabildim.Adam * bildiğin gösteri ilahı.
iddaa oynar gibi din tutmayan insandır.
-Ya gerçekten varsa murtaza abi?
-Lan recep osasuna-madrid maçı mı bu?
ya 2 den bir olursa...
-Ya gerçekten varsa murtaza abi?
-Lan recep osasuna-madrid maçı mı bu?
ya 2 den bir olursa...
Far East Movement - Like A G6 ft. The Cataracs, DEV
hava alanında yalnız kaldığı zaman.
yemek acısından klm den daha iyi fakat asık suratlı host ve hostesleri ile bu farkı kendi aleyhlerine kapatmayı başarabilmişlerdir.
12 saatlik amsterdam-mexico city ucusunda konserve gibi koltuklari ile beni ayar etmis firmadir. 15 kisilik turk kafilesi ucakta bira birakmayinca hostesler afallayip nerelisiniz romanya mi diye sorunca ustune turk oldugumuz cevabinin alip 2 kat daha dumur olmuslardir. ama siz turkler musluman alkol ne ayak .....mavi ekran.....
iki aydan bu yana ikamet ettigim meksikanin nadide bir sehri. oldukca turistik bir sehirdir. bu hali ile bir cok hediyelik esya dukkanina ev sahipligi yapar. yabanci oldugunu anladiklarinda ki ispanyolca bilmiyorsaniz, zaten yabancisinizdir 50 pesoluk tisorte 200 peso deger bicerler.ayrica kizlari guzel, degil cok guzeldir. gezilip gorulmesi gereken bir yer. guvenlik acisindan meksikanin tum sehirleri gibi gece guvenli olmadigi soylenir. ama sehir merkezi her daim canli ve kalabaliktir, tenha yerlere yaninizda bir meksikali yoksa gitmeyin derim ki zaten meksikali arkadsinizda size tavsiye etmez. ulasimda taksiler cogunluktadir. ilginc bir olaysa ayni yere giden iki otobus olmasi fakat birinin daha ucuz olmasi ve fakirlere hitap etmesi digeri ise daha pahali ve kaliteli insanlari tasimasi.
iyi bir iş.
Yalnızlık, insanın çevresinde insan olmaması demek değildir. insan kendisinin önemsediği şeyleri başkalarına ulaştıramadığı ya da başkalarının olanaksız bulduğu bazı görüşlere sahip olduğu zaman kendisini yalnız hisseder.
-öf be hacı cam koynayı unuttuk iyi mi?