bugün
- 40 yaş altı sözlük bebeleri4
- fransızcadan türkçeye geçmiş kelimeler5
- kadir inanır'ın kürt olması4
- küresel affetme günü3
- sözlük kızları toplansın bir şey diyeceğim3
- neşemizi öldürdüler4
- merhaba arkadaşlar beni hatırladınız mı3
- sözlük kızlarının 30 luk teyzeler olması3
- arzu edilene ulaşıldığında anlam ifade etmemesi4
- elle yiyip şişeden içenler5
- herkesin bir felsefesi varmış gibi yapması2
- primo levi2
- ben kararımı verdim2
- kadınların piç erkek tercihi17
- dinozorların gerçekten yaşadığını sanan cahiller10
- gianni infantino2
- hayata tutunamamak2
- 7 temmuz 2026 dünya kupası maçları2
- en çok hoşa giden doğa olayı11
- günün şiiri22
- karı kıza para yedirir misiniz17
- lahmacunu elle yiyen kız2
- günün sözü2
- izmir'de başörtülü kadını sahilden kovan seküler21
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması26
- diamond bosphorus17
- besle kargayı5
- osururken götten alev çıkması12
- sözlüğün karizmatik şairi2
- 20672
- bir kadınla bir erkeğin yakın arkadaş olması13
- imamoğlu'nun 1 günde 3 davaya girmesi20
- uzun yol araba yolculuğunu çekilir yapacak şey14
- bıcır bıcır sözlük kızı vs maymun sözlük erkeği12
- erkeklerin zayıf kız sevdiğini sanmak4
- evlenilmeyecek kız tipi11
- ragnar rockefeller38
- 6 temmuz 2026 portekiz ispanya maçı12
- aşure getiren yakışıklı kaslı komşu10
- yön duygusuna sahip olmamak10
- şişman kızların çok neşeli olması5
- zihni göktay13
- sersem herif11
- iyi erkeklerin nerede olduğu sorunsalı7
- hoşlanılan kızın evlilik düşünmüyorum demesi9
- seksli rüyalar görmek5
- otobüste yere oturan kızlara bağıran adam10
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları28
- telefonun aşırı ısınması7
- bir kadın size hakaret ediyorsa7
sevdiği entry'ler
iki çocuğunu öldürüp müebbet ceza alan insan 2020 yılında şartlı tahliye ile serbest ama Ekrem imamoğlu,50 öğrenci kardeşimiz, Ümit Özdağ, Selahattin Demirtaş ve iBB bürokratları hapis yatıyor. Adalet bu mu yani?
ilk nesil c serisi olmakla beraber farklı motorlarda piyasaya sürülmüş mercedes benz modeli.
dizelleri 190d olarak satılmıştır.
pek temizine rastlamadım. ilanlarda da az bulunuyor. yedek parçası ve ustası bir tık zor bulunuyor.
çok arıza veren bir araç ek olarak. alanlar genelde pişman oluyor.
dizelleri 190d olarak satılmıştır.
pek temizine rastlamadım. ilanlarda da az bulunuyor. yedek parçası ve ustası bir tık zor bulunuyor.
çok arıza veren bir araç ek olarak. alanlar genelde pişman oluyor.
sesli geğirip osurup yada küfür etmedikten sonra sorun olmaz heralde.
iran tam şark kurnazı, dün gazzeye girerlerse müdahale ederiz dedi. Şimdi bize saldıran olursa VS..
Arkadaşlar dna polymerase ın bazlarla allah yazdığını biliyo muydunuz? Bilemezsiniz çünkü şimdi ben uydurdum uygun harfler yok heheh.
soğanda insandan daha fazla dna var.
kaderi ise menemene katılıp katılmamaktan ibaret.
kaderi ise menemene katılıp katılmamaktan ibaret.
Bu sabah bizim buradaki parkta yürüş yapıyorum.Yürüyüş parkuruna dört beş tane köpek yatmış aralarına da bir kadın uzanmış. Kadın köpeklerle beraber yerde ananıyor. Neyse yanlarından geçip yürüyüşe devam ettim bir tur sonra aynı kadını bir ağacın gövdesine sarılırken gördüm.
Kadıköy'den beykoz'a gidecek adama altı köprü geçirmek müthiş. Köprülerde aktarma olursa iyi fikir.
görsel
Erşan kuneri filmine nesfik’e laf edenlere gelsin mi?
Erşan kuneri filmine nesfik’e laf edenlere gelsin mi?
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
Mösyöğlar !.
Ben ğhiç fğansaya githmedim amağ fğansizcayı anağh diliğhmm gibi biliyoğmm.
Sinyoreler !.
Ben italyanoya gitmedimo ema italyancayi öğrendimore.
Yurtdışina gitmemiş falan filan.
Ahahaha.
Görduk !.
Daha ne yalanlar yumurtlayacak acep.
Ah şu insta olmasa inanacağiz.
