bugün
- atatürk'ün boyunun 164cm olması17
- chp kapatılsın kampanyası7
- masklavi'nin düşünceleri18
- 40 yaşında hala evlenebileceğini zanneden erkek9
- gammazlar çetesi17
- bisiklet marka tavsiyesi7
- chp'nin hali ne olacak46
- cemevinde arada lokma yemek vs dağıtılması3
- olasılıkları içinden en kötüsünü seçmek3
- atatürk'ün boyu3
- araplar bizi sırtımızdan vurdu2
- hoşlanılan kızla buluşmadan önce eskorta gitmek3
- gavurlar niye müslüman olmuyor10
- katatespizartmasi17
- sıkıntı vermeyen akraba2
- sevgiliden ayrılınca spor salonuna yazılan erkek2
- iran'ın hürmüz boğazı nı kapatması7
- türkiye komünist partisi2
- çarpık demokrasi4
- düşen ekmeğin yağlı yüzünün halıya denk gelmesi2
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron18
- ciddi olunması gereken yerlerde gülme gelmesi2
- otobüsün son seferini kaçırmak4
- yeşil gözlü kız5
- sude sendromu5
- grok vs gemini vs chatgpt10
- kale3112 de olup true da olmayan ne var4
- muşlettin amca2
- erkekte fizik mi giyim mi daha önemli12
- iran'ın benim boğazımı kapaması2
- 24 haziran 2026 miami'ye 100 uzaylı inme ihtimali4
- türkiye de yaşanacak tek yerin izmir olması6
- sözlükte içinden geçeni özgürce yazamama5
- cilgincapkin26
- dam ittifakı5
- sedat pekmez43
- anın görüntüsü16
- düşünce akışını sözlere dökememek3
- nervio abla22
- 10 haziran 2026 beşiktaş bahçeşehir basketbol maçı2
- türkiye de en gereksiz meslek imamlık diyen kadın4
- feministlerin sınırsız nafaka iptaline kızmaları14
- 6 aydan uzun üyelerin çaylak olmaması2
- aptal insan tarifi4
- sözlükte yalnız bir hayat sürmek4
- aykut kocaman6
- attila ilhan2
- kızım seni seviyorum lan3
- cedidacer'in fenerbahçeli bir ezik olması19
- gram altın10
entry'ler (17)
biraz dışarı çıkarsak yabancıların hiç de öyle bir iddiası yoktur. yabancılar bizi hala osmanlıların torunu türkiye'yi de osmanlıların kurduğu bir ulus devlet olarak görürler.
--spoiler--
burada bizans da yaşadı. aynı zamanda bizanslıyız da biz o zaman.
--spoiler--
bizim bizans'la hiçbir ortak noktamız yoktur aynı topraklar üzerinde yaşamış olmaktan başka. dolayısıyla ilk etapta bizans'la osmanlı'yı birbirine karıştırmayacağız, onları birbirinden bi ayıracağız. osmanlı bizans'la savaştı, türkiye osmanlı'yla savaştı mı? yo. ha osmanlı ile savaştıysak o başka.
şimdi bu soru kafa karıştırıyor. türkiye, osmanlı ile savaştı mı? bak kıllandım.
--spoiler--
burada bizans da yaşadı. aynı zamanda bizanslıyız da biz o zaman.
--spoiler--
bizim bizans'la hiçbir ortak noktamız yoktur aynı topraklar üzerinde yaşamış olmaktan başka. dolayısıyla ilk etapta bizans'la osmanlı'yı birbirine karıştırmayacağız, onları birbirinden bi ayıracağız. osmanlı bizans'la savaştı, türkiye osmanlı'yla savaştı mı? yo. ha osmanlı ile savaştıysak o başka.
