bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ilşkisini herkese anlatan kızlar6
- gammaz olmuşum13
- aquila bicipite8
- uysaljakoben20
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir3
- başımın tatlı tatlı dönmesi2
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- reha muhtar25
- minyon kadın siniri4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- pazarda su satmak2
- gecenin şarkısı4
- ses yakışıklılığı2
- gazlamak2
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- gençler iş beğenmiyor3
- sevgiliyle kavga etmek2
- bizim delilere bakayım4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- kemal kılıçdaroğlu35
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- semum3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- elit olmak için gerekenler13
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- düşkün2
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- strese girdiğinde vücudun verdiği garip tepkiler2
- şato3
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- eski yazarların emekli yapılması5
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- nur suresi 35 ayet2
- müslümanlara kızıp islam dan soğumak4
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- sözlük yazarlarına tavsiye4
- tinder eşleşmesinde ilk mesaj sorunu5
- hayatı akışına bırakmak5
entry'ler (46)
Sosyalist,anarşist,liberal eşit %30'ar
Ne saçma tutafaiz bir insanmisim.
Ne saçma tutafaiz bir insanmisim.
Sosyalist,anarşist,liberal eşit %30'ar
Ne saçma tutafaiz bir insanmisim
Ne saçma tutafaiz bir insanmisim
Şato franz kafka.
Omur törpüsü ve keyifi yanyana getirebilmiş fakültedir ancak staj 3 yıl tartışması avukatlık yasası derken onur törpüsü ve niteliksize çevirmeye çalışıyorlar sanırım.
Chen cedricle takılmak keyifli olurdu .
2,5 lt kola bir paket sigara bir jack london romanıyla telefon çalmadan geçirilen bir öğleden sonra.
varolmayan bir şeydir affetmek,biri sizin için genel olarak önemliyse hatasını kabullenmeye karar verirsiniz buna affetmek derler.ardından o hata tekrarlanmazsa unutursunuz tekrarlanırsa kişiyi huzurla hayatınızdan çıkarırsınız.
oysa gerçek affetmek bilinçli birşey değildir,bilinçli olarak yapmazsınız zaten geçip gitmiş olur.
oysa gerçek affetmek bilinçli birşey değildir,bilinçli olarak yapmazsınız zaten geçip gitmiş olur.
ılk defa bir stkya giderken bekledigimden daha fazlasını buldugum stkdir.
ağaç yaşken eğiliyorsa eğer misyonundaki özellikleri taşıyabileçek gençler ve yetiskinlerin öncüsü olmasa da çorbada tuzu bulunacağını düşündügüm kuruluştur.
zorunlu gönüllüluk gerektiren üniversite dersleri nedeniyle gelen kitlenin süreklilik sağlayamama ihtimali ve eğitimlerin haftasonuna sıkıştırılmış olması nedeniyle dağılan konsantrasyon şimdilik gozlemledigim eksik olabilecek yanları.
katilmayi düşünenlerin doğru zaman ve itinayi saglamalari gerekmekte çünkü çocuklar size oldukça bağlanıyorlar.
ağaç yaşken eğiliyorsa eğer misyonundaki özellikleri taşıyabileçek gençler ve yetiskinlerin öncüsü olmasa da çorbada tuzu bulunacağını düşündügüm kuruluştur.
zorunlu gönüllüluk gerektiren üniversite dersleri nedeniyle gelen kitlenin süreklilik sağlayamama ihtimali ve eğitimlerin haftasonuna sıkıştırılmış olması nedeniyle dağılan konsantrasyon şimdilik gozlemledigim eksik olabilecek yanları.
katilmayi düşünenlerin doğru zaman ve itinayi saglamalari gerekmekte çünkü çocuklar size oldukça bağlanıyorlar.
ceza sömürgesi ve hukuk öyküleri isimli eserindeki eleştrileri hala güncelliğini korumakta ve insana bölüm bıraktıracak cinstendir.
