bugün
- dünya38
- amerika birleşik devletleri29
- sözlük kızları nerede sorunsalı6
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı27
- sözlükte yeni yeni bıdıkların ortaya çıkması4
- 80 bin entry girecek kadar işsiz olmak3
- norveç9
- fransa6
- avrupa5
- israil3
- 25 eylül 2026 macaristan ukrayna maçı3
- uğurcan çakır5
- isveç5
- akaretler2
- mustafa kemal atatürk10
- recep tayyip erdoğan'ın ülkeye çağ atlatması30
- sözlüğün en güzel kadını11
- maddi dünyanın kazanımıyla övünmek2
- ecevit denince akla gelen şeyler25
- taş gibi kalçası olan kadın7
- türk rock grupları8
- şuan dinlediğin şarkı4
- ukrayna3
- macaristan2
- 25 eylül 2026 aym önünde intihar eden emekli8
- almanya4
- 25 eylül 2026 isveç romanya maçı2
- finlandiya3
- ateizmin dinlere balyoz etkisi yapması5
- orospu çocuğu abdullah öcalan8
- 25 eylül 2026 italya belçika maçı4
- evanjelist8
- mekke ortak savunma anlaşması nda kritik toplantı3
- hewal ebo12
- nihilist hedonist şehvetperest insan5
- hava durumu4
- türkiye'nin fransa'yı yeneceğini düşünmek5
- türkçe vs arapça vs farsça4
- dikili bir ağacının olmaması6
- allah bize salat etti5
- orkun kökçü2
- türkiye6
- danimarka3
- anadolu efes biracılık2
- simko314
- sözlükte kız olduğunu belli eden kızların amacı5
- apo'ya küfür etsek ceza alır mıyız3
- kıymalı domatesli biberli soğanlı yumurta5
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin35
- çiğdem çiçek2
entry'ler (19)
süper lig kupasını kaybetmesinden sonra alacağı teselli armağanıdır.
bende blues yapıyorum zaten metalle ilk başlarda uğraşmıştım. B.B King ve Eric Clapton favorimdir.
istanbulda bir satıcıda biblo ve tablo bakıyordum. biblonun yanında etiketler vardı. etiketin birinde 4 tl diğerinde 10 $ yazıyordu. büyük bir kazık vardı ortada. bu ülkemize gelen turistlere yapılan ayıplardan sadece birisi. bende bu hafta ispanyaya gideceğim aynı kazığı bekliyorum şahsen. uluslararası kazıklaşma haline gelmiş artık bu.
ben bir gitarist olarak bunu çok yaşadım. sanki kedi kesiyorum, hayvanlara ve insanlara zarar veriyorum gitar çalınca. hele bir de siyah giyiniyorsan azıcık yandın.
dünyada başıma gelmesini istediğim son olaydır. beddua yerine de kullanılabilir.
2 kürt bir örgüt,2 Türk antikürt örgütünü kurar.
şu sınavı çıkartanın ... denildiği bir sınavdır. devletin adeletsizliğinin göz önüne resmen çıktığı. anadolu ve fen liselerinin yanında meslek ve düz liselerin ezikliğinin sonuçları bilinerek hazırlanan o soruların sonucunun öğrenciler tarafından çekilmesidir.
her halükarda baba parasıyla okuyanlardan daha azimli ve daha çalışkanlardır. özel üniversitelere gidenleride görüyoruz iş hayatında.
her halükarda türk erkeği alır babacım. beş dakika önce bir almanla satranç maçı yaptım sırf bu türk erkeği vs alman erkeği için, amına bile koydum hacı.
kendini kandıran ve bir günah keçisi olan kadındır.
hiç bilmediği bir kelime "hayır"dır. askerden daha ötedir.
Resim yapmasını pek beceremem ben. bir arkadaşım dayısına çizdiriyordu resimlerini düşük not alıyordu. ben aptal aptal şeylerle orta notlar alıyordum. arkadaşımın bana olan gıcıklığını unutamam hiç.
Gereksiz bir cezadır. okan bayülgenin küfrünün dışında birçok sapık sapık filmler ve diziler var. rtuk gelsin onları kapatsın.
en başta kürtler olacaktır eminim ben bundan.
arkadaş çevresinde veye bir toplumda anlatılan birşeyi anlamadığında anlamış gibi görünmektir.
gitmeden önce son bir sigara içeyim demek.
filmlerde harem anlatılıyor bize. açın bir osmanlı kitabı okuyun veya tarih hocalarınıza sorun hereme hadım edilip bir tane görevli dışında erkek giremez. haremde ki görevlilerin de hepsi cariye değildir. cariyelerin yardımcıları vardır. zina meraklısı değil aksine zinaya karşı çıkan atalarımız vardır. anca filmlere inanın siz. hiç araştırma ruhunuz yok. bu yazdıklarım trajikodram adlı arkadaşa cevap olarak gelsin.
hani sabah kalkınca içimizdeki ses bırak ne okulu, okula gidince ne olacak hem bak hava soğuk dediğinde onu dinlemek.
çocuk kandırır gibi kendini kandırmaktır. osmanlıyı reddetmek demek damarlarımızda dolaşan o asil kanı reddetmektir.