bugün
- dünyanın çok adaletsiz olması12
- bik bik'in mutfağına konuk olmak20
- yazarların ankara'yı sevmeme nedenleri20
- turkiyede ev almak13
- nervio'nun kedileri8
- sütyen giymemek12
- bülent ecevit12
- hayvanseverlerin böcekleri sevmemesi12
- barış alper yılmaz9
- belki sikerim umudu16
- bir akp'li kızla sevişir misiniz17
- aslında çirkinsin ama farklı bir çekiciliğin var9
- dilan polat davası14
- engin polat'ın tahliye edilmesi10
- mustafa kemal in askerleriyiz27
- galatasaray34
- günaydın sıcak simit arasına sürülen nutellalarım12
- sahi bi ara 2023 de lozan bitiyordu bitti mi15
- ağzından meme lafı düşmeyen mümin10
- orta asyalı değilim10
- yazarların nefret ettigi şeyler9
- barış alperin galatasaray alışkanlıkları10
- kemalistlerin ülkeye kazandırdığı 3 büyük eser10
- anın görüntüsü11
- düşün ki o bunu okuyor11
- klarnet calan sarapci koala 613
- ona bir şey söyle20
- 6 eylül 2024 galler türkiye maçı21
- sari renkli seker16
- çorapları çıkardığın an13
- kuresel ikinmanın kalbi10
- ssözlükte kaçıncı yılınız15
- nervio yu kim üzdü27
- uludağ sözlük karadeniz zirvesi19
- albay kemal17
- cuma namazına gitmeyen erkek gizli eşcinseldir14
- gezici çapulcuların tam bir ödlek tavuk olması17
- acun ılıcalı'nın 4 kez evlenmesi15
- abur'un gurursuz ve yüzsüz olması24
- bir kemalist ile arkadaş olur musunuz11
- çocuksu erkek17
- mercedes e20026
- mel mel bakan gibson'a peripellam diye hitap etmek12
- anda hissedilenler11
- diyelim otele gittiniz müdürü size iltifat etti11
- ekşi sözlükte uludağ sözlüğü şikayet etmek11
- şişmanların genelde daha iyi insanlar olmaları17
- takipten çıkılan yazarlar8
- savcıların hanımefendi'ya da beyefendi olamaması19
- skechers vs adidas vs nike16
sevdiği entry'ler
sesli geğirip osurup yada küfür etmedikten sonra sorun olmaz heralde.
iran tam şark kurnazı, dün gazzeye girerlerse müdahale ederiz dedi. Şimdi bize saldıran olursa VS..
Arkadaşlar dna polymerase ın bazlarla allah yazdığını biliyo muydunuz? Bilemezsiniz çünkü şimdi ben uydurdum uygun harfler yok heheh.
soğanda insandan daha fazla dna var.
kaderi ise menemene katılıp katılmamaktan ibaret.
kaderi ise menemene katılıp katılmamaktan ibaret.
Bu sabah bizim buradaki parkta yürüş yapıyorum.Yürüyüş parkuruna dört beş tane köpek yatmış aralarına da bir kadın uzanmış. Kadın köpeklerle beraber yerde ananıyor. Neyse yanlarından geçip yürüyüşe devam ettim bir tur sonra aynı kadını bir ağacın gövdesine sarılırken gördüm.
Kadıköy'den beykoz'a gidecek adama altı köprü geçirmek müthiş. Köprülerde aktarma olursa iyi fikir.
görsel
Erşan kuneri filmine nesfik’e laf edenlere gelsin mi?
Erşan kuneri filmine nesfik’e laf edenlere gelsin mi?
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
Mösyöğlar !.
Ben ğhiç fğansaya githmedim amağ fğansizcayı anağh diliğhmm gibi biliyoğmm.
Sinyoreler !.
Ben italyanoya gitmedimo ema italyancayi öğrendimore.
Yurtdışina gitmemiş falan filan.
Ahahaha.
Görduk !.
Daha ne yalanlar yumurtlayacak acep.
Ah şu insta olmasa inanacağiz.
Ailesi zengin bir muhafazakardir. Kesin bilgi.
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
Mösyöğlar !.
Ben ğhiç fğansaya githmedim amağ fğansizcayı anağh diliğhmm gibi biliyoğmm.
Sinyoreler !.
Ben italyanoya gitmedimo ema italyancayi öğrendimore.
Yurtdışina gitmemiş falan filan.
Ahahaha.
Görduk !.
