bugün
- akepe neden kültürel hegemonyayı ele geçiremedi15
- ilişkilerde fizik mi kimya mı önemlidir sorgusu6
- sözlükteki gizli düşmanım9
- muhtarlıkların kapatılması gerekliliği3
- insanın geçmişinin karanlık olması8
- hayalet gibi bir insan olmak3
- içtim şarabı13
- giresun da otobüs durağında bekleyen turist kız5
- genç görünmeye çalışmak2
- her insanın bir cini olması7
- venezuella depremi3
- daha relax3
- sözlükte neden atatürk ve türk bayrağı resmi yok3
- özelden sözlük erkeklerini taciz etmek3
- sektör öldü tek yol tıp diyen primat3
- japonya7
- kadir inanır22
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet17
- hiç kimsenin sevmediği bir insana aşık olmak3
- aşure yapan sözlük kızları7
- of çok sıkıcı olmanız2
- şafak çak2
- bik bik'in mutfağına konuk olmak7
- her türk kızını türbanlı zanneden gavur9
- çift katlı otobüs2
- trump ara seçimleri kaybederse soruşturma geçirir5
- rakı sevmemek6
- sesi güzel olan kızların çirkin olması sorunsalı2
- insan olmaya ceyrek kala3
- sözlük kızlarını harika yapan detaylar7
- aydilge'nin sanat güneşi olması2
- 7 aydır berlinde yaşıyorum soruları alayım7
- kemalist dünya24
- tas kafa traşlı hırt sorunu5
- cinsel başlıklara yazmayan bayan yazar2
- bazen şık bazen relax mod2
- trolluğun zeka gerektirdiği gerçeği3
- türkiye bedava para kazananlar ülkesidir2
- bu sıcakta karpuz tarlasında çalışmak4
- şeriatçıları afganistana sürmek4
- çok güzel ama manyak kadın7
- iran'ın abd saldırısına karşılık tehdidi5
- en son ne yediniz2
- mustafa kemal atatürk7
- üniversitelerin gereksiz olması16
- aşk5
- true'nun çaylak olması16
- hayattaki şans seviyeniz4
- anın görüntüsü20
- dünya da her insanın bir ismi olması3
entry'ler (21)
Arkadaşım vasıtasıyla bir Mehmet Şahin adında bir hocayla psikolojik destek için tanıştım. Adam dünyada gördüğüm en rahat adam. On dakika sonra hüngür hüngür ağlarken buldum kendimi. Ama öyle Murat Övünç gibi falan değil * Baya tutmaya çalışıyorum kendimi ama ağlıyorum. Sanki kendisi benim yaşadığım her şeyi yaşamışta sonuçları biliyor gibi. Buraya kadar dahi diyebilirim. Sonra ücret ne kadar dedim. Ne olsun dedi. Bilmem hocam dedim. Olmasın arada yaz bana dedi. Hani ayağım alışsın dicem diye para almadı diye düşündüm. Adamın baya umrunda değil para muhabbeti. Meğerse adam online seansları baya hayır için yapıyormuş. Anadoluda sıkıntı yaşayan özellikle öğrenciler için başlamış online seanslara. Ya da kömik paralar alıyor onu da depremzede ailelere falan gönderiyormuş. instagramdan hala takip ederim @mehmetsahintv psikoloji bilim uzmanı. Hem etkilendim hem şaşırdım hem de mutlu oldum.
ilk oyuncağını 40'lı yaşlarda aldı eline. Çocukluğunu yaşayamadı ama oyuncaksız geçen her günün acısını çıkarmayı başardı. #kadıköy Yeldeğirmeni'nde başınızı kaldırmanızla gülümsemenizi sağladı Ecevit Çalışkan. Evinin dışında asılı duran oyuncaklar onu istanbul'un ECEViT ABi'si yaptı. Hafızalarda ise artık #oyuncaklıev diye yer edindi tarihi bina... #oyuncak #insanhikayeleri #humanstories
(bkz: )
https://www.youtube.com/watch?v=3CJzXSQDWZM
görsel
(bkz: )
https://www.youtube.com/watch?v=3CJzXSQDWZM
görsel
mehmet / "10 yaşında uyuşturucuya başladım"
10 yaşında uyuşturucuyla tanıştı. 41 yaşına geldiğinde ailesini kaybetmişti. Kendi kurtulamadı ama bir çok bağımlıyı uzak tutmaya çalıştı. Hırsızlık yaptı. Cezaevinde kaldı ama hayatını karartan maddeden uzaklaşamadı. 16 yaşında bir kız çocuğu var yıllardır görmediği. Bir de başını sokacak bir yuva hayali, hiç gerçekleştiremediği. Zeytinburnu ilçesinin arka sokaklarda bir yerde
yaşıyordu Mehmet. Biz bu röportajı yaptıktan bir kaç hafta sonrasında vurulana kadar. Mehmet şu an yoğun bakımda. Güzel bir yaşam ve dualarımız da onunla...
