bugün
- romanya52
- mehdinin en sevdiği balık7
- avrupanın en ucuz mazotunu kullanıyoruz21
- gilded bayan yazare5
- türkiye19
- yaptığı çomarlık eleştirilince agresifleşen çomar5
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur33
- yarın iş var4
- almanya14
- fatma betül sayan kaya39
- fatma betül sayan kaya'nın yeni partili çıkması3
- kerhaneciye domuz kemiği atmak3
- dünya60
- patroniçesinin önünde yere kalem atan erkek2
- hırsız ekremi eleştirmeyip borsacıyı eleştirmek3
- taşak ağrısı diye rapor alıp patrona yollamak5
- başka ülkelre vatandşlk başvrsu yapn milltvekilri12
- hiçbir şeyin sarmaması5
- hindistan4
- pazar akşamları2
- patroniçenin göte vurarak iyi tatiller demesi3
- siccin3
- ismet gurbuz 2024 almanya da2
- anın görüntüsü31
- kemaliklerle ekonomi tartışmak5
- avanos pforzheim arası yüksek hızlı tren2
- suudi arabistan3
- besiktastakideli2
- 27 eylül 2026 meteoroloji sarı kod uyarısı4
- ismet el gürbüzhavi bin mehdiyetini ve biraderi2
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir13
- düğün yaptığını korna çalarak herkese duyuran tip5
- güne bir nostaljik şarkı bırak ulen9
- patroniçesine aşık stajyer erkek2
- amerika birleşik devletleri30
- hayat2
- ne yapsam iyi olur9
- haluk levent vs fatma betül sayan kaya6
- 27 eylül 2026 litvanya azerbaycan maçı4
- ispanya6
- sözlük kokusu6
- melih gökçek soruşturması ne oldu6
- fatma betül sayan kaya'nın hacca gitmesi3
- osmanlı millet sistemi3
- azerbaycan3
- furkan bölükbaşı'nın açlık feryadı6
- serdar ortaç2
- haseki hera sultan2
- fransa11
- rusya5
entry'ler (15)
maalesef 2011 yılında vefat etmiş. üzüldüm lan. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/18139189.asp
Evrene pozitif enerji veriyorum ve karşılığında leğendi, mandaldı bişiler alıyorum.
namaz kılan gencin allah katında daha değerli olduğunu kimse bilemez. dürüst, iyilik sever daha doğrusu adam gibi adam alkol alan genç, sadece namaz kılan ve diğer her haltı yiyen gence her daim tercih ederim.
öte yandan bunu yargılamak kimseye düşmez ve düşmesinde zaten. herkes herkese saygı gösterdikten sonra herkes istediğini yapabilir, özgürdür.
hem namaz kılan hem de zamanı gelince alkol alan bi çok tanıdığım var. önemli olan tek şey saygı.
öte yandan bunu yargılamak kimseye düşmez ve düşmesinde zaten. herkes herkese saygı gösterdikten sonra herkes istediğini yapabilir, özgürdür.
hem namaz kılan hem de zamanı gelince alkol alan bi çok tanıdığım var. önemli olan tek şey saygı.
(bkz: nerede o eski ramazanlar) doğduğumdan beri bu soru var. ne vardı lan o eski ramazanlarda?
"yola çıkacak kişinin aşması gereken
ilk ve en önemli engel,
kendi yerleşikliğidir:
kendi yeri
- kendisidir..."
(bkz: yürüme)
(bkz: oruç aruoba)
ilk ve en önemli engel,
kendi yerleşikliğidir:
kendi yeri
- kendisidir..."
(bkz: yürüme)
(bkz: oruç aruoba)
kesinlikle katıldığım önermedir. ben 11-12 yaşlarında sokaktan eve girmezdim ve hayatımın en mutlu dönemleriydi. şimdi ise kuzenlerim o yaşlarda facebook, twitter, metin2 vs. gibi şeylerden başını kaldıramıyorlar ve evden çıkmıyorlar. asosyal olmarından geçtim, tembel oluyorlar ve düşünemiyorlar. tabi asıl 10-15 sene sonra aramızdaki fark belli olucak. bekleyip, görücez.
tol isimli mükemmel kitabı türk edebiyatına ve hatta dünya edebiyatına kazandırmış, gerek düşünceleriyle gerekse eylemleriyle ondan beklenilen her şeyi yerine getirmiş, kendiyle çelişmeyen büyük bir yazar.
sevgili 40 yaşındaki halim; umarım mutlusundur ve şu anki 24 yaşındaki ruh halinle alakan kalmamıştır. iş bulmuş olmanı umuyorum artık ama yaşamaktanda vazgeçmemişsindir umarım. eğer işine ailenden daha çok zaman ayırıyorsan şunu unutma ki, "ailesine vakit ayırmayan erkek, asla tam bir erkek değildir".
hep mutlu ol lan. ha bi de saçların dökülmezse sevinirim.
hep mutlu ol lan. ha bi de saçların dökülmezse sevinirim.
insana bütün sıkıntılarını unutturan ve zaten sıkıntıları unutmak için yapılan ve ayrıca huzurun tanımı olabilecek en büyük eylemlerden biridir.
bugünde unutmadık seni ve bugünde katilsin. hatırlatayım dedim.
tanım; katil bir polis.
tanım; katil bir polis.
değerini bilmeyecekler veya büyük ev ablukada gibi popüler olup kendilerini bozacaklar diye paylaşmaktan çok korktuğum ve çok iyi müzik yapan bir oluşum.
hiç bir zaman unutamayacağımız fenerbahçemizin gelmiş geçmiş en iyi, en karakterli ve en dürüst oyuncularından biri.
hep var ol sen kaptan.
hep var ol sen kaptan.
hiç bir şeyi bilmediği halde her şeyi bilmiş gibi davrananlardan nefret ediyorum.
cumhurbaşkanı'nın formalite bir görevi olduğunu varsayarak başbakan olsun şeklinde destek verdiğim bir önermedir. kadın hem akıllı, hem bilgili ve en önemlisi bilgisini kullanabiliyor yani saklamıyor.
eğer böyle bir şey gerçekleşirse sanırım ülkeyi uçurur.
eğer böyle bir şey gerçekleşirse sanırım ülkeyi uçurur.
bu durumla ilgili şöyle bir tespitim var, termodinamiksel olarak baktığımız zaman, iç ısımızdan daha sıcak bir madde içimize girdiğinde -yani çay içtiğimizde- vucudumuz dengeyi sağlamaya çalışıyor ve daha sıcaklaşıyor. yani ufak bi mantık ile çay hararet falan almaz sadece öyle olduğunu düşünmemizi sağlar.