bugün
- uludağ sözlük çeteleri10
- gocu bak bi5
- beyler çok acil bakar mısınız4
- anın fotoğrafı14
- en boktan on yıl7
- arkadaşlar neden beni kimse sevmiyor4
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak7
- demokratik sol parti3
- akşam esintisi2
- altın oran kaş3
- 2028 yılında ak partiye oy verecek yazarlar2
- ali vefa8
- 2 ağustos 2026 kim milyoner olmak ister programı2
- ali haydar fırat3
- udinese calcio2
- ütü6
- kuran ı kerim meali4
- seri gizli artı oy veren melek6
- 2 ağustos dünya yakışıklılar günü5
- aylık 422 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- ak parti sevdalısı yazarlar3
- arkadaşlar ne yapıyorsunuz9
- yüksek sesle gülmek6
- borç ve kira olupta iyi olan para7
- arkadaşlar şu köprü var ya2
- red flag erkek listesi9
- ya arkadaşlar ben de çete aççam2
- atatürk'ü sevmeyen tsk subayları6
- menemen9
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı9
- amirim2
- hırvatistan14
- amerika birleşik devletleri4
- evlenirsek 12 adet adana burması isterim diyen kız4
- çalışmak güzel olsaydı üstüne para vermezlerdi5
- aleyna tilki3
- çipli top2
- gammaz başı geldi2
- sözlük yazarları nerede sorunsalı2
- trabzonspor4
- ölüm9
- true neden çaylak sorunsalı2
- nöbet5
- anın görüntüsü14
- kral kaybederse4
- dr pimple popper3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak29
- japonya24
- üçüncü köprünün ucunu istiyorum2
- türk müsün türkiyeli misin12
entry'ler (17)
biraz dışarı çıkarsak yabancıların hiç de öyle bir iddiası yoktur. yabancılar bizi hala osmanlıların torunu türkiye'yi de osmanlıların kurduğu bir ulus devlet olarak görürler.
--spoiler--
burada bizans da yaşadı. aynı zamanda bizanslıyız da biz o zaman.
--spoiler--
bizim bizans'la hiçbir ortak noktamız yoktur aynı topraklar üzerinde yaşamış olmaktan başka. dolayısıyla ilk etapta bizans'la osmanlı'yı birbirine karıştırmayacağız, onları birbirinden bi ayıracağız. osmanlı bizans'la savaştı, türkiye osmanlı'yla savaştı mı? yo. ha osmanlı ile savaştıysak o başka.
şimdi bu soru kafa karıştırıyor. türkiye, osmanlı ile savaştı mı? bak kıllandım.
--spoiler--
burada bizans da yaşadı. aynı zamanda bizanslıyız da biz o zaman.
--spoiler--
bizim bizans'la hiçbir ortak noktamız yoktur aynı topraklar üzerinde yaşamış olmaktan başka. dolayısıyla ilk etapta bizans'la osmanlı'yı birbirine karıştırmayacağız, onları birbirinden bi ayıracağız. osmanlı bizans'la savaştı, türkiye osmanlı'yla savaştı mı? yo. ha osmanlı ile savaştıysak o başka.
şimdi bu soru kafa karıştırıyor. türkiye, osmanlı ile savaştı mı? bak kıllandım.
satılan sıfır arabaların büyük bir kısmı krediyle satılıyor alanlar da genelde memur kesimi. seneye veya iki sene sonra maddi açıdan sıkıştıklarında aynı araçları ikinci el piyasasına yarı fiyatına düşecek. netekim şu anda ikinci el piyasası sıfır araçlardaki kampanyalar, vergi indirimleri, pul parasındaki avantajlar nedeniyle zor durumda. sonuçta düzülen lüks tutkunu vatandaş, düzen büyük yabancı otomobil firmaları-devlet ittifakı.
aşağının da aşağısı bir terör örgütüdür. diyarbakır'da çocukları kaçırıp ellerine silah verip yetiştiriyor http://haber.mynet.com/de...campaign=home_haber_image
o çocukların okuması lazım.
o çocukların okuması lazım.
askeri rüşdiyede okuduğu dönemde matematik öğretmeninin atatürk'e söylediği rivayet edilen söz.
