bugün
- en iyi antidepresan7
- iç sıkıntısından intihar etmek17
- deli olduğunun farkına varmak6
- kötü biri olduğunu bilmek4
- psikologa para vermemek için en iyi aktivite6
- acıkmamak için öneriler5
- true denilen yazar10
- 12 haziran 2026 kanada bosna hersek maçı7
- gecenin şarkısı5
- arkadaşlar nasılsınız6
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek11
- airfryer alanlar şimdi ne yapıyor4
- diyanetin abd'deki villaları8
- hayatın acımasız olduğunun anlaşıldığı anlar2
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek3
- rocky 4 te aporlo'nun ölmesi3
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı10
- iç sesin sürekli konuşması3
- gammazlar çetesi18
- uludağ sözlüğün en yakışıklı ve en zeki yazarı4
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler14
- abd iran anlaşması imzaya hazır2
- ışınlanma2
- elon muskın ilk dolar trilyoneri olması5
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- cilgincapkin221
- adalet duygusu2
- sürekli aynı şeyleri yapmanın can sıkması2
- ayağı alçılı kız yıkamak5
- türkiye de yaşanabilir en ideal şehir5
- birader beylerin birader beyler olmaları7
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- bosna hersek2
- cibali sahil3
- şato sahibi olunsa yapılacak ilk şey2
- ferdi tayfurun 6 milyar tl servet yapması4
- otobüs muavini3
- zaman baba birader bey birader4
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- iyi geceler arkadaşlar2
- 15 mayıs uludağ sözlüğün kurtuluşu3
- sarı yeleli aslan trump8
- trabzon'un abartılmış balon bir şehir olması3
- parası olduğu halde işe giden insan2
- en iyi türkçe klip3
- ölümü merak edip ölmek2
- karamanoğlu beyliğinin bayrağı6
- giden gider2
sevdiği entry'ler
Hiç sevmem; fakat 007 haklı. Diğer Cincon kültürü almışların yanında kendini hiç satmadı. Aferin ona. Bir Kerem Demirbay gibi Galatasaray poşetinde dansöz kıyafeti gezdirmez, o kesin :-).
Therion, blind guardian, iced earth ve daha nice popüler metal müziğin kölesi olmuş grubu bünyesinde barındıran metal müzik türü. Bu gruplar içerisinde en sevdiğim olan therion, uzun yıllar kadın vokalist dominasyonu altında çalmış ve şu anda bundan vazgeçtiyse de eğer dinlenmeye devam etmek istiyorsa kararından hemen dönmesi elzem olan gruptur.
007 vs aktroller.
(img:#2441962)
(img:#2441962)
onlar şu an çok meşgul.
sözlük ülkücüleri pkk'lı kardeşleriyle abdullah öcalan beyefendiye ve serbest bırakılan bırakılacak olan pkk'lı kankilerine "welcome to the party" hazırlamakla meşgul.
allah devlet bahçeli'ye uzun ömür versin.
millet meclisinin girişine asılan "hoş geldin kurucu önder" pankartı altında apo'yu barışın baş mimarı olarak devlet bahçeli karşılayacak deniliyor.
unutmadan...
abdullah öcalan için "beyefendi" yazdım, özür dileriz.
bu apo denen insanlık düşmanı bebek katiline "sayın" kelimesinden daha da öte gönülden bir değer ve anlam, saygı, hayranlık, bağlılık ifadesi olan "beyefendi" sözü Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar il Başkanlığı'nın düzenlediği bir etkinlikte konuşan MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak'a aittir.
burada suç ve suçluyu övme, suçu meşrulaştırma, teröre destek, insanlık ve savaş ile terör suçlarında yasaları ve kanunları yok saymak vb anlamı çıkarılmasın.
eğer böyle bir suç aranıyorsa tbmm'de kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonuna bakılsın.
apo'nun meclise talimat vermesi, yönlendirmesi tartışmalarına neden olan çıkışı yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş’a çağrı yaparak, "Terör örgütü kurucusu Abdullah Öcalan’ın beyanlarını almak üzere, zamanlaması ve yöntemi iyi düşünülerek Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu içerisinden 3-4 kişiyi seçmesi bir zaaf oluşturmayacaktır" demişti.
sözlük ülkücüleri pkk'lı kardeşleriyle abdullah öcalan beyefendiye ve serbest bırakılan bırakılacak olan pkk'lı kankilerine "welcome to the party" hazırlamakla meşgul.
allah devlet bahçeli'ye uzun ömür versin.
millet meclisinin girişine asılan "hoş geldin kurucu önder" pankartı altında apo'yu barışın baş mimarı olarak devlet bahçeli karşılayacak deniliyor.
unutmadan...