şimdi bu soru kafa karıştırıyor. türkiye, osmanlı ile savaştı mı? bak kıllandım.
satılan sıfır arabaların büyük bir kısmı krediyle satılıyor alanlar da genelde memur kesimi. seneye veya iki sene sonra maddi açıdan sıkıştıklarında aynı araçları ikinci el piyasasına yarı fiyatına düşecek. netekim şu anda ikinci el piyasası sıfır araçlardaki kampanyalar, vergi indirimleri, pul parasındaki avantajlar nedeniyle zor durumda. sonuçta düzülen lüks tutkunu vatandaş, düzen büyük yabancı otomobil firmaları-devlet ittifakı.
aşağının da aşağısı bir terör örgütüdür. diyarbakır'da çocukları kaçırıp ellerine silah verip yetiştiriyor http://haber.mynet.com/de...campaign=home_haber_image
o çocukların okuması lazım.
o çocukların okuması lazım.
askeri rüşdiyede okuduğu dönemde matematik öğretmeninin atatürk'e söylediği rivayet edilen söz.
--spoiler--
Mustafa Kemal'deki kabiliyeti sezen ve onu çok takdir eden matematik öğretmeni bir gün ona dedi ki: Oğlum, senin adın Mustafa, benim de; bu böyle olmayacak, arada bir fark bulunsun. Bundan sonra senin adın Mustafa Kemal olsun.
--spoiler--
--spoiler--
Mustafa Kemal'deki kabiliyeti sezen ve onu çok takdir eden matematik öğretmeni bir gün ona dedi ki: Oğlum, senin adın Mustafa, benim de; bu böyle olmayacak, arada bir fark bulunsun. Bundan sonra senin adın Mustafa Kemal olsun.
--spoiler--
gözlerinin içinde sürekli bir parıltı olan fox spikeri.
güzel gözleri var, güzel kaşları var.
güzel gözleri var, güzel kaşları var.
abazan bir millet olduğumuz için başı beladan kurtulmaz.
cevabı "okulda öğrenecekler" olan soru. ilkokuldan itibaren genç beyinler din eğitimine sokulmalıdır. hatta kur'an üniversiteleri bile kurulmalı. ilahiyat fakülteleri kaldırılmalıdır. peki din eğitimi istemeyenler? istemeyen öğrenci de din eğitimi görmesin o dersten muaf tutulsun. ama bu sistemle din eğitimi sorunu kolay kolay çözülemez. yerinden yönetim şart.
gerçek bir müzik adamıdır. sivri çıkışları vardı, artık ne yazılı ne görsel basında göremiyoruz kendisini.
avustralya'nın elinde olmayan nedenlerle coğrafi konumunun getirdiği başarıdır.
yeni zelanda da öyle.
yeni zelanda da öyle.
aşırı politize olmuş radikal insan söylemi. büyük konuşmamak lazım, dünyanın binbir türlü hali var. evet bugünkü şartlarda chp bu haliyle birçok konuda çözüm olamıyor ama gelecekte belki köklü bir değişim yaşayabilir.
-cristiano ronaldo messi'den daha iyi bir futbolcudur.
bunu diyen demli bir çayı hak etmiş olur.
bunu diyen demli bir çayı hak etmiş olur.
bu adamın derdi ahmet, mehmet, hasan, hüseyin değil. bu adam türkiye'deki faşist cuntacı yapılanmadan bıkmış durumda. iktidarda tayyip olmasa başkası olsa yine chp'yi eleştirecek çünkü chp bu ülkede sevilmiyor, toplumsal karşılığı yok. halkla barışık bir parti değil. türkiye'de böyle bir gerçek var kabul etsek de etmesek de.
seviyorum bu adamı, muhabbeti hoş tombul sevimli bir insan.
adam buna yumurta atar mı hiç?
adam buna yumurta atar mı hiç?
adam olmaz denilen nice tipleri adam eden zorunlu hizmet. ülkeye epey bir külfet oluşturduğu da bir gerçek ne yazık ki.
şemsiye korunmak, yumurta saldırmak için kullanılır.
sözlerinin arkasında duramayan lider. ortaya sürekli iddia atar geçer başka bir icraatını göremiyoruz. yazık, bir muhalefet lideri bu kadar ucuz siyaset yapmamalı. bunlar sayesinde akp çok daha iktidarda kalır.
30 35 tane ahmet kaya şarkısının da kesitler halinde gösterileceği belgesel.
buradan izlenebilir fragmanı http://www.youtube.com/watch?v=NkiTyEFvpgI
buradan izlenebilir fragmanı http://www.youtube.com/watch?v=NkiTyEFvpgI