bugün
- ak partizanlar zamlı et fiyatları için ne diyor29
- adana12
- chp8
- true yu evlendiremiyoruz11
- kılıçdaroğlu alevi olduğu için kazanamadı9
- merve dizdar18
- sözlük hanımlarının bugünkü kıyafetleri67
- anın görüntüsü41
- 15 inci cumhurbaşkanı kemal kılıçdaroğlu10
- hadiama001'in beni tehtit etmesi9
- türk bayrağını indirip filistin bayrağı asmak15
- sigara fiyatının 48 olacak olması8
- kayseri de skandal düğün8
- koyun dediniz koyduk18
- ekonomi nasıl olsa düzelir önemli olan vatan15
- kadınlardan hoşlanmak11
- 30 mayıs 2023 ankaragücü galatasaray maçı23
- sigaraya 8 tl zam8
- her şey başka türlü olabilirdi21
- koşa koşa gelerek birine sarılmak8
- 900 bin suriyeli'nin tc vatandaşı olması28
- kemal kılıçdaroğlu70
- günün sözü18
- türkiye'yi türkçülerin yönetecek olması44
- ak partili esnaftan alışveriş yapmayacağım12
- evli kadına aşık olmak9
- sinan oğan39
- leopar saldırısında yapılacaklar9
- türkiye'nin ilk nükleer bombasına isim önerisi21
- devlet bahçeli13
- ete aç bir toplum olmak15
- sözlüğe şarkı armağan etmek9
- arkadaşlar evleniyorum ben22
- ölmek nasıl bir duygu12
- 403 server error10
- kitap alıntıları14
- en pisi pisine ölen ünlü13
- chansey yemek helal mi12
- şu elbiseyi nereden bulabilirim11
- 100 yıllık reklam arası bitti8
- otopsiraporlari8
- en leş ilişki bile sap olmaktan iyidir10
- üstteki yazar gözünde nasıl canlanıyor22
- düşün ki o bunu okuyor11
- et yemeyiver nolmuş ölür müsün12
- evlilik pişmanlıktır14
- hdp'nin ikinci turda kılıçdaroğlu nu satması15
- dünyaya bir daha gelinecek olsaydı9
- kılıçdaroğlu'nun 2028de fırtına gibi esecek olması23
- the revenge of hector16

entry'ler (155)
Fabian barthez'de listenin başlarında yer alacak isimlerden.
kim ne derse desin şu an kulüp sınırlarının içerisindeki en iyi,en has beşiktaşlıdır.Beşiktaş taraftarı aklını başına devşirsinde bu adama sahip çıksın,ruhsuz tayfur veya kafasında yeller esen schuster gibi adamlarla uğraşmaktansa en azından ruhu olan bir adamla yola devam edilmesi kanaatindeyim.Oynamayı bıraktım ben bir beşiktaş taraftarı olarak maçları takip etmekten yoruldum,millete bugün beşiktaş maçı var mı diye sorar oldum.E hal böleyken bu adam ne yapsın,futbolcu ne yapsın.içerdeki trabzon maçı dışında açın içerdeki dışardaki derbi maçlarını bakalım ben 100.yılda ki şampiyonluktan öte böyle bir mücadele görmedim her ne kadar sonuca yansımasa da,adamın ilk yılı bir de..Yazık etmeyin bu adama,yazık etmeyin.
hala ne yapmaya çalıştıklarını anlamaya çalıştığım insan topluluğudur.Sen ay ayolluktan gel böyle kavgalar gürültüler çıkar,olan esnafa çalışan işçiye olacak 2-3 yıl kimse bursaya felan gitmez demedi demeyin.Sayın vali'nin de dediği gibi hakkaten çapulcu bunlar.
beşiktaşımın eski görev adamlarından bir tanesidir. ilk başlarda biraz garipsedim teknik direktör olmasını ama daha sonra ''neden olmasın?'' diye sordum kendime.. beşiktaşlılık eğer bir duruşu ifade ediyorsa eminimki bunu sergileyebilecek durumdadır tayfur havutçu,bir de yardımcı olarak sergen gibi laf ebesini yanına alacağına ali gültiken'i alırsa scout ekibinin başına da metin tekin'i de getirirse hakkaten başarıya yaklaşılmış olur yada en azından mantıklı olan değerlere kavuşur beşiktaş yıllar sonra..