abdullah öcalan için "beyefendi" yazdım, özür dileriz.
bu apo denen insanlık düşmanı bebek katiline "sayın" kelimesinden daha da öte gönülden bir değer ve anlam, saygı, hayranlık, bağlılık ifadesi olan "beyefendi" sözü Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar il Başkanlığı'nın düzenlediği bir etkinlikte konuşan MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak'a aittir.
burada suç ve suçluyu övme, suçu meşrulaştırma, teröre destek, insanlık ve savaş ile terör suçlarında yasaları ve kanunları yok saymak vb anlamı çıkarılmasın.
eğer böyle bir suç aranıyorsa tbmm'de kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonuna bakılsın.
apo'nun meclise talimat vermesi, yönlendirmesi tartışmalarına neden olan çıkışı yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş’a çağrı yaparak, "Terör örgütü kurucusu Abdullah Öcalan’ın beyanlarını almak üzere, zamanlaması ve yöntemi iyi düşünülerek Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu içerisinden 3-4 kişiyi seçmesi bir zaaf oluşturmayacaktır" demişti.
buradan geri zekalı akçomarlara sesleniyorum; dolar 3 lira olursa gelin yüzüme tükürün...
kodumun ampul kafalı, ezik cahil kitlesi!
kodumun ampul kafalı, ezik cahil kitlesi!
yeziddeki havalara bak sanki hacca gidiyor.
Kemik tarak, adı üstünde kemikten yapılmış tarak olup aslında doğal tarak olduğu için yapay pilastik tarağa nazaran saçlara daha yararlıdır. Kemik taraklar, genellikle şimşir ağacından yapılır.
görsel
görsel
şunlara şu parayı kazandıracağıma giderim tertemiz karşı kıyıya yunanistan a hem daha konforlu hem de daha uyguna tatilimi yapar gelirim.
--spoiler--
kurtuluş savaşında bize yardım eden millete beslenen hayranlıktır.
--spoiler--
ulan kurtuluş savaşı için bir diyorsunuz suriyeliler sayesinde bir diyorsunuz arapların desteği ile bir diyorsunuz pakistanlıların desteği ile kazandık. amk 72 millet kurtuluş savaşında savaşmış bir tek biz türklerin dahli yok savaşta bir tek biz türklere övgü dolu sözler söylemiyorsunuz amk *
keşke yunan kazansaydı diyen cehennem odununa üstad diyen velet şimdi gelmiş ülkeyi işgal edenlere hayranlık duyanlar diyor. senin kesim işte yunana ingilize hayranlık duyan ? kemalist kemalist diye dolaşanlar ingiliz uşakları. sen de demiyor musun kemalistler şöyle böyle diye ? kemalist kelimesini kim uydurmuş ona bir baksana ingiliz ağzı ile konuşup sonra gelip burada vatan millet sakarya edebiyatı yapıyorsunuz amk.
kurtuluş savaşında bize yardım eden millete beslenen hayranlıktır.
--spoiler--
ulan kurtuluş savaşı için bir diyorsunuz suriyeliler sayesinde bir diyorsunuz arapların desteği ile bir diyorsunuz pakistanlıların desteği ile kazandık. amk 72 millet kurtuluş savaşında savaşmış bir tek biz türklerin dahli yok savaşta bir tek biz türklere övgü dolu sözler söylemiyorsunuz amk *
keşke yunan kazansaydı diyen cehennem odununa üstad diyen velet şimdi gelmiş ülkeyi işgal edenlere hayranlık duyanlar diyor. senin kesim işte yunana ingilize hayranlık duyan ? kemalist kemalist diye dolaşanlar ingiliz uşakları. sen de demiyor musun kemalistler şöyle böyle diye ? kemalist kelimesini kim uydurmuş ona bir baksana ingiliz ağzı ile konuşup sonra gelip burada vatan millet sakarya edebiyatı yapıyorsunuz amk.
Beyin yoksunluğu yaşayanlar içindir. Harici kullanımdan dolayı zeka parlaması yaşayabilirsiniz.
görsel
görsel
Ne yapıyorsunuz oğlum adamın nickaltında...
helal lan timur. şöyle objektif yorumlara hasret kaldık yeminle...
kaldı ki bu kendisini sömürge genel valisi zanneden arkadaş defalarca türk futbolunu aşağıladı sesiniz çıkmadı, kadıköyde son 2 gs maçında rezil rüsfa oldu ezildi takımı ne basın toplantısı yaptı ne de bir öz eleştiri...
