bugün
- sözlük kızlarının gelinlikleri4
- bir insana akpliliği üzerinden saldırmak28
- mason greenwood58
- kangal sucuk 1000 lira12
- kezo erkeklerin ortak özellikleri15
- süleyman soylu11
- nurculuk5
- aylık 359 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- yufkacimuammer2
- fetö nün siyasi ayağı8
- 15 temmuzda çalışan yazarlar11
- spor yapan sözlük erkeği7
- 14 temmuz 2026 fransa ispanya maçı27
- anayasa değişmeli mi2
- ahmak derneği2
- bir sözlük kızıyla saatlerce sevişmek5
- istanbul'un suç haritası3
- kadınlar neden bu kadar şirin ve bıcırık sorusu7
- mason greenwood'un galatasaray'a döşeyeceği boru2
- clean code yazmanin flörtleşmeye etkisi2
- 15 temmuz 2016 darbe girişimi9
- tahliye olan pkklılara tepki göstermeyen akpli3
- sözlük yazarları sorunlarıyla nasıl başa çıkıyor6
- 4 yıldır emekli hayatı yaşamak5
- benim aslında kim olmam5
- nurcuların biraz şey olduğu gerçeği3
- sevdiği kadının ayaklarını kasığında ısıtan adam7
- iran abd ateşkesi bozuldu3
- kentsel dönüşümün asıl amacı4
- birtakım fotoğraflar17
- sözlükteki azılı ruh hastalarının aynı kişi olması7
- emekliye zam var mı alooo4
- sözlükte kavga olacak hissi5
- güzel kızım diyen erkek4
- 1876 osmanlı darbesi2
- yaşanılmış garip olaylar2
- burçlara inanan erkek4
- tai lung5
- giderlerimi bir iş insanı karşıladı2
- 15 temmuz'un okullarda anlatılması5
- mel mel abinin kapak fotosundaki kravat2
- muhammed yakut7
- ayakkabı dolabı2
- gilded lily'nin mutfağı13
- habire götten zarto2
- baykuşhamid2
- yolsuzluk yok usulsüzlük var3
- kız yeğen sahibi olmak2
- sözlükte takılan patronlar3
- velvet korumam altındadır22
sevdiği entry'ler
en kralını istanbul beylerbeyinde iskeleye bakan sokaktaki karadeniz pidecisi "karpi" yapar. çarşamba cuma günleri çıkardığı kurufasulya da iddialıdır.
insani yaşam indeksine göre kendisinden daha kötü belki 80- 100 ülke vardır. Asya pasifikte donsuz gezen adamlar var lan.
Ama kötü örneklemeler hep afganistan üzerinden türkiyede. Kemalist bilge kükrüyor türkiye afganistandır diye mesela. Niye afganistan baba anlatsana biraz, niye ruanda değil mesela, neden fiji değil, neden kosta rika değil.
Afganistandan nefret ediyorlar çünkü onlar batılı efendileri cortlattı, sikip attı, hem de 2 defa, hem de 2 kutbunu da.
Ama kötü örneklemeler hep afganistan üzerinden türkiyede. Kemalist bilge kükrüyor türkiye afganistandır diye mesela. Niye afganistan baba anlatsana biraz, niye ruanda değil mesela, neden fiji değil, neden kosta rika değil.
Afganistandan nefret ediyorlar çünkü onlar batılı efendileri cortlattı, sikip attı, hem de 2 defa, hem de 2 kutbunu da.
(kendisine söylenmeyen lafa) alıngan. çok yazıyor, boş yazıyor. vakit kaybı. (“algılama engelli ve yazdıklarını buraya yazmayayım kendi kendini rezil ediyor zaten”, sözlerini olgunlaştığında utanmaması için silmiştim, baktım ki öyle bir duygusu yok)
malumun özel mesajı 14:49.
bu da ilçe ismi yerine il ismi kullanılmasını milliyetçilik sayan sözlükteki takma adım (dostmeclisi) altına yazdığı zırcahillik örneği:
--spoiler--
pide adından tetiklenen develi milliyetçisi yazar.
