bugün

sevdiği entry'ler

zenginlere 1 den fazla eş verilmesi gerektiği

nüfus problemi yok ki, nüfus fazla olsun ki açlar artsın işçi maliyeti düşsün, ölenin yeri dolsun problemi var. yoksa zaten nüfus haddinden fazla. nufus azalıyor diyen varsa insan avcisidir kesin.

dinsize inanır mısın

Ben söylediğini tartarım.

Her insana tartarım dinli dinsiz bakmam.

fantastik bilim kurgu

Fantezi ve bilim kurguyu birleştiren türdür.

Fantastik denince akla gelenler:
Harry Potter.
Yüzüklerin efendisi.
Game Of Thrones.
Alacakaranlık.

Bilim kurgu denince akla gelenler:
Star Wars.
Terminator.
Dune.
Açlık oyunları.

Fantastik bilim kurgu denince akla gelenler:
Marvel.
DC.
Ninja Kaplumbağalar.
invincible
Ben 10.
Samuray Jack.

baston kullanan yuzırlar

40 yaşından sonra baston kullanmak sünnettir evlat demişti rahmetli muşlettin amca tahta kahvede.

Çoğusu kırktan fazla.

aylık 0 tl iyi para mıdır sorunsalı

görsel

yenilebilir protez tırnak

çıkarsa takarım. tırnaklar iki günde tükeniyor. ne yiyeceğim ulan ben.

bana kimse eksi oy atamaz

kalp ikonuna bas. kalbimi kırdın demek o.

sözlüğün şamar oğlanı olmak

ne bilim aq hepiniz bana düşman gibi gelmeye başladınız. biri özelden anama küfrediyo, biri ablamı taciz ettiniz diye ağlıyor. bende insanım aq.

yunanlıların yağlı güreşi çalmaları

300 kiliseden Çan sesi midir gelen?
Kırk davulun sesi midir, yoksa Koca aşil midir gelen?
Selanik kaynıyor, aristoteles midir eğlenen?
Ey bre platon uyuyor musun?
Kıran kırana güreşler var, duymuyor musun?

Cıks olmadı! Sakil durdu!

ateistlerin nursuz olması

görsel

33 yaşında işsiz ve hala aile evinde yaşamak

benim hayatımdır 4 yıldır çalışmıyorum ablamda işsiz ve babam emekli eve giren tek gelir babamın emekli maaşı.

oysa ailem beni ve ablamı ne umutlar ile özel okulda okuttular özel derslere ne para harcadır. hep zengin kalacağız sandık ama yanıldık.

bundan 15 yıl önce her şey çok güzel olacak sanırken kendimizi bitmek bilmeyen bir çukurun içinde düşerken bulduk.

kadınlar ne zaman süt vermeye başlar

Bu çocuk insan anatomisini burada çözecek inş.

sigarayı neden seviyoruz

insan aslında sigaranın kendisini değil, onun hayatın koşturmacası içinde bize zorla hediye ettiği o beş dakikalık "es"leri sever. her şeyin üst üste geldiği, kafanın içindeki seslerin susmadığı o anlarda balkona çıkıp bir tane yakmak, dünyaya geçici bir duraklatma düğmesine basmaktır. o dumanı havaya üflerken sanki kafanın içindeki tüm o karmaşayı ve sıkıntıyı da dışarı salıyormuşsun gibi hissettiren o sahte hafifleme hissi, beynin bize oynadığı en tatlı oyundur. yalnızlığın en koyu anında yargılamayan bir ortak, en dertli anında sessiz bir sırdaştır; soru sormaz, eleştirmez, sadece seninle birlikte sessizce yanıp kül olur. elindeki o minik sıcaklık, modern insanın yalnızlığına uydurulmuş en tuhaf kılıftır. günün sonunda sevdiğimiz şey o zehirli duman değil; sadece beş dakikalığına da olsa her şeyden kaçıp, kendimizle baş başa kalabildiğimiz o korunaklı andır.

aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması

ilgilenmezsen görmezsin

Ben rahatsız olmuyorum banane bazı şeyleri bakarken görmemeyi öğreneceksiniz allahin ortadoğulu mağara insanları.

kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması

Ülkenin başkenti işgal edilmiş, ordu terhis edilmiş daha diyorlar ki “kurtuluş savaşı” esir edilmişler için olur. Bunlar esareti bütün bir ulusu zincire vurmak falan sanıyor heralde. Zaten öyle olduğunda kurtuluş savaşı değil soykırım oluyor genelde. Burada amaç belli. Anlamak için çok yüksek iq ya gerek yok biraz basit düşünmek yeterli halbuki.

üstad dostoyedisiki

böyle bir üstada yapılan saygsızlıkça bir başlık. evet.

kimseye yaranılmaz

Gerçekten de öyle. Sen iyi olursan başkalarına da pozitif enerji verirsin. Kimseye yaranmaya çalışmaya gerek yok. Senin doğallığını gören görür zaten.

babalarımız gibi erkeklerin yetişmemesi

babalarımız gibi erkekler yetişmiyor derken aslında biraz da şükretmek lazım. çünkü onların çoğu duygusal okuryazarlıktan yoksun, otoriter ve iletişimsizlik abidesiydi.

atatürk ün çocuğunun olmaması

Atatürk'ün ileri görüşlülüğünün bir diğer sonucudur. Böyle liderlerin olası çocukları ileride toplum tarafından bazı yerlere getirilmek istenebilir.

afgandaki şeriat modeli türkiyeye çağ atlatacaktır

görsel

Yaran beyan.

Allah akıl fikir versin mq.

Swh...
© copyright 2005 - 2026