bugün
- sözlük yazarlarının bebeksi kombinleri10
- kadınlarda beyaz saç modası9
- heyt bea10
- fatma betül sayan kaya'nın tmsf'ye iadesi29
- 6 ekim 2026 istanbul imam hatip bıçaklı kavgası15
- yazarların severek okuduğu yazarlar3
- iş yerinde sadece işle meşgul olup defolup gitmek4
- sözlükte niye kimse kavga etmiyor sorunsalı6
- erkek kaşarları3
- devlet millet bağının kopması5
- ne kadar yaşlısın7
- arkadaşlar bişe dicem ya4
- en ucuz sigara 100 lira olmalıdır3
- sözlükteki anaerkil düzen9
- dua lipa'yı görünce aşırı sinirlenmek3
- iltica36
- tek adam rejimi4
- hadisler3
- sandviç dükkanı açmak4
- nervio'nun erkek olması26
- izmir bombası13
- teke tek kavgada dua lipa'yı tokatlarım3
- dışarıya karşı sert erkek görünen kılıbık4
- resim yüklenemedi3
- from gold from dust26
- sözlükteki gizli gaylerin meme sevdası maskesi3
- lıke la lıke la beni lıke la wallahi geldim tava2
- saçını sarıya boyatan esmer kadın4
- reis hangisine yetişsin3
- mutlu sözlük kadınları mutlu sözlük demektir3
- çalışarak zengin olmak5
- gece 03 43 mesaisi yapan low lullaby çetesi2
- pastırma yazı4
- game of thrones taki kerhaneci21
- nihavent reyiz5
- kadın kadın kadın kadın2
- memduh bashgan2
- ayıp olmasın diye depeche mode dinlemek3
- yürütmede erdoğan yasamada mhp2
- evlenince ayrı eve çıkmak3
- baş meriç2
- sözlük erkeklerinin karın kası fotoğrafları11
- sözlük meriçleri ve kanarya severler derneği2
- özelden muzunu atan yazar14
- meriç olmayanların incel veya gay olması2
- bekir bozdağ7
- başmeriç2
- bulgur pilavı vs pirinç pilavı8
- 6 ekim büyük ulu sözlük olayı11
- osman arıkan nacar5
sevdiği entry'ler
iki çocuğunu öldürüp müebbet ceza alan insan 2020 yılında şartlı tahliye ile serbest ama Ekrem imamoğlu,50 öğrenci kardeşimiz, Ümit Özdağ, Selahattin Demirtaş ve iBB bürokratları hapis yatıyor. Adalet bu mu yani?
ilk nesil c serisi olmakla beraber farklı motorlarda piyasaya sürülmüş mercedes benz modeli.
dizelleri 190d olarak satılmıştır.
pek temizine rastlamadım. ilanlarda da az bulunuyor. yedek parçası ve ustası bir tık zor bulunuyor.
çok arıza veren bir araç ek olarak. alanlar genelde pişman oluyor.
dizelleri 190d olarak satılmıştır.
pek temizine rastlamadım. ilanlarda da az bulunuyor. yedek parçası ve ustası bir tık zor bulunuyor.
çok arıza veren bir araç ek olarak. alanlar genelde pişman oluyor.
sesli geğirip osurup yada küfür etmedikten sonra sorun olmaz heralde.
iran tam şark kurnazı, dün gazzeye girerlerse müdahale ederiz dedi. Şimdi bize saldıran olursa VS..
Arkadaşlar dna polymerase ın bazlarla allah yazdığını biliyo muydunuz? Bilemezsiniz çünkü şimdi ben uydurdum uygun harfler yok heheh.
soğanda insandan daha fazla dna var.
kaderi ise menemene katılıp katılmamaktan ibaret.
kaderi ise menemene katılıp katılmamaktan ibaret.
Bu sabah bizim buradaki parkta yürüş yapıyorum.Yürüyüş parkuruna dört beş tane köpek yatmış aralarına da bir kadın uzanmış. Kadın köpeklerle beraber yerde ananıyor. Neyse yanlarından geçip yürüyüşe devam ettim bir tur sonra aynı kadını bir ağacın gövdesine sarılırken gördüm.
Kadıköy'den beykoz'a gidecek adama altı köprü geçirmek müthiş. Köprülerde aktarma olursa iyi fikir.
görsel
Erşan kuneri filmine nesfik’e laf edenlere gelsin mi?
Erşan kuneri filmine nesfik’e laf edenlere gelsin mi?
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
Mösyöğlar !.
Ben ğhiç fğansaya githmedim amağ fğansizcayı anağh diliğhmm gibi biliyoğmm.
Sinyoreler !.
Ben italyanoya gitmedimo ema italyancayi öğrendimore.
Yurtdışina gitmemiş falan filan.
Ahahaha.
Görduk !.
Daha ne yalanlar yumurtlayacak acep.
Ah şu insta olmasa inanacağiz.
