bugün
- türkiye'deki yakışıklı erkek kıtlığı16
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı52
- yuzırların süper güçleri11
- 20 haziran 2026 almanya fildişi sahili maçı5
- enteresan beddualar9
- vincenzo montella'nın halen istifa etmemiş olması10
- türkiye a milli futbol takımı15
- seni hayata bağlayan şey8
- almanya2
- nasılsınız2
- dövmesi olan yazarlar6
- köyde gece tuvalete gitmek5
- 33 yaşında emekli hayatı yaşamak4
- eğilirken eliyle göğüs dekoltesini kapatan kız4
- cumartesi gecesi intihar etmek5
- nervio'nun kedi kumu5
- aç olmak ama ne yemek istediğini bilmemek5
- erkeklere çekici gelen kadın meslekleri10
- termodinamiğin ikinci kanununu silkmek5
- türkiye'nin asla düzelemeyecek olmasının sebebi12
- ankara mı istanbul mu9
- istanbul trafiğini bir cümleyle anlatmak5
- telegram vs whatsapp2
- treni kaçırmak5
- sözlük yazarlarının nicklerinin fotoğrafı3
- berberlere zam gelmesi7
- a milli futbol takımına bir bahane bırak3
- erkeklerin akılsızlıkları9
- kayahan'ın en güzel şarkısı12
- 48 takım içinde 47 nci olmak3
- salyangozun bıraktığı gümüşsü iz4
- nuh tufanı olayı gerçek midir11
- rüştü reçber in kötü bir kaleci olması2
- siz yazın ben yatıyorum3
- platonik aşk5
- sevgilisini paylaşan adam3
- kadınların ilgisiz yaşayamaması13
- kendini beğendirmek2
- vurduran erkek davranışları3
- okulda felsefe dersinin kaldırılması2
- 13 seçim kaybetmedim7
- gavat bir insan olmak3
- aslan burcunun karakteristik özellikleri6
- kimseyle tanışamamak2
- crrc corporation3
- kızın yanında güvercin avuçlayıp özgürsün demek3
- madem elenecektiniz lucescu yu neden öldürdünüz2
- haiti3
- iç anadolu ağzı3
- markette taze fasulye 100 tl köylü satıyor 100 tl3
sevdiği entry'ler
Ortadogudaki sözde tüm özgürlük isyanları tümüyle şeriat isyanlariydi. Bu psikopat orospu çocukları avrupadan gelip ırakta suriyede küçücük çocukların kafasını kestiler. Mağduruz dedikleri tüm dünyada şeriat olmamasıydi. Onlar hiç mağdur değil, sorunun ta kendisi ve milyonlarca insanın hayatının mahvolmasinin temel sorumlusu. Dinci, insan değildir. Savunduğu akıllıca hiç bir şey yoktur. Her yeri zorla ilk çağ arabistanina çevirmek isterler, çevirince de kaçar gider, olan o ülkedeki kendi halinde zavallı insanlara olur. Özellikle mal solcular, dincilerin özgürlük falan istemediğini görsün artık. Tüm avrupada, turkiyede hep bu mal solcular yüzünden, dinciler güç kazandı. ingilterede şeriat mahkemeleri var. Onların hayatını kurtaran ülkeden para yardımı alıp, bir de boyuna o ülkeye sövüyorlar.
Evrendeki bilinçsizliğin sebebi bu muymuş yani?
Allah yok dinler yalan...
Evrim bilimsel bir gerçektir arkadaşlar. Biyoloji dersinde bize anlatılan çoğu şey aslında evrime dayanıyor. O yüzden evrimi anlamadan biyolojiyi anlamak da zor. ilaç sektörü de mesela neredeyse hep evrim üzerine kurulu. Bakteriler, virüsler, kanser hücreleri zamanla mutasyon geçirerek ilaçlara karşı direnç kazandığı için ona göre yeni ilaçlar veya aşılar geliştiriliyor.
Yapay zekada bile evrim teorisi var hatta. Genetik algoritmalar buna dayanıyor tamamen.
Bu çağda evrimi inkar etmek normalde gülünç bir durum ama hak veriyorum ülkemizde adnancılar ve nurcular gibi gerici grupların yarattığı inanılmaz bir bilgi kirliliği var. çoğu insan da bunların saçmalıklarını orada burada okuyup gerçek sanıp evrim gerçeğini inkar ediyor. Ama doğru kaynaklardan okuyup doğrusunu öğrenmek sizin elinizde.
Yapay zekada bile evrim teorisi var hatta. Genetik algoritmalar buna dayanıyor tamamen.
Bu çağda evrimi inkar etmek normalde gülünç bir durum ama hak veriyorum ülkemizde adnancılar ve nurcular gibi gerici grupların yarattığı inanılmaz bir bilgi kirliliği var. çoğu insan da bunların saçmalıklarını orada burada okuyup gerçek sanıp evrim gerçeğini inkar ediyor. Ama doğru kaynaklardan okuyup doğrusunu öğrenmek sizin elinizde.
üniversitede evrim dersine girmeden önce hocamız inancınızı kapınızın dışında bırakın, bırakamıyorsanız kendinizi dışarıda bırakın derdi ve 7 kişi ders işlerdik. çok şahane bir doçentten evrim dersi aldım. elinde sınırlı sayıda çevirisi olan beagle kitabını okumam için ödünç vermişti, büyüleyici bir şeydi benim için. aynen kardeşim adam sen yaradılış diyerek işin içinden sıyrıl diye galapagos adalarında gözlem yapmış, ispinozlarla yatıp kalkmış. bu yüzden hala sadece allah öyle yarattığı için diyerek cevap verebildiğin her şeyi evrim açıklıyor.
samimiyet konusunda sınıfta kalmış yazardır.