Bakınız
https://youtu.be/vURX_R487T8
10 yaşında uyuşturucuyla tanıştı. 41 yaşına geldiğinde ailesini kaybetmişti. Kendi kurtulamadı ama bir çok bağımlıyı uzak tutmaya çalıştı. Hırsızlık yaptı. Cezaevinde kaldı ama hayatını karartan maddeden uzaklaşamadı. 16 yaşında bir kız çocuğu var yıllardır görmediği. Bir de başını sokacak bir yuva hayali, hiç gerçekleştiremediği. Zeytinburnu ilçesinin arka sokaklarda bir yerde
yaşıyordu Mehmet. Biz bu röportajı yaptıktan bir kaç hafta sonrasında vurulana kadar. Mehmet şu an yoğun bakımda. Güzel bir yaşam ve dualarımız da onunla...
Bakınız
https://youtu.be/vURX_R487T8
Daha çocukken farklı olduğu anlaşılmış bir trans bireyin, Adana'dan istanbul'a yolculuğu... Duyulmak, görülmek isteyen ancak yadırganmak istemeyen biri. Yeğenlerinin ona hala, teyze demesinin verdiği mutluluk bir yana, anne ve babasından uzak kaldığı dönemde yaşadığı pişmanlığın üzüntüsü üzerinde. Lgbt üyesi olan Trans birey Eda Elzem incesöz, hayat hikayesini anlatıyor.`(bkz: https://youtu.be/DsLdUeWS5A4
Herkesin bildiği bir yerde kimsenin bilmediği bir noktada, istanbul'un kalbi Taksim'de çadırda yaşayan bir adam. Yıllarca Amerika'da yaşayan NECO'un her şeyden ve herkesten uzaklaşıp, bir o kadar da her şeyin içinde olduğu yaşam hikayesi. NECO, Macera dolu Amerika rüyasının sır perdesini aralıyor. ilginç bi tip NECO abi. (bkz: ) https://www.youtube.com/w...?v=kGoS6CU2zd0&t=243s
bir diğer noel kutlamalarından biride" hayırlı krismıslar"dır
kişiyi böğürtmek suretiyle ağzından bir hortum vasıtası ile mide araştırılması yapılmasıdır.
dinden çıkma faktörünün ortaya çıktığı durum.
seda sayan 'pepsi yaşatır seni'
keşke başka bişey dileseydim böbürlenmelerine sebeb şans noktası...
diz üstü bilgisayarın üzerine kaysı hoşafı dökmekten kaynaklı tuş takımının işlevini yitirmesi...
birkaç gün önceden "amaaan daha var","daha var","varya daha zaman" cümleleri ile kendini kandırmış son dakka durumun farkında olan öğrenci tipidir.
yiyecek,yemeklerden sorumlu ev hanımı, annesinin yaptığı yemeklerden sorumlu sorunlu çocuğu..
kişinin fiziki olumsuzluklarından kendilerine pay çıkaran arkadaş cevresinin alaylı bakışlarla, kişi ile dalga geçmesi sonucu,kendisinden dalga geçilmesini umursamayıp üzeride gitmek sureti ile bu alaylı sözleri dinleyen kişi.
bir annenin istediği diziyi bulmaya çalışırken tv'de zap yapmak suretiyle, bir yandanda çocuğuna mama verme eylemi.
aletin kişiyi ne kadar kendinden geçirebileceğini hesap ederek eyleme dönüştürme işlemi.
çocuğun beynini uyuşturmak için yapılan bilinçsiz eylemdir
eve bir koltuk takımı alacak maddi yeterliliğe sahip olmayan, orta halli bir aileye mensup kişinin istenilen koltuk takımını nasıl alacağını düşünürken çizdiği profil.
piercing alacak parası olmadığından, babaannesinin küpelerini vücut hatlarına pelesenkleğen kişidir
belediye otobüsünde pencereyeden dışarıyı izler gibi yaparak, camda bulunan yansımadan kızın vicut hatlarını irdelemek