--spoiler--
Mustafa Kemal'deki kabiliyeti sezen ve onu çok takdir eden matematik öğretmeni bir gün ona dedi ki: Oğlum, senin adın Mustafa, benim de; bu böyle olmayacak, arada bir fark bulunsun. Bundan sonra senin adın Mustafa Kemal olsun.
--spoiler--
--spoiler--
Mustafa Kemal'deki kabiliyeti sezen ve onu çok takdir eden matematik öğretmeni bir gün ona dedi ki: Oğlum, senin adın Mustafa, benim de; bu böyle olmayacak, arada bir fark bulunsun. Bundan sonra senin adın Mustafa Kemal olsun.
--spoiler--
gözlerinin içinde sürekli bir parıltı olan fox spikeri.
güzel gözleri var, güzel kaşları var.
güzel gözleri var, güzel kaşları var.
abazan bir millet olduğumuz için başı beladan kurtulmaz.
cevabı "okulda öğrenecekler" olan soru. ilkokuldan itibaren genç beyinler din eğitimine sokulmalıdır. hatta kur'an üniversiteleri bile kurulmalı. ilahiyat fakülteleri kaldırılmalıdır. peki din eğitimi istemeyenler? istemeyen öğrenci de din eğitimi görmesin o dersten muaf tutulsun. ama bu sistemle din eğitimi sorunu kolay kolay çözülemez. yerinden yönetim şart.
gerçek bir müzik adamıdır. sivri çıkışları vardı, artık ne yazılı ne görsel basında göremiyoruz kendisini.
avustralya'nın elinde olmayan nedenlerle coğrafi konumunun getirdiği başarıdır.
yeni zelanda da öyle.
yeni zelanda da öyle.
aşırı politize olmuş radikal insan söylemi. büyük konuşmamak lazım, dünyanın binbir türlü hali var. evet bugünkü şartlarda chp bu haliyle birçok konuda çözüm olamıyor ama gelecekte belki köklü bir değişim yaşayabilir.
-cristiano ronaldo messi'den daha iyi bir futbolcudur.
bunu diyen demli bir çayı hak etmiş olur.
bunu diyen demli bir çayı hak etmiş olur.
bu adamın derdi ahmet, mehmet, hasan, hüseyin değil. bu adam türkiye'deki faşist cuntacı yapılanmadan bıkmış durumda. iktidarda tayyip olmasa başkası olsa yine chp'yi eleştirecek çünkü chp bu ülkede sevilmiyor, toplumsal karşılığı yok. halkla barışık bir parti değil. türkiye'de böyle bir gerçek var kabul etsek de etmesek de.
seviyorum bu adamı, muhabbeti hoş tombul sevimli bir insan.
adam buna yumurta atar mı hiç?
adam buna yumurta atar mı hiç?
adam olmaz denilen nice tipleri adam eden zorunlu hizmet. ülkeye epey bir külfet oluşturduğu da bir gerçek ne yazık ki.
şemsiye korunmak, yumurta saldırmak için kullanılır.
sözlerinin arkasında duramayan lider. ortaya sürekli iddia atar geçer başka bir icraatını göremiyoruz. yazık, bir muhalefet lideri bu kadar ucuz siyaset yapmamalı. bunlar sayesinde akp çok daha iktidarda kalır.
30 35 tane ahmet kaya şarkısının da kesitler halinde gösterileceği belgesel.
buradan izlenebilir fragmanı http://www.youtube.com/watch?v=NkiTyEFvpgI
buradan izlenebilir fragmanı http://www.youtube.com/watch?v=NkiTyEFvpgI