Yasanın ne olduğunu asla öğrenemediğini söyler ve yasalar hakkında:"bir gün geleneği araştıran insanların son noktaya ulaşabileceklerine,her şeyin gün ışığına çıkacağına yasaların halka mal olup soyluların silinip gideceğine dair inanç.bu inanç soylulardan nefret edilerek belirtilmiyor,hayır,kimse buna kalkışmıyor.biz kendimizden nefret ediyoruz aslında yasaların gizini öğrenmeye layık değiliz çünkü.aslında çok çekici bir düşünceyi yasa diye bir şeyin hiç varolmadığını savunan bir parti doğup gelişmediyse neden budur.halkımız soyluları da onların var oluş nedenlerini de onaylamaktadır.yasaların varlığına inanacak ama soyluları yadsıyacak bir parti tüm ulusu ardına toplardo.ne yazıkki böyle bir parti doğmayacak birimiz bile soyluları yadsımayı göze alamayız.bu nedenle tepemizde sallanıp duran bu keskin kılıçla sürdürüyoruz yaşamımızı"
yasaların kişi güvenliği değil soylu tahakkükü olduğunu ve ceza amacının rehabilite ve caydırıcılık değil intikam alma olduğunu bana göre en iyi anlatan yazardır.
Yasanın ne olduğunu asla öğrenemediğini söyler ve yasalar hakkında:"bir gün geleneği araştıran insanların son noktaya ulaşabileceklerine,her şeyin gün ışığına çıkacağına yasaların halka mal olup soyluların silinip gideceğine dair inanç.bu inanç soylulardan nefret edilerek belirtilmiyor,hayır,kimse buna kalkışmıyor.biz kendimizden nefret ediyoruz aslında yasaların gizini öğrenmeye layık değiliz çünkü.aslında çok çekici bir düşünceyi yasa diye bir şeyin hiç varolmadığını savunan bir parti doğup gelişmediyse neden budur.halkımız soyluları da onların var oluş nedenlerini de onaylamaktadır.yasaların varlığına inanacak ama soyluları yadsıyacak bir parti tüm ulusu ardına toplardo.ne yazıkki böyle bir parti doğmayacak birimiz bile soyluları yadsımayı göze alamayız.bu nedenle tepemizde sallanıp duran bu keskin kılıçla sürdürüyoruz yaşamımızı"
yasaların kişi güvenliği değil soylu tahakkükü olduğunu ve ceza amacının rehabilite ve caydırıcılık değil intikam alma olduğunu bana göre en iyi anlatan yazardır.
Bir aralar tüm kitapları okunmaktan harap olmışken şimdilerde yazdıklarını okumaya üşeniyorum değişsen o mu ben mi bilemedim ya da hep konulara aynı şekilde yaklaşılması.
Başıma zırt pırt gelen olay.Durum kötü ama en azından yanlış kişilere arkadaş demeni önleyen pratik bir olay.polyanayım evet.
A night in tunisia.
R2D2 sesleri.
Kendini süratli bir şekilde toparlayan perşembe günleri izlemek için kırk takla attığım dizi sezonudur.
Şu an hastayım evden çıkamıyorum mesela vee play tuşuna bastım.
Şu an hastayım evden çıkamıyorum mesela vee play tuşuna bastım.
Saatin önemli bir aksesuar olduğunu bilen kişidir.
165 yıldır anlayan kişi kıtlığı çeken her yöne evrilmeye çalışılan iki çeviri arası 27 farkı bulunan manifesto.
istanbul hukuk girmek için harcadığım çaba tek dersinden geçmek için harcadığım çaba yanında hiç kalıyor.
evde paspallığın keyfini bilen kızdır.ayağında ayıcıklı twigylerle rahat rahat takılır işte
dışarıda da bakımlı olmak keyiflidir zaten özgüveni tavan yaptırır
Kısacası her yerde hangi kıyafetle olması gerektiğini bilendir
dışarıda da bakımlı olmak keyiflidir zaten özgüveni tavan yaptırır
Kısacası her yerde hangi kıyafetle olması gerektiğini bilendir
Starwars izliyorsa,evleneceğim kızsın canım ya,lafını çokça duyan kızdır
Tayyip Erdoğanın bir adım önünde durup onun istediklerini onaylamak görevini üstlenmesindendir.Erdoğan zemini hazırlar meydanlarda çemkirir hemşerim gül eyvallah der.