bugün

muhtemelen 2022 yılında bizi daha kötü şeyler beklediği için, 2021'e ''gitme'' diyesi geliyor insanın. gelen gideni aratacak ne yazık ki.
tabi bu işin esprisi. yeni yıla girince değişen hiçbir şey olmuyor. daha da boka sarmasın her şey yeter.
Artık sen de geçmiş gibisin.
21 saat sonra hatıralar arşivimde yer almaya başlayacaksın.
her ne kadar kötü bir yıl olsan da seni özleyeceğim adamım.
Benim için sıradandın 2021.Pek bir beklentim yoktu, seninde beklenti karşılayacak bir yılmış gibi havan yoktu. Bekleyenim yoktu, beklediğim de yoktu. Ama haziran ayından beri bir kadını soktunn hayatıma. Bu kadınla aramda dile getirilmeyecek kadar mesafeler olmasına rağmen ve sana veda etmek için yazdığım mısralar esnasında bile hâlâ benimle o kadın. Olgun ve tam bir ciddiyet abidesi olan bana, çocuk ruhlu bir kadını alıp hayatımın merkezine yerleştirdin. Bunu kötümsemek amaçlı demiyorum aslında, getirdiğin eksik yanlarımı tamamlıyor bu yüzden minnetarım. Sevmeyi sevilmeyi unutmuş bir adama, sevgisiyle huzur kaynağı olan o kadını çok sevmeyi sağladın. Teşekkür ederim...
(bkz: Allah belanı versin)
çok yordun be.
senin amına koyim siktir git gelme bir daha.
görsel
2021'in ilk aylarında çok hoşlandığım biriyle tanıştım birkaç gün önce iletişimi kopardık. Bugünü birlikte geçirip sabaha kadar içip çok güzel yaşayacaktık. Olmadı. Numarasını sildim çünkü artık imkansız olduğuna ikna oldum. Çok depresif bir yıldı. Onlarca psikiyatri randevusu alıp gitmedim. Bugün gittim çünkü her üzüldüğümde intihar etme fikirleri geliyor kafama. Kendimi iyileştirmek için çabalayacağım. Asla optimist ve hayatı sevenn onda anlam bulabilen biri olmayacağım ama en azından asgari düzeyde bir akıl sağlığında olmak istiyorum.
Bir sürü şey getirmesin, bir şey götürsün yeter!
senden de birşey çıkmadı. yaptığın yetmezmiş gibi bir de benden alıp götürdüklerin... neyse, çok takılmamak lazım. hayat kısa. daha yapılacak çok iş, sevilecek çok insan var.
Yarramı ye.
herkesin canını yakıp bana nasıl torpil geçtin anlamasam da çok teşekkür ederim 21. yüzleştirdiklerin için, o adamı kalbime soktuğun için, getirdiğin küçük mucizeler için... keşke sonsuza kadar bugün olarak devam etsen... zerre sıkılmam.
hakkında son söz bile söylemeye tenezzül edemeyeceğim kadar kötü bir yıldı. koskoca 12 ay, ya da 365 gün içerisinde söyleyeceğim sadece 1 tane iyi birşey var ki, o da 2021 içerisinde yaşanılan tüm kötü şeylerin aynı bilmem şu kadar yanlış, bu kadar doğruyu götürür mantığıyla yok oldu gitti.

sadece daha fazla acı çektirmeden, defolup gitmesini yeğliyorum. ha yani hiç mi intikam almadım derseniz, aldım elbette. dj akman'ın ''bir fidan gibi'' şarkısıyla whatsapp durumu aracalığıyla bir güzel kapak ettim onu. başka da elimden hiçbirşey gelmiyor.

şimdiden mutlu yıllar!
önceki yıllar gibi yine bir şey vadetmedin, yine bir şey vermedin. o yüzden diyecek bir şeyim yok. ama 2022 birkaç şey vadediyor, olmazsa bir yıl sonra 2022'nin yakasına yapışacağım. *
2020de sandım kendimi yani çok büyük faydası olmamıştır.
Özleyeceğim seni dostum, elveda...
hoşçakal 2021.
Umarım 2021. yi aratmazsin
senin bi suçun yok birader. hadi fazla yüz göz olmayalım. tadında kalsın. hadi selam söyle 2005’e.

Edit: aaa gitmiş bile. Sssselametle.