bugün
- ben geldim naneler6
- 30 haziran 2026 fildişi sahili norveç maçı9
- sözlükte dillere destan bir aşk yaşamak istemek6
- tai lung17
- aktrollerin ibb davasını takip etmeyi bırakması18
- sözlüğün en şişko kadın yazarı8
- elif karaarslan5
- ilişkilerde masal karakteri arayan vizyonsuz3
- şeyhin götüne priz sokmak7
- komünizm gelecek nesil için tek kurtuluş yoludur4
- türklerin ezik bir millet olması3
- hoşgörü dini islam12
- kadir mısıroğlu'nun soyu23
- iktidar değişince aktroller ne olacak sorunsalı15
- johnny sins ile mia khalifa film çekerse2
- incil de geçen peygamberlerin kuran da da geçmesi3
- lan bu sözlüğe nolmuş2
- ameliyat olmak15
- house of the dragon3
- fikirleri susturulan aydınlar2
- sözlüğün durma noktasına gelmesi2
- ateist dövmek11
- fildişi sahili6
- kylie jenner6
- mars taki karbon molekülleri ve balista örümceği2
- velvet52
- sözlük kızlarının şişko olması4
- ulusalcılar5
- kemalistler16
- dünya15
- israil11
- türkiye15
- sözlük kızları neden böyle değil sorunsalı4
- 0 0 719
- raikagetokatlayan4
- her erkeğin zamanında kulüpte oynamış olması2
- recep tayyip erdoğan2
- türklerin pis olması8
- usualsuspect'in istemeyeceği en son durum5
- chp de 26 il başkanının görevden alınması3
- sözlük istatistikleri2
- velvet hanımkızımız8
- paraguay milli futbol takımı2
- erector dedemiz5
- ümmetçiler4
- denize girmek4
- gülerken anıran kız2
- ona bir cümle bırak10
- sevgililer nerede seks yapıyor9
- yakışıklı olmanın faydaları5
entry'ler (60)
çok hata yaptım. kırıcı oldum, geri dönülemez noktaya getirdim işleri. ama en azından geriye dönüp baktığımda açık yüreklilikle söyleyebiliyorum ki çok sevdim, çok değer verdim. sen aksini söylüyorsun şimdi. böyle söylediğini gördükçe biraz da ben kırılıyorum artık ama varsın olsun. hem hak ettim ben de sana yaptıklarımdan sonra.
yine de keşke seni gerçekten ne kadar safça sevmiş olduğumu sana göstermenin bir yolu olsaydı. benim için ne kadar özel olduğunu, ne kadar özel kalacağını bilsen keşke.
neyse... bil ki sol yanımın yarısı hep boş kalacak, sana ayrılmış olarak.
yine de keşke seni gerçekten ne kadar safça sevmiş olduğumu sana göstermenin bir yolu olsaydı. benim için ne kadar özel olduğunu, ne kadar özel kalacağını bilsen keşke.
neyse... bil ki sol yanımın yarısı hep boş kalacak, sana ayrılmış olarak.
kimine göre vahşet kimine göre dövüş sporlarında tekniğin gelebildiği son noktanın görüldüğü şampiyonadır. asıl zevkli olan adamların kan revan içinde kalmasını izlemek, oralarının buralarının şişmesini, kapanmasını görmek değil alanlarındaki teknikleri ne derecede başarılı uyguladıklarını görmek ve hayran olmaktır.
ağır siklet mma dövüşçüsü. şu anda ufc'de dövüşmektedir. gerekirse rakibinin kolunu kırmaktan çekinmeyen sportmenliğe aykırı davranışları olan bir insandır(?), zira bunu şu ana kadar 2 kere yapmıştır.
şerefsizin önde gidenidir. oysa ki karı dediğin şeye vereceksin küsküyü vereceksin küsküyü bak bir daha sesini çıkarıyor mu? savunmak falan da neymiş? (!)
neyin kafasındasınız anlamıyorum ki. kadınlar yapıları gereği narin, ve kırılgan insanlardır. herkesin ihtiyacı olabileceği gibi onların da korumaya ihtiyacı olur zaman zaman. koruduğumuz için godoşsak, godoş olmakla gurur duyuyorum!
neyin kafasındasınız anlamıyorum ki. kadınlar yapıları gereği narin, ve kırılgan insanlardır. herkesin ihtiyacı olabileceği gibi onların da korumaya ihtiyacı olur zaman zaman. koruduğumuz için godoşsak, godoş olmakla gurur duyuyorum!
bazen konuşulmaz bile, o "gidiyorum" der, sen de arkasından "git git" işareti yaparsın. oysa söylenecek o kadar çok şey vardır ki...
neden yapıldığını bir türlü anlayamadığım, oysa ki saklanmasa her şeyi daha güzel yapacak eylem. sonuçta kaç kere geliyoruz şu dünyaya? ne gerek var saklamaya?
üstelik de hal ve tavırlar, yapılan hareketler, bakışlar, bakamayışlar, göz yaşları, gülümseyişler bu kadar gerçek duyguları ele verirken aksini söylemek niye? yazık...
üstelik de hal ve tavırlar, yapılan hareketler, bakışlar, bakamayışlar, göz yaşları, gülümseyişler bu kadar gerçek duyguları ele verirken aksini söylemek niye? yazık...
o kadar kahve içen kafama tüküreyim. uyuyamıyorum işte!
bazen kazanmak için en önemli, en vazgeçilmez dediğin parçandan bile vazgeçmek zorunda kalırsın.
bundan bir adet izmir/bornova'da da vardır. yanar döner diye dönerci mi olur lan?!*
bildiğim kadarıyla kaan kural evli olduğu için yalan haberdir.
mustafa sandal - araba (onlar nasıl dans figürleridir öyle!)
burak kut - yaşandı bitti
ayrıca tayfun - hadi yine iyisin kesinlikle değildir!
burak kut - yaşandı bitti
ayrıca tayfun - hadi yine iyisin kesinlikle değildir!