bugün
- en korkulan ölüm şekli9
- kızlar penise mi paraya mı bakar sorunsalı24
- geceye güzel bir kız bırak8
- allah çin düşmanlarını helak ediyor8
- israil17
- tanrı varsa beni şu anda öldürsün36
- ışık19
- anın görüntüsü13
- yazarların karısının fotoğrafları11
- bik bik sözlüğün en basit yazarıdır11
- yön duygusuna sahip olmamak16
- kızların açık giyinmesinin amacı29
- güneş18
- 0 0 7 sözlüğün en büyük değeridir23
- saraca'nın sözlüğe dönüşü13
- hesabı nasıl sileceğiz12
- ateizmin artmasına engel olamayan dinci8
- almanya13
- sevişmek mi zor sevmek mi8
- eğer ben varsam tanrı da vardır18
- araba14
- abd14
- amerika birleşik devletleri14
- türkiye24
- islam12
- cami8
- avrupa14
- namaz kılmakta zorlanmak9
- true ile barışmak için muzlu pudingini uzatmak18
- müslümanlar nasıl galip gelecek28
- atatürk olmasaydı adınız michael ve george olurdu19
- donald trump16
- çiçek31
- aydın'da intihar eden genç anne22
- akplilerin radar yalanı11
- bahar candan ile dilan polat'ın helva videosu11
- cuckold13
- iran14
- fatih altaylı14
- ağaç8
- bokun içinde yüzerim ama chp den vazgeçmem8
- iran ile israil arasında ateşkes imzalanması18
- kimsenin inanmayacağı birşey söyle14
- allah55
- barbar kral'ın pasif olması10
- barbar kral'ın gay olması9
- alkol bağımlılığı9
- akp ve chp birleşse24
- çocukken oynadığımız pc oyunları18
- ev23

entry'ler (1387)
yerli malı diyen andavallar!
tüm yöneticileri akp' li, birden yükselmesinden belliydi. yerli malıymış, ne yerli malı tamamen hizmet ettiği yer belli.
http://www.torku.com.tr/h...dayadayliginiacikladi.htm
tüm yöneticileri akp' li, birden yükselmesinden belliydi. yerli malıymış, ne yerli malı tamamen hizmet ettiği yer belli.
http://www.torku.com.tr/h...dayadayliginiacikladi.htm
elini özlemiş olan erkektir.
motogp de yarışmadığı sürece dünyada çok fazla kişinin tanımayacağı şahıstır. motogp de neden yarışamıyor? sanırım bu sponsor olaylarından dolayı ama net bir bilgim yok. ne kadar mükemmel motorcu olursa olsun gerçekten de çok kabiliyetli ama motogp olmadığı sürece maalesef kimse tanımayacak.
birde üstüne ahaber izlerse gerçek paralel evrene ulaşacağı kesin olan insan tipidir.
Önce din sömürülüp ruhları okşanır, sonra toprak ile malları sömürülür.
Geneli azgındır. At gibi, kısrak gibidirler. Saçlarını sağa sola salladıkça, kısacık saçlar at yelesi gibi kirpiklerine çarpar, çarptıkça insan, daha fazla diye bağırır. Kısa saçlı iyidir nebilim, iyidir heralde.
Akşam akşam akla gelendir. Candır, canandır. Hür-i pak beymende gönlümde sultan-ı hicrandır.
işkembe lezzeti böyle bir şeydir. Anında kafadan atma şiirler dahi yazdırır insana.
işkembe lezzeti böyle bir şeydir. Anında kafadan atma şiirler dahi yazdırır insana.
Lan adamı hiç sevmem, ama bu son marifet şarkısı çok iyi, bu adam söylediği için dinlemiyorum. inşallah başka birisi söylerde dinlerim.
Dünya ayak rahatsızlık şampiyonu, balkanlar ayak bileği bozan ayakkabı şampiyonu. Böyle rahatsız iğrenç ayakkabı olamaz.
protein ile alakası yoktur. kadın gibi kadındır. erkeğinin sapına kadar değerini bilen kadındır. he tabi şöyle bir şeyde var kadına yutturmak zordur. onu artık meniyi yutma derecesine getiren erkek, helal olsun lan sana erkeğidir.
bağcılar, esenler apaçisi çingenedir, gop' un apaçisi serseridir, beykoz' un apaçisi enteldir. ama dış görünüşleri aynıdır.
bizim andavallar bağırıyorlardı ya, 4000 siber saldırı oldu vah vah öldük, yandık 4000 hee ona göre bak çok kötü olduk. ulan an itibariyle çin amerikaya şu anda 21000 sadece çin oda şu anda böyle devam ederse 200000 leri bulacağa belkide geçeceğe beniyor ama adamlar ağlamıyor.
internet amerikanın kontrolündedir. tüm serverlar bağlantılar oradadır. ağzıma dahi almak istemiyorum, o tip şeyleri izleyen indirenler amerika tarafından anında tespit edilir. bu olayda prof. olduğu için medyaya yansımış medyaya yansımayan daha niceleri var maalesef. o tip şeyler indirip izleyenler arasında ülkemiz üzgünüm ki üst sıralarda.
ülkede bir yetkilinin çıkıp ta, şu oldu bu oldu diye açıklama yapmasını istediğim hadise. 2 gün geçti nerdeyse hiç bir açıklama yok, bir kişide ölmüş ütüne üstelik, ülkede bir kişi yok mu? yetkililer neredesiniz?
89.4 ten 98.00 frekansina geçmiştir.
şu başlık her hortladığında, ananın görüntüsü diye okuyorum.
israil terörist ülkedir diyen kendisidir. o ülke ile müttefiklik yapılması halinde kendileri ne olacak.
https://www.youtube.com/watch?v=Yoon0sIVHnQ
şimdi oldu? her şey yalan mıydı?
https://www.youtube.com/watch?v=Yoon0sIVHnQ
şimdi oldu? her şey yalan mıydı?
kendisinden ufak kızların ilgisini çekmeye çalışan erkek olabilir.
herkes gibi daha önceden tanımıyordum. tanıdıktan sonra tabi ki saygı duydum ve gururlandım. ta ki, kaçak saraya gidene kadar. ötekileştirme gibi anlamayın ama sen koca bilim adamısın aklın başın yerinde kaçak saraya gidersen senin kişiliğine saygı duymuyorum ama yaptığın işlere saygı duyuyorum. *
edit: *
edit: *