bugün
P
paganviodio5 ay önce
ernst ludwig kirchner
(img:#2485429) Çok iyi bir alman empresyonist ressam. Gerçekçilik akımını kendine göre yorumlamış ve Çok güzel eserler vermiştir. Fransız lar, empresyonizmi kendi arazileri olarak görürler ve başka milletler o alanda eser veremez, imajı yayarlar dü… devamını gör
P
paganviodio6 ay önce
helmut walcha
helmut walcha (1907, leipzig - 1981, frankfurt) gelmiş geçmiş en büyük kilise orgu virtuozlarından biri. 1947´den 1948´e kadar johann sebastian bach´ın bütün org eserlerini büyük bir ustalıkla çaldı - öyle her yiğidin harcı olmayan bir durumdur bu- … devamını gör
P
paganviodio6 ay önce
atatürkün anzak annelerine yazdığı mektup
dünya tarihinde savaş bittikten sonra düşmanına evlatlarınız bizim bağrımızdadır diyebilecek kadar büyük yürekli tek bir lider vardır, o da mustafa kemal atatürk'tür...
P
paganviodio6 ay önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
P
paganviodio9 ay önce
arkadaşlar beni motive eder misiniz
Arkadaşlar diyet ve spora başlamam lazım bu ara taktım kafayı ama asla motive olamıyorum. Duygusal yeme olayı da olunca bende biliyorsunuz çok zor bu diyet işi. Günlük olarak hedefe ulaşana kadar buraya kilomu yazacağım. Eğer başlamak isteyenler var… devamını gör
P
paganviodio11 ay önce
londra da büyük anti mülteci eylemleri
Dün en az bir milyon kişinin katılmasıyla, ingiliz mülteci politikasına karşı ingilizlerin gerçekleştirdiği eylem. Bu eylemler, küçükten büyüğe doğru gelişti, ve konuyu tetikleyen olay da, marc dungan isimli bir ingilizi, bir müslüman mülteciyi bir… devamını gör
P
paganviodio1 yıl önce
viyana
iki defa kuşatıpta alamadıgımız bunun sonucunda hala türkleri aşagılayan bir ülkenin başkenti. avrupa'nın kültür başkenti de derler.
P
paganviodio1 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
P
paganviodio1 yıl önce
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
P
paganviodio1 yıl önce
P
paganviodio1 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
P
paganviodio1 yıl önce
siegfried lenz
2012 2013 yılında uludağ universitesi oyuncularının suçsuzlar çağı suçlular çağı isimli oyununu çıkardıkları yazardır. bu oyunu ile Bremen edebiyat ödülünü almıştır.
P
paganviodio1 yıl önce
23 şubat 2025 almanya genel seçimleri
inşallah spd iktidar olur.
P
paganviodio1 yıl önce
sözlük yazarlarının kahveleri
Sozluk yazarlarinin bagimliliklaridir. (img:#1787606)
P
paganviodio2 yıl önce
hmm universal leader
(img:#2358026) panama bandıralı ,60 m genişlik ,336 m uzunluğuyla dünyanın en büyük petrol tankerlerinden biri... Gemi panama bandıralıdır ama güney kore de hyundai merchant marine (hmm) için üretilmiştir. Tam dolu ağırlığı 300bin tondan biraz d… devamını gör
P
paganviodio2 yıl önce
alp dağları
`italya`'nin kuzeyinden gecen, en yüksek noktasının rakımı 4807 m olan dağdir.
P
paganviodio2 yıl önce
afrika ülkeleri ve türkiyedeki enflasyon oranları
angolada yamyam zenciler palalarla birbirini doğrayıp kazanda pişiriyor yalnız! (img:#2355594) https://gorebook.com/data/video/10/10659-63e4da87da915c9169b8d84ea0595f98.mp4
P
paganviodio2 yıl önce
afrika ülkeleri ve türkiyedeki enflasyon oranları
angolada yamyam zenciler palalarla birbirini doğrayıp kazanda pişiriyor yalnız! (img:#2355594) https://gorebook.com/data/video/10/10659-63e4da87da915c9169b8d84ea0595f98.mp4
P
paganviodio2 yıl önce
21 nisan 2024 almanya kar yağışı
Bu pazar sabahı yaşanan...klasik uyarılar, tren metro kullanın, mecbur diilseniz arabaya binmeyin...hesapta ilkbahar gelcekti. Yanlışlıkla kış geldi!! (img:#2355576) (img:#2355579)
P
paganviodio2 yıl önce
21 nisan 2024 almanya kar yağışı
Bu pazar sabahı yaşanan...klasik uyarılar, tren metro kullanın, mecbur diilseniz arabaya binmeyin...hesapta ilkbahar gelcekti. Yanlışlıkla kış geldi!! (img:#2355576) (img:#2355579)
P
paganviodio2 yıl önce
rakı kavun beyaz peynir
mükemmel üçlü diyebiliriz bu arkadaşlara her zaman tek favorimdir!
P
paganviodio2 yıl önce
iplerle yaptığım sanatsal çalışma
ipnelerle yaptığım sanatsal çalışma diye okudum, cosmos affetsin...
P
paganviodio2 yıl önce
çanakkale şehidi erica
Erica anna schwarz, doktor binbaşı ragıp'ın eşi. Ragıp 'ın tayini çanakkale mevziilerine çıkınca, eşi erica anna'yı istanbul da bırakmak istemiş, ama erica ben hemşireyim ben de geliim diyerek bunu kabul etmemiştir. Çok güzel bir kadındır erica. Ç… devamını gör
P
paganviodio2 yıl önce
çanakkale şehidi erica
Erica anna schwarz, doktor binbaşı ragıp'ın eşi. Ragıp 'ın tayini çanakkale mevziilerine çıkınca, eşi erica anna'yı istanbul da bırakmak istemiş, ama erica ben hemşireyim ben de geliim diyerek bunu kabul etmemiştir. Çok güzel bir kadındır erica. Ç… devamını gör
© copyright 2005 - 2026