bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- uysaljakoben21
- gammaz olmuşum13
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız3
- reha muhtar25
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü4
- gece yarısı çalan telefon7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- aquila bicipite8
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- babaya masaj yaptırmak2
- bayrakları bayrak yapan bayrak imalatçılarıdır2
- kadınların zeka seviyesi3
- her şeyin sanalda olmadığı gerçeği2
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- hayatın artık aşırı monoton gelmesi2
- minyon kadın siniri5
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- türkiye dünyanın 16 avrupa'nın 6 ekonomisidir2
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- kemal kılıçdaroğlu35
- geceye bir söz bırak3
- koca2
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- eski dizileri izlemek3
- elit olmak için gerekenler13
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- gocu26
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- kel erkek3
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- ona bir şey söyle16
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bizim delilere bakayım4
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- tek arkadaşının olmaması10
- ankarada masaj yaptırmak2
- hapse düşünce hemen koğuş ağasını dövmek9
- turkei kıymentini bilin19
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
entry'ler (79)
system of a down şarkılarını artık sırf para kazanmak için söylüyor gibi geliyor bu adam bana. kısa vadede etnik-folk bir albüm bekliyoruz kendisinden.
kablolar. bi sürü kablo.
söz ve müziği feridun hürel'e ait 1974 çıkışlı 3 hürel şarkısı. özellikle şarkının sonundaki enstrümantal bölüm dönemin orijinalliğini ortaya koymaktadır.
kendini lord zannetmektir.
havalimanlarında etrafınıza bakın siz de göreceksiniz.
havalimanlarında etrafınıza bakın siz de göreceksiniz.
özellikle haftasonu geceleri sarhoş ve apaçi kavgaları sebebiyle yaşanan durum.
rahatsız edici bass ve daha karanlık sampleların kullanıldığı bir alt tür. tipik örneklerini ilk dinleyenler "noluyo lan" diyebilir. şahsi fikrime göre 10-20 sene sonra çok daha fazla dinleyiciye kavuşacaktır.
(bkz: dubstep)
(bkz: dubstep)
black metalin kökü bu şarkıdır arkadaşım.
black metal seven bir kimsenin the beatles dinlediğini pek sanmıyorum ama tapındığı o karanlık, notalarla ilk defa bu şarkının son bölümünde buluşmuştur.
black metal seven bir kimsenin the beatles dinlediğini pek sanmıyorum ama tapındığı o karanlık, notalarla ilk defa bu şarkının son bölümünde buluşmuştur.
overrated diyip geçmicem.
ama olay örgüsü tutmamış bu filmde. çoğu sahne yarıda kesilmiş gibi sona eriveriyor. boşta kalan bir sürü anlamsız imge var. bu imgeler bir yere bağlansa bile kurguyu anlamlılaştıramıyor. yine de filmi bu kadar eleştirdiğim için kendimi ukala olarak sayıyorum; zira çok beğendiğim bir hanımefendi başrolünde, çok beğendiğim bir beyefendi de yönetmen koltuğunda. zaten filmi hanımefendi götürüyor. akademi ödülünü de götürür umarım kuğu gölü balesini baştan sona sadece kendisi götürdüğü gibi.
ama olay örgüsü tutmamış bu filmde. çoğu sahne yarıda kesilmiş gibi sona eriveriyor. boşta kalan bir sürü anlamsız imge var. bu imgeler bir yere bağlansa bile kurguyu anlamlılaştıramıyor. yine de filmi bu kadar eleştirdiğim için kendimi ukala olarak sayıyorum; zira çok beğendiğim bir hanımefendi başrolünde, çok beğendiğim bir beyefendi de yönetmen koltuğunda. zaten filmi hanımefendi götürüyor. akademi ödülünü de götürür umarım kuğu gölü balesini baştan sona sadece kendisi götürdüğü gibi.
ben buna tekrar klip çekicem, böylesi şahane bir şarkıya bu kadar ruhsuz bir klip ancak bu kadar olurdu.
bu film benim için settar tanrıöğen'le neşet ertaş'ın bilek güreşi yaptığı sahneden ibarettir.
türkiye'de hiçbir zaman olmayacak şeyler bulamamak.
devrim olacak, tutunamayanlar kazanacaktır.
bütün şehrin beyoğlu-cihangir tadında olduğunu düşünün. öylesine güzel.
gözümde olmamış filmdir. kadın senarist, ilişkileri böyle anlatıyor demek ki dedirtmiştir.
--spoiler--
küçük kardeşin* sonunda road tripe çıkma olayı nedir ya. filmdeki birçok şey bunun gibi havada kalmışlıklarla dolu.
--spoiler--
ayrıca* Emily Blunt'ın demet evgar'a bu denli benzemesi bana arada bir sanki facebook paylaşımlarında 1 kadın 1 erkek skeci izliyormuş hissi yarattı.
--spoiler--
küçük kardeşin* sonunda road tripe çıkma olayı nedir ya. filmdeki birçok şey bunun gibi havada kalmışlıklarla dolu.
--spoiler--
ayrıca* Emily Blunt'ın demet evgar'a bu denli benzemesi bana arada bir sanki facebook paylaşımlarında 1 kadın 1 erkek skeci izliyormuş hissi yarattı.
gözler kapalı, uzanarak, hafif alkollü çok güzel giden şarkı. hayko cepkin'in böyle bir amaca hizmet ettiğini zannetmiyorum ama hakkaten garip hissettiriyor.