bugün
- kabataş olayı görüntüleri22
- gönül almaya çalışan erkek12
- mel mel bakan gibson ve 0 0 79
- en sevilmeyen ev işleri12
- istanbul un çok pahalı olması23
- kavgada ele sıçıp yumruklar atmak7
- ben lafa değil göte bakarım4
- ne yesem3
- kara sevdaya tutulan kalmaması3
- haluk levent son açıklaması6
- küsünce sevgiliye komik video atmak3
- kız dediğin biraz saf olur3
- karı kıza para yedirir misiniz4
- düşene gülmek2
- toplu taşımada milletin ekranına bakan tipler4
- mücteba hamaney2
- yazarların bugün cılkını çıkardığı şarkı7
- beyaz ekmek yiyen vatan hainleri9
- molla rejimi2
- lansor4
- 21 temmuz 2026 fenerbahçe gornik zabrze maçı4
- hata çözmek2
- bütün mal varlığı üstünde sokakta yaşayan insan4
- en fazla artılanmayı hak eden yazarlar2
- gençlerin öfkesinin yanlış yerlere yönelmesi2
- ömer hayyam4
- yıldız falına bakan kezo2
- oytun erbaş4
- hayat geriye doğru anlaşılır2
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- en son ne aldınız2
- yks 20263
- iran da patlama sesleri2
- neden okula gitmek zorundayız3
- herkes yatsın iyi geceler9
- 1 saatte 10 bira içmek19
- sözlük kızlarının kombinleri20
- philadelphia krem peyniri2
- tembel ve çalışmayan insan16
- velvet vs nervio19
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- fenerbahçe gornik zabrze maçı3
- parayla dert dinlenir3
- the merich13
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- cips olsa da yesek7
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- oğlum çok güzel lan6
- fazlası zarar2
entry'ler (82)
ben bir erkek olarak genelde adım atmam, hislerimi çok belli eder karşıdan beklerim. hep onlar mı bekleyecek? Biraz da biz bekleyelim.
evime yakın mesafede tam 4 tane pazar var, markete gitmeye gerek bile yok taze sebze meyve için zaten ben henüz marketlerde sebze ve meyvenin özellikle yeşilliklerin tazesine henüz rastlamadım. neden hepsi pörsük hiçbir fikrim yok.
36 yaşında oldum beni de ihtiyar olarak kabul ediyor musunuz *
günümüzde en mantıklı inanış biçimidir çünkü ne birileri tanrının varlığını kanıtlayabilir ne yokluğunu, zaten yokluk kanıtlanamaz çünkü evrendeki her gök cisminin altına bakılamaz. haliyle kimse olup olmadığını bilemez ve bu agnostisizmi en mantıklı fikir yapar.
belki sadece birisi hayatta ve onu yalnız bırakmıyor olamaz mı? evli değilse gayet normal bir durum bana göre.
Aracım elektrikli (Tesla) olunca kasko konusunda epey endişeliydim, malum her şirket elektrikli araç konusunda deneyimli değil. Sigortabin sayesinde bu işi sorunsuz hallettim. Hem Tesla kasko konusunda tecrübeli oldukları için özel teminatlar konusunda beni doğru yönlendirdiler, hem de hasar durumunda 7/24 ulaşılabilir olup süreci yakından takip ettiler. Kendi tecrübem, klasik sigorta şirketlerine göre çok daha müşteri dostu oldukları yönünde.
ingilizler pagan iskandinavlardan dine çok şey katmışlar aslında bu sembolde onlardan geçmişse asla şaşırmam. yine de isa'nın çakıldığı haç var ortada yani biz buradan aldık diyebiliyorlar.
beymen nerede var ki? öyle sık sık gördüğüm bir yer değil açıkçası yoksa algıda seçicilik mi desek.
aşık olmayalı bir 15 senesi var, unutmak üzereyim o hisleri ne güzel işte.
eski gönderiymiş nereden karşıma çıktıysa. aslında günümüzde bu daha çok dillendiriliyor olmalıydı ama neyse, umarım öyle bir şey olmaz.
sağda solda başlarlar şimdi aslında tüm adıyaman çökecekti ama hazreti gavs himmet etti elleriyle tuttu yıktırmadı binaları diye. kahramanlık öyküleri de bir yere kadar.
onlarca yıldır milyarla müslüman lanet okuyor ama henüz yıkılmadı, tanrı israili koruyorsa demek, başlarına bir şey gelmiyor.
ee alevilik ve sünnilik arap kavramı ise islam ne kavramı tam olarak? islam içinde arap mitolojisi diyebilir miyiz o zaman? he onu diyemeyeceksek ötekini de dedirtmezler o zaman birazdan merak etme, biz her şeyimizle gırtlağımıza kadar araplara battık zaten.
menzil bitmeyen çorba kazanını gönderse milyonlarca kişi doyardı belki, hadi görelim şu kazanın kerameti neymiş bir el atın menzilliler, binlerce kişiyi islama hizmet diye bedava işçi gibi kullanıp 5 liralık çürük sebzeyi şeyhin tarlasından diye 50 liraya satarken iyi, ununu kıymasını müritler getirirler kendileri hazırlarlar mantı yaparlar, yine müritlere bilmem kaç kat fiyatına satıp şeyhe verirler parasını, sonra nasıl milyon dolarlık zırhlı araçlara binebiliyorlar derler. ee bizim içimize giyecek donumuz yok biz mi bineceğiz milyon dolarlık araçlara.
benim eskişehir adalar bölgesinde mendil satan çocuğu azarlayan bir arkadaşı gür sesi ile uyaran bu boydan bu ses nasıl çıktı diye düşündüğüm hatun.
inanan olduğu sürece anlatılan masallardır. inançsız olduğum için falan söylemiyorum, koskoca islam ayetlerinde yazıyor peygambere mucize verilmedi diye, peygamber de kendi söylemiş benim tek mucizem ayetlerdir diye, altı temizlenen insanların manevi dünyalarda gezdiği keramet gösterdiği, mucizelere imza attığı falan ne bileyim alice harikalar diyarında galiba.
yönetimi eleştirmek suçsa, gelsin tutuklasınlar.
ülkemizin gururu, jeolojiden tutun dine, siyasete, tarihe kadar her konuda donanıma sahip bir ilim insanı, güvenilir şahsiyet.
zihin gücüyle oynanan versiyonu da var mı diye düşündüren başlık.
sivas bu sene çok kötü, zorlanmazlar.