Ailesi zengin bir muhafazakardir. Kesin bilgi.
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
Mösyöğlar !.
Ben ğhiç fğansaya githmedim amağ fğansizcayı anağh diliğhmm gibi biliyoğmm.
Sinyoreler !.
Ben italyanoya gitmedimo ema italyancayi öğrendimore.
Yurtdışina gitmemiş falan filan.
Ahahaha.
Görduk !.
Daha ne yalanlar yumurtlayacak acep.
Ah şu insta olmasa inanacağiz.
Ailesi zengin bir muhafazakardir. Kesin bilgi.
oooooo ak troller organize bir şekilde saldırıya geçmiş. adam hayatta olmadığı günleri bile maddeler halinde dizmiş. kim verdi olum sana bu kadar uzun metni ?
bu trollerin eline kağıt kalem ver 5 dk. içinde mantıklı üç tane cümleyi bir araya getirip yazamazlar. dokümanı ver "kopyala yapıştır" yapsın satsın oh ne güzel memleket !..
bu trollerin eline kağıt kalem ver 5 dk. içinde mantıklı üç tane cümleyi bir araya getirip yazamazlar. dokümanı ver "kopyala yapıştır" yapsın satsın oh ne güzel memleket !..
ne dua ettiler acaba lan.
"allaam birazdan hardcore, blowjob, dogestyle ne verdiysen yükleneceğim affet"
"allaam birazdan hardcore, blowjob, dogestyle ne verdiysen yükleneceğim affet"
ucuz iş gücü olarak alındıklarının altının ısrarla çizilmesi gereken vatandaşlarımızdır.
--spoiler--
80 yıl boyunca sanayi adına tek çivi takılmamış ülkeden, aynı zaman diliminde her köşelerini otomotiv fabrikasıyla donatan ülkelerin ekonomik performansını bekliyorsanız, ozaman adamlar 30lu 60lı yıllarda çağ atlarken biz neyle uğraşıyorduk, onu anlatın bakalım.
--spoiler--
80 yıl boyunca tek bir çivi bile çakılmadı ise bu özelleştirilen veya katarlılara vs satılan fabrikaları kim yaptı ulan ?? 20 senedir özelleştire özelleştire sata sata kapata kapata bitiremediler fabrikaları tesisleri. onları akp yaptı da kendi yaptıklarını mı satıp sermayeyi kör topal döndürüyor yıllardır. siz ne kullanıyorsunuz arkadaşım vallahi bak merak ediyorum. bu kafalara ulaşabilmek için hangi uyuşturucu maddeleri kullanmak lazım. afrika kurbağasının sırtını falan mı yalıyorsunuz da bu kafalara ulaşıyorsunuz. meseleyi siyasete çekiyorlar hemen diyor da sanki bu başlığı toplumsal bir olayı vatandaş olarak tartışmak için açmışlar amk. ulan sizin yapacağınız o küçük algılar veya çevir kazı yanmasın taktikleri bize sökmez. karşınızda 18-20 yaşında camileri ahır yapacaklar diyerek uyutabileceğiniz adamlar yok anlayın artık şunu. başlık siyaseten açılmış sonra gerçekler suratına çarpılınca "olayı siyasete çekiyollar" diye sümüklenmek nedir..
--spoiler--
80 yıl boyunca sanayi adına tek çivi takılmamış ülkeden, aynı zaman diliminde her köşelerini otomotiv fabrikasıyla donatan ülkelerin ekonomik performansını bekliyorsanız, ozaman adamlar 30lu 60lı yıllarda çağ atlarken biz neyle uğraşıyorduk, onu anlatın bakalım.
--spoiler--
80 yıl boyunca tek bir çivi bile çakılmadı ise bu özelleştirilen veya katarlılara vs satılan fabrikaları kim yaptı ulan ?? 20 senedir özelleştire özelleştire sata sata kapata kapata bitiremediler fabrikaları tesisleri. onları akp yaptı da kendi yaptıklarını mı satıp sermayeyi kör topal döndürüyor yıllardır. siz ne kullanıyorsunuz arkadaşım vallahi bak merak ediyorum. bu kafalara ulaşabilmek için hangi uyuşturucu maddeleri kullanmak lazım. afrika kurbağasının sırtını falan mı yalıyorsunuz da bu kafalara ulaşıyorsunuz. meseleyi siyasete çekiyorlar hemen diyor da sanki bu başlığı toplumsal bir olayı vatandaş olarak tartışmak için açmışlar amk. ulan sizin yapacağınız o küçük algılar veya çevir kazı yanmasın taktikleri bize sökmez. karşınızda 18-20 yaşında camileri ahır yapacaklar diyerek uyutabileceğiniz adamlar yok anlayın artık şunu. başlık siyaseten açılmış sonra gerçekler suratına çarpılınca "olayı siyasete çekiyollar" diye sümüklenmek nedir..