bugün
- filistin in ermeni soykırımını tanıması35
- türklerin soykırımdaki ustalığı15
- yazarların özlü sözleri10
- erkekler neden evlenmekten kaçıyor15
- hangi sözlük yazarının tipini merak ediyorsunuz21
- mustafa kemal atatürk10
- ona bir cümle bırak5
- 29 haziran 2026 brezilya japonya maçı11
- onur yürüyüşüne katılanların chpye oy vermesi7
- sözlüğün troll kaynaması4
- kız gruplarının yükselmesi3
- deniz göktaş12
- ölüm6
- türklerin pis olması3
- 2026 dünya kupası38
- günlerin artık kısalıyor olması5
- anın görüntüsü26
- 104 artı 5 oynanırken feci bastıran uyku3
- 29 haziran 2026 almanya paraguay maçı7
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle21
- pandela12
- türklerin medeniyet kuramama nedeni15
- diyarbakır kürt dili konferansı5
- sözlükten maaş almak3
- velvet45
- insan sevdiği adama şans verir5
- sözlüğe güzel bir kız bırak5
- bir günde 10 defa otuz bir çekmek5
- seksting5
- gödlek2
- futbol32
- hastanedeyim ful kadınlar hasta8
- diamond bey birader koştursun kampanyası4
- iphone pil ömrünü uzatmanın etkili yolları4
- yapay zeka ile kod yazmak2
- bik bik'in mutfağına konuk olmak14
- aşk8
- sözlüğün aptal kaynaması15
- evde makarna yapmanın maliyeti8
- her evde bulunan efes pilsen bardağı10
- sözlükten giden yazarlar4
- iyi gelen ne varsa hep sensin işte4
- cumhuriyetin intikamı8
- sosyoloji okunur mu sorunsalı7
- araba kovalamayan köpek6
- eski nickimi özlüyor olmam7
- okuyacak askere gidecek iş bulacak evleneceksin2
- ziya gökalp5
- en son ne yediniz6
- haysenin125
entry'ler (60)
çok hata yaptım. kırıcı oldum, geri dönülemez noktaya getirdim işleri. ama en azından geriye dönüp baktığımda açık yüreklilikle söyleyebiliyorum ki çok sevdim, çok değer verdim. sen aksini söylüyorsun şimdi. böyle söylediğini gördükçe biraz da ben kırılıyorum artık ama varsın olsun. hem hak ettim ben de sana yaptıklarımdan sonra.
yine de keşke seni gerçekten ne kadar safça sevmiş olduğumu sana göstermenin bir yolu olsaydı. benim için ne kadar özel olduğunu, ne kadar özel kalacağını bilsen keşke.
neyse... bil ki sol yanımın yarısı hep boş kalacak, sana ayrılmış olarak.
yine de keşke seni gerçekten ne kadar safça sevmiş olduğumu sana göstermenin bir yolu olsaydı. benim için ne kadar özel olduğunu, ne kadar özel kalacağını bilsen keşke.
neyse... bil ki sol yanımın yarısı hep boş kalacak, sana ayrılmış olarak.
kimine göre vahşet kimine göre dövüş sporlarında tekniğin gelebildiği son noktanın görüldüğü şampiyonadır. asıl zevkli olan adamların kan revan içinde kalmasını izlemek, oralarının buralarının şişmesini, kapanmasını görmek değil alanlarındaki teknikleri ne derecede başarılı uyguladıklarını görmek ve hayran olmaktır.
ağır siklet mma dövüşçüsü. şu anda ufc'de dövüşmektedir. gerekirse rakibinin kolunu kırmaktan çekinmeyen sportmenliğe aykırı davranışları olan bir insandır(?), zira bunu şu ana kadar 2 kere yapmıştır.
şerefsizin önde gidenidir. oysa ki karı dediğin şeye vereceksin küsküyü vereceksin küsküyü bak bir daha sesini çıkarıyor mu? savunmak falan da neymiş? (!)
neyin kafasındasınız anlamıyorum ki. kadınlar yapıları gereği narin, ve kırılgan insanlardır. herkesin ihtiyacı olabileceği gibi onların da korumaya ihtiyacı olur zaman zaman. koruduğumuz için godoşsak, godoş olmakla gurur duyuyorum!
neyin kafasındasınız anlamıyorum ki. kadınlar yapıları gereği narin, ve kırılgan insanlardır. herkesin ihtiyacı olabileceği gibi onların da korumaya ihtiyacı olur zaman zaman. koruduğumuz için godoşsak, godoş olmakla gurur duyuyorum!
bazen konuşulmaz bile, o "gidiyorum" der, sen de arkasından "git git" işareti yaparsın. oysa söylenecek o kadar çok şey vardır ki...
neden yapıldığını bir türlü anlayamadığım, oysa ki saklanmasa her şeyi daha güzel yapacak eylem. sonuçta kaç kere geliyoruz şu dünyaya? ne gerek var saklamaya?
üstelik de hal ve tavırlar, yapılan hareketler, bakışlar, bakamayışlar, göz yaşları, gülümseyişler bu kadar gerçek duyguları ele verirken aksini söylemek niye? yazık...
üstelik de hal ve tavırlar, yapılan hareketler, bakışlar, bakamayışlar, göz yaşları, gülümseyişler bu kadar gerçek duyguları ele verirken aksini söylemek niye? yazık...
o kadar kahve içen kafama tüküreyim. uyuyamıyorum işte!
bazen kazanmak için en önemli, en vazgeçilmez dediğin parçandan bile vazgeçmek zorunda kalırsın.
bundan bir adet izmir/bornova'da da vardır. yanar döner diye dönerci mi olur lan?!*
bildiğim kadarıyla kaan kural evli olduğu için yalan haberdir.
mustafa sandal - araba (onlar nasıl dans figürleridir öyle!)
burak kut - yaşandı bitti
ayrıca tayfun - hadi yine iyisin kesinlikle değildir!
burak kut - yaşandı bitti
ayrıca tayfun - hadi yine iyisin kesinlikle değildir!