Türkiye de kazanan takıma zerre saygı duyulmadığını gösteren maçlar biri olmuştur.
beni futboldan soğutan futbolcu bozuntusudur.kendi takımımdan bir futbolcuya bu kadar küfür ettiğimi hatırlamıyorum hakkaten,psikolojimi bozdu beni benden etti.Umrumda da değil yenilmek felan dirsek hareketinden önce resmen al aşağı indirdi luganoyu hakem es geçti,bunun tahrikle alakası yok o formayı taşımanın ne kadar önemli olduğunu bilmemekle alakası var...
oksijeni bol olan şehirdir.Şehrin içindeki kitle muhafazakar diye lanse edilir gençleri özentiden ileriye gitmez,büyükleri ise çömlekçiden çıkmaz nası muhafazakarlık anlamadım!
adamı sevgilisine küstürecek söz yani yeminle.
gece gece 'bu elemanı sözlüğe kim aldı?' sorusunu aklıma düşürmüş olan kendini bilmez kişi başlığıdır.
iyi ve gerekli transferdir.yok necip'in yerineyse kötü yok necip'in ahını alacak gibi saçma sapan yorumları bırakalım da yapılan transferlerin tadını çıkaralım.lig'e erken başladık zaten sezon sonlarında biliyoruz ki üst üste oynanan maçlar takımı yoracak bu nedenle bu kadronun geniş olması lazım bunu bilir bunu konuşurum ben.bu transferi alkışlıorum afferim be.
çok şey yapmadı belki..çok maçlar da kurtarmadı belki..ama nolur ki ona da q7nin veya gutinin gelişindeki gibi tören düzenleyip veda etsek son kez bağırsak o o o delgado diye..matias emilio delgado hiçbişey yapmasada, bana bunları düşündürtecek kadar heyecanlandırdı.güle güle kaptan.
bir arap futbol klübünün 1 yıl kiralamak istediği oyuncu.son haberlere göre beşiktaştan ret cevabı almışlardır.
ağızlarında sigara üniversite kantininde oruç tutmayan öğrecileri harıl harıl arayıp,akşamda kafayı çeken insan tipleridir.
öncelikle beşiktaşlıyım.Beyfendiliği ve saygınlığıyla bu ülkede ertuğrul sağlamla kıyaslanabilecek tek adamdır kendisi.Yalnız nedense ekranda her gördüğümde: 'bu adamı harcayacaklar' diye iç geçiriyorum.Umarım olmaz,umarım üzerlerindeki formaların samimiyetsiz renkleriyle boyamazlar aykutu..Beşiktaşın ardından 2.lik başarı olacağı için bu sene inş da 2.olurlar.
maçın ilerleyen dakikalarında 'beşiktaş rakip kaleyi abluka altına aldı'diye değiştirilecek spiker söylemidir.
yeni sezon için beni yavaş yavaş heyecanlandıran haberdir.fiyatlar ise şöyle:
VIP ÜST D 7.500 TL NUMARALI ORTA 2.750 TL
VIP ÜST B&E 5.500 TL NUMARALI KENAR 2.100 TL
VIP ÜST A&F 4.000 TL KAPALI ÜST 1.600 TL
VIP ALT A&F 2.750 TL KAPALI ALT 1.350 TL
VIP ALT B&E 3.500 TL YENi AÇIK 700 TL
VIP ALT C&D 4.000 TL ESKi AÇIK 550 TL
VIP ÜST D 7.500 TL NUMARALI ORTA 2.750 TL
VIP ÜST B&E 5.500 TL NUMARALI KENAR 2.100 TL
VIP ÜST A&F 4.000 TL KAPALI ÜST 1.600 TL
VIP ALT A&F 2.750 TL KAPALI ALT 1.350 TL
VIP ALT B&E 3.500 TL YENi AÇIK 700 TL
VIP ALT C&D 4.000 TL ESKi AÇIK 550 TL
maraton üst(kombine kart) ve migros tribünü biletleri elimde bulunan karşılaşmadır.Gitmek isteyipte bilet bulamayanlar irtibata geçebilir.
Bu ülke de hiç mi işini doğru yapan bi şirket olmicak diye tekrardan hayıflanmama sebebiyet veren şirkettir.3 kiloluk paket gönderiosun 11.90 kuruş,50 gramlık bir gsm hattını poşetleyip gönderiyosun 8.80 kuruş.Bir de insana sormadan bi ton şey yansıtıyorlar faturaya yok bilmem telefonla haber verme(1,46 kuruş),yok smsle bildirim vs..yapıcaksanız adam gibi iş yapın diye isyan edesi geliyor insanın.
Bugünlerde pek bi hareketliliğin yaşandığı,en az insanları kadar sıcak bir şehir olan memleketim.Şanlıurfa Belediyesi yetkilileri kalacak yer sorunu olan misafirler için halkı seferber etmiştir ve 200'den fazla ev sakini bu misafirlere kucak açmışlardır.Güneydoğudan gelen en ufak bi osuruk sesinde bile bütün insanlara terörist çamurunun atıldığı günümüzde şanlıurfa bu laf ebelerine güzel bir cevap vermiştir.Şimdi hep bir ağızdan söleyin bakayım g ü n e ş b a l ç ı k l a s ı v a n m a z diye...