bugün

sevdiği entry'ler

asgeri üçret alıp ayda 20000 tl biriktirmek

asgari ücretle zor ama ''üçretle'' olur. zaten 3 tane ret yemişsin ne kaybedebilirsin ki?

hiç yalnız kadın olmama durumu

türkiye'de olmayabilir ama yurtdışında o kadar çok yalnız kadın gördüm ki. bir sarılmaya ya da cinsellik dışında günlük konuları konuşmaya hasret kalmış yığınla kadın. yani asya'da da vardı avrupa'da da vardı ,tonla hem de. üstelik birçoğu güzeldi ya da ortalama kadındı yani öyle çirkin bakımsız kadınlardan bahsetmiyorum.
çocuk sahibi olanlar gene bir nebze hayata tutunuyorlar ama diğerleri tamamen dağıtmış durumda. ya depresyon hapları ya alkol vs.
yani sözün özü sadece erkekler yalnızlık çekmiyor. ama tabi bizim ülkede 120 kiloluk kadın bile tonla ilgiye mazhar olduğundan yalnızlık çeken kadın sayısı ziyadesiyle az olabilir.

deli gelmiş konuş deli.

mahlukat sınıfı halıka muhtaçtır. acziyetini fark edip rabbine yönelmiyorsa, ona sığınmıyorsa, ona kulluk etmiyorsa her kalabalığın içinde bile olsa yine yalnız kalır. emrine uymuyorsa yine yalnızdır. yasaklarından sakınmıyorsa yine yalnızdır. dünya onun olsa ne yazar ki. ölüm gelince her şey biter. bu dünyanın geçici ve boş olduğunu ölünce anlamanın bir faydası olmaz..

nefsinin heva ve heveslerinin, dünyevi süfli (aşağı, aşağılık, bayağı, adi, çirkef, günah ve haramlar) arzuların peşinde koşanlar görünürde birlikte olsalar da hakikatte yalnızdır. cismani lezzetler nefsi tatmin etse de ruh manen beslenmedikçe insan yine yalnızdır. iyilik, cömertlik, güzel ahlak, adalet ve merhamet, zulmetmemek, evet bunlar da ruhu besler, bir yere kadar, ama kalbin tam huzuru kullukda, namazda ve esasen daim halıkı zikirde mevcuttur. hakkı zikretmeyen insanların kalpleri hep daralır. allahı zikreden diridir. zikretmeyen ise ölüdür. zikir dille başlar, kalbe yerleşirse ruh hayat bulur. daim zikredenler ise daima baki kalır. Allah ile olan asla yalnız olmaz. allahı olmayan ruhun feryadı arşa çıkar da kulun haberi bile olmaz..

başıboş köpek sorunu

görsel

başıboş köpek sorunu

SONDAKiKA!
ÖLÜM!
Ankara Yenimahalle'de başıboş köpeklerin saldırısında uğrayan (videodaki) Semra Işık bugün vefat etmiş! #SemraIşık
5199 ve 7332 sayılı Hayvan Hakları Kanunu yüzünden başıboş köpekler toplanılmıyor!
Sonuç: insanlarımız ölüyor

https://twitter.com/Kopek...tatus/1465431390443515913

Malesef Semra da vefat etmiş.

Ankara'da başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan Semra Işık tedavi gördüğü hastanede vefat etmiş.

Yılardır başıboş köpek terörüne dikkat çekmeye çalışıyoruz.

Ama bizi değil, köpek lobilerini dikkate aldılar.

Sorarım, bu ölümlerin sorumlu kim?

https://twitter.com/Mehme...tatus/1465468723297501187

evet mama firması trollerini , hayvan dilendirerek tatlı para kazanan sahtekar
ları , köpektaparları piste alalım ....

başıboş köpek sorunu

https://x.com/m3vzu/status/1780344553125384572

Bu insanlar artık kurtarılamayacak kadar kendinden geçmiş, insanlıktan çıkmış, ittapar olmuşlar. Bunlar değil de masum yaşlılar çocuklar zarar görüyor ya ben ona yanıyorum. Ve neden bu azınlık itçilerin söylemlerinin başıboş köpeklerden kurtulmak isteyen milyonlarca insandan daha önemli olduğuna anlam veremiyorum.