(bkz: #47927816)
söylenmeyen mi? bari yazdığın şeyin arkasında dur. yazdıklarımı uzun ve boş bulmandan kimin algılama engelli olduğu ortada. çapın yetmez zaten. istersen ifşa et mesajımı da benim için farketmez. rezil olan senin kayseri değil develi takıntın. abart. otur ağla istersen bi de. develi bağımsız il olsun diye meclise dilekçe yaz hatta. hahaha. 15.48
--spoiler--
meraklısına sataşma sebebi sayılan giri:
(bkz: #47927720)
ve ek bilgi: (bkz: ilçe ismi ile özdeşleşmiş yiyecekler)
ilgisinden ötürü ek 2 : (bkz: #47930404)
Ek 3: (bkz: Betray me ve sansyoklan ın takıntıları)
malumun özel mesajı 14:49.
bu da ilçe ismi yerine il ismi kullanılmasını milliyetçilik sayan sözlükteki takma adım (dostmeclisi) altına yazdığı zırcahillik örneği:
--spoiler--
söylenmeyen mi? bari yazdığın şeyin arkasında dur. yazdıklarımı uzun ve boş bulmandan kimin algılama engelli olduğu ortada. çapın yetmez zaten. istersen ifşa et mesajımı da benim için farketmez. rezil olan senin kayseri değil develi takıntın. abart. otur ağla istersen bi de. develi bağımsız il olsun diye meclise dilekçe yaz hatta. hahaha. 15.48
--spoiler--
meraklısına sataşma sebebi sayılan giri:
ve ek bilgi: (bkz: ilçe ismi ile özdeşleşmiş yiyecekler)
ilgisinden ötürü ek 2 : (bkz: #47930404)
Ek 3: (bkz: Betray me ve sansyoklan ın takıntıları)
(Kendisine söylenmeyen lafa) Alıngan. Çok yazıyor, boş yazıyor. Vakit kaybı. (“Algılama engelli ve yazdıklarını buraya yazmayayım kendi kendini rezil ediyor zaten”, sözlerini olgunlaştığında utanmaması için silmiştim, baktım ki öyle bir duygusu yok)
Malumun özel mesajı 14:49.
Bu da ilçe ismi yerine il ismi kullanılmasını milliyetçilik Sayan takma adam altına yazılan zırcahillik örneği:
--spoiler--
--spoiler--
Meraklısına sataşma sebebi sayılan giri:
Ve ek bilgi: (bkz: ilçe ismi ile özdeşleşmiş yiyecekler)
ilgisinden ötürü Ek 2 : (bkz: #47930404)
Malumun özel mesajı 14:49.
Bu da ilçe ismi yerine il ismi kullanılmasını milliyetçilik Sayan takma adam altına yazılan zırcahillik örneği:
--spoiler--
--spoiler--
Meraklısına sataşma sebebi sayılan giri:
Ve ek bilgi: (bkz: ilçe ismi ile özdeşleşmiş yiyecekler)
ilgisinden ötürü Ek 2 : (bkz: #47930404)
halis. b dan ötürü kendisi hakkında kuşkum olsa da yeri ayrıdır, severim.
(kimi şartta detaylara takılmanın manası yoktur.)
(kimi şartta detaylara takılmanın manası yoktur.)
kaliteli ve üslup sahibi bir yazar.
koştursun.
koştursun.
Ben seviyorum ortalama güzellikleri.
Kusur her insanda olmalı.
bence insanın taşıdığı kusur kibri yenebiliyor.
böylece Tevazuya daha çok yaklaşabiliyor.
Kusur her insanda olmalı.
bence insanın taşıdığı kusur kibri yenebiliyor.
böylece Tevazuya daha çok yaklaşabiliyor.
Ölmüş adama nasıl düşmanlık yapacak.
Suç uydurmak.
Suç uydurmak.
Atatürk düşmanı bir sözlük yazarı.
aklı olmayan ezik ve asalak türevinin onu anlaması beklenemez.
robert greene: insan Doğasının Yasaları
david buss :arzunun evrimi
Matt Ridley: Kizil Kralice
arthur schopenhauer: seçkinlik ve sıradanlık üzerine
geoffrey miller: sevişen beyin
robert greene: iktidar
Niccolò Machiavelli :Prens:
Friedrich Nietzsche:Böyle Buyurdu Zerdüşt
Baltasar Gracián: Bilgelik Kılavuzu ve Kurnazlık Sanatı
Jacques Lacan :Psikanalizin Dört Temel Kavramı
Bu liste, insan doğasının en çıplak ve stratejik gerçeklerine açılan bir kapı gibi ama uyarayım her bir kitabı sindirerek, üzerine düşünerek okumanız gerekiyor Zira bu bilgiler ağır yüklerdir 10 tane sınırı olmasa daha da ekleme yapardım şimdilik bu kadar yeter diyelim Arada yine beğenilenler olursa ekleme yaparım.
