bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü5
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- 4 haziran 20262
- uysaljakoben21
- 1 euro 53 50 tl2
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- gammaz olmuşum13
- reha muhtar25
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir6
- doğu türkistan'ın ülke olması2
- gece yarısı çalan telefon7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- aquila bicipite8
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız3
- tutku2
- kemal kılıçdaroğlu35
- minyon kadın siniri5
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- kadınların zeka seviyesi3
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- elit olmak için gerekenler13
- gocu26
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- bayrakları bayrak yapan bayrak imalatçılarıdır2
- babaya masaj yaptırmak2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- geceye bir söz bırak3
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- eski dizileri izlemek3
- her şeyin sanalda olmadığı gerçeği2
- türkiye dünyanın 16 avrupa'nın 6 ekonomisidir2
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- hayatın artık aşırı monoton gelmesi2
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- ona bir şey söyle16
- koca2
- gey görünce gey olmaktan korkan erkek21
- kel erkek3
- turkei kıymentini bilin19
- tek arkadaşının olmaması10
- hapse düşünce hemen koğuş ağasını dövmek9
entry'ler (79)
1989 yapımı wes craven filmi. elektrikli sandalyede idam edilen bir seri katilin elektriği kullanarak geri dönmesini konu alıyor. karışık bir filmdi ama elm sokağı serisinden daha çok akılda kalan bu adamın açık kalan televizyonun içinden çıkması ve uyumadan önce bir ilüzyon gibi kel parlak kafasının gözümün önünden gitmemesiydi. anımsayan varsa o film bu film. mitch pleggithe x-files öncesi bu karakterle hafızalarda yer etti.
"kötü ile iyi arasındaki savaş,aslında sadece iki kötü arasındaki savaştır."
savaş iki iyi arasında olmaz, bir iyi bir kötü arasında da olmaz, savaş iki kötü arasında olur. (bkz: richard dawkins)
tercihen paso bunu yiyorsa bisküvilik diye tabir ettiğimiz kıvama gelebilcek insan. ancak sadece çocuklar için değil ; havuç, ceviz ve biraz portakal suyuyla birlikte şekil verilip hindistan cevizine bulanarak yapılan bir tatlısı vardır.
bir öküzü çok sevdim diye bir şarkı yapmış, yeni albümüne de koyacakmış bu şarkıyı.
http://www.youtube.com/watch?v=KRwSUOopQZo
http://www.youtube.com/watch?v=KRwSUOopQZo
adına aldanıp izlenmeye kalkışılırsa bazı sahneleriyle şaşırtacağından tutku oyunları diye çevrilmesi gayet yerinde olan bir film.
ellenmiş şekeri tekrar kullanılmasın diye içtikten sonra çay bardagının dibine atar bazıları da. kagıt kaplı şekerlerdense de çantaya atarsınız ki verdiginiz para boşa gitmesin.
ilişkiyi ben merkezli yaşamakla aynı kefeye konabilir, ikisi de ilişkiyi ortak olarak yaşamakta zorlanan kişilerce yapılır.
özellikle öğrenci evlerinin vazgeçilmezi sınav zamanı demlik demlik yapılan kutsal saydığım içecek. tatil yerlerinde tirkayisi olanlar için en çok para çaya harcanır, bir gün içmezseniz olmaz. tercihen allahın çayı aromasız bildiğin çay en güzelidir.
ölümü aklıma şu dizeleri getirdi.
"hayal meyal şeylerden ilk aşkımız;
hatırası bile yabancı gelir..
hayata beraber başladığımız
dostlarla da yollar ayrıldı bir bir;
gittikçe artıyor yalnızlığımız.."
cahit sıtkı tarancı
yitip giden değerli kayıp taş,
güle güle hocam...
"hayal meyal şeylerden ilk aşkımız;
hatırası bile yabancı gelir..
hayata beraber başladığımız
dostlarla da yollar ayrıldı bir bir;
gittikçe artıyor yalnızlığımız.."
cahit sıtkı tarancı
yitip giden değerli kayıp taş,
güle güle hocam...
gençliğin kendisini erken terkettiği görülen aktör. son haline bakılırsa korkunç değişmiş.
'Yüzyılın yakışıklısı' çöktü
'Yüzyılın yakışıklısı' çöktü Ünlü yıldız Kylie Minogue'un, görüntüsüyle herkesi kıskandıran eski sevgilisi Olivier Martinez, henüz 41 yaşında ama son görüntüsüyle herkesi şaşırttı.
New York'ta düzenlenen bir galaya katılan Martinez, neredeyse tamamen kırışmış yüzü ve bembeyaz olmuş saçlarıyla onu 'yüzyılın yakışıklısı' olarak tanıyan herkesi hayal kırıklığına uğrattı.
Martinez, sevgilisi Kylie Minogue'un göğüs kanseriyle mücadelesi sırasında yanından hiç ayrılmamıştı. Ancak ünlü şarkıcı iyileştikten kısa bir süre sonra ikili ayrıldıklarını açıklamıştı.
Bu ayrılığa Martinez'in, Minogue'u aldatmasının sebep olduğu ileri sürülmüştü.
Bu olayları da gözönüne alan Minogue hayranları, Olivier Martinez'in bu kadar erken yaşta çökmesini 'ilahi adalet yerini buldu' diyerek yorumluyor.
http://www.hurriyet.com.t....asp?gid=180&sz=58386
'Yüzyılın yakışıklısı' çöktü Ünlü yıldız Kylie Minogue'un, görüntüsüyle herkesi kıskandıran eski sevgilisi Olivier Martinez, henüz 41 yaşında ama son görüntüsüyle herkesi şaşırttı.
New York'ta düzenlenen bir galaya katılan Martinez, neredeyse tamamen kırışmış yüzü ve bembeyaz olmuş saçlarıyla onu 'yüzyılın yakışıklısı' olarak tanıyan herkesi hayal kırıklığına uğrattı.
Martinez, sevgilisi Kylie Minogue'un göğüs kanseriyle mücadelesi sırasında yanından hiç ayrılmamıştı. Ancak ünlü şarkıcı iyileştikten kısa bir süre sonra ikili ayrıldıklarını açıklamıştı.
Bu ayrılığa Martinez'in, Minogue'u aldatmasının sebep olduğu ileri sürülmüştü.
Bu olayları da gözönüne alan Minogue hayranları, Olivier Martinez'in bu kadar erken yaşta çökmesini 'ilahi adalet yerini buldu' diyerek yorumluyor.
http://www.hurriyet.com.t....asp?gid=180&sz=58386
çıkayım gideyim urum eline ve mavrovadan aldım sümbül türküleriyle daha bir güzel olan dizi. şimdi de bıçak sırtıyla çakışıyor. izlemek istediğim iki diziden biriydi.
böyle şeylere hangi ateist kafa yorar da misilleme yapar dediğim bir zamanların ortaokul geyiği.
ama ben ben sahiden ben her neysem işte.
tanrının yok sayılıp ona göre davranıldığı yer. işkence yapılan her mekana uyar.
çöp kutusunu basketbol potası niyetine kullanmaya sebep olur.