bütün aşkların izlerini silecek büyük aşk

dunyanın en guzel gercegi.

olabilir mi oyle bir sey? lutfen olsun cunku:)

türk erkeğinin seks konusunda rezalet olması

durumlar.

bir erkek arkadasım bana demisti ki:
-sen benle sevismeyi, ben senle sevismeyi kimseye degismeyiz; istersen ben erken bosalayım, istersen sen 100 kg ol.

siz aşk nedir, bilir misiniz bayım?

bir kadın için bütün kadınlardan vazgeçmek

erkekler yapmıyor oyle seyler.
yani 100 erkek varsa, 90 nı filan yapmıyor.
ben de boyle olsun istemezdim, ama oyleler maalesef.
ama kadınlardan bekliyorlar onların tek erkegi olup diger butun erkekleri silmenizi.

vercen mi

erkeklerin sık sık sordugu sual:)
vermicem, vermicem, vermicem. ihih.
herkes beni duz duvara tırmanıcak bir libidosu yuksek kadın sanıyor.
ben oyle bir kadın degilim aslında. hem de hic degilim. ühü.

kafa dengi biriyle evlenip birlikte vakit geçirmek

gordugum en guzel evlilik tanımı.
bu kadar:) sade ve net.

gri

size bir "hard truth"la-sert dogru- geldim bugun.
dunya ustundeki insanların yuzde ikisi filan iyi arkadaslar.
iyi insan cok istisnai.
ama cogumuz kotu degiliz. griyiz. bazen iyi seyler yapıyoruz. bazen kotu seyler yapıyoruz. bazen harika seyler yapıyoruz. bazen berbat seyler yapıyoruz. bazen kusursuz, mukemmel seyler yapıyoruz. bazen bi seyleri elimize yuzumuze bulastırıyoruz. bazen hatalar yapıyoruz. bazen dogru, bazen yanlıs secimler yapıyoruz.
bu insan. insanım insan, bildim.
cogumuzun griyiz. bunu boyle kabul ederseniz hayata ve insanlara daha az onyargılı, daha cok sevecen ve hosgorulu yaklasırsınız. sonrası iyilik guzelllik:)

kutuplasmalardan ve net ayrılıklardan, net ayrı tanımlardan kacının.
iyi ve kotuden ziyade giri var en cok cunku.

küsen erkek

ben yanlıslıkla-istemeden kalbini kırdıgım gibi, gonlunu almasını da bilirim;)

kadinini melegim diye seven erkek

Beni en mutlu bu versiyon eden:)

dekolte

son on senedir giymedigim.
onun oncesinde cok giyerdim. cok da rahat ederdim. kimseyi tahtrik etme amacım yoktu. tarz olarak seviyordum.
velasılı bugun dekolte bi elbise giydim isyerine. yani aslında kasten olmadı. trendyoldan carmen yaka dar kesim siyahlı beyazlı bir elbise getirttim. sansa cok dekolte cıktı. trendyoldaki resimde o kadar dekolte oldugu belli olmuyordu.
velhasılı giydim elbiseyi, isyerinde tuvalete gittim bi saat sonra, aynada baktım, cok cıplak geldi, hosuma gitmedi, butun gun esarp sardım sonra boynumu. ben ki bundan 10 sene evvel o dekolteleri minileri o kadar rahat giyer ve o kadar severdim ki..
degisyoruz hep.. yıllar icinde.

on sene once ben

bambaska biriydim.

en sinir oldugum sey beni gecmisten tanıyanların, ve bugunum hakkında bi sikim bilmeyenlerin mudahaleciligi.

-ben artık orada yasamıyorum.

şu an hissedilen duygu

genel olarak bazen cok umutlu bazen cok umutsuz hissediyorum.
bazen "daha fazla dayanamıyorum. al artık canımı tanrım, ustu kalsın" moduna baglıyorum, bazen de yasamayı o kadar cok seviyorum ki 90 yasına kadar saglıkla yasayabilmek icin neler yapmam lazım onu arastırıyorum. resmen dengesizlik:)

yıllardır boyleyim..
cok uzun yıllardır.
belki son 20 yıldır.
© copyright 2005 - 2026