U
useless10 yıl önce
kimlerdensiniz derlerse erdoğan mezhebindeniz
U
useless11 yıl önce
uludağ sözlük sevgili aranıyor ilanları
1.55 boyunda saçları dalgalı mı düz mü belli olmayan 68 kilo kirli beyaz lekeli tenli kocaman burunlu kızların uğrak yeri. Run forest run!
U
useless11 yıl önce
uludağ sözlük üyelerinin bebeklik fotoğrafları
U
useless11 yıl önce
ahmet davutoğlu
akparti hükümetinin dış politikasını yönlendiren baş aktör. (img:#145238) (img:#158976)
U
useless11 yıl önce
yazarların kendi sildiği entry sayısı
En fazla 1-2 tane silmişimdir.
U
useless11 yıl önce
özgecan aslan
Birçok kader ortağı gibi tecavüz ve kadın cinayetine kurban gitmiş gencecik bir genç kız daha. http://m.hurriyet.com.tr/Haber?id=28192419 Anasının babasının kendi gözünden sakındığı gencecik, pırıl pırıl bir kız daha.. Çocuk yetiştirmek zor, anca… devamını gör
U
useless11 yıl önce
en güzel ülke bayrağı
En başta duygusal olarak türkiye ve azerbaycandır. Sonrasında ise galler'dir efendim. Not: bu defalık galler'i ülke sayıyoruz gençler ayar vermeye çalışanı silkerim. İşte o bayrak; (img:#726643)
U
useless11 yıl önce
en güzel ülke bayrağı
En başta duygusal olarak türkiye ve azerbaycandır. Sonrasında ise galler'dir efendim. Not: bu defalık galler'i ülke sayıyoruz gençler ayar vermeye çalışanı silkerim. İşte o bayrak; (img:#726643)
U
useless11 yıl önce
en güzel ülke bayrağı
U
useless11 yıl önce
en güzel ülke bayrağı
U
useless11 yıl önce
fotomu paylaşmak istiyorum ama
(bkz: kemal ekşioğlu)
U
useless11 yıl önce
useless
ing. işe yaramaz. ayrıca hınzır (bkz: dm)
U
useless11 yıl önce
useless
U
useless11 yıl önce
useless
U
useless11 yıl önce
useless
U
useless11 yıl önce
useless
U
useless11 yıl önce
20 ocak katliamı
19 Ocak `1990` gecesi Bakü'de bağımsızlık isteyen `Azerbaycan` halkının üzerine tanklarla yürüyen Kızılordu birlikleri ellerinde birkaç parça derme çatma tabanca tüfek olan Azerbaycanlı direnişçileri ezmeye kalkmış, `20` `Ocak` sabahı 150-200 arası a… devamını gör
U
useless11 yıl önce
azerbaycan
Azerbaycan Cumhuriyeti ya da kısaca Azerbaycan, 86600 km²'lik yüzölçümü ve 8 milyonluk nüfusuyla Kafkaslar'ın en büyük ülkesidir. Başkenti Bakü olup, zengin petrol ve doğalgaz kaynaklarına sahiptir. Resmi dili Azerbaycan Türkçesidir. Laik bir ülke ol… devamını gör
U
useless11 yıl önce
osmanlıca vs türkçe
gereksiz versustur.
U
useless11 yıl önce
kobane
kuzey suriye'de bulunan kürt şehri. 14 eylül 2014 tarihinde ışid tarafından başlatılan ağır kuşatma ile yeni bir halepçe olayının sinyalleri verildi. kuşatmanın başlamasıyla beraber kürtler kobane'de silahlı, diğer bölgelerde ise pretostolarla dire… devamını gör
U
useless11 yıl önce
dudu peri nin bnibnibhtrni nin feyki olma ihtimali
U
useless11 yıl önce
salavat yulayev
1752- 1800 yılları arasında yaşamış başkord türklerinin istiklal savaşcısı ve şairidir. Başkordistan'ın halk kahramanıdır. Kendisi Sufi idi. `kazan`'ın düşüşünden sonra `ufa` bölgesindeki savaşçı Başkurtları yenmek için 3 yıl gerekti. Başkurtlar ye… devamını gör
U
useless11 yıl önce
sığınan suriye kürtleri kürdistan bayrağı açtı
5 günde ülkeye sığınan 150,000 suriye kürdü sınırda apo ve kürdistan bayrağı açtı. ben yorum yapmıyorum. diyecek sözüm yok. (img:#690336)
U
useless11 yıl önce
il il türkiye deki suriyelilerin sayısı
başı istanbul'un çektiği illerdir. tabi önce başlığı açmak lazımdı. buyrun: (img:#689126)
© copyright 2005 - 2026