bugün

sevdiği entry'ler

kumar bağımlılığı sebebiyle intihar etmek

kaç tane kumar oynayıp zengin olan adam gördünüz de "bu iş olur, bunu yapalım" dediniz be amına koyduğumun salakları. kumarın sadece ve sadece oynatan kuruma kazandırmak için dizayn edilen bir iş olduğunu kavramak bu kadar zor olmamalı.

kumar bağımlılığı sebebiyle intihar etmek

doğal seçilimdir. kumar oynayan gerizekalıdır.

dünya adil değil ama bunun da çözümü kumara yönelmek değil.

kumar bağımlılığının çaresi

Sağlam bir iradedir. Bu işlerde ilk başta kazanıyorsun ve daha çok kazanmak isterken kaybediyorsun, işte kural bu kadar basit. Bir kere kaybettiğinde başına gelenlerden ötürü akıllanmıyorsan hayattan ders alamayan, iradesiz bir insansındır ama iradesi olan ve yaşadıklarından ders alan bir insan bir daha bulaşmayacaktır zaten.

Sağlam ve kararlı bir irade. Bahçeli evin önünden geçerken kapısında dikkat köpek var tabelası görünce O evin avlusuna girmeye çekinirsiniz. işte, kumar ve kumarhaneden uzak durmak için, o ortama bahçesinde köpek bağlı ev muamelesi çekmek gerekir.

bu kaybedenler kulübü intihar etmeden önce ailemin bütün evini parasını batırdım sedat peker yardım etsin diye video çekmeye başladı. neden ya millet sizin sıçıp batırmanızın sorumluluğunu üstlenmek zorunda mı? millet girişimcilik yapıyor risk alıp parasını batırıyor, sonra tekrar bir yerlerden hayata tutunup tekrar şansını deniyor. bu adam şerefiyle yatırım yapıp para kazanmaya çalışıp belki o kumarbazlardan çok daha zor durumlara düşüyor. herkes yaptığının sorumluluğunu alması lazım. ya her şeye sebep olmadan önce yap yapacağını ya da nasıl sıçtıysan öyle temizle.

oynamamak amk. bunu da ben mi söyliyim? alkolik misin? içme amk. eroinman mısın? vurma amk o iğneyi.

ufuk özkan

Rabbim tez vakit şifasını versin. Çok çekti adam karaciğer yetmezliğinden. inşallah iyileşebilir. Yine hastaneye kaldırılmış.

ufuk özkan

hiç mi karaciğerinden bir parça verecek akrabası yokmuş? hala ne bekliyorlar neyi bekliyorlar anlamıyorum yani kuzenleri amcaları teyzeleri yeğenleri bir şeyi yok mu bu adamın?

metamfetamin vs amfetamin

fenetilamin ailesine mensup iki yakın akrabanın karşı karşıya gelmesi durumu.

bu söz konusu kuzenlerin ikisi de aynı eylem mekanizmasını paylaşmakta. peki nedir bunlar? ikisi de merkezi sinir sistemi uyarıcısıdır. ikisinde de benzer davranışsal etkiler, geri çekilme ve kronik kullanım etkileri vardır. ama genel olarak baktığımız zaman metamfetamin amfetamini döver. fakat bir amfetamin müptelası kontrolünü kaybedip aşırı derecede amfetamin kullanırsa metamfetaminle aynı etkileri hisseder.

bu evlatlar genellikle tozdan oluşmakla birlikte, aynı zamanda metamfetamin, saf kristalin hidroklorür tuzu olan buzda kullanılmaktadır. amfetamin ve metamfetamin içeren hapların üzerinde mdma ve diğer ecstasy haplarında görülenlere benzer logolar bulunur. bulundukları fiziksel formlara bağlı olarak yutulabilir, burundan içe çekilebilir ve daha nadiren enjekte edilebilir. amfetaminin sülfat tozundan farklı olarak metamfetamin hidroklorür, özellikle de bunun kristal formu (buz) sigara gibi içilebilecek kadar uçucudur.

eroin

bi kere denemekle başlar her şey. denemeyin. denemek isteyen ilk önce kanat güner'in eroin güncesi adlı kitabını okusun. sonra ister başlasın yığılıp kalsın bi yerde kolunda iğneyle ya da başlamasın. benim sonum bu olmayacak demeyin, geri dönüşü yok. önce otun arasına karıştırırsınız sonra çizgi şeklinde çekersiniz falan, kesmez benden söylemesi. sonra alırsın limonunu kaşığını. bi güzel hazırlarsın, damarına birkaç denemeden sonra verirsin onu. ee? bravo. hayatını siktin attın.

evet evet sen. o değersiz, kimsenin umursamadığı hayatını siktin evet. kendi ellerinle. kimse yapmadı bunu sana. "ama o bana bunu yaptı onun yüzünden oldu banane ühüh" diye siksik etme bana. hiç boşuna ağlama. güçlü olmayı bilmeyenin sığınağıdır "heroin". fakat "hero" kısmına takılıp kahraman sanma kendini. hiçsin olm sen. bi bok değilsin daha. ne işin var eroinle falan. bi aklını başına topla lan! illa kaçıcam ben bu dünyadan moduna girdiyseniz müziğe kaçın. bateri çalmayı deneyin. o bagetleri kırarcasına çalın. köpek gibi içmeyin. köpek değil maymun olduğunuzun farkına varın.

