bugün
- anın görüntüsü9
- atatürk'ün diktatör ve eşcinsel olarak anılması13
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması26
- koltukta uyumak8
- otizmliye cennet garanti mi15
- 80 yaşında olmak11
- uludağ sözlük zirvesi27
- aykolik'in gönüllerin yetkilisi olması9
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum15
- muhalifler neye muhalifler21
- müge anlı mı esra erol mu9
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri26
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması13
- tas kafa saç modeli9
- faiz yemenin wow haram olması12
- ekrem imamoğlu21
- kemalizm9
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi9
- garanti bankası8
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- vampirov'a sorular17
- küresel nerde yahu9
- eski bir anı hatırlamak16
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir15
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz24
- cin görünce yapılması gerekenler18
- ölüm10
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı21
- mühendis erkekler16
- true nun çaylak olması9
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü20
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu12
- tayyip erdoğanın türkiyeyi fetöden kurtarması23
- 1 mayıs işçi bayramı25
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye15
- reis dünya lideridir10
- cumhurbaşkanlığı yolunda kaç chp'li telef olacak18
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi10
- putin doğalgazı kesince karanlıkta kalan avrupa9
- yazarların ruh hali9
- menzil şeyhinin çakarlı aracı20
- 1 115 000 tl lik restoran hesabı8
- aykolik'in eski sevgilisinden şok açıklamalar9
- 22 cm penise sakso çekmek9
- akepeye oy verenlerin tipleri29
- yobazlar ve gericilerdeki pakistan hayranlığı27
- pazardan ne alsam9
- hayvanseverlik adı altında insan düşmanlığı yapmak13
- mahmud abbas8
- iyi giyinen kadınlar15

entry'ler (13)
Arkadaşlar iyi güzel eyyorlamışsınız ama sanki imkan var da sanki Yapı Kredi Yayınları peşimizde dolaşıyor da biz mi yayınlamıyoruz, biraz gerçekçi olalım lütfen.
Türkiye'de basılan kitapların % 90'ı satılma olanağı bulamıyor. Bir tek Orhan Pamuk'la olmaz bu iş. Onun da ne olduğunu biliyoruz, konuşturmayın şimdi beni, her fırsatta ülkesini yabancılara şikayet eder.
Türkiye'de basılan kitapların % 90'ı satılma olanağı bulamıyor. Bir tek Orhan Pamuk'la olmaz bu iş. Onun da ne olduğunu biliyoruz, konuşturmayın şimdi beni, her fırsatta ülkesini yabancılara şikayet eder.
Yayın kitaplar için yayım ise süreli eserler için diye biliyorum, yani dergi gibi.
Romeo Yayınları ile kitabımı bastırdım ve soranlara tavsiye ederim, iyi bir yayınevi, ama her şey yayınevinde bitmiyor, yazarın da çok çalışkan olması şart.
Kitabımı yayınlayan güzide yayınevi, bir kez daha teşekkür ederim kendilerine, her şey tam istediğim gibi oldu,
Kitap yayınlamak ve fuarlarda yer almak insanı mutlu ediyor.
http://www.romeoyayinlari.com.tr
görsel
Kitap yayınlamak ve fuarlarda yer almak insanı mutlu ediyor.
http://www.romeoyayinlari.com.tr
görsel
ben de 2 yıldır yazar kervanına katıldım. Deneme kitabımı romeo yayınları ile yayınladım. Genç ve dinamik bir yayınevi, ücret ödedim ama öyle çok yüksek bir rakam değildi. Merak edenler için kitap bastırmak, yayınlamak isteyenler için siteyi ekliyorum. Kaliteli bir yayınevi diyebilirim, tercih edilmesini öneririm.
görsel
görsel
Memleketin her yerinden pislik akıyor arkadaş ya. Bu nasıl bir mantık nasıl bir iş anlamadım ya, rezzillik diz boyu olmuş artık.
son dönemin en muhalif gazetecilerinden biridir kendisi, yeni dönemde ne yapacak bilmiyorum, daha doğrusu ona ne yapacaklar, umarım özgürce mesleğini sürdürebilir ama pek ihtimal vermiyorum.
Azil isimli kitabı güzeldir, Kinyas ve Kayra'nın yarısı gereksizdir, şişirmedir. iyi bir yazardır ama o kadar da değil. daha iyi olabilir.
Kadıköy'de ofisi olan bir yayın grubudur, bünyelerinde Sokak Yayınları, Romeo Yayınları, Semaver Yayınları isimli yayınevleri ve Edebiyat Kulisi, Alternatif Edebiyat, Fikir Sanat Dergisi ve Gazete Sanat isimli internet haber mecraları ve dergileri vardır. Şuan 1000'i geçen yazar sayılarıyla güçlü bir firmadır.
Tüyap Kitap Fuarı'nda stantlarını ziyaret ettim, Koç Grubu'nun üst düzey yöneticisi olan Koral Boro'nun bir kitabını yayınlamışlardır. Kitabın haberini Birgün gazetesinde okumuştum. Geçmişteki çocuk oyunları üzerine güzel bir çalışma.
Sokak Yayın Grubu'nun patronu kendisi de bir yazar olan Uğur Ziya Şimşek isimli genç ve yakışıklı bir beydir. Kendisinin 'Kıyıdakiler' isminde yayınlanmış bir kitabını okudum. Akıcı güzel bir kitaptı.
Tüyap Kitap Fuarı'nda stantlarını ziyaret ettim, Koç Grubu'nun üst düzey yöneticisi olan Koral Boro'nun bir kitabını yayınlamışlardır. Kitabın haberini Birgün gazetesinde okumuştum. Geçmişteki çocuk oyunları üzerine güzel bir çalışma.
Sokak Yayın Grubu'nun patronu kendisi de bir yazar olan Uğur Ziya Şimşek isimli genç ve yakışıklı bir beydir. Kendisinin 'Kıyıdakiler' isminde yayınlanmış bir kitabını okudum. Akıcı güzel bir kitaptı.
Sokak Yayın Grubu'nun alt markası olan başarılı iyi bir yayınevidir. Bir çok yetenekli yazar ilk kez kitaplarını bu yayınevinden çıkarmış sonra da büyük yayınevlerine transfer olmayı başarmıştır. Sahibi de bir yazar olan uğur ziya şimşek'tir. bir kitabını okumuştum. Kıyıdakiler... akıcı güzel bir kitaptı.
Kafamda bir tuhaflık ismi enteresan bir isim, biz kafamda bir tuhaflık var demeyiz ki kafam bir tuhaf deriz sanki ingilizce cevirisi düşünülerek ayarlanmış bir isim.
son kitabı iyi değildi diğerlerini okumadığım için bir şey diyemem, uçan halıların...
alevileri acımasızca katleden bir despottur. döneminde kendisi dışında bir rahat nefes alan olmamıştır. muhtemelen kendisi de almamıştır. kardeşlerini yeğenlerini kıtır kıtır kesmiştir.