şimdi de dün akşamki hezimeti bu şekilde provokatif hareketlerle absorbe edip taraftarı uyutma peşinde, yok tahrik etmiş de bilmem ne de...lan önünden yürüyen adamın arkadan gidip yüzüne müdahalede bulunuyorsun nasıl tahrike kapılmış olabilirsin acaba? bakalım tff bu harekete karşı ne yapacak merakla takip ediyoruz.
hakemin buna kırmızı çıkartmaması da ayrı bir skandal ve tff nin fb nin emir eri konumunda olduğunun kanıtı.
edit: bu arada kırmızı cıkmıs 90+16 da düzeltmek lazım bunu da.
kaldı ki bu kendisini sömürge genel valisi zanneden arkadaş defalarca türk futbolunu aşağıladı sesiniz çıkmadı, kadıköyde son 2 gs maçında rezil rüsfa oldu ezildi takımı ne basın toplantısı yaptı ne de bir öz eleştiri...
şimdi de dün akşamki hezimeti bu şekilde provokatif hareketlerle absorbe edip taraftarı uyutma peşinde, yok tahrik etmiş de bilmem ne de...lan önünden yürüyen adamın arkadan gidip yüzüne müdahalede bulunuyorsun nasıl tahrike kapılmış olabilirsin acaba? bakalım tff bu harekete karşı ne yapacak merakla takip ediyoruz.
hakemin buna kırmızı çıkartmaması da ayrı bir skandal ve tff nin fb nin emir eri konumunda olduğunun kanıtı.
edit: bu arada kırmızı cıkmıs 90+16 da düzeltmek lazım bunu da.
fuhuşu aklarlarsa seçmenleri isyan eder yağmurcu kardeşim. yolsuzluğa hırsızlığa ses çıkarmazlar ama fuhuşa tepki gösterirler. o yüzden fuhuşu kaçıramamışlar demek ki..
iç işleri bakanının kardeşi de "tutuklanmadı" masklavi kardeşim ifadesi alındı sonra adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı en son. sonradan tutuklandı ise bilemem ama ihtimal vermiyorum..
4 eski bakan var mesela malum yedikleri haltları artık ne akp ne yargı aklayamamıştı. hiçbirisi tutuklanmadı.. binali yıldırımın oğlu var misal kaçakçı kumarbaz milyar dolarlık adam soruşturma bile yok.. melih gökçek var mesela adam kendisi bile inkar edemiyor ortaya dökülenleri hala serbest. en basitinden tevfik göksu gerçeği var ortada. adamın servetini hesaplayacak bir hesap makinası daha icat edilmedi tüm akrabaları esenler belediyesinde yönetici pozisyonunda. tekstilkentin ekmeğini yiyiyorlar yıllardır ama en ufak bir soruşturmayı davayı geçtim görevden bile alınmıyor. balıkesir belediye başkanı 2024 seçimlerine günler kala 600 milyon liralık tropik ağacı "ihalesiz" aldı. tropik ağaçların balıkesirde ne işi var ve 600 milyon ne amk diye bir allahın kulu sormadı. ibb ye imamoğlundan önce her sene yüz milyonlarca liralık çiçek alındı bir önceki sene ekilmiş ve hala sağlam olan çiçekler söküldü yerlerine bunlar takıldı bir taneniz sordu mu neden diye ?
iç işleri bakanının kardeşi de "tutuklanmadı" masklavi kardeşim ifadesi alındı sonra adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı en son. sonradan tutuklandı ise bilemem ama ihtimal vermiyorum..
4 eski bakan var mesela malum yedikleri haltları artık ne akp ne yargı aklayamamıştı. hiçbirisi tutuklanmadı.. binali yıldırımın oğlu var misal kaçakçı kumarbaz milyar dolarlık adam soruşturma bile yok.. melih gökçek var mesela adam kendisi bile inkar edemiyor ortaya dökülenleri hala serbest. en basitinden tevfik göksu gerçeği var ortada. adamın servetini hesaplayacak bir hesap makinası daha icat edilmedi tüm akrabaları esenler belediyesinde yönetici pozisyonunda. tekstilkentin ekmeğini yiyiyorlar yıllardır ama en ufak bir soruşturmayı davayı geçtim görevden bile alınmıyor. balıkesir belediye başkanı 2024 seçimlerine günler kala 600 milyon liralık tropik ağacı "ihalesiz" aldı. tropik ağaçların balıkesirde ne işi var ve 600 milyon ne amk diye bir allahın kulu sormadı. ibb ye imamoğlundan önce her sene yüz milyonlarca liralık çiçek alındı bir önceki sene ekilmiş ve hala sağlam olan çiçekler söküldü yerlerine bunlar takıldı bir taneniz sordu mu neden diye ?
hatırlar mısınız osmanlı da kanuni sultan süleyman dönemini?
hani şu muhteşem yüzyıl diye bize yutturulan ama aslında çürüme yozlaşma ve çöküşün yüzyılı olan kanuni dönemini.
yobazlığın ve cehaletin osmanlının çöküşünün temeli kanuni döneminde atılmıştır.
kanuni döneminde yaşayan divan edeebiyatının en büyük şairlerinden fuzuli bürokrasiyi, rüşvetçiliği ve yozlaşmayı yeren kâfiyeli nesir tarzında Şikâyetnâme 'yi yazmıştı.
