bugün

sevdiği entry'ler

tweet atan camii

Abicim ben bir Türk vatandaşı olarak neden benim ülkemde bulunan camiinin tweetini anlayamıyorum da allahın arapları anlayabiliyor???? Saka mi bu.

galatasaray

allah ıslah etsin dediğim takım demeye dilimin varmadığı bir garip oluşum. bu şeyi nasıl tutup destekliyorlar aklım almıyor. hıagghh tühh!

not:siyah..

beşiktaş

fetocu orospu evlatlarinin hic durmadan gundemini takip ettigi turkiye'nin en buyuk spor kurumu.

ulan orospu cocuklari teror orgutlerinin altinda gezineceginize siz once caldiginiz sampiyonluklarini verin.

bir camianin baskanindan taraftarina alayi mi orospu cocugu olur amk...

dininiz için ölür müsünüz

hiç bir ideoloji için ölmeye değmez. ancak temel özgürlüğüne bir müdahale karşısında insan ölüme gidebilmeli.

fifa 20

Fifa serisinin en kötü oyunu olabilir. Sinir stres sahibi yaptı oyun beni. Defans yapmak imkansız, kaleciler langırt oyunundaki piyonlar gibi kaleci tuttuğu köşeden gol yiyebilir ama her şut gol olmaz olamaz. Kısaca iyi bir takım kurmaya gerek yok 3-4 beceri hareketini öğren, defansta nerede duracağını biraz bilsen yetiyor.

and justice for all

Bass gitarlı versiyonu çok çok kötü olan albüm. Yüce James ve yüce Lars bilginliğini konuşturup bassları kısmış ve tarihin en iyi albümlerinden birisi çıkmış ortaya. Mesela One şarkısını basslı dinleyince bütün vuruculuğu, güzelliği gidiyor.

donuzlanan yazarın başlığı da gözükmesin

Ben durmadan, Bekaret önemli mi, Bekaret önemsiz diyen tip, şöyle bekaret böyle bekaret, bilmem kimin memesi, götü, vb... diye başlık açan yazarı donuzluyorum ama gene bu başlıkları görüyorum. O zaman donuzun olayı ne? Sonra onlara küfür edicem çaylak olcam.

içinizi burkan şeyler

Türk milletinin hala kendi evlatlarını öldüren azınlık etniklere kardeş muamelesi çekmesi.
Arapların sosyal medya trendlerini ele geçirmesi.
insanların kafalarını kaldırmaması, sorgulamaması.
Türkler olarak bir bütün olamamamız.
Kültür ve etiklerimizin ayaklar altına alınması.

geceye bir fotoğraf bırak

görsel

atatürk'ün elon musk'a verdiği efsane ayar

Hatırlarsınız bundan 3 sene önce elon musk denen zengin züppe, Türkiye'ye gelip Anıtkabir'e ziyarette bulunmuş ve Atatürk'ün sözünü paylaşmıştı.

(bkz: Elon musk un Atatürk ün sözünü paylaşması)

Şimdi bu eleman geçen gün resmi Twitter hesabınsan sokaklara dönmeyi öneren bir tweet atmış. Takipçileri de buna tepki göstermiş ve bundan 3 yıl önce yaptığı Atatürk paylaşımını hatırlatmışlar.

Bence güzel kapak.

görsel

sözlük yazarlarının itirafları

Bazen kendimi ifade edemiyorum. Mesela çok güzel muhabbet kurduğum arkadaşlarımın yanına böyle itici, ukala, çıkarcı birileri gelince hiç konuşasım gelmiyor ve sessizliğe bürünüyorum.

skyrim

npc'ler biraz daha akıllı olsa, tadından yenmezdi bu oyun.
anladınız ne dediğimi:

görsel

sözlük yazarlarının mezun olduğu liseler

şehremini.

akasya durağı

Bu ne birader*
görsel
© copyright 2005 - 2026