david buss :arzunun evrimi
Matt Ridley: Kizil Kralice
arthur schopenhauer: seçkinlik ve sıradanlık üzerine
geoffrey miller: sevişen beyin
robert greene: iktidar
Niccolò Machiavelli :Prens:
Friedrich Nietzsche:Böyle Buyurdu Zerdüşt
Baltasar Gracián: Bilgelik Kılavuzu ve Kurnazlık Sanatı
Jacques Lacan :Psikanalizin Dört Temel Kavramı
Bu liste, insan doğasının en çıplak ve stratejik gerçeklerine açılan bir kapı gibi ama uyarayım her bir kitabı sindirerek, üzerine düşünerek okumanız gerekiyor Zira bu bilgiler ağır yüklerdir 10 tane sınırı olmasa daha da ekleme yapardım şimdilik bu kadar yeter diyelim Arada yine beğenilenler olursa ekleme yaparım.
Dini ve manevi değerleri ayaklar altına alan, içip sıçıp emişip gömüşüp senden benden daha ahlaklı daha namuslu olduğunu öne süren tipler. Muhafazakar kesimin ülkenin yararına yaptığı her şey onlara göre hatalı veya eksiktir. Muhafazakar kesimin ortaya koyduğu en güzel eserlerdeki ufak tefek kusurları bile dağlar kadar büyütür nankörlük ederler amma seküler cenahın yurtdışında milyonlar harcayarak yaptırdığı it eşek vb heykellerini bile tapınırcasına sahiplenir. Muhafazakarların dini gün ve bayramlarını laiklik maskesiyle taşlarlar. Genç bir kadını tam tesettür görünce kin ve nefretle bakarlar ama her tarafını selülit bağlamış mature teyzelere hiçbir şey diyemezler. Bir devlet kurumunda veya bir törende dini bir kelime söylenince çıldırırlar. 600 senelik ecdadımız olan osmanlı onların gözünde orta çağ dönemi gibi görülür. Osmanlıyla ilgili tarihi olaylara ve eserlere yabancı bir millete aitmiş gibi muamele ederler amma fransadan isviçreden alınan kanunları ingilizin şapkasını kendi öz değerleri gibi sahiplenirler. Bu memlekette yaşıyorlar ama bu toprakların evlatları değillermiş gibi, fırsatını bulsalar gavur memleketlerine kapağı atıp arazi olacaklarmış gibi...
Ben peçenek döner diyorum, döner fabrikasyon olmaz!
Betray mutlu musun güzel kardeşim
görsel
görsel
görsel
De ki (Allah şöyle buyuruyor): “Ey kendi aleyhlerine olarak günahta haddi aşan kullarım! Allah'ın rahmetinden ümit kesmeyin. Allah (dilerse) bütün günahları bağışlar; doğrusu O çok bağışlayıcı, çok merhametlidir.” (Zümer suresi 53. Ayet)
Ama bunun gibi tiplere sorsak ‘hoşgörü arayan konya’ya gitsin’. Yüce allah bağışlarken siz kim oluyorsunuz ki diye sorarlar adama
Kaldı ki Dininden dönenin ceza olarak öldürüleceği hükmü Kur'an-ı Kerîm'de yoktur. islâm hukuk âlimleri bu hükmü, “Dinini değiştireni öldürün” meâlindeki hadisle Hz. Ebû Bekir ve Hz. Ali'nin bazı uygulamalarına dayandırmışlardır. (Diyanet işleri başkanlığı bakara suresi 217. Ayet tefsiri)
De ki (Allah şöyle buyuruyor): “Ey kendi aleyhlerine olarak günahta haddi aşan kullarım! Allah'ın rahmetinden ümit kesmeyin. Allah (dilerse) bütün günahları bağışlar; doğrusu O çok bağışlayıcı, çok merhametlidir.” (Zümer suresi 53. Ayet)
Ama bunun gibi tiplere sorsak ‘hoşgörü arayan konya’ya gitsin’. Yüce allah bağışlarken siz kim oluyorsunuz ki diye sorarlar adama
Kaldı ki Dininden dönenin ceza olarak öldürüleceği hükmü Kur'an-ı Kerîm'de yoktur. islâm hukuk âlimleri bu hükmü, “Dinini değiştireni öldürün” meâlindeki hadisle Hz. Ebû Bekir ve Hz. Ali'nin bazı uygulamalarına dayandırmışlardır. (Diyanet işleri başkanlığı bakara suresi 217. Ayet tefsiri)
adam gibi adamdır.
evet.
evet.