bugün
- ilk adımı karşıdan bekleyen erkek20
- ben geldim naneler30
- uludağ sözlükteki ayak fetişizmi14
- geceye bir şarkı bırak15
- şu an okunan kitap2
- zengin kızların güzel olması7
- sevgiliyle dağ evindeyken şömine önünde sevişmek8
- sinir bozucu şeyler10
- izlemek istediğim filmler2
- sözlüğün hemfikir olduğu tek konu10
- nicki kısa olanın penisi küçük olur22
- erkeklerin güzel kız görünce verdiği tepki7
- bunalımdan çıkmaya karar verilen an2
- sözlükte kalp krizi geçirmek5
- cips yedikten sonra parmakları tişörte silmek7
- sözlük için ne yapabiliriz10
- zamanda yolculuk mümkün olsa yapılacaklar3
- true nickli yazara özelden küfredilmesi olayı20
- haluk levent'e para emanet etmek23
- türkiye nin en güvenilir insanı11
- haluk levent'in kumar oynamasının asıl sebebi3
- şaka maka tek umudun yine bahçeli olması19
- haluk levent'i karalama kampanyası17
- insan silmek4
- pilavlı sohbet vs rakı balık7
- clydeless bonnie8
- hesap ödeyen erkek2
- nickaltı hoşgeldini olmayan yazarlar5
- trump'ın iran'a saldırıların süreceğini açıklaması2
- sevgiliniz karşı cinsle tatile gidebilir mi12
- kaliteli insanı belli eden detaylar24
- bir insana çirkin demek6
- kuranda namaz yok8
- kendin hakkında bir gerçek bırak7
- 10 bin lira verseler bu gece sokakta yatar mısın4
- döner mi yesem hamburger mi makarna mı13
- dünyanın en samimiyetsiz cümlesi13
- biri size sokakta yan baksa ne yaparsınız6
- seni onaracağım diyen partner3
- insan olmaya ceyrek kala12
- kendinle aran nasıl4
- sigarayı neden seviyoruz5
- bir erkeği erkek yapan beş özellik14
- güzel zannedilen kadınların sıradan olmaları13
- bir erkeği elde etmenin yolları12
- her ay aynı eskorta gitmek tek eşlilik midir7
- ahbap10
- henüz doğmamışlara tavsiyeler3
- yapay zekanın tehlikeli yükselişi12
- sevilen kızın 1 haftadır giydiği naylon çorap4
sevdiği entry'ler
Az Bi sinirli gibi. Az da bi şey damarı var galiba, hani olurya delikanlıyız şeysi. Ondan. iyidir iyi. Güzel yazmalar..
Sevgi Emek emek örüldüğü ve bitmemesi için çAba sarfedildiğinde bitmez.
'' ihanet ve başkasının tercih edilmesi durumunda biter ve geriye depresyonla öfke kalır '' cevabını hak eden soru. insanlar çok şey öğretti bana, olgunluk kattı. ihanetleri için teşekkür ederim.
Sevgi bitmez. Doğrusu hiçbir duygu bitmez. Sadece o duygunun üzerine yeni bir katman olarak başka bir duygu gelir. insan hafızasını kaybetmediği sürece karşısında ki insana hissettiği duygulardan arınamaz.
karşılık görmeyen her sevgi öfke ve üzüntüye ayrılıp şekil değiştirdiğinden ve zamanla kaybolacağından '' evet '' yanıtının verilebileceği soru. aksi takdirde kendinize işkence yaparsınız. başka biriyle başka bir yatakta sarılıp uyuyan, onunla evli bir kadına sadece öfke duyarım.
edit: hep ben uğraştım aşk için, hep başkalarına gittiler. sevsem ne olacak sevmesem ne olacak ? bir şey hissetmek istemiyorum artık.
edit: hep ben uğraştım aşk için, hep başkalarına gittiler. sevsem ne olacak sevmesem ne olacak ? bir şey hissetmek istemiyorum artık.
yorucu polemiklere girmektense donuz butonunu daha sık kullanmasını tavsiye ettiğim değerli, okuduğum yazar. kafasına takmasın hiçbir şeyi.
sevgi(aşk) ve cinsellik ayrılmaz bir bütündür.
insan aşık olduğu(sevdiği) kişiyle sevişemeyecekse kiminle sevişecektir, seviştiği kişiyi sevmeyecekse kimi sevecektir.
insan aşık olduğu(sevdiği) kişiyle sevişemeyecekse kiminle sevişecektir, seviştiği kişiyi sevmeyecekse kimi sevecektir.
insanlara fazla değer vermemeyi öğren. inan sen bile o kadar önemli değilsin. Ölüm var düşünsene. Hiçbir şeyi abartma. Ve kendini sev, seni kırmalarına sebep olacak kadar çok sevme kimseyi. Onun da herkes gibi bir insan olduğunu asla ama asla unutma. Ve kimilerininse henüz sadece şeklen insan olduğunu hatırla. Kırılmak fazla değer vermekten kaynaklanıyor. Hayatından fazlalıkları çıkarınca sorun kalmayacak. Fazla sevmek, fazla değer vermek, fazla önemsemek, fazla güvenmek vsvs seni kıçının üstüne oturacak bir kaldıraçtır.
Ben çay ısmarladığımı düşünüyorum.
göz bandını takıp sabah akşam hep geceymiş gibi takılmak, onun bunun tipine sövmek, kulaklığı takıp sağır olana kadar müzik dinlemek, dinlediğin müziklerin cümlelerinde kendini bulmak, o cümlelerde tekrar tekrar kendini okumak... kısacası koyvermek.
Hayatın içine sıçar.
Bir siktir et.
Bir siktir et.
https://youtu.be/BkmXjuRoD1M
Su şarkısı aşırı kanıma dokunan sanatçıdır..
"Ne yazık demiştin sevgi yok hic gözlerinde" allahim gideyim de ağlayayım.
Su şarkısı aşırı kanıma dokunan sanatçıdır..
"Ne yazık demiştin sevgi yok hic gözlerinde" allahim gideyim de ağlayayım.
belki daha net çizemiyoruz o çizgileri, belli başlı durumlarda asla yaklaşamazken kendi üzerine vazife olmayana karışan eden çok. işinize bakın çenemizi yormayın tamam.
Yanlis anlasilacak basliktir.
Umrumuzda mı diye bi sor...