sevdiği entry'ler

yeditepe

hep benim yazdığım başlıklara entry giren yazar.

yalnız insan ne yapar

onu bekler.

charlotte cardin

ahh sanırım gene aşık oldum. iyi müzik adına dinlenilmeli, bilinmeli. yeni keşfim. sizinle tanıştırmaktan onur duyarım.

https://youtu.be/RZDG3BoNKWY
https://youtu.be/4j8DVTkZdCE
https://youtu.be/TbMeXghMYpI

atmde 20 saniyeden fazla zaman gecirmek

atm kavgalarına sebep olur.

atmde 20 saniyeden fazla zaman gecirmek

QR kod ile 5 sn içerisinde kart bile sokmadan para çektikten sonra çok anlamlı bakışlar atıyorum böyle dingillere.

çağla

kayısının olmamışı.

ne zaman evleneceksin

300 bin lira düğün masrafları 800 bin lira da 2+1 ev fiyatlarını düşünürsek. 1100 bin liram olursa evlenebilirim.

2021'e söylenecek son sözler

2021'in ilk aylarında çok hoşlandığım biriyle tanıştım birkaç gün önce iletişimi kopardık. Bugünü birlikte geçirip sabaha kadar içip çok güzel yaşayacaktık. Olmadı. Numarasını sildim çünkü artık imkansız olduğuna ikna oldum. Çok depresif bir yıldı. Onlarca psikiyatri randevusu alıp gitmedim. Bugün gittim çünkü her üzüldüğümde intihar etme fikirleri geliyor kafama. Kendimi iyileştirmek için çabalayacağım. Asla optimist ve hayatı sevenn onda anlam bulabilen biri olmayacağım ama en azından asgari düzeyde bir akıl sağlığında olmak istiyorum.

erkeğin çalışıp kadının hazır para yediği evlilik

Kadına sorsan ev yönetimi bütün işlerden zor.
Canım kadınlar siz yorulmayın.

hoşlanılan kıza ilk mesaj olarak ne yazılır

5 yıl önce ilk defa aşık oldum, çeşitli planlarla tanıştım kızla, o tamamen rastgele tanıştığımız sanıyordu ama aslında her şey planlıydı, onunla arkadaş oldum, bir şekilde numarasını aldım, o kıza ilk mesajı atacaktım, ne yazacağımı bulamayıp bu başlığı açmıştım.

bir mesaj attım, o kızla çokça konuştuk, çokça vakit de geçirdik, birbirimize hediyeler aldık, kendisinden hoşlandığımı biliyordu o zamanlar ikimizin de hiç sevgilisi olmamıştı, o kariyerine ve hedeflerine odaklanmak istiyordu, bana bu konuları ileride düşünelim demişti, bu yılın ortalarında beni aradı, sana bir şey söyleyeceğim ama şaşırma dedi, ben de benden hoşlandığını filan söyleyecek zannettim, ben evlendim dedi, şok oldum. bense hala buradayım. bu başlığı görünce garip hissediyorum.

hala konuştuğumuzda bana tanıdığı en iyi erkek olduğumu söyler, hatta eşinden bile daha iyi olduğumu söyler, bana dua eder karşıma beni hak edecek birisi çıkması için, halâ arkadaşız.

zaman ne kadar hızlı geçiyor, her şey bir anda değişiveriyor.

bu da bu başlığın hüzün verici anısıdır işte...

sevilen şarkının üzen kısmı

görsel
Hatıram yoktur ama baş ağrım çok
-
Tam zamanı beklediğin o gecenin
Gelmeyeceğini bilerek şarkı söylemenin
Pişmanlık yoktur ama hissiyatım çok

Şarkı üzecek bir yapıda değil aslında, hafif ve dokunan. Daha doğrusu anlamak isteyene açık ki çoğu şarkıları böyle. Seviyorum ama sözleri çok farklı şeyleri anımsatıyor.

doların 20 tl olması

O da olacak yakın zamanda, bekleyin.

navigasyonun orada ne işin var'ya haha demesi

Küçük bir küfür savrulur ve “oraya sen beni yönlendirdin bilmem ne çocuğu, birde gelmiş dalga geçiyor” denir, evet.

sevdiğini söyleyememek

Siz söylemezseniz başkası söyler. Peh, umurlarındaydı zaten. Siz siz olun utanmadan, korkmadan söyleyin, sonra söyleseydim neler olurdu diye daha beter olacaksınız, en azından net cevap almış olursunuz.

yazarların garip huyları

Çamaşır suyu tarzı şeylere dokunamıyorum, konusunu bile konuşup yazarken kötü hissediyorum.
© copyright 2005 - 2026