bugün
- filistin50
- fransız arabaları9
- türklere karınız nasıl diye sormak5
- mossat yaptı abi heralde yani7
- türkiye azerbaycan ilişkilerinde israil tartışması4
- astral seyahat gerçek mi5
- kadın cinayetlerinin asıl sebebi4
- altın fiyatları6
- anasına sövdürmek için doğmuş insanlar2
- hülagü'nün çin varken suriye'ye saldırması5
- cossack3
- zeynep bastık'ın minik dudakları4
- borç isteyen arkadaşı terslemek2
- karton toplayan çocuk5
- fon kurdum para yatırır mısınız12
- kia stonic3
- ne kadar yaşlısın10
- fransızlar düşmandır2
- istanbul da mide küçültme sonrası şüpheli ölüm4
- dinciler4
- cuckold yaparken birden türkü söylemek2
- bu yazar sadece arkadaşlarından mesaj alıyor3
- meclis te fon krizi araştırma komisyonu tartışması5
- pazar günü evde oturan ezik ve yalnız insan2
- pazar sabahı3
- cennete gideceğini sanıp cehenneme gidip göt olmak3
- bedelini ödeyen yazarlar17
- kamal4
- oğuzhan'ın ölümünde ağırlaştırılmış müebbet talebi2
- çeyrek depo2
- şu antipanik'in ilgisini verin artık lütfen16
- namazlı meal yazıp kuran da namaz var diyen avel10
- anın görüntüsü28
- 198119813
- sözlükte kız taklidi yapmak16
- ikinci mustafa2
- ten uyumu vs kafa uyumu5
- antipanik'e bir şey söyle22
- brezilya4
- arjantin2
- en son ne aldınız2
- iftira atmak2
- bir erko kişisi ile arkadaş olunur mu15
- pazar günü aktiviteleri3
- fıstık ezmesi vs fındık ezmesi7
- silvermist'e iki şey söyle18
- kuru milliyetçilikle kafa silken insan7
- insan olmaya çeyrek kala adlı yazarı sevmemek10
- 9 ekim 2026 galatasaray kasımpaşa maçı36
- sözlük kızlarının içli köfteleri10
sevdiği entry'ler
eski youtube videolarında sık sık karşılaşılan kayıt programı.
bilgisayardaki ekran hareketlerinizi anlık olarak kayıt etmenizi sağlayan uygulama.
saçma ancak saçma olmakla birlikte güzel oyunlar barındıran oyundur (?) .
daha doğrusu hem oyun hem oyun sitesi hem oyun motoru hem de oyun uygulamasıdır.
böyle tuhaf bir şey.
kimse kusura bakmasın ancak türkiye şartlarında * robux almak parayı çöpe atmaktır, sadece dolar üzerinden satılıyor ki ve gereksiz.*
işin tuhaf yanı yaşının 15 den küçük olduğuna yemin edebileceğim ancak ispatlayamayacağım bir çok türk çocukta ( ergen bile değil ) premium var...
--önemsiz:--
- ayda bir gireriz, kafa dağıtmalık.
- ismi robotlar ve bloklar anlamına gelen "robots + blocks" dan geliyormuş.
- oyunların çoğu tek bir kişi ya da küçük bir grup tarafından yapılmasına rağmen, bazı popüler oyunlarda türkçe dil desteği mevcut.
tabii gene türk çocuklar tarafından çevriliyor.
--önemsiz--
daha doğrusu hem oyun hem oyun sitesi hem oyun motoru hem de oyun uygulamasıdır.
böyle tuhaf bir şey.
kimse kusura bakmasın ancak türkiye şartlarında * robux almak parayı çöpe atmaktır, sadece dolar üzerinden satılıyor ki ve gereksiz.*
işin tuhaf yanı yaşının 15 den küçük olduğuna yemin edebileceğim ancak ispatlayamayacağım bir çok türk çocukta ( ergen bile değil ) premium var...
--önemsiz:--
- ayda bir gireriz, kafa dağıtmalık.
- ismi robotlar ve bloklar anlamına gelen "robots + blocks" dan geliyormuş.
- oyunların çoğu tek bir kişi ya da küçük bir grup tarafından yapılmasına rağmen, bazı popüler oyunlarda türkçe dil desteği mevcut.
tabii gene türk çocuklar tarafından çevriliyor.
--önemsiz--
eskiden ne güzel çizgi filmleri yayınlanırdı. artık akıllı tv'ye dönmüş kanal. ah tmsf yaktın tek eğlencemizi de. saygılar.
eskiden çizgi film kanalı iken şimdi yeşilçam ve türk filmlerin repliklerini gösteren kanal oldu. ne zaman o kanalı açsam öyle.
Netfix dublajı rezaletti
Robin hariç hiçbirinin sesi karakterlere uymamıştı.
