bugün
- tai lung43
- en fazla cinsel suçun işlendiği ülkeler17
- sözlüğe kombin atan erkeğin asıl amacı12
- enayimiknatisii18
- izmirbeyefendisi6
- dinlerin uydurma olduğu gerçeği13
- lise mezunu olup ateist olan tip8
- sevgilim var8
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi29
- başlıkta tek eksilenen entry'nin sana ait olması3
- bu dünya hayatının ebedi olması4
- salça yapan sözlük kızı4
- durduramazsınız ak parti geliyor9
- anın görüntüsü23
- allah beni cennete alacak mı diye endişelenmek5
- sözlük erkeklerinin kombinleri9
- keçiboynuzu5
- sevmediği biri okşayınca ayağını sirkeleyen kedi3
- sevgi ihtiyacını 31 çekerek karşılamak11
- salçalı sosisli makarna2
- tantuni2
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu11
- chp değişir mi2
- ateistlerin kendilerin fazla akıllı zannetmeleri3
- chp projeleri2
- deizm4
- rahat yaşamak3
- kızlarda jetonun düştüğü yaş2
- sol çomar2
- kombin atıp kız düşüren erkek yazar4
- melih gökçek14
- iç anadolu çomarı2
- yeni parti'nin kürtçü olması14
- dünyanın lojistik merkezi türkiye2
- yeni bir sayfa açsan ilk ne yazardın2
- oy verdiğim partiyi niye eleştireyim14
- salata ile başlanan gün7
- avrupa daki tecavüzcülerin ırklarına göre dağılımı3
- sarapci koala54
- tayland a giden erkeğin asıl amacı6
- sadece 4000 kişi kalmış olması10
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı10
- kan lekesi çıkartan deterjan reklamları4
- sürekli kötü konularla meşgul olmak2
- türkiye19
- bir babanın valiliğe yazdığı ötenazi dilekçesi5
- allah cennetten birçok meleği düşürdü4
- kabak çekirdeği3
- eski sevgiliyle karşılaşmak6
- minnoş bir kalbim var diyen erkek7
gocu sen dün demiyor muydun bu silver çok ön plana çıktı ayağını kaydıracağım diye ? bir de gelmiş suçu başkalarına atmış..
Domates, salatalık, iki ince dilim ekmek ve 2 kaşık lordan oluşan kahvaltımla bu başlığa entry girmek istedim. Gönül pişili, poğaçalı, kaşık dökmeli kahvaltılar çekse de iş yerinde ancak bunu hazırlayabilirim, sorry gönül.
T: kahvaltılarına dair bir şeyler paylaşmak isteyen kimselerin etkileşim başlığı.
T: kahvaltılarına dair bir şeyler paylaşmak isteyen kimselerin etkileşim başlığı.
kerhaneci bir tane "açık açık" akp yi eleştirdiğin entry koysana millet feyz alsın senden. bir de çomar diyor millete sabahtan akşama billur yalıyor tek bir eleştirisi yok ama milleti aynı şey ile suçluyor * bu durumda çomarın bayrak taşıyanı sen oluyorsun kendi kendini ele vermen hoş bir davranış olmuş.
eleştirmek için yevmiye almıyor övmek için alıyor. gorada diyordu ya 216 için belki ağlamaya programlanmıştır diye. bu da yalamaya programlanmış eleştiri yok içinde.
"Biri bana kötü davrandığında kendimi savunabilirim ama övgü ve iltifatlar karşısında savunmasızım."
Yapmasanıza böyle şeyler. Eli ayağına dolanıyor insanın. Teşekkür ediyorum.
Yapmasanıza böyle şeyler. Eli ayağına dolanıyor insanın. Teşekkür ediyorum.
Ama yeni parti tüzüğü...
Hayatta özsevi veya özsevgi denilen şeyi gerçekten zor edindim. Ve zaman zaman birileri bunu darmadağın etme noktasına getiriyor.
Çok eleştirilmiş bir kız çocuğunu sevmek ve değerli olduğuna ikna etmek zordu. Kusursuz olmanın mümkün olmadığını ispat etmek zordu. Eleştirenlerin de çok kusurlu olduğunu göstermek zordu. Zoru yaptıktan sonra o zor olanın yıkılmasını izlemek istemiyorum.
