bugün
- gay ilişki sırasında şiir okumak4
- sözlüğün en güzel 3 kadın yazarı6
- ekşi sözlük14
- kazak erkekleri5
- salma hayek seksiliği8
- sevgiliyi 1 yıllığına kiralamak7
- tai lung24
- ctrlx4
- aylık 404 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- flörtün strapon hediye etmesi2
- çare eskort3
- kankanın dekoltesine bakmamak5
- avrupalı kadınların hızlı çökmesi2
- güneş sistemi nde kaç gezegen var6
- sözlüğe erkek yağması3
- ayakta su içmek2
- çeçen erkekleri4
- 1 temmuz 2026 ingiltere demokratik kongo maçı11
- ilk otuzbir4
- şaka mı yapıyor ciddi mi anlaşılmayan insan5
- musa mı haklıydı firavun mu5
- ctrlx benimle evlenir misin2
- tatar erkekleri2
- fusya semsiyeli yabanci10
- sudekiray sözlüğün en güzel kızıdır2
- marslı erkekler2
- çinli erkek3
- chp içindeki alevi sünni kamplaşması5
- yazarların dünya kupasında desteklediği takım11
- gürsel tekin7
- montenegro erkekleri2
- yunan erkeği2
- belçika senegal maçı saat 23 te trt 1 de2
- filipinli2
- şu tipe bi bak amk2
- atatürk ün namaz kılan heykelinin olmaması5
- spor yapmayan erkek13
- 2026 dünya kupası40
- 1 temmuz 2026 belçika senegal maçı3
- demokratik kongo cumhuriyeti10
- tımarhane3
- kolombiyalı erkekler2
- arap erkekleri2
- japon erkekleri2
- hint erkekleri2
- akrabalarımı yükseltmek inancım gereğidir17
- dr2
- tai lungun semsiyeli olması5
- brezilyalı erkekler2
- taylandlı erkekler2
entry'ler (240)
Ben seni senin gözünden, ben seni yerdeki karıncalardan sakınırım kıskanırım.
Ben gibi ya system of a down,r. H. C. P ya da yavuz Bingöl, güler duman, sevcan orhan dinleyen biri için bile yolluk olarak dinlenecek olan şarkısı çalkala dir. Şarkının güzelliğinden çok insanın içini bir hoş eden iç gidiklayan bir parça.
Bana bana bana kar yolla, kar bulamazsan karı yolla.
An itibari ile ntv'ye de düşmüş haber malesef gerçek galiba (bkz: http://www.ntv.com.tr/tur...MXNgucAXCuQ?_ref=indirime)
iskender..
inönü Üniversitesi.
Çünkü uyutmayan düşünceler var.
vize ve final dönemlerinin vazgeçilmezi olan ilaç. günde 12 saatlik uykunun yetmediği insanları 3 saatlik uykuyla dipçik gibi yapan, zihin açan, deli bir şekilde konsantre olmayı sağlayan, eczaneler de 100 mgligi 88 tl ye satılan ilaç.
Kültürel açıdan yadirgamayan ve kendisine o tarz kıyafetleri yakıştıran kadınlar, sonuçlarını (bkz: gözle taciz) maalesef göze alan kendine baktirtmayi seven ama kimsenin bu kasardir ya da hadi tecavüz edelim demeye hakkı olmayan, tercih sahibi kadınlardır.
Herkes tanimasa da bir yerden duymuştur adını. Adını google aratıp ermeni olduğunu öğrendikten sonra fotoğraflarına bile bakmayan zihniyet ile sadece cumhurbaşkanının fotoğrafını çektiği için yerden yere çalan örümcek tutmuş zihniyet aynı.
e be cahil e be ne idugu belirsiz pezo.din karıncayı incitmeyin, din zor durumda kalmadıkça kafirle dahi savaşmayın diyen bir dinde yemek hazırlamayı bilmiyor diye kendine emanet edilen eşini dövmesi hangi mantığa sığar. (bkz: trollük ile o ç arasındaki ince çizgi)
(bkz: bacı) aynı amdan mi düştük hayırdır ne bacısı.
(bkz: buralar hep instagram olmuş) sözlükte böyle yazarların türemesi çok güzel ya, şimdi burdan bu fotoğrafları kopyaliyoruz, sonra sahte bi feys açip profile falan bunları koyuyoruz sonra lezbiyen kızları ekleyip onları düşürüyoruz , sonra onlarla sevisiyoruz. bu fırsatı verdiği için azar hanımına teşekkür ederiz.
insan eti yiyenlerin yani yamyam diye tabir edilen insanların sözlükteki kızlardan bir kaçını(en dendiği için karşılaştırma var) yemesi sonucu algısal farklılık olsada vücudun da glikoz,fruktoz, sakkoroz miktarına göre yaptığı karşılaştırmada 1.cikan sözlüğün kadın yazarı.
turklerinde senaryosu yüreğe dokunur dedirten Şener Şen efsanesinin imzası olan film.
Allah kabul etsin.
Bakış açısı. Erkek bir pencereden kadın onlarca açıdan bakar.
Zlatan ibrahimovic.
Fast and furious u dublajla izlemek gibi bi suç işleyin o zaman göreceksiniz farkı.