Robin hariç hiçbirinin sesi karakterlere uymamıştı.
bana çok sevimsiz gelen çizgi film hede hödösü.
caillou ya rakip olan tek türk karakter.
sevgili (sevgisiz, tiksinç, kusunç) pepee ve caillou, iyi ki benim çocukluğumda yoktunuz, çünkü o kadar tatsız o kadar sevimsiz ve o kadar büyümüş de küçülmüşsünüz ki... sanki çocuk değil, emekli birer dedesiniz.O küçücük çocukların hayal dünyasını geliştiremeyecek kadar gerçek (gerçi sizinki gibi pürüzsüz hayat ben hiç görmedim ama) ve sürekli öğüt veren can sıkıcı iki kahraman(!)sınız. iyi ki benim çocukluğumda Cedric varmış, aşkın en saf haline tanıklık ettiğimiz büyük aşkı chen, dostluğun her hataya ve her zorluğa göğüs germesi gerektiğini öğreten akılsız arkadaşı christian ve dünyanın çok da toz pembe olmadığını gösteren akıllı düşmanı nicolas varmış... iyi ki şirinler varmış, kahramanların illa ki insan olması gerekmediğini gösteren... Yazık, şimdiki çocuklar siz öyle istediniz diye yaramazlık yapmıyor, uslu uslu oturuyor(!) Ama biz, o küçük mavi yaratıkları görmek umuduyla uslu uslu durup, iyi bir çocuk olmak adına sevgimizin yanında ailemize saygılı,arkadaşlarımıza hoşgörülü davranmayı kendi kendimize akıl ettik... makina gibi verilen talimatı yerine getirerek değil de, kendi aklımızı kullanarak neler yapabileceğimizi görerek büyüdük... Benim şimdilerde her bulduğum fırsatta izlediğim çizgi filmler gibi, şimdiki çocukların gelecekte sizi görmeyi dört gözle bekleyeceklerini hiç sanmıyorum. Kısacası, çok gereksizsiniz...
ailelerin çocuklarına nasıl izlettiğini anlamadığım, gerçekten faydasız olan bir çizgi film.
caillou ile kavga etmesini istediğim çizgi film karakteridir.
piç kurusudur.
pocoyo isimli çizgi diziden araklanarak değiştirilmiş çizgi dizidir.çok ama çok kötü kurgulanmış, berbat ötesi çocukların parlak zihinlerinden uzak tutulması gerekmektedir.ayrıca seslendiren kadında Kıraç'ın meşhur Ayşe'si yani eşidir.
Kuzenim 4 yaşındayken yeni yeni çizgifilmleri anlayınca hep sinir etmek için hee çok çok Pepee yi seviyorsun işte bizene falan derdik o da sinirlenip Pepee ezik işte ezik ben, ben ten izliyorum diye bizi tırmalamaya çalışırdı. Ne güzel zamanlardı keşke uzun süre o yaşta kalsalar.
Yıllar yıllar önce Pazar sabahları yayınlanan ve uçan bir kazın üstünde maceradan maceraya koşan bir çocuğun hikayesini anlatan güzel bir çizgi filmdi.
Belkide bir neslin çocukluk anıları olarak gösterilebilir,5e bastın atlamıyo,6ya bastın atlamıyo,yok efendim 3 ile 4e aynı anda bas;zor işlerdi...
tolga abiye söylenen klasik yalanlardan biridir. lakin çocuk yanlış tuşa basıp, "tolga abi ben ben basıyorum hugo gitmiyor" der.
tanım: bir zamanlar küfür ile biten hugo yarışmasının meşhur sözü. *
+ tolga abi ben basıyorum basıyorum hugo gitmiyor..
- iyi bas evladım iyi bas.
+ basıyom abi. arkadaşlar arkadan tv yi tutuyor ki ben basınca tv arkaya düşmesin diye.
- oğlum tv ye değil telefona basacan.
+ tolga abi tlfn kulağımda. senle konuşuyorum başka bir şeye bassam olmaz mı?
- cepten mi arıyorsun evladım sen beni?
+ evet abi. turkcell 100 dk beleş verdi de bi ariim dedim. hugoyla da konuşabilir miyim abi? hayranıyım onun. burnuma onun dövmesini yapıştırdım. ama şimdi çıkaramıyorum. acaba çamaşır suyu sürsem geçer miydi? ama ya gözüme kaçarsa?
- oğlum bas artık şu numaralara. kaybedecen şimdi.
+ tolga abi 99 dakika konuşmuşum. 1 dakika beleşim kaldı. tam nereye basacam?
- evladım tlfnunda kırmızı renkte bir tuş var. ona bas kazanacan. tamam?
+ heh buldum. tamam tolga abi... dııtt dıttt dıttt.
- oh ya hele şükür. birdaha bağlamayın bana böyle psikopat çocukları.
+ tolga abi ben basıyorum basıyorum hugo gitmiyor..
- iyi bas evladım iyi bas.
+ basıyom abi. arkadaşlar arkadan tv yi tutuyor ki ben basınca tv arkaya düşmesin diye.
- oğlum tv ye değil telefona basacan.
+ tolga abi tlfn kulağımda. senle konuşuyorum başka bir şeye bassam olmaz mı?
- cepten mi arıyorsun evladım sen beni?
+ evet abi. turkcell 100 dk beleş verdi de bi ariim dedim. hugoyla da konuşabilir miyim abi? hayranıyım onun. burnuma onun dövmesini yapıştırdım. ama şimdi çıkaramıyorum. acaba çamaşır suyu sürsem geçer miydi? ama ya gözüme kaçarsa?
- oğlum bas artık şu numaralara. kaybedecen şimdi.
+ tolga abi 99 dakika konuşmuşum. 1 dakika beleşim kaldı. tam nereye basacam?
- evladım tlfnunda kırmızı renkte bir tuş var. ona bas kazanacan. tamam?
+ heh buldum. tamam tolga abi... dııtt dıttt dıttt.
- oh ya hele şükür. birdaha bağlamayın bana böyle psikopat çocukları.
Naruto, Bleach, FMA vb. birçok güzel animeyi yayınlayan kanal. Death Note'u, Beybalde'i falanda yayınlasa güzel olur.
Pokemon yasaklanmasaydı onu da yayınlarlardı.
Pokemon yasaklanmasaydı onu da yayınlarlardı.