bugün
- sürekli silik atıp utanmadan dönen yazarlar5
- fenerbahçe vs galatasaray23
- saatte 100 km hızla gidip 100 km yol alamamak5
- sözlük'ün erkek tipsizleri ve çirkinleri11
- ioçk4
- koala görünce eksiyi basmak4
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı50
- normal mario2
- dayak yiyen kadının şikayetçi olmaması3
- fatma nur ve hifa ikra'nın ölümü2
- özür dilemeyi bilmek3
- sözlüğün en sevilen yazarı30
- fatih tekke5
- yolcu ettiğin kişinin ardından küçük su dökmek3
- adressiz sorgular2
- sözlüğün en güzel 100 kadını3
- dindarların çoğunun fakir olması9
- isviçre alplerinde leğenle kaymak3
- gocu4
- sorgulayan aklı insana kim verdi19
- ateistlerin yaşama amacı24
- 27 ağustos 2026 şampiyonlar ligi kura çekimi22
- teröriste sövmek artık yasak23
- kelle paça4
- kadınlar yüzünden sözlüğün bu halde olması10
- apo idam edilmeli12
- kürtler eşcinseller solcular ve afyonlular6
- sözlüğün kepengini kaldırırken düşünülen3
- erdoğan'a makarna için oy verildiğini sanan tip4
- mucize beklemek2
- dambılları el bombası gibi sağa sola atmak2
- toplu taşımada tanımadığın birinin omzuna uyumak2
- yeter ulan artık19
- birinin omzuna dokunup kadeh tokuşturmak2
- 2027 sözlük kuralları5
- cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde revizyon11
- fenerin sanki bizi biraz fazla rezil etmesi19
- bazı kızların çok güzel olması2
- güne bir şiir bırak5
- velvet17
- sarapci koala54
- yazın bitiyor olması4
- sözlüğe küsmek15
- sözlükle ilgili endişeler6
- fenerbahçe25
- tarihin en kötü lyonu14
- apoya küfür edince sinirlenen akpliler ve mhpliler11
- fenerbahçe lyon maçında atıp tutan yazarlar16
- 27 ağustos 2026 ferencvaros trabzonspor maçı6
- öfke6
selam canlar,
nacizane fikrim, insanların içlerindeki gizli[kimilerinde gizli değil bu] faşizm dürtüsünü ortaya çıkarmak[çıkarabilmek] için israil'i kullandıkları yönünde. elbet sadece israil de değil, bu kimi zaman birleşik devletler, kimi zaman başka bir "şey". yani söylenen laflar bana çok "uyduruk" geliyor. "fun" falan ne bileyim. ben hitler "fan"ı falan değilim. ama onu ve devletini, şu an hala hayatta ve ayakta olan çoğu ülke liderinden ve ülkeden daha kötü, acımasız, ne bileyim orospu çocuğu olarak görmüyorum. çünkü değil, yani ya da hepsi aynı derecede "x"ler.
ha ayrıca, hakkında şu ana kadar girilmiş sürüyle entry'nin sadece küçük bir kısmının kendisi hakkında "bilgi" içerdiğini görmek de beni çok üzüyor, millet non-stop sövmek istiyor tamam da, blog'lar bunlar için yaratıldı. emin olun sizin atatürk'ü ne kadar sevdiğiniz ya da hitler'den ya da yahudilerden ne kadar nefret ettiğiniz bilmek kimsenin bir-işine-yaramaz, bu şekilde bir "arka" sahibi olmak da pek onurlu bir yol değil.
öperin.
nacizane fikrim, insanların içlerindeki gizli[kimilerinde gizli değil bu] faşizm dürtüsünü ortaya çıkarmak[çıkarabilmek] için israil'i kullandıkları yönünde. elbet sadece israil de değil, bu kimi zaman birleşik devletler, kimi zaman başka bir "şey". yani söylenen laflar bana çok "uyduruk" geliyor. "fun" falan ne bileyim. ben hitler "fan"ı falan değilim. ama onu ve devletini, şu an hala hayatta ve ayakta olan çoğu ülke liderinden ve ülkeden daha kötü, acımasız, ne bileyim orospu çocuğu olarak görmüyorum. çünkü değil, yani ya da hepsi aynı derecede "x"ler.
ha ayrıca, hakkında şu ana kadar girilmiş sürüyle entry'nin sadece küçük bir kısmının kendisi hakkında "bilgi" içerdiğini görmek de beni çok üzüyor, millet non-stop sövmek istiyor tamam da, blog'lar bunlar için yaratıldı. emin olun sizin atatürk'ü ne kadar sevdiğiniz ya da hitler'den ya da yahudilerden ne kadar nefret ettiğiniz bilmek kimsenin bir-işine-yaramaz, bu şekilde bir "arka" sahibi olmak da pek onurlu bir yol değil.
öperin.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar