bugün
bugünün iyileri

s i l v e r m i s t

gocu sen dün demiyor muydun bu silver çok ön plana çıktı ayağını kaydıracağım diye ? bir de gelmiş suçu başkalarına atmış..

kahvaltıdayız uludağ sözlük

Domates, salatalık, iki ince dilim ekmek ve 2 kaşık lordan oluşan kahvaltımla bu başlığa entry girmek istedim. Gönül pişili, poğaçalı, kaşık dökmeli kahvaltılar çekse de iş yerinde ancak bunu hazırlayabilirim, sorry gönül.

T: kahvaltılarına dair bir şeyler paylaşmak isteyen kimselerin etkileşim başlığı.

masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi

kerhaneci bir tane "açık açık" akp yi eleştirdiğin entry koysana millet feyz alsın senden. bir de çomar diyor millete sabahtan akşama billur yalıyor tek bir eleştirisi yok ama milleti aynı şey ile suçluyor * bu durumda çomarın bayrak taşıyanı sen oluyorsun kendi kendini ele vermen hoş bir davranış olmuş.

sözlük erkeklerinin kombinleri

nasıl deniyordu?

selam yaaa.

görsel

büdüt: nervio uyarısıyla "gözünüz götüme"

eleştirmek için yevmiye almıyor övmek için alıyor. gorada diyordu ya 216 için belki ağlamaya programlanmıştır diye. bu da yalamaya programlanmış eleştiri yok içinde.

enayimiknatisii

"Biri bana kötü davrandığında kendimi savunabilirim ama övgü ve iltifatlar karşısında savunmasızım."

Yapmasanıza böyle şeyler. Eli ayağına dolanıyor insanın. Teşekkür ediyorum.

mazotun litresi 90 lira

Ama yeni parti tüzüğü...

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

Hayatta özsevi veya özsevgi denilen şeyi gerçekten zor edindim. Ve zaman zaman birileri bunu darmadağın etme noktasına getiriyor.

Çok eleştirilmiş bir kız çocuğunu sevmek ve değerli olduğuna ikna etmek zordu. Kusursuz olmanın mümkün olmadığını ispat etmek zordu. Eleştirenlerin de çok kusurlu olduğunu göstermek zordu. Zoru yaptıktan sonra o zor olanın yıkılmasını izlemek istemiyorum.

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

Evde günlerdir çay yoktu. Markete gittiğimde de çay almayı unuttum. Bugün eve dönerken çay almayı başardım. Gelir gelmez çay demledim. Aslında canım çay içmek istemiyordu, bu saate çay içmem. Sırf satın almış olduğum için çay demledim. Bekliyorum olmasını.

gün tabağı diye rulolat veren sözlük kızı

kız lafı geçince heyecandan rulokat yazamamış.

Ama yeni parti tüzüğü...

minnoş bir kalbim var diyen erkek

Minnoş olabilir.

--spoiler--

niye eleştireyim, ben ortamlarda apolitiğim diye gezmiyorum.

--spoiler--

Kardeş hani sen dmk ya uyuyordum siyasi görüş açıklamıyordun falan? Asıp kesiyordun geçende. Demek ki gayet de sağda solda akapeliyim diye geziyorsun memur halinle. Hiiç öyle görevi yaparken falan diye de kıvırma. Delikanlı gibi ikrar et.

sarapci koala

Cemevi yaptıracaktı bi ara. Noldu abim o iş ya. Aklıma geldi bak.

durduramazsınız ak parti geliyor

polisle, tomayla gelirse durduramayız lan tabii.

(bkz: parti devleti)

anın görüntüsü

görsel

tai lung

görsel

tai lung

--spoiler--

çekinecek bir şey yok. kendi halinde takılan biri değil neticede. her fırsatta dini alaya alan bir insanla arkadaşlık edilmez.

--spoiler--

Abi ben neyden kimden çekineceğim. Entry yazarken ne düşündüysem onu dile getirdim. Ona laf söylüyor olsam ona diye belirtirim zaten. Beni öyle diğerleri gibi oynak ya da birilerine yanlayan bir yazar sanmayın ha gelemem öyle şeylere. istediğimle de arkadaşlık ederim. Sen haklıysan sana hak veririm o iyi bir insansa muhabbeti sarıyorsa onla da sohbet ederim.
Neyin kime göre kuralı bu. Saçma sapan kurallarda boğulmayın. Sen haklıydın seni destekledim orada. Onunla senin aksine muhabbetim olmasına rağmen.
He bazen çok boş yapıyor evet ona da sallıyorum seviyeli saç baş yolup dağılıyoruzsjsjs.

sözlük erkeklerinin kombinleri

Selam yaaaa mı?
Gey herhalde.

Ama kombin güzel sevdim.
Gocu nun tişörtlerini görmekten bıkmıştık.

durduramazsınız ak parti geliyor

rakibi olmadığı için derken hapse atılanları mı kastediyor acaba.

kedilerin ruh hastası olması

Doğru tespittir. Bakın kaldırım taşlarından kendine kale yapmış, oturuyor. Bu sağlıklı birey işi mi allah aşkına?

görsel
görsel
© copyright 2005 - 2026