bugün
- çalışmak özgürlük müdür5
- cıvık çift5
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle17
- bir erkeği yakışıklı gösteren 3 şey6
- 1 milyon dolar ama sözlükte nude'un dolaşacak6
- bu saatte yemek yemek4
- sözlük prenseslerinin fotoğrafları4
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz4
- vize dolandırıcılarına 6 ilde operasyon2
- beşer esad kardeşi ve kuzeninin ölüm cezası3
- blackberry7
- sözlükte kadın yazar olması5
- canınız sıkılınca ne yapıyorsunuz4
- sebahattin şirin14
- arkadaşlar ben şişman miyim4
- renault 92
- sözlüğün en tipsiz kız yazarı8
- mony tontana3
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı7
- çerçeve yasa23
- tenis oynayan erkek4
- ekşi sözlük referans18
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler8
- esrar içip müzik eşliğinde sevişmek8
- su tabancasından su içen çocuk4
- dümbük2
- sözlüğün kapanması4
- hiçbir servet zamanı satın alamaz11
- kalp krizi8
- anın görüntüsü15
- pipisiyle düşünenler buraya2
- sözlük yakışıklıların fotoğrafları9
- apo piçtir piç kalacak12
- evleneceği kadının geçmişini merak etmeyen erkek2
- havanın bir milyon derece olması2
- estetik ameliyat olan kişiyi ziyaret etmek3
- sanayi devrimi olmayaydı daha iyiydi aga2
- nokia 32102
- burçlara inanmak3
- romelu lukaku7
- malum takımın azalarak bitecek olması6
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu12
- profilini gizli tutma nedeni9
- beyaz atletle balkonda çay içme sezonunun açılması2
- karpuz yiyen erkek2
- eski türkiye5
- türk milletine kurulan pusu7
- bir bela geliyor3
- z jenerasyonunun önceki nesilden az zekalı olması4
- yakışıklı erkek görünce verilen tepkiler2
entry'ler (70)
Avrupalı olmak pek matah bir şey sanki, buyursun olsunlar denilesi durumdur. Avrupa dağlarında heidi, peter ve dedeleri ile davar otlatmaya devam etsinler diye de eklenesi ayrıca.
Burberry.
Türkiye cumhuriyeti devleti memuru olan genelkurmay başkanlarını, subayları vs... sanki bu devletin memuru değil de sahibi gibi anlatan ve anlatmakla da kalmayıp buna kendisi de inanan kişidir. Türkmendir aslen. Ama ne hikmetse kürt sanılmaktadır.
Daniska derlemeleri olarak ortaya atılan '' şey ''. Üstelik pek komik.
altın hızmam neticesinde '' altın hızma mülayim, seni haktan dileyim '' türküsüne mazhar olduğumdur. Yaz günü temmuzda, sen terle ben sileyim diyerek de insanın ruhunu alt üst edesidir. Altın hızmam ve ben. Çocuktum yaptırdığımda. Pişman mısın, acıdı mı gibi sorulara tek cevap : asla.
Kurban Bayramı'nı her ne kadar kesilen kurbandan yemesem de seviyorum. Yaşasın, avrupa birliği'ne girememek.
Bir şair kendisi hakkında şu ifadeyi kullanmıştır '' Hayal gücü kuvvetli. '' Atsız'ın kitaplarında yaşattığı dünyada yaşayabilecek cesaretimiz yok maalesef.
Sevmekle başlıyor ise her şey; seviniz insan olanı dediğim durumdur.
Bıçak gibi keser her hücrenizi. ilk andır o. Ve acı bitmez. O ilk anı da sevebilmeli insan. Acıyı da sevebilmek ne güzeldir.
Saçmalığın diğer adıdır. Aydınımsı yurtsever pozudur. Atatürk'ün ilkelerine sahip çıkmak yerine boş işlerle uğraşanların tercih ettiği yöntemdir ayrıca.
Ve aleykum esselam cevabı alan Allah selamıdır.
Remodias Silva pisa - naci en alamo
Kıskançlık değil de, elif şafak gibi destekli yazarımsıların kitaplarının satması sinir bozucudur. 1200'lü yıllarda insanlar gıcık olmak kelimesini kullanmazlar. Ne gam !
Yok artık devenin bale pabucu dediğim durumdur. Sabetaylar hakkında en ufak fikri olmadan, oturak yerinden konuşanların önermesidir ayrıca.
Said i kürdiye atam diyebilen dangalakların hala kıskançlık içinde saldırdığı insandır. Ve malumunuzdur ki; ataya duyulan saygı yanında minnettarlık da vardır.
Ülkede yapılan Kürt populistliği nefret ettirme durumundadır. PKK destekçisi Kürtler de öyle dediğim olaydır. Hazzetmiyorum o terliksilerden.
Zeka statiktir. Sizde var olan her daim ilerleme gösterir, değerini artırır. Düşük zeka da aynı seviyeyi korur. Sınava çalıştığımı söylersem yalan beyan olur. Ankara üniversitesi dil tarih ve coğrafya fakültesini kazandım. 2003 yılı Selçuk üniversitesi mezunuyum. Bu durumdan şu sonuç çıkar : zekamı seviyorum.
Türkiye genelinde yedi binlerde olmama rağmen, durmadan arayarak yurt tahsis edelim diyenlere ikinci fakültem bu çömez değilim dediğim kurumların kapitalist evrimidir ve hala tamamlanamamıştır.
Gazi Mustafa kemal Atatürk" ne mutlu Türküm diyene demiş ise en büyük ırkçıdır. Ve evet onun önderliğinde ırkçıyım, var mı ötesi? diye bağırdığım durumdur.
Çalışanlar var elbette. Sevilay Yükselir adlı dangalak gibi mesela. Kendisi de bop`tan para alıyor anlaşılan. Tüm bu pislikleri gördükçe, Türk açılımı talep etme hakkımı kullanıyorum. Ve bu insanlara artık defolun gidin demek istiyorum! Derhal sizi besleyen efendilerinizin yanına cehennem olun gidin!