bugün
- milan skriniar8
- 22 ağustos 2026 fenerbahçe konyaspor maçı16
- futbol6
- 22 ağustos 2026 çorum kasımpaşa maçı4
- nervio varıdı nerede o11
- sağcıların ortak özellikleri3
- kasımpaşa3
- chp kazanırsa abdullah öcalan serbest kalacak3
- çorum3
- kasımpaşa sk3
- çorum fk3
- netanyahu'ya kırmızı bülten talebi13
- yakışıklı türk ünlüler3
- gezicilerin polisten dayak yerken çıkardığı sesler3
- arkadaşlar sizce bu kürk nasıl3
- sözlük kızlarının babaları5
- imralı basılsın apo piçi asılsın6
- fenerbahçe21
- mason greenwood'un galatasaray'a döşeyeceği boru3
- filistin de genel seçimlerin zamanında yapılması2
- ilgi alanına göre konuşmalık insan veritabanı10
- sözlük yazarlarının favori dizisi6
- 1948 arap israil savaşı8
- filistin4
- üniversite okumanın gereksiz olması6
- yavudilerde cin peri hayalet öcü hortlak olmaması12
- ismet gurbuz 202412
- elma ve tarçın2
- günde 2 paket parliament içen öğrenci2
- tai lung26
- sözlükte tek kalsanız yazmaya devam eder misiniz7
- gelecek partisi2
- osuruktan şiirler89
- yapay zekanın ortadan kaldıramayacağı 10 meslek3
- x files dizisindeki elinden sigara düşmeyen adam4
- yazarların favori oyun karakteri4
- allah4
- bira6
- duş alıp yeni serilmiş nevresimde uyumak2
- acı acı osurmak5
- tuvaletin tıkanması2
- oswald cupplepot3
- dolar isterse 100 olsun41
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı26
- türkiye de emeklilik4
- i m horny diyen kız3
- ebrar sitesi2
- tüm erkeklerin old money giyinmesi11
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı27
- boş cd'nin üstüne boş cd diye yazmak3
entry'ler (22)
şu an ticaret meslek lisesinde bölümünü okuduğum ve severek yapacağım bir meslektir. en baştan sıkı çalıştığınızda öğrenilmesi zor olmayan bir şeydir. Herkes sevmez çünkü zor bir meslektir.
Anadolu lisesine gidip, haftada 10 saat gördüğüm halde hala bir şeyden anlamadığım gibi yazılıdan da 18 aldığım bir derstir.
imkansız olmayan bir şeydir. çeşitli yöntemlerle suya yazı yazılabilir.
artık okullar arası yarışmalardada yaygınlaşan ar damarı çatlamış utanması arlanması olmayan jüri başkanının aldığı para.
bu aralar okullar arası yaygınlaşan ve jürilerin özel okullara torpil geçtiği yarışmaya geç kalsa dahi 1 saat gibi uzun bir süre teşrif etmesini beklediği adaletsiz her sene sisteminin değiştiği saçma sapan bir şey. burası benim Türkiyem yarışmada parası olana torpil var.
yeni çıkan telefonlarda yerini bluetooth a kaptıran bir teknolojidir.
Bu olay Türkiyen'nin başkenti Ankarada kızılayın kaldırımlarında bile gerçekleşen bir olaydır. üstüne bastığınızda paçalarınıza su sıçrar ve o anda düşündüğünüz tek şey belediye başkanının ne kadar güzel alıştığıdır.
o çocuğun ayakta ne yaptığını hala çözemediğim bir videodur.
Türksellinin gücü türkselin çekim gücü videosu gönderen herkeze 100 kontör veriyoruz deyip daha sonra bu kontörü akşam 10 da gönderip 2 saat sonra yani 12 ye kadar kullanma hakkınız var diyen ve başka bir operatörü aradığım için kendi kontörlerimin gitmesini sağlayan bir operatör.
Son zamanlarda hisseli tatlar kampanyası başlatan ve benimde bir tat üretip hissesine sahip olmaya çalıştığım bir marka.
Sanıldığı gibi çok güzel olmayan ve ilk defa giden birisi için hayal kırıklığı yaşatan bir şehir.
Türkiye'de muhasebe bölümünü bulunan tek üniversite ve benim kazanmayı hedeflediğim bir yer.
Senin gibi ingilizceyi bilmeyenlerin dilimize sokmaya çalıştığı yanlış cümle.
Arupa'da ki sistemin örnek alınacağına git gide daha çoğaltılan ve zorlaştırılan bir sistem.
Bazı kişilerin Türk kültürünün içine sokmaya çalıştığı bir bayramdır.
Televizyoncuların inadına istanbul'u başken değerinde göstermesine rağmen Ankara başkentidir ve Türkiye'nin en gelişmiş şehridir. Türkiye'de Avrupa kent ödülü alan tek ülkedir.
öğrenci biletinin indirimli olup geri paso ücretiyle o parayı kat kat aldıkalrını öğrendim. otobüsün koltuğunda otururken ani manevrayla düşmeyi öğrendim. otobüs kapısına kısıldığında kapının geri açıldığını öğrendim. oturacak yerin nasıl kapılacağını öğrendim *
Ticaret meslek lisesinde okuyorsanız ve 80 dk ders işleyip 5 dk tenefüsünüz varsa kesinlikle yapamayacağınız bir iştir. Ancak isal gibi durumlarda son noktaya kadar dişinizi sıkarsınız ama olmayacağını görürsünüz ve tualete gidersiniz yarıdayken zil çalar. işte bu stres herşeyden beterdir. zor kalmadıkça okul tualetinde yapılmayacak bir iştir.
öğrencilerin derste öğretmenden gizli sürekli mesaj atmasına sebebiyet veren saçma bir kampanyadır.
ygs sınavı yapıyorum diye lys konularıyla sınav yapan bir dershanedir. ücretsiz deneme sınavına girdiğinizde telefon numaranızı alıp sıkılmadan 4-5 kere kayıt avantajlarımızdan yararlanmak için dershanemize gelin son gün 28 şubat diye mesaj atan bir dershanedir. ancak ders kalitesi yönünden iyi bir dershanedir.