kendinizi kendinize karşı küçük düşürmeyin.

eroin

Önce bir doz diye başlarsınız.
Bir dozdan bir şey olmaz ne de olsa.
hafta da bir doz çok koymaz size.
Bir süre sonra 4 günde bir almaya başlarsınız o laneti.
derken 2 güne düşer, sonra 1 güne düşer. en son günde 3 doz alırken bulursunuz kendinizi.
en başta size kıyak olsun diye bedava veren arkadaş var ya, o da görünmez olur ortalıkta.
para yetiştirmeniz gerekir o beyaz zehire. her şeyinizi satarsınız olmaz, hırsızlık yapmaya başlarsınız gene olmaz.
her yolu denersiniz olmaz.
amatem bile kabul etmez sizi. istesenizde tedavi olamıyorsunuzdur.
hani o çok güvenilen devlet var ya; o bile size sırtını dönmüştür.
Geriye tek yol kalır buz ( beton ) tedavisi.
önce küvet hazırlanır. içi su doldurulur ve suyun en fazla 10 derece civarı olması içine buz ilave edilir.
1 gün, 2 gün, 3 gün. genelde herkes 3. günde bırakır tedaviyi ama siz ısrar edersiniz.
vücudunuzun her yeri malsızlıktan cayır cayır yanıyordur, düşük yoğunluklu krizler yaşarsınız sürekli.
tedavi kaldığı yerden devam eder.
4. gün, 5. gün.......... 25. gün.
eğer bu aşamay geldiyseniz kurtulmuşsunuz demektir.
artık 1 gram tozun verdiği zevki değil, sevgilinizin ellerini tutarken aldığınız zevki ararsınız.
dünya değişmiştir baştan aşağı sizin için ama nedense insanlar hep size gene eroinman gözü ile bakar.
lanet edersiniz o insanlara. her şeyi yoluna koymaya çalışır bir şekilde hayatınızı idame ettirmeye çalışırsınız.
en sonunda anlarsınız kimse anlamayacak sizi başka bir şehirde yeni bir hayat kurarsınız.

eroin

hiç bir şekilde bırakılması imkansız ve tedavisi olmayan bir maddedir. tek kurtuluş yolu altın vuruştur. uzun süre tedavi olanlar bıraktım artık tedavi oldum diyebilir bu sadece 67 gün civarında sürer, kullanan tedavi olduğunu sanan kişi 67. gün sonunda insanlığından tiskinir ve altın vuruşu yapar. eroin kullanımından tedavi olup insan içine karışan tek bir kayıtlı kişi yoktur. bıraktığını sanar ama iki buçuk ayın sonunda kullanmaya devam eder. diğer maddeler bırakılabilinir tedavilere cevap verilir ama eroinden asla. kimsenin kullanmaması dileği ile.

eroin

bunu kullanıp bağımlısı olan, bırakmak isteyenler ve tedavi parası olmayanlar derhal cezaevine girsinler, ufak bir suç işleyin ve 2-6 ay arası cezaevinde kalın, tedavi ediyorlar.

yakından tanıdığım bir kişi bu şekilde tedavi oldu, tekrar başladı, bu döngü 5 kere devam etti, şu an dışarda ve geçen gün tekrar eroine başladığını öğrendik, tekrar cezaevine girmesini bekliyoruz.

eroin

Morfin ile beraber (ki ikisi aynı aileden) en kuvvetli adiktif (bağımlılık yaratan) maddelerdendir.
Asıl tehlike çok hızlı şekilde fiziksel bağımlılık yaratabilme kabiliyetleridir.

işin ilginç tarafı eroinin aslen morfinin "bağımlılık yaratamayan alternatifi" olarak morfindrn sentetize edilmesi. Ve bu bahane ile bir çok tedavide kullanılması.

Ve az sonra morfin kadar bağımlılık Yarattığının belirlenmesi...

Çoğu uyuşturucu daha fazla psikolijik bağımlılık yaratır. Ama eroin hem fiziksel hem de psikolojik bağımlılık yaratır. Ve kontrolü kaybedersiniz.

Bulaşılmaması gerekenlerden.

eroin

dünyada hiçbir şeyin vermeyeceği hazzı insana yaşatıyor demişti kullanan birisi. iyi de, her zevkin bir bedeli vardır boşuna söylenmedi herhalde. uzak durun! gerçekten de her şeyi merak edin ama bu maddeyi merak etmeyin. direkt yoksayın...

eroin

Bilinçli ve Yavaş bir intiharı tercih edenlerin kullandığı uyuşturucu.

eroin

Yıllar önce bir vesileyle tanıştığım bir torbacı eroin için; ‘bunu size tavsiye edeni, ikram edeni vurun, zira bu işin sonu ölümdür buna sizi teşvik eden kişi sizin ölmenizi istiyordur, o sizi öldürmeden siz onu öldürün.’ demişti. Haklıydı da ibne, eroine bulaşıp kurtulana ben rastlamadım.

uludağ sözlük app store uygulaması

Yıllar önce çıkan iphone 3 e göre tasarlanmış ve ios 6 uyumlu bir program. Yeni bir program yapmak bu kadar mı zor diye düşündürüyor.
© copyright 2005 - 2026