Selâm verdim rüşvet değildir deyü almadılar.
Selam verdim, rüşvet değildir diye almadılar. Hüküm gösterdim, faydasızdır diye iltifat etmediler. Gerçi görünürde itaat eder gibi davrandılar ama bütün sorduklarıma hal diliyle karşılık verdiler.
Dedim: - Ey arkadaşlar, bu ne yanlış iştir, bu ne yüz asıklığıdır?
Dediler: - Bizim adetimiz böyledir.
Dedim: - Benim riayetimi gerekli görmüşler ve bana tekaüt beratı vermişler ki ondan her zaman pay alam ve padişaha gönül rahatlığı ile dua kılam.
Dediler: - Ey zavallı! Sana zulüm etmişler ve gidip gelme sermayesi vermişler ki, daima faydasız mücadele edesin ve uğursuz yüzler görüp sert sözler işitesin.
Dedim: - Beratımın gereği niçin yerine gelmez?
Dediler: - Zevaittir, husulü mümkün olmaz.
Dedim: - Böyle evkaf zevaidsiz olur mu?
Dediler: - Asitanenin masraflarından artarsa bizden kalır mı?
Dedim: - Vakıf malın dilediği gibi kullanmak vebaldir.
Dediler: - Akçamız ile satın almışız, bize helaldir.
Dedim: - Hesaba alsalar bu tuttuğunuz yolun fesadı bulunur.
Dediler: - Bu hesap, kıyamette sorulur.
Dedim: - Dünyada dahi hesap olur, haberin işitmişiz.
Dediler: - Ondan dahi korkumuz yoktur, katipleri razı etmişiz.
Gördüm ki sualime cevaptan başka nesne vermezler ve bu berat ile hacetim kılmağın reva görmezler, çaresiz mücadeleyi terk ettim ve mey'us ü mahrum guşe-i uzletime çekildim.
hani şu muhteşem yüzyıl diye bize yutturulan ama aslında çürüme yozlaşma ve çöküşün yüzyılı olan kanuni dönemini.
yobazlığın ve cehaletin osmanlının çöküşünün temeli kanuni döneminde atılmıştır.
kanuni döneminde yaşayan divan edeebiyatının en büyük şairlerinden fuzuli bürokrasiyi, rüşvetçiliği ve yozlaşmayı yeren kâfiyeli nesir tarzında Şikâyetnâme 'yi yazmıştı.
Selâm verdim rüşvet değildir deyü almadılar.
Selam verdim, rüşvet değildir diye almadılar. Hüküm gösterdim, faydasızdır diye iltifat etmediler. Gerçi görünürde itaat eder gibi davrandılar ama bütün sorduklarıma hal diliyle karşılık verdiler.
Dedim: - Ey arkadaşlar, bu ne yanlış iştir, bu ne yüz asıklığıdır?
Dediler: - Bizim adetimiz böyledir.
Dedim: - Benim riayetimi gerekli görmüşler ve bana tekaüt beratı vermişler ki ondan her zaman pay alam ve padişaha gönül rahatlığı ile dua kılam.
Dediler: - Ey zavallı! Sana zulüm etmişler ve gidip gelme sermayesi vermişler ki, daima faydasız mücadele edesin ve uğursuz yüzler görüp sert sözler işitesin.
Dedim: - Beratımın gereği niçin yerine gelmez?
Dediler: - Zevaittir, husulü mümkün olmaz.
Dedim: - Böyle evkaf zevaidsiz olur mu?
Dediler: - Asitanenin masraflarından artarsa bizden kalır mı?
Dedim: - Vakıf malın dilediği gibi kullanmak vebaldir.
Dediler: - Akçamız ile satın almışız, bize helaldir.
Dedim: - Hesaba alsalar bu tuttuğunuz yolun fesadı bulunur.
Dediler: - Bu hesap, kıyamette sorulur.
Dedim: - Dünyada dahi hesap olur, haberin işitmişiz.
Dediler: - Ondan dahi korkumuz yoktur, katipleri razı etmişiz.
Gördüm ki sualime cevaptan başka nesne vermezler ve bu berat ile hacetim kılmağın reva görmezler, çaresiz mücadeleyi terk ettim ve mey'us ü mahrum guşe-i uzletime çekildim.
kill hakan'a yazılır...
adama koca 45 dk penaltı vermezsen böyle olur tabi...