Çok eleştirilmiş bir kız çocuğunu sevmek ve değerli olduğuna ikna etmek zordu. Kusursuz olmanın mümkün olmadığını ispat etmek zordu. Eleştirenlerin de çok kusurlu olduğunu göstermek zordu. Zoru yaptıktan sonra o zor olanın yıkılmasını izlemek istemiyorum.
Evde günlerdir çay yoktu. Markete gittiğimde de çay almayı unuttum. Bugün eve dönerken çay almayı başardım. Gelir gelmez çay demledim. Aslında canım çay içmek istemiyordu, bu saate çay içmem. Sırf satın almış olduğum için çay demledim. Bekliyorum olmasını.
kız lafı geçince heyecandan rulokat yazamamış.
Ama yeni parti tüzüğü...
Minnoş olabilir.
--spoiler--
niye eleştireyim, ben ortamlarda apolitiğim diye gezmiyorum.
--spoiler--
Kardeş hani sen dmk ya uyuyordum siyasi görüş açıklamıyordun falan? Asıp kesiyordun geçende. Demek ki gayet de sağda solda akapeliyim diye geziyorsun memur halinle. Hiiç öyle görevi yaparken falan diye de kıvırma. Delikanlı gibi ikrar et.
niye eleştireyim, ben ortamlarda apolitiğim diye gezmiyorum.
--spoiler--
Kardeş hani sen dmk ya uyuyordum siyasi görüş açıklamıyordun falan? Asıp kesiyordun geçende. Demek ki gayet de sağda solda akapeliyim diye geziyorsun memur halinle. Hiiç öyle görevi yaparken falan diye de kıvırma. Delikanlı gibi ikrar et.
Cemevi yaptıracaktı bi ara. Noldu abim o iş ya. Aklıma geldi bak.
--spoiler--
çekinecek bir şey yok. kendi halinde takılan biri değil neticede. her fırsatta dini alaya alan bir insanla arkadaşlık edilmez.
--spoiler--
Abi ben neyden kimden çekineceğim. Entry yazarken ne düşündüysem onu dile getirdim. Ona laf söylüyor olsam ona diye belirtirim zaten. Beni öyle diğerleri gibi oynak ya da birilerine yanlayan bir yazar sanmayın ha gelemem öyle şeylere. istediğimle de arkadaşlık ederim. Sen haklıysan sana hak veririm o iyi bir insansa muhabbeti sarıyorsa onla da sohbet ederim.
Neyin kime göre kuralı bu. Saçma sapan kurallarda boğulmayın. Sen haklıydın seni destekledim orada. Onunla senin aksine muhabbetim olmasına rağmen.
He bazen çok boş yapıyor evet ona da sallıyorum seviyeli saç baş yolup dağılıyoruzsjsjs.
çekinecek bir şey yok. kendi halinde takılan biri değil neticede. her fırsatta dini alaya alan bir insanla arkadaşlık edilmez.
--spoiler--
Abi ben neyden kimden çekineceğim. Entry yazarken ne düşündüysem onu dile getirdim. Ona laf söylüyor olsam ona diye belirtirim zaten. Beni öyle diğerleri gibi oynak ya da birilerine yanlayan bir yazar sanmayın ha gelemem öyle şeylere. istediğimle de arkadaşlık ederim. Sen haklıysan sana hak veririm o iyi bir insansa muhabbeti sarıyorsa onla da sohbet ederim.
Neyin kime göre kuralı bu. Saçma sapan kurallarda boğulmayın. Sen haklıydın seni destekledim orada. Onunla senin aksine muhabbetim olmasına rağmen.
He bazen çok boş yapıyor evet ona da sallıyorum seviyeli saç baş yolup dağılıyoruzsjsjs.
Selam yaaaa mı?
Gey herhalde.
Ama kombin güzel sevdim.
Gocu nun tişörtlerini görmekten bıkmıştık.
Gey herhalde.
Ama kombin güzel sevdim.
Gocu nun tişörtlerini görmekten bıkmıştık.
rakibi olmadığı için derken hapse atılanları mı kastediyor acaba.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar