bugün
- tekne turu14
- ismet efendi'nin yurdumuza ziyareti3
- eğitimin anlamsızlığı3
- muslettin amca ile sinagoga gidiyoruz zirvesi2
- yunanistan29
- en son aldığınız iltifat14
- hurafe dolu islam vs kur an islam ı10
- sevişirken video çekmek11
- nureddin mahmud zengi2
- 53 bin düzensiz göçmenin geri dönüşü2
- sabahın köründe denize girmek2
- gebze2
- abd ve israil'in iran'ı vurma planı2
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- dekolteye bakar mısınız15
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin22
- irmik helvası vs un helvası18
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak30
- japonya23
- balıkesir vs eskişehir2
- ofisteki kadınların yazın dekolte işini abartması17
- cem küçük10
- sözlükten birinden hoşlanmak3
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti16
- anın görüntüsü13
- sözlüğün bitmesi3
- gürcistan26
- sözlük kızları nerede3
- sözlükte güzel ve eğlenceli kızların çaylak olması12
- sözlük erkeklerinin helvaları11
- üşüyen erkek12
- erkelerin ayak bileğini gösterme çabadı10
- en iyi simit hangi şehirdedir23
- hırvatistan2
- kızlar çaylak yapılmasın kampanyası11
- nebiye salat ve resule itaat4
- gelecek partisi'nin kapanması12
- ctrlx22
- adanalı ateist10
- ketçap aromalı ruffles10
- macar pasaportuyla 184 ülkenin vizesiz gezilmesi12
- fake hesap kullanan yazarlar uçurulsun5
- adalet ve kalkınma partisi4
- hayvan gibi acı salça yemek5
- bik bikle yemek yapmak9
- çocuklarin ve ergenlerin manifest aşkı10
- 1 milyon verecekler mali yayında donunu indirecek8
- gammaz çetesi çökertildi8
- sözlükte hep zenginlere göre içerik üretiliyor6
- nickten isim tahmini yapmak71
sevdiği entry'ler
Abicim ben bir Türk vatandaşı olarak neden benim ülkemde bulunan camiinin tweetini anlayamıyorum da allahın arapları anlayabiliyor???? Saka mi bu.
allah ıslah etsin dediğim takım demeye dilimin varmadığı bir garip oluşum. bu şeyi nasıl tutup destekliyorlar aklım almıyor. hıagghh tühh!
not:siyah..
not:siyah..
fetocu orospu evlatlarinin hic durmadan gundemini takip ettigi turkiye'nin en buyuk spor kurumu.
ulan orospu cocuklari teror orgutlerinin altinda gezineceginize siz once caldiginiz sampiyonluklarini verin.
bir camianin baskanindan taraftarina alayi mi orospu cocugu olur amk...
ulan orospu cocuklari teror orgutlerinin altinda gezineceginize siz once caldiginiz sampiyonluklarini verin.
bir camianin baskanindan taraftarina alayi mi orospu cocugu olur amk...
hiç bir ideoloji için ölmeye değmez. ancak temel özgürlüğüne bir müdahale karşısında insan ölüme gidebilmeli.
Fifa serisinin en kötü oyunu olabilir. Sinir stres sahibi yaptı oyun beni. Defans yapmak imkansız, kaleciler langırt oyunundaki piyonlar gibi kaleci tuttuğu köşeden gol yiyebilir ama her şut gol olmaz olamaz. Kısaca iyi bir takım kurmaya gerek yok 3-4 beceri hareketini öğren, defansta nerede duracağını biraz bilsen yetiyor.
Bass gitarlı versiyonu çok çok kötü olan albüm. Yüce James ve yüce Lars bilginliğini konuşturup bassları kısmış ve tarihin en iyi albümlerinden birisi çıkmış ortaya. Mesela One şarkısını basslı dinleyince bütün vuruculuğu, güzelliği gidiyor.
Ben durmadan, Bekaret önemli mi, Bekaret önemsiz diyen tip, şöyle bekaret böyle bekaret, bilmem kimin memesi, götü, vb... diye başlık açan yazarı donuzluyorum ama gene bu başlıkları görüyorum. O zaman donuzun olayı ne? Sonra onlara küfür edicem çaylak olcam.
Türk milletinin hala kendi evlatlarını öldüren azınlık etniklere kardeş muamelesi çekmesi.
Arapların sosyal medya trendlerini ele geçirmesi.
insanların kafalarını kaldırmaması, sorgulamaması.
Türkler olarak bir bütün olamamamız.
Kültür ve etiklerimizin ayaklar altına alınması.
Arapların sosyal medya trendlerini ele geçirmesi.
insanların kafalarını kaldırmaması, sorgulamaması.
Türkler olarak bir bütün olamamamız.
Kültür ve etiklerimizin ayaklar altına alınması.
Hatırlarsınız bundan 3 sene önce elon musk denen zengin züppe, Türkiye'ye gelip Anıtkabir'e ziyarette bulunmuş ve Atatürk'ün sözünü paylaşmıştı.
(bkz: Elon musk un Atatürk ün sözünü paylaşması)
Şimdi bu eleman geçen gün resmi Twitter hesabınsan sokaklara dönmeyi öneren bir tweet atmış. Takipçileri de buna tepki göstermiş ve bundan 3 yıl önce yaptığı Atatürk paylaşımını hatırlatmışlar.
Bence güzel kapak.
görsel
(bkz: Elon musk un Atatürk ün sözünü paylaşması)
Şimdi bu eleman geçen gün resmi Twitter hesabınsan sokaklara dönmeyi öneren bir tweet atmış. Takipçileri de buna tepki göstermiş ve bundan 3 yıl önce yaptığı Atatürk paylaşımını hatırlatmışlar.
Bence güzel kapak.
görsel
Bazen kendimi ifade edemiyorum. Mesela çok güzel muhabbet kurduğum arkadaşlarımın yanına böyle itici, ukala, çıkarcı birileri gelince hiç konuşasım gelmiyor ve sessizliğe bürünüyorum.
şehremini.