(#47325999)
(#47326025)
ne oldu hani "dem ile işbirliği yapanlar vatan hayinidir altılı masa yedili sehpa kahrolsun pkk en milliyetçi biziz en yerli ve milli biziz siz şöylesiniz böylesiniz" sloganları ? ben sana yıllardır "bak bol keseden atıp tutuyorsun yarın senin efendilerin *gene* çözüm süreci başlatacaklar gene dem ile pkk ile içli dışlı olacaklar kıvırmak zorunda kalacaksın" demedim mi ? dedim. bugün ne oldu ? tam da dediğim oldu işte..
yarım saat entry girmeyip o başlık sol framede aşağı inince yazmaya başladın. yazık çocuk ne diyeyim insan her şeyden vazgeçerde gururundan vazgeçmemeli. hemde siyaset ve siyasetçi uğruna..
(#47325999)
(#47326025)
ne oldu hani "dem ile işbirliği yapanlar vatan hayinidir altılı masa yedili sehpa kahrolsun pkk en milliyetçi biziz en yerli ve milli biziz siz şöylesiniz böylesiniz" sloganları ? ben sana yıllardır "bak bol keseden atıp tutuyorsun yarın senin efendilerin *gene* çözüm süreci başlatacaklar gene dem ile pkk ile içli dışlı olacaklar kıvırmak zorunda kalacaksın" demedim mi ? dedim. bugün ne oldu ? tam da dediğim oldu işte..
yarım saat entry girmeyip o başlık sol framede aşağı inince yazmaya başladın. yazık çocuk ne diyeyim insan her şeyden vazgeçerde gururundan vazgeçmemeli. hemde siyaset ve siyasetçi uğruna..
ya kanka adam gibi bir şey yazacaksan yaz bırak artık bu ad hominemi ya.. bu ekürin geldi seninde onun gibi oynamaya başladı kaşın gözün.. bana gelince "senin oy verdiğin parti yuvarlak masada gülüşüyordu" diyorsun geçmişe dönüyorsun ben sana çözüm süreci deyince o geçmişte kaldı reisin kılıyım biz pkk ya düşmanız diyorsun..
adam apoyu serbest bırakalım meclise gelsin diyor affedecez diyor sen bununla alakalı tek kelime yazmıyorsun hala kalkmışsın vatan millet sakarya diye edebiyat parçalıyorsun. hani geçen hafta oynamaya yeri olmayan gelin misali "yerim dar oynayamam" dedin yok maaş haftası yazamıyorum falan dedin bugün perşembe üstünden 5 gün geçti hala tek bir entryn yok tapındıkların ile alakalı ? hep milleti eleştireyim herkese fetocu diyeyim pkk cu diyeyim ama benim oy verdiklerimin feto ortaklığı pkk ortaklığı hiç konuşulmasın diyorsun. böyle bir dünya yok.
adam apoyu serbest bırakalım meclise gelsin diyor affedecez diyor sen bununla alakalı tek kelime yazmıyorsun hala kalkmışsın vatan millet sakarya diye edebiyat parçalıyorsun. hani geçen hafta oynamaya yeri olmayan gelin misali "yerim dar oynayamam" dedin yok maaş haftası yazamıyorum falan dedin bugün perşembe üstünden 5 gün geçti hala tek bir entryn yok tapındıkların ile alakalı ? hep milleti eleştireyim herkese fetocu diyeyim pkk cu diyeyim ama benim oy verdiklerimin feto ortaklığı pkk ortaklığı hiç konuşulmasın diyorsun. böyle bir dünya yok.
Arının kanadı 1 cm daha uzun olsadan sonrasında mantıklı bir cümle gelmeyeceği belli. Arının kendisi 1 cm zaten.
Araplaşmış olanları öykündükleri rejimin olduğu ülkelere itelemek lazım bunun için. Onlar içimizdeyken Tanrı bir şey yapmaz.
türkün türkten başka düşmanı yoktur* desek daha doğru olur sanki.
nur topu gibi!
bir liberal olduğunu teşhir ediyorsunuz,
halka ait sorunları yok sayan,
uyduruk bilim ve din anlayışıyla!
ülkenin yarısı açlık sınırındayken kalkıp onlar da ekmek yesin,
bilime yatırım yapsın diyorsanız siktirin gidin derim!
bir liberal olduğunu teşhir ediyorsunuz,
halka ait sorunları yok sayan,
uyduruk bilim ve din anlayışıyla!
ülkenin yarısı açlık sınırındayken kalkıp onlar da ekmek yesin,
bilime yatırım yapsın diyorsanız siktirin gidin derim!
Maymunlarla çocuk sahibi olamamamızın nedeni maymunla en son ortak atamız arasındaki mesafenin çok uzun olması. 1 cm daha kısa olsa belki çocuğumuz olurdu.
Adam dahada istikbalini kurtarma operasyonuna hesabi kitabi vardir diyor pes yahu.
Yok babo bu millet adam olmaz.
Yok babo bu millet adam olmaz.
tek yaşam mottosu önce evlenip sonra aldatmak ve nafaka cukkalamak olan vasıfsız dişi bireylerin uydurduğu şey.