Daha ne yalanlar yumurtlayacak acep.
Ah şu insta olmasa inanacağiz.
Ailesi zengin bir muhafazakardir. Kesin bilgi.
oooooo ak troller organize bir şekilde saldırıya geçmiş. adam hayatta olmadığı günleri bile maddeler halinde dizmiş. kim verdi olum sana bu kadar uzun metni ?
bu trollerin eline kağıt kalem ver 5 dk. içinde mantıklı üç tane cümleyi bir araya getirip yazamazlar. dokümanı ver "kopyala yapıştır" yapsın satsın oh ne güzel memleket !..
bu trollerin eline kağıt kalem ver 5 dk. içinde mantıklı üç tane cümleyi bir araya getirip yazamazlar. dokümanı ver "kopyala yapıştır" yapsın satsın oh ne güzel memleket !..
ne dua ettiler acaba lan.
"allaam birazdan hardcore, blowjob, dogestyle ne verdiysen yükleneceğim affet"
"allaam birazdan hardcore, blowjob, dogestyle ne verdiysen yükleneceğim affet"
ucuz iş gücü olarak alındıklarının altının ısrarla çizilmesi gereken vatandaşlarımızdır.
--spoiler--
80 yıl boyunca sanayi adına tek çivi takılmamış ülkeden, aynı zaman diliminde her köşelerini otomotiv fabrikasıyla donatan ülkelerin ekonomik performansını bekliyorsanız, ozaman adamlar 30lu 60lı yıllarda çağ atlarken biz neyle uğraşıyorduk, onu anlatın bakalım.
--spoiler--
80 yıl boyunca tek bir çivi bile çakılmadı ise bu özelleştirilen veya katarlılara vs satılan fabrikaları kim yaptı ulan ?? 20 senedir özelleştire özelleştire sata sata kapata kapata bitiremediler fabrikaları tesisleri. onları akp yaptı da kendi yaptıklarını mı satıp sermayeyi kör topal döndürüyor yıllardır. siz ne kullanıyorsunuz arkadaşım vallahi bak merak ediyorum. bu kafalara ulaşabilmek için hangi uyuşturucu maddeleri kullanmak lazım. afrika kurbağasının sırtını falan mı yalıyorsunuz da bu kafalara ulaşıyorsunuz. meseleyi siyasete çekiyorlar hemen diyor da sanki bu başlığı toplumsal bir olayı vatandaş olarak tartışmak için açmışlar amk. ulan sizin yapacağınız o küçük algılar veya çevir kazı yanmasın taktikleri bize sökmez. karşınızda 18-20 yaşında camileri ahır yapacaklar diyerek uyutabileceğiniz adamlar yok anlayın artık şunu. başlık siyaseten açılmış sonra gerçekler suratına çarpılınca "olayı siyasete çekiyollar" diye sümüklenmek nedir..
--spoiler--
80 yıl boyunca sanayi adına tek çivi takılmamış ülkeden, aynı zaman diliminde her köşelerini otomotiv fabrikasıyla donatan ülkelerin ekonomik performansını bekliyorsanız, ozaman adamlar 30lu 60lı yıllarda çağ atlarken biz neyle uğraşıyorduk, onu anlatın bakalım.
--spoiler--
80 yıl boyunca tek bir çivi bile çakılmadı ise bu özelleştirilen veya katarlılara vs satılan fabrikaları kim yaptı ulan ?? 20 senedir özelleştire özelleştire sata sata kapata kapata bitiremediler fabrikaları tesisleri. onları akp yaptı da kendi yaptıklarını mı satıp sermayeyi kör topal döndürüyor yıllardır. siz ne kullanıyorsunuz arkadaşım vallahi bak merak ediyorum. bu kafalara ulaşabilmek için hangi uyuşturucu maddeleri kullanmak lazım. afrika kurbağasının sırtını falan mı yalıyorsunuz da bu kafalara ulaşıyorsunuz. meseleyi siyasete çekiyorlar hemen diyor da sanki bu başlığı toplumsal bir olayı vatandaş olarak tartışmak için açmışlar amk. ulan sizin yapacağınız o küçük algılar veya çevir kazı yanmasın taktikleri bize sökmez. karşınızda 18-20 yaşında camileri ahır yapacaklar diyerek uyutabileceğiniz adamlar yok anlayın artık şunu. başlık siyaseten açılmış sonra gerçekler suratına çarpılınca "olayı siyasete çekiyollar" diye sümüklenmek nedir..