Ailesi zengin bir muhafazakardir. Kesin bilgi.
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
Mösyöğlar !.
Ben ğhiç fğansaya githmedim amağ fğansizcayı anağh diliğhmm gibi biliyoğmm.
Sinyoreler !.
Ben italyanoya gitmedimo ema italyancayi öğrendimore.
Yurtdışina gitmemiş falan filan.
Ahahaha.
Görduk !.
Daha ne yalanlar yumurtlayacak acep.
Ah şu insta olmasa inanacağiz.
Ailesi zengin bir muhafazakardir. Kesin bilgi.
oooooo ak troller organize bir şekilde saldırıya geçmiş. adam hayatta olmadığı günleri bile maddeler halinde dizmiş. kim verdi olum sana bu kadar uzun metni ?
bu trollerin eline kağıt kalem ver 5 dk. içinde mantıklı üç tane cümleyi bir araya getirip yazamazlar. dokümanı ver "kopyala yapıştır" yapsın satsın oh ne güzel memleket !..
bu trollerin eline kağıt kalem ver 5 dk. içinde mantıklı üç tane cümleyi bir araya getirip yazamazlar. dokümanı ver "kopyala yapıştır" yapsın satsın oh ne güzel memleket !..
ne dua ettiler acaba lan.
"allaam birazdan hardcore, blowjob, dogestyle ne verdiysen yükleneceğim affet"
"allaam birazdan hardcore, blowjob, dogestyle ne verdiysen yükleneceğim affet"
ucuz iş gücü olarak alındıklarının altının ısrarla çizilmesi gereken vatandaşlarımızdır.
--spoiler--
80 yıl boyunca sanayi adına tek çivi takılmamış ülkeden, aynı zaman diliminde her köşelerini otomotiv fabrikasıyla donatan ülkelerin ekonomik performansını bekliyorsanız, ozaman adamlar 30lu 60lı yıllarda çağ atlarken biz neyle uğraşıyorduk, onu anlatın bakalım.
--spoiler--
80 yıl boyunca tek bir çivi bile çakılmadı ise bu özelleştirilen veya katarlılara vs satılan fabrikaları kim yaptı ulan ?? 20 senedir özelleştire özelleştire sata sata kapata kapata bitiremediler fabrikaları tesisleri. onları akp yaptı da kendi yaptıklarını mı satıp sermayeyi kör topal döndürüyor yıllardır. siz ne kullanıyorsunuz arkadaşım vallahi bak merak ediyorum. bu kafalara ulaşabilmek için hangi uyuşturucu maddeleri kullanmak lazım. afrika kurbağasının sırtını falan mı yalıyorsunuz da bu kafalara ulaşıyorsunuz. meseleyi siyasete çekiyorlar hemen diyor da sanki bu başlığı toplumsal bir olayı vatandaş olarak tartışmak için açmışlar amk. ulan sizin yapacağınız o küçük algılar veya çevir kazı yanmasın taktikleri bize sökmez. karşınızda 18-20 yaşında camileri ahır yapacaklar diyerek uyutabileceğiniz adamlar yok anlayın artık şunu. başlık siyaseten açılmış sonra gerçekler suratına çarpılınca "olayı siyasete çekiyollar" diye sümüklenmek nedir..
--spoiler--
80 yıl boyunca sanayi adına tek çivi takılmamış ülkeden, aynı zaman diliminde her köşelerini otomotiv fabrikasıyla donatan ülkelerin ekonomik performansını bekliyorsanız, ozaman adamlar 30lu 60lı yıllarda çağ atlarken biz neyle uğraşıyorduk, onu anlatın bakalım.
--spoiler--
80 yıl boyunca tek bir çivi bile çakılmadı ise bu özelleştirilen veya katarlılara vs satılan fabrikaları kim yaptı ulan ?? 20 senedir özelleştire özelleştire sata sata kapata kapata bitiremediler fabrikaları tesisleri. onları akp yaptı da kendi yaptıklarını mı satıp sermayeyi kör topal döndürüyor yıllardır. siz ne kullanıyorsunuz arkadaşım vallahi bak merak ediyorum. bu kafalara ulaşabilmek için hangi uyuşturucu maddeleri kullanmak lazım. afrika kurbağasının sırtını falan mı yalıyorsunuz da bu kafalara ulaşıyorsunuz. meseleyi siyasete çekiyorlar hemen diyor da sanki bu başlığı toplumsal bir olayı vatandaş olarak tartışmak için açmışlar amk. ulan sizin yapacağınız o küçük algılar veya çevir kazı yanmasın taktikleri bize sökmez. karşınızda 18-20 yaşında camileri ahır yapacaklar diyerek uyutabileceğiniz adamlar yok anlayın artık şunu. başlık siyaseten açılmış sonra gerçekler suratına çarpılınca "olayı siyasete çekiyollar" diye sümüklenmek nedir..