bugün

entry'ler (33)

müslümanlara hak olan şeyler

"müslüman erkeklere hak olanlar" olarak başlığın değiştirilmesi gerek. zira, islamiyette kadın erkeğin kulu ve kölesi olmaktan başka bir vasfa sahip değildir, hakkı yoktur.

mühendislik okumak

kendisine sanki kreş kolaylığında bir eğitim hayatı sunulduğunu sanarak bölüme başladığının her anını sızlanmakla geçirmektir.

beyaz tenli kız

eğer siyah saçlıysa, teni bembeyaz olsa da esmer olarak tarif edilmeye mahkum kızdır.

sigarayı tam atacakken hala bitmediğini farketmek

tek başına sigara içerken hep yaşadığım durum. nedensizce sıkılıp söndüresim geliyor, bitmediğini anlayınca içmeye devam ediyorum.

flash tv tarzı eğlence anlayışı

dünya yanarken halay çeken insan güruhunun eğlence anlayışıdır. bir diğer tabirle köy yanarken saçını tarayan orospudur, ulaşmak istediğim kafadır.

kitap okumanın insana hiçbir şey katmaması

cin ali den sonra kitap okumamış insan beyanıdır.

duyulan en büyük yalan

"aslında çok iyi kız ya".

sözlük yazarlarının benzediği ünlüler

diş ayrıklığı hariç vanessa paradis.

türk kızlarının klasik müzikten anlamaması

bir türk kızı olarak klasik müzikten anladığım için çürüyen önermedir. birbirinden farklı zevklere, anlayışlara sahip türk kadınlarını artık kategorize etmeye çalışmaktan bi vazgeçseniz keşke.

sigarayı tersten yakmak

parliament ten vazgeçmeme sebep olmuştur. artık filtresi beyaz olan bütün sigaralara düşmanım.

breaking bad

hiçbir dizi dolduramaz yerini, üşüyoruz heisenberg reyiz.

ateistten dost olmaz

ateistlerin kendisiyle dost olmaya can attığını sanan insanın beyanıdır.

kaliteli kahveler

bir kafein bağımlısı olarak diyebilirim ki (bkz: tchibo) kahveleri eşsiz.

işte benim stilim all star

beyin uyuşturmak için tasarlanmış, fok balığı gibi konuşan primatlardan oluşan sirk ay pardon yarışma.

cep telefonuna sevgili ismini kaydetme biçimleri

isim veya lakap.

eşcinsellerin toplumun ahlakını bozduğu gerçeği

aynı zamanda toplumda "ahlak" olmadığı gerçeğini de gösterir.

amk kelimesini kullanan kız

amk kelimesini kullanan erkek kadar iticidir. küfür kendi başına çok iğrenç ve insanı itici yapan bişeydir.

yaran twitter iletileri

"ALi BEY ALi BEY SES VER ALi BEY ORADAYSAN HAV YAZ ALi BEY" (bkz: melih gökçek)

bir genç kızın gizli defteri

13-17 yaş aralığında bunu okumuş bütün kadınların şu an tek derdi zengin koca ve para. yarattığın para avcısı kezbanlar için teşekkürler ipek ongun.

dünyanın en zeki insanı

zekanın neye göre tanımlandığına bağlı olarak değişebilir. ama bana göre (bkz: machiavelli